kizzzlaaaaaaaaarrrr gününüz aydin olsu, hepinize bol bol tekmeli
bir gün diliyorum..:dance::dance:
umarim bugün hepiniz iyisinizdir..
burda cok berbat bir hava var, kapali ve yagmurlu..tipik isvicre havasi yani:roflol:
özgecim bu arada eslerimiz adas galiba sırnaşık şey
öptüm sizi ve bebislerinizi
canımcıım slm sen buraya geeeeeel güneş yakıyor ama o kadar güzel esiyorki iki gündür canım şöööööyle bir çeşme çekiyor ama aaahhhh ah yaz sonu belki hııyerimseniben
ah bitanesiiiiii öyle gel gel diye diye iyice kafama soktun bende barisin kafasina tabii:roflol::roflol:, baya bi plan yapmaya basladik, sırnaşık şey
ama tarih yok tabiiii daha.. önce bir is yerimle konusmam lazim..
ooofff vallaha dedigin gibi söyle bir cesme ilica ooohhh mis gibi püfür püfür dür oralar....
birlikte gideriz tatlikom benim..insallah nasip eder allahim bize o günleriii...
bak simdi cok kötü oldum...cok özlemisiiiiim yasenağlama
öptümm
nericimmmmmmm evet canım eşimin adı barış seninde öyle!
bu arada senin de güzel haberlerini alacağız inşallah canım arkadaşım..ama bu sene ameliyatta oldun sen biraz dinlen bakalım gelecek seneye hepiniz kucaklarınıza alırsınız inşallah hayırlısı ile..bizde o zaman size hem önceden kısmetse örnek olur tavsiyelerde bulunabiliriz...valla benimde canım denize girmeyi çok istiyor ama malesef marmarada hiç girmek istemem şimdi..ege ya da akdeniz olsaydı girerdim ne güzel...gel türkiyeye canım hava burda pek güzel şu aralar..erdek yani güzel kendi adıma söyleyeyim..
kezboşum canım ben şu anda sadece yemek yapıyorum ve çamaşır yıkandı çamaşır astım..valla beni sonrasında temizlik bekliyor((aman olsun fazla kirletmemiş bu sefer temizlerim kolayca..
aslıcıım merhaba biz iyiyiz tatlım seni de hep böyle son anda değişiklikler, hayalkırıklığı buluyor be arkadaşımmmmm. olsun bak ne güzel bebişinle uyumuşsunuz keyif yapmışsınız.
nericiim anneciğine, kocacığına selamlar...
evt kezbancımm yaa aslında bir yerde iyi oldu hava burda gerçekten kötü kapalı yagmur yagacak gibi duruyor ama yagmadı. alıştımm canım yaa şimdi sabırsızlıkla eşimin kalkmasını bekliyorumki onu dışarıya çıkarabileyimm. jeyyar
kezbancım ve diger arkadaşlarım ben geceleri birşey örtmedigim halde çok sıcaklıyorum havalarda iyi aslında gögüs aralarım kendim çok terliyorum özellikle gögüs aram suçuk gibi ter içinde uyanıyorum sizlerde de oluyormu.
aynen aslı bende bu konuda dertliyim. teninin birbirine değmesini engelle bence pişik olur yoksa. penye emzirme sütyenleri gece rahat oluyor sıkmıyor tavsiye ederim.
kezbancımm uzun süre sütyen takmanın iyi olmadıgını söylüyorlar,hatta geçen gün Esra Ceyhanda Erkan Mumcu kanser riski taşıdıgını uzun süre takılmasının iyi olmadıgını söyledi bende evde sütyen takmıyrum tatlım.
bunu bilmiyordum iyi oldu söylediğinCADIARZU ama ben hep evdeyim takmasam belime inerler herhalde:roflol:
BİR DE BİRŞEY SORACAKTIM BEN. doktorum 15 hazirandan itibaren (33.haftam olacak) pekçok şeyi kesinlikle yasakladı. ilişki yolculuk iş yürüyüş vs. sizlerde böyle yasaklamalar var mı arkadaşlar
selam ceren_78,Allah hepimize sorunsuz zamanında dogumlar nasip etsin arkadaşım..Benim kızım da 26 Ağustosta dünyaya gelecek allah kısmet ederse...Allah yardımcımız olsunnnn....
selammmmmmm arkadaşlarrrrrrrrrrrrr................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?