2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ve her seferinde 2 ampul yapılacakmış dr toplam 8 ampul yazdı..

bana allahtan 4ampül yapıldı ama 2 sabah 2 akşam yapıldı ondan ağır geldi herhalde. bir daha yapılmıycak aman yapılmasın bana bu defa kesin doğururum. senin daha iyiymiş. aman arkadaşım çok iyi dinlen dikkat et kendine.
eşine de selam söyle bizim bebişlerimiz sonuna kadar kalacak inşallah.klava:
teyzoşunun düğününde bebişin annesi ve babası dans edecek benceeee. nasıl olur bilmem ama:teytey:

Son düzenleyen: Moderatör:
canım benimde aynı akşam 2 sabah 2 , 2hafta sonra yine aksam 2 sabah 2 vurulacakmış ahhh keşke bana da senin gibi tek sefer vurulsa 2 hafta sonra vuulmasa ozaman ayaklanmış olurdumm.. işin kötü tarafı kardeşimin istanbulda nikah yapacak rize de düğün yapacak ( damadın akrabaları ve ailesi rizede o yüzden orda da düğün olcak) beni en çok üzende bu olmuştu kardeşim rizeye giderken yanında annem babam ve abim olacak bende yanında olmayı çok istiyodum düğünü benim dogumdan sonraya bıraacaklardı 40 ım çıktıktan sonra düğün olacaktı kızımda teyzesinin düğününde olacaktı ama dünya hali bebegim hasta olur bişi olurda biz gidemeyiz die tek bizim için düğünü ertelemelerini istemedik. artık şimdi en azından nikahına gidebileyim die dua ediyorum...

evet sonradan anladım benim gibi iğnelerin. neyseki nikahına gidebileceksin kardeşinin.
bebişin büyüdüğünde eniştesi ve teyzesiyle gidersiniz karadenize çok güzeldir oralar serindir şimdi.

inş.. canımm zaten bu sene bebişim olmasaydı tatil için karadeniz turu düşünüyoduk artık seneye kızımla birlikte gideceğiz inş....o saglıkla dogsun onu bi kucagıma alayım başka bişi istemem ...

herkese selam,biz uyuduk uyandık kızımla..acayip uykucu olduk walla:)bugün pek hareket yok sitede
bi ara girdim hiçkimse yoktu..
kezboş nasılsın canım..pc başındamısın

selamm kızlarrrrr bzi geldikk...a.s.

nasılsınız ...

ayy kıslar üstümde bi yorgunluk var...sankii çok çalışmışım gibi.:1ninca:

canlarımmmmmmmmmmm nasılsınız bayadır görüşemiyoduk arada yazıp gidiydum kim naptı noldu hiç bişi bilmiyorum artık burdayım hepinizi çok özledim benim minik yigenlerim nasıllar bakim nasıl bakrtınız onlara canım annişlerim benim :)

Günaydin Arkadaşlar Umarim Herkes Iyidir Ve Bütün Haftamiz Güzelliklerle Geçer Bir Haftayi Daha Atlattik Bebişlerimize Kavuşmamiza Az Kaldi çok şükür Elifçim 8 Aylik ölür Demedim öyle Duydum Dedim Ve Paylaştim Herşeyi Allah Bilir Tabiki Bunda Kesinlikle şüphem Yok Hepimizin Bebişlerine Ve Daha Nice Bebişlere Allahim Sağlikli ömürler Versin Herkese

günaydın canlarımmmm kader arkadaşlarım benim a.s. ayh hepimiz hamişiz ve aynı ayda dogum yapıcaz allah izin verirse ve çok az zamanımız kaldıııııı dogumlarımızda inşalllah kolay olur .. allahım inşallah bizleri bir avazda kurtarır... hepimiz bebişlerimizi rahat rahat alırız inşallah kucaklarımıza...varya kızlar rahat yatmayı ve oturmayı okadar çok özledimki anlatamam.. en azından bünyem rahatlasın çok istiyorum . geçer inşallah şu son aylarımızda sag saglim inşallah ... allahım inşallah...

Selamlar herkese....
yeni üye oldum. Paylaşmak istedim. Bende Auğustos annesiyim. Auğustosun 4 tahmini doğum tarihim. Heyecanlıyım!!!
Herkese Allah kolaylık versin.:teytey:

çok sevindim elagözlüü.. h geldin aramıza canım.. inşallah bebişinide sag saglim kucagına alırsın canm... nasıl annesi bebişin senin nasıl gidio hamişlik bakalım :)

günaydın arkadaşlar sehercim hoşgeldin bu arada bayadır yoktun ya sıcaklardan galiba pek zor geçiyo bu seefrki bazen zor yatıyorum benim tahminen 20 de doğacak ama muhtemel tarih daha erken oluyo sezeryanda zaman yaklaştıkça bi tuhaf oluyorum haftaya kontrolum var hepimizin Allah yardımcısı olsun bu arada senin minikler kaç kilo oldu sehercim benimki 15 gün önce 990 gr dı

Günaydın şeker kızlar,

Güzel bir hafta diliyorum hepinize. Cumartesi bebeğim çok aşağıdaydı, kasıklarıma yatmıştı, korkuttu beni kereta, eve gidince hep yattım dinlendim. Dünde yukarı çıkmıştı bıcırık, kendimi çok iyi hissediyorum diye temizliğe giriştim ama abarttım heralde çok yorulmuşum, bu yorgunluğa akşam uyuyamadım. Sabah berbat kalktım, işe gelmek için yola çıktım ama 15 dakikada geldiğim yere yol çalışması yüzünden 1 saat 15 dk. da geldim. O kadar stres yapmışımki kendime şirkete gelince nefret ediyorum bu şirketten diye zırıl zırıl ağladımsenağlama şimdi yazdıklarınızı okudum kendime geldim biraz. İyiki varsınız arkadaşlarım benim:enbuyukkk:a.s.

Selamlar herkese....
yeni üye oldum. Paylaşmak istedim. Bende Auğustos annesiyim. Auğustosun 4 tahmini doğum tarihim. Heyecanlıyım!!!
Herkese Allah kolaylık versin.:teytey:

ela gözlü hoşgeldin canım ilk ağustos annelerinden olacaksın desene gerçi belli olmaz temmuz annnesi bile olabilirsin tek sağlıklı doğsunlarda dimi bi kısım temmuzda bi kısım ağustosta farketmeza.s.

Zeynepcim Antalya'ya henüz gitmedim. Ailem orada, Temmuzun 9 unda gideceğim inşallah. Şu anda annemin dediğine göre çok sıcak değilmiş ama temmuz ve ağustosu düşünemiyorumtatlicadiarzu

Aslıcım iyiyiz canım çok sağol. Bİzim seninle aramızda 1 gün var ve ağrı bendede oluyor. Özellikle iki bacağımın arasındaki kemikler yataktan kalkarken ve yürürken sancı yapıyor, sanki bebeğim çıkıverecek gibi. Birde benim ufaklık hep aşağıda kasıklarımın üzerinde yatıyor. Valla korkuyorum bazen:1shok:

Maviş canım doğum günün kutlu olsun, inşallah minik bebeğinle nice mutlu günler yaşarsın canıma.s.

Dinacım çok sağol canım, bugün bir dondurma da sizin için büyük bir zevkle yerim:icecream:

Elifcim özlemişiz seni valla, arayı açma bir dahayerimseniben Canım benim çok sağol ama fıstıklık bir tarafım kalmadı, eşim yuvarlak diye çağırıyor artıkklava:

Unvere canım üzülme lütfen, her işte bir hayır vardır öyle düşün. Bebişin doğunca kızkardeşin ve sen bol bol telafi edersiniz inşallah canım. Bebek herşeyi unutturur merak etme. Umarım iğnen vurulunca herşey sorunsuz gider. Kendini sıkma sakın:teselli:

Elagözlü783, aramıza hoşgeldin canıma.s.

Hepinize tşk ederim. Çok güzel bir duygu! Hamilelik! Bundan daha öte düsünsenize anne olmak! Bebğimi kucağıma aldığımı tahmin bile edemiyorum. Düşününce çok heyecanlanıyorum. HErhalde hiç kucağımdan bırakmak istemem. Bu kadar zamandır karnımdayken birden uzağımda olmasına dayanamam
Hayırlısı olsun! Bakalım doğum ne zaman gerçekleşecek. Herşeyimiz hazır. Beşik, çantamız, kıyafetler. Rabbim birde bebişimize kavuştursa sağ salim daha ne isteriz ki!
Ha bu arada rüyanızda hiç bebeğinizi gördünüz mü?
Yani bu mümkün mü?
İnşallah kızımızın adı BEYZA olcak. Herkesi öpüyorum

Günaydın kızlarrrr...
Sizlere bi günaydın diyip işlerime öyle başlayım dedim.
Umarım herkes iyidir...Ben evde oldum olalı foruma giremiyorum yav...
Yeni gelen arkadaşlar olmuş. Hepiniz hoşgeldiniz aramıza....
Herkesi ve onların miniklerini öpüyorum a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…