ZESEZE bende de oldu bu bahssettiğin kasılmalar ama düzenli ve sık değil..bende bebekten kaynaklanıyo önemli bişey degilldirr diye düşünüyordumm..ama çok erken değilmi ama kasılmalar için..:1shok:benneyaptımkidoktoruma göre her şeyim normal. geçen hafta itibariyle karnım sertleşiyordu benim ben bebek elini ayağını filan dayıyor diye düşündüm doktoruma sorunca bunun hazırlayıcı kasılmalar(Braxton-Hicks) olduğunu söyledi. alttan çıkacak gibi hissedersin veya içinde bir şeyler çevriliyormuş gibi olur dedi ve normal olduğunu söyledi. aralıklarına dikkat etmek gerekiyor düzenli olup olmadığına.bugün özellikler yürüyüş esnasında olunca beni korkuttu işte ne bileyim amaaan. 2. trimester en rahat dönemmiş onu anladım. en zoru bu dönem.
nasılsınız bugün pek siteye girme fırsatım olmadıııfisfisfisnasılsınız bebişleriniz nasıll bakalımm.bugün benim için çok güzel bi gündü:dance:doğum günüm ve çok farklı duygular yaşadım bebeğim ise en büyük hediyeeeŞenizeşim süpriz yaptı bize evde hala misafirlerimiz varrr:içelim:annemler,kayınvalidemlerr anlıyacağınız baya kalabalıkta.s.hepinize iyi geceler..:teytey:minik bebişleride öpüyoruzzzzzzzzzzzzzŞeniz
Günaydın güzel anneler ve yeğenlerima.s.
Dün şeker sonucumu aldım, referans değerlerin altındayım:sm_cool: Açlık şekerim 66 çıktı, 75 gr şeker yüklemesinden 1 saat sonra 110 çıktı. Doktor çok iyi dedi:dance::dance: Zaten en alt sınır 120 yani ben altındayım o değerinde. Çok şükür şu şeker olayınıda atlattım. Darısı diğer arkadaşlarımın başına inşallah. Ya kızlar Eliften haberi olan varmı? Günlerdir girmiyor umarım herşey yolundadır.
Zeynepcim kasılmaların ağrılı mı oluyor? Benimde arada oluyor ama ağrı falan yok. Rahatsız etmiyor beni. Doktor 30. haftadan sonra başlar ama bazılarında 27 sonra da başlayabilir demişti. Benim zaten çok nadir Allaha şükür şimdilik.
Öpüyorum güzellerŞeniz
günaydın arkadaşlar rahatsız olan ark. geçmiş olsun kasılmaları başlayan arkadaşlarımda inş. gelip geçici olurlar ben şeysorucam arkadaşlar ben sat ım 03 Kasım ama 13 ünde hamile kalmışım doktor ayın 13 ünü hesapla aynı bu dedi bende bu ayın 13 ünde 7 imi bitiricem 8 e giricem kısmetse ama diyorlarki 8 ayda doğan çocuk yaşamıyormuş yani 13 haziran 13 temmuz arası doğarsa allahım korusun yaşamazmış doğrumu acaba bu konu hakkında duydunuz mu bişeyler bende de arada doğum sancılarım oluyor çünkü sıcaklarda var bende hep aktifim korkuyorum valla
tünaydın güzeller,nasılsınız bakaalım?
2 gündür baya birikmmiş sayfalar oku oku bitmio. sancılardan bahsetmişsiniz hatta şuan ismini hatırlayamadıgım bi arkadaş dr nun bebeginin biyeri sanki çıkacakmış gibi hissin sancı oldugunu söylemş. aynı şey 2 gündür arada bende de oluyo hatta eşime aynısını dedim sanki eli çıkacak gibi .. bide yattıgım zaman çok rahatsız oluyorum 2-3 saat sonra uykuya dalabiliyorum bende bel fıtıgı başlangıcı var yattıgımda belim ,kalçam ve ayagım çok şidetli agıryo yattıgımda dönmek istemiyorum . dün akşam agrılarım çok şiddetliydi bi ara düşündüm ben bu agrıya zor dayanıyom normal dogum yapmama izin verse dr ben nasıl dogururum . ayagıma 3 gündür karmp girmio ama sol baldırımda yürürken baya bi agrı oluyo sanki heran kasılacak gibi oda sanırım ben pek yürümüyorum evden çıksamda aarbayla çıkıyoruz alışveriş merkezinde dolaşyorum herhalde düzenli yürümediğim için kramp giriyo dün eşimle konuştum hergün olmasada 2 günde1 yürücez..2 gün önce tetanoz aşımın 2. dozunu vurdurmuştum agrı yapar die dün baya temizlik yaptım kız kardeşimin çeyizindeki dikişleri hala bitiremedim onlarla ugraşıyorum ama 2. günüm bugün kolum hala agrımadı sizde de böle olmuşmuydu.?..dün bide misafirim vardı eşimin iş arkadaşı ve eşi geldi 1 tane dünyalar tatlısı oglu var pazartesi 1 yaşını dolduracak akşam yemekten sonra ona dogum günü süslemesi baktık ama bişi bulamadık dogum gününe gelen misafirlere vermek için çok şirin seramik kapaklı minik kutular aldık içlerine badem şekeri koyacaklar ve tülle süsleyeceğiz pazrtesi resmini çekip hazırlıklara eklerim sizlerede fikir olur... güzeller hepinizi ve yiğenlerimi kocaman öpüyorum herkeze güzel sancısız bi gün diliyorum...
neyse kızlar çok konuştum galiba 2 gündür neler biriktirmişim şimdi yine makinenin başına geçecegim dikemye devam....
BARZEY selam arkadaşım İnşallah dualrın kabul olur..ssorunuz huzurlu bir hamilelik yaşarın ssende...Selam Güzel Ağustos Anneleri bir ziyaret edeyim sizleri dedim..İnşallah herşey yolundadır..Sorunsuz bir hamilelik geçiriyorsunuzdur..En güzel aylarınız bu aylar doğuma az kaldı artık kızlar....Allahında izni ile inşallah güzel doğum geçirirsiniz sağlıkla bebeklerinizi kucaklarınıza alırsınız...
Bende yakın zamanda yeniden çalışmalara başlıcam:) seneye apustos annesi olurum belki inşallah..Herşey yolunda kontrollerime gidiyorum..Ama az daha beklemek istiyorum..
Zaman nekadar hızlı geçiyor değilmi..az kaldı kızlar ağustosa inşallah rabbim o günleri sorunsuz gösterir burada doğum hikayelerinizide okuruz..
Öpüyorum hepinizi bebeişlerinize iyi bakın:)
gamzeki benimde 11kasım ama embrio oluşumu 25 kasım benim dr da son adetten(11kasım)hesaplıycaaz dedi kafam karıştı şimdi. senin dediğin şekilde sayarsak bebek gelişimi ultrasonda 2 hafta önde çıkması gerekmezmi?
kezbancım yok inmezler güzelimm ona bakarsan ben ögleye kadar okulda oluyorum sonra hep evdeyimm benimkilerde çogu zaman serbest kalıyorlar. bedenimde büyüdü gerçi 75 takardım şimdi 100 oldularr daha sonraları ne olacak hiç bilmiyorum. tatlicadiarzu
aaaaaah ah aslıcıım kadın olmanın zorlukları işte neyse bebişlere süt olsun da gerisi boş.
mavişcim tekrar tebrikler canımcıım? güzel bir gün geçirmişsin ne mutlu sana
dinacıım merhabalar nasılsın? hesaplar karışık dimi. benimde 11 kasım ve bu tarihten hesaplanıyor. embrio oluşumunun gününü hatta saatini biliyorum çünkü benim tüp bebek. bebeklerimin hücre iken fotoları bile var bende transferi de izledik.bu açıdan şanslı sayılırım. eee bir açıdanda şanslı olayım dimi amayerimseniben
hepinize iyi geceler arkadaşlar ben yatıyorum mucuksssssss
a.s.SELAM NUR YÜZLÜ MELEK ANNECİK DARK ELF,canumcum seni merk etmiyen özlemiyenmi var ...:1hug: Herkesi düşünen ,herkese destek olan duygusal duyarlı annecik bebişin çook şanslı senin gibi bir annesi var...huyu suyu sana benzer inşallah....
Senindemi ccanını sıktılar güzel arkadaşım işyerinde...ister isstemez böyle şeyler yaşıyoruz napalım..helede haksız yere böyle bi sıkıntıya maruz kalmak daha üzücü ama üzeinde durmamaya çalış..takma kafanı sen düşüncesiz insanların kabalıklarına...:1hug:
tünayın güzeller
benim bugün moralim çok bozuk, ayın 28 inde benim kortizon iğnemin 2. dozu vurulacak haliyle yatıcam 29 da da kız kardeşimin çeyizi serilecek ben gidemeyecegimaz önce kızkardeşimle konuştum onunda çok morali bozuldu zaten sözlendiğinde yeni hamile kalmıştım o günden beri hiç bişeyiyle dogru dürüst ilgilenemedim tek kız kardeşim var oda bana çok güvendiği için herşeyinde yenında olmamı istiyodu dün eşyalarını almışlar ben yine yoktum yanında bugün çeyiz sermeyede gidemeyecegimi duyunca çok üzüldü..... : ama yapacak bişeyimde yok kızımın saglıgı daha önemli gerçi oda belli etmemeye çalışıyo sen yiğenime bak dio ama.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?