2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ZESEZE bende de oldu bu bahssettiğin kasılmalar ama düzenli ve sık değil..bende bebekten kaynaklanıyo önemli bişey degilldirr diye düşünüyordumm..ama çok erken değilmi ama kasılmalar için..:1shok:benneyaptımki

a.s.MAVİŞ,niceeee mutluuuu yıllaraaaaa..bebişin ve tüm ailenle nice mutlu seneler ..:1hug:

GAmze_Lİnacım çok sevindim atlattıgına...çok şükür güzel çıkmış sonuçlarrın..:enbuyukkk::teytey::dance::icecream:bi dondumada bizim için ye :sm_cool:

GAMZEKi aklına böyle kötü olumuz şeyler getirme..eskilerin lafları işte bi geçerliliği yok..senin bebişde zamanında ve sağlıklı dogacak annesiiii endişelenme ssen..:teselli::1hug:

UNVERE geçmiş olssun canım.agrıların biranevvel diner inşallah.benimde 2. tetanoz aşısını yaptırdıgımda kolum hiç agrımadı...a.s

BARZEY selam arkadaşım İnşallah dualrın kabul olur..ssorunuz huzurlu bir hamilelik yaşarın ssende...
Benim kuzeniminde 6.5 aylıkken bebeğini aldı doktorlar geçen hafta...bebegin kalbinde kayma olmuş.damarlrında da sorun varmış.dogsaydı sakat olacaktı...zor bir karardı ama napsın o bir türlüsü daha zorr ve üzücü olurdu..nomal dogum yaptı.dogdugu an da ölmüştü..allah kimselere böyle acılar vermesin..
Sen ne atlattın bilmiyorum arkadaşım ama Allah birdaha yaşatmasın böyle üzücü şeyler..
inşallah gönlüne göre istedigin gibi bir hamilelik geçirirsin...önemli olan senin saglıgın ...sen mutlu ve saglıklı olduktan sonra gerisi gelir caanım benim...:teselli::1hug:

KEZBOŞ,neyi hesaplıyosunuz böyle yarın bana anlatın anlayamadım:uhm:BEnim de son adet tarihim :11 kasım ve benim dr buna göre hesapladı..embriyo oluşumundan tarihinden filan bahsetmedi..ayy ben bu doktoru bogazlicam wallaa yaaa:mymeka:klava: bana bişey anlattıgı bizi aydınlattıgı yok.. hangisi baz alınacakmış kızlar..hangisi dogru yanii.?
bana bilgi verin kızlar mutlaka çatlarım yoksa.:1rolleyes:

aaaaaah ah aslıcıım kadın olmanın zorlukları işte neyse bebişlere süt olsun da gerisi boş.
mavişcim tekrar tebrikler canımcıım? güzel bir gün geçirmişsin ne mutlu sana
dinacıım merhabalar nasılsın? hesaplar karışık dimi. benimde 11 kasım ve bu tarihten hesaplanıyor. embrio oluşumunun gününü hatta saatini biliyorum çünkü benim tüp bebek. bebeklerimin hücre iken fotoları bile var bende transferi de izledik.bu açıdan şanslı sayılırım. eee bir açıdanda şanslı olayım dimi amayerimseniben
hepinize iyi geceler arkadaşlar ben yatıyorum mucuksssssss

iyi geceler tatlı rüyalar arkadaşlar maçı izlemeye arkadaşlara gitmiştik moralimiz bozuldu geldik..şimdi yatacağız..çok öptüm hepiciğinizi...maviş doğm gününü kutlu olsun..

Kızlarrr ben geldimmm birtürlü tam forumu okuyup bitiremedim, 2 gün dahigirmeyince bayağı bir geride kalıyorum , bütün annişler hepiniz umaım iyisinizdir, beni merak eden tüm arkadaşlarım, ilgniz için çok çok teşekkür ederim, bebişleriniz nasıllar ?
Ben dün kızçemi gördüm, hanımefendi popoyu döndüğünden bacaklarını ve ayaklarını görebildm, ayak parmaklarını oynattı çok komikti, 1428 gr olmuşuz, Salı günü çalışabilir raporumu imzalatacağım doktoruma , şimfi yavaş yavaş takip edebildiğim kadar

Kezbancığım, geçmiş olsun canım, ya senin bu bebişler maşallah terörler, baksana senle ne uğraşıyorlar, az daha dayansınlarr yaaaaaa, bu arada masraflılar ama değer, yavrucuklarım kısmetleri ile gelsinler

Baharcığım geçmiş olsun, umarım uyarda diyalize gerek kalmaz hiçç ,

Elvinciğim tekrar canım luyorum evlilik yıldönümünüzü, biz 2. Yılımızı 20 ağustosta inşallah kızımızla beraber kutlayacağız , mide yanmaların ne durumda, kızartma, soğanlı salçalı vs. yiyormusun ? ana dr. Rennie verdi, olurda yanma şikayeti çıkarsa, elimde bulunsun diye, şimdilik kullanmaya gerek duymadım, çok nadir az yanmam olsu.

Maviş sizinde evlilik yıldönümünüz kutlu olsun

Wrose canım ne komik çiftsiniz , bebişte gelince acaip eğleneceksiniz. Maşallah allah bozmasın

Kübracığım canım merak etmişsiniz , çok duygulandırdın beni, kayınvalidem geldi, onunla vakit geçirdim nete giremedim, nasılsın, oğluşun neler yapıyor
Gamze Lina, canım sende merak etmişsin, canım çok iyiyim, bu arada,çok Fıstık bir annesin, resmnini koymuşsun, Maşallahhhhh , allah nazarlardan saklasınn. İşyerinde üzmüşler seni , canını sıkmamaya çalış, zaten hassasız birde extra alakasız insanlar hamileymişiz değilmişiz normal insan muamelesi yapıyor. Bende 2 gün aynı şeyi yaşadım işyerinde, Allaha Havale ettimmm, çok canım sıktılar hemde haksız yere : ( Şekerinin düşük çıkmasına çok sevindim, gözün aydın, darısı diğer arkadaşların başına
ASLII , canım gözün aydın yavrunu görmüşsün benim kızla kiloları aynı sayılır, maşallah Allah bebişşlerimize güzel dönüşler nasip etsin, bizimde kafamız yukarıda : )

Pediastrum , canım, geçmiş olsun yaaa... bu arada maşallah, aşmışsın : ) aç kapa artema : )
bebişin yanaklarını ısırırım , sağlık olunca, masraf çıkıyor, Allah sağlık versin yeterki, para için sıkma canını, Allah korusun, sağlığın yerinde olmayınca istediğin kadar paran olsun

Gamzeki, bu dünyada yiyecek lokması varsa , 6 aylık ta olsa yaşar, günlerdir buaraya giremememdeki sebeplerden biri, kayınvalidem geldi, bana destek olmak için, çünkü arkadaşım bebeğini kaybetti, gününü doldurmuştu, sorunsuz bir hamileliği vardı, bu nedenle sadece Sevgili arkadaşlar, ben bebeğimi önce Allaha sonra kendime emanet ediyorum, Allah nasıl taktir ederse demeliyiz. Ltf kötü şeyler getirme aklına ZESEZE SENDE LTF. CAM FALAN SİLME,,,, KİMSEYE ÖRNEK OLMA, KAHRAMANLIK YAPMA, ÇOK TEHLİKELİ.... BEBİŞİN İÇİN O KOL HİÇ UZANMAMALI, ESNEMEMELİ, BEBİŞİNİN EMZİKTEN DÜŞMESİNE SEBEBİYET VEREBİLİR BU

Kezboş şimdi dogrusu sata göre mi hesaplamakmış.Evet çook şanslısın bizim göremediğimiz şeyleri görmüşsün...herşeyde şansın bol olsun cici annecik...:1hug:

bugün herkesden erkenciyim heralde..uyuyan melek anneleeeeerrr ee hadi uyanın artık :) böyle diyorum ama öglene kalmaz birazdan geri bayılırım gibi geliyor....

a.s.SELAM NUR YÜZLÜ MELEK ANNECİK DARK ELF,canumcum seni merk etmiyen özlemiyenmi var ...:1hug: Herkesi düşünen ,herkese destek olan duygusal duyarlı annecik bebişin çook şanslı senin gibi bir annesi var...huyu suyu sana benzer inşallah....

Senindemi ccanını sıktılar güzel arkadaşım işyerinde...ister isstemez böyle şeyler yaşıyoruz napalım..helede haksız yere böyle bi sıkıntıya maruz kalmak daha üzücü ama üzeinde durmamaya çalış..takma kafanı sen düşüncesiz insanların kabalıklarına...:1hug:

a.s.Dinacığım , canım benim, Bal damlıyor Bu sabah senden, :asigim:Günaydın sana ve bebişine, geri uyudunmu ? ben şimdi uyandım, laptopu aldım yatağa :) geri uyurumj birazcık belki :)
Bugün inşallah hepimiz için çok güzel bir Gün olur GÜNAYDIN TüM ANNECİKLERE VE BEBİŞLERİNE
Güneş var dışarıda , ben kuş cıvıltısıda duyuyorum şu an :teytey:
işyerinde hemen hergün oluyor bişeyler, Kadınlarla çalışmak çok zor, erkekler çok daha anlayışlı ve seviyeli, bayanlarda bir egosuzluk bir kompleks , sırf bu sebepten çkıyor tatsızlıklar...
ayyyy canım börek çekti... haydi kızlar kahvaltıyaaaaaaa:dance::dance:

tünayın güzeller
benim bugün moralim çok bozuk, ayın 28 inde benim kortizon iğnemin 2. dozu vurulacak haliyle yatıcam 29 da da kız kardeşimin çeyizi serilecek ben gidemeyecegim az önce kızkardeşimle konuştum onunda çok morali bozuldu zaten sözlendiğinde yeni hamile kalmıştım o günden beri hiç bişeyiyle dogru dürüst ilgilenemedim tek kız kardeşim var oda bana çok güvendiği için herşeyinde yenında olmamı istiyodu dün eşyalarını almışlar ben yine yoktum yanında bugün çeyiz sermeyede gidemeyecegimi duyunca çok üzüldü..... : ama yapacak bişeyimde yok kızımın saglıgı daha önemli gerçi oda belli etmemeye çalışıyo sen yiğenime bak dio ama.....

merhabalar hepinize canım arkadaşlarııııım

darkcııım nerelerde kaldın özledik seni kısa süre oldu ama sana o kadar alışmışız ki. bir gün yazmasan farkediliyor.kayınvalidene de saygılarımı sunuyorum. ne güzel seni yalnız bırakmamış bu durumda.
bende hamile olduğumu öğrendiğim gün neriiciğimin bebeğinin kalbinin durduğunu öğrendim sevincimi onunla paylaşmak için aramıştık oysa.neri de son günlerindeydi artık her şeyi hazırdı bebişinin. ama takdiri ilahi işte ne diyceksin. çabuk toparladı benim arkadaşım çok güçlü .allah daha büyük güzellikler yaşatacak ona eminim.umarım arkadaşın da çabuk toparlar.... hepimiz ve bebişlerimiz allah a emanetiz.
dinacıım benim son adetten hesaplanıyor bende anlamadım, boşver karışık işler .inşallah hepimizin şansı bol olsun arkadaşım... uyuyorsun galiba daha. haydi kalk uykucu şiriiiiiiiin

canım yaa üzüldüm seni iyi anlıyorum bende yattığımiçin ailemle ilgili hiç bir şeye katılamadım. olsun kardeşinin düğününe gidersin bebişinle ne güzel koca bir göbişle düğünün en güzel annesi olursun eminim. bu arada senin 1. doz ne zaman vuruldu ki? ayrı tarihlerde mi oluyorsun iğnelerini. bir seferde kaç doz yapılıyor sana? yine çok sordum ama merak işte ne yapayımsırnaşık şey

kezbancım haftaya 1.doz cuma akşamı cumartesi sabahı vurulacak 2 hafta sonra 2. doz akşam sabah vurulacak gerçi eşime sorarsan ben erken dogururmuşum düğüne de gidemezmişim içine öle doğuyormuş ..( allah korusun ) bebişim son gününe kadar içimde kalır inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…