2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ayhh kezbancıgımı merak ettim şimdi demek sancıları artmış yaa allahım inşallah vaktinde gelmesini saglar bebeklerinin anam benim sonum ne olacak acaba hiççç bilmiyom allahım yardımcımız olsun....

Teşekkür Ederiz Canim Haber Verdiğin Için Bende Sabahtan Beri Merak Ediyodum Kezban Niye Hala Girmedi Die.. Arkadaşlar Hepimiz Dua Edelimki Ege Ile Nazimiz Annesiyle Biraz Daha Kalsinlar.. Allah Kezbancimiza Yardim Etsin Sancilarini Hafifletsin Inş....

Kizlaaaarr hepinizee güzel ve bol tekmeli bir hafta diliyorum..
sizleri bilgilendirmek istiyorum ama kesinlikle panik yapmayin..
kezbancimm yine hastanede.. az önce konustum simdilik hersey yolundaymis.
size tam olarak söyle anlatayim:
zaten bugün dr u vardi, nst ye baglamislar, tabi bizim hipir zipir sudenazimiz dururmu,
yine yaramazliga baslamis, dr lar da hemen gecen seferki ignelerden yapmaya baslamislar, tabi yine migdesi bulanmaya basliyordu biz telefoda konusurken.
eger gecerse yarin eve gidebilecek benim bitanem, ama gecmezse yarin üniversite hastanesine yollicaklarmis ve doguma kadar, yani minnoslarim 2 kilo olana kadar orda kalacakmis. veeee bombaaaaaa SUDENAZIM ve EGEM 1500gram olmuslar, teyzeleri onlari yer yerrrr, hele teyzesi güzel kizinin SUDENAZININ poposunu pat pat patlicak hele bi sag saglim dogsunlarda...yemeye isirmaya öpmeye koklamaya bol bol zamanim olacak....
simdilik bu kadar biliyorum, bigi aldikca size bildirecem kizlar...merak etmeyin umarim sizi strese sokmamisimdir, ama merak edersiniz diye yazayim dedim..hepinizi cok cok öptüm

CANIM KEZBANIMMM bak bunlar da sanaaaaa.s.a.s. hic korkma olurmu bitanem, senin yavrularin cok güclü... kocaman öptüm

selam güzel anneler
bişi sorcam bebeğiniz kıpır kıpırmı
benimki zorlarsam kıpırdıyor öyle miskin miskin yatıyor ki acaba hastamı diye korkuoyrum ne olur bana birşey söyleyin

canım sıkma canını daha belki yeni yeni hareketleri oluyodur annesii basen çabuk yorula biliyolar uykuları olabiliyo hastalık felan die kötü şeyler getirme aklına Şenizallah korusun canım

nerimancıgım çopk saol canım haberdar ettigin için bizi valla bende merak ediyodum .. acaba nedne böle erken sancıları gelmişkii.. biliniyomu sebeb anam bende korkmaya başladım allahım kimseye vaktinden önce sancı vermesin hele şimdi para yok pul yok naparız bilmem bidee..

canim benim, az önce konustum sesi iyi geliyordu, sadece nefes nefeseydi, ne oluyo kiz dedim yok bisey yemek yedim yoruldum dedi, tabii ilaclar da yoruyo onu canim benim yaa..
allahim ne olur biraz daha icerde kalsinlar, en azindan bi 15 gün daha kalsalar 2 kilo da olurlar. rabbim onlari vaktinde annelerine ve babalarina kavustursun...amiiiin..
bol bol dua edelim arkadaslar kezbancimizin sancilari bitsin ve bebekleri biraz daha onunla kalsinlar diye...amiiin..

özgecim sende yazmissin, sonradan gördüm.sagol. öptüm seni ve berilini...

canim benim bak sende 3 can tasiyorsun, korkma olurmu tatlim... bebeklerin de strese girer yoksa, sakin ol.
onu bende sordum, sabah evde birseyi yokmus, normal rutin kontrol dü, nst ye baglaninca baslamis sancilari hemen yatirmislar. onun gecen de cok sancilari tutmustu, bilmiyorum okudunmu, sen bir aralar yoktun ya ozaman iste. ama son konustugumda allahima bin sükür iyiydi...
insallh yarina kadar birseycigi kalmaz da eve dönerler. ne de olsa evde daha rahat di kezbosum..
öptüm

kezbancım umarım sancıların geçer ve evine dönersin canım

kızlarr şimdi konuştum kezbancımla..iyiylermiş..sesi de gayet iyiydi..ilaç veriyorlarmış sancıları azalmış ama istirahat için belki üniversiteye gidip yatacakmış..şimdi üniversite hastanesinde değilmiş yani..
nericiiiiiiiiiiiiiiiiim ben de merak edenler olur dedim senin gibi yazmıştım.olsun taze bilgi oluyor konuştukça yazmak..a.syerimseniben
ben de poposuna pıt pıt vurucam hayırlısı ile sağlıkla bir gelsin sudenazcımız..
çok öptüm sizleri ben pazara gideceğim sonra yine yazarım..
sehercim kendinle sakın kıyaslayıp stres olma herkesin hamişliği farklı.
görüşürüzzzzzzzzz!

ayyy kezbancıma üzüldüm yaa :çok üzgünüm:canım inşş bebeklerin biraz daha dayanıcak..yaramaz kızz.çıkmak istiyo hemen:icecream:

geçmiş olsun cnm.

teşekkür ederim canım .. evet bi ara sancıları tutmuştu haberleşemedik pek kezbanlaa ... nebilim benimd edün sag ve sol kasıgım da agrılar ve igne batmaları gibi acı vardı bügünde sadece aşagıya dogru bebekler arada baskı yapıyo anlamadım allahım inş. vaktinden önce gelmeslr.. allah hepimizin yardımcısı olsun..

aslıcım ağrılar oluyor mu sen de demişsin?ben farketmemişim nasıl ağrılar?ben de bacaklarımda ağrı oluyor yorulursam da karnım acayip sertleşiyor ve ağırlaşıyor o çok rahatsız ediyor beni..bir de acayip yorulduğumda böyle sanki aşağıdan bir sancı oluyor ama kısa sürüyor dinlendiğim an geçiyor..

pedicigim valla dikkat etmeye çalişiyorum ama insanın aklınada bişiler gelmeden olmuyo muhakkak giriyo aklına bişiler allahım sen ayurdım et bise.. şua iki ay gelmeseler bende çok memnun kalıcam.. allahım kezboşa yardım eder inşallah..

arkadaşlarrr merhabalarrr yeni geldimm misafirim geliyor o yüzden sizlere merhaba diyip kaçacagımm. özgecimm evt agrılar demiştim ama senin dedigin gibi oluyor yoruldugumda ve dinlenince geçiyor ama bazen çok fazla agrım oluyor o yüzden sormuştum tatlımm. kezbancıgımız hastanedeymişş inşllah bunuda atlacaklar allahın izniylee. herkesi çok öpüyorum geçmişi gelince okurum artıkk. Şeniz

kezbancıgım sensin dimi .... nasılsın canım şimdi nerimancıgım bizi bilgilendirdii saolsun şimdi saglıgınız nasıl canım... eve mi geldin yoksa hastanedemisin.. bebişlerin saglıkları nasıl...allahım yardımcın olsun canım.

teyzoşlaaaaaarrrr nete bağlanabildi şükür. hepinize güzel bir gün dilerim.nazım korktu teyzeleri poposu pıtpıtlanacak diye maaşallah diyeyim sancım bitti şimdilik yarım saattir nst deyim hiç olmadı şükür. sizi endişelendirdiysem affola haber vereyim dedim. iyiyim ben allah korusun doğsalar bile korkulacak bişi yokmuş. iğnelerimi olduğum için rahat doktorum. 1500 olmuş ikiside....allahım izin verecek biliyorum en az 2 kilo olup çıkacak kuzucuklarım. merak etmeyin,üzülmeyin de benim erken doğum olcağı zaten 18. haftada belli olmuştu. kendi hamileliğinizi asla benimle bir tutmayın. kader işte benim de günlerim böyle geçiyor. olsun mutluyum ben bebişlerim ben,i bırakmaz teyzeleri.
ayrıca nihan teyzesi de bize turuncu yeşil kesecik ve kelebek aldı bize bebek şekerlerimiz için eve gelince rica ederiz resmini ekler. bende kapı süsümüzü yaptım hafta sonu telefonumda resmi var şimdi eklerim hazırlıklara.

hepinizi ve teyzesinin bitanelerini öpüyorum.teşekkürler

Merhaba arkadaşlar kezbancığım için üzüldüm yaa inşallah zamanında gelir bebekleri (hepimizin inşallah)

aaa kezbancım hoşgeldin canım çok geçmiş olsun inşallah bir daha böyle yaramazlık yapmaz senin bebişler

ahh canım iyi olmana inan çok sevindim ... inşallah kuzucuklar vaktindne önce gelmess .. canım allah yardımcımız olsun artık sabırsızlanıyolarr bizi merak ediyolar sanırım :))) allah kolay lık versin hepimize... dikkat et canım kendine ve yigenlerimize

Kezbancım çok geçmiş olsun arkadaşım. Allaha şükür evde falan olmamış, iyi olmana çok sevindim. Allahın izniyle erekn gelmeyecekler tatlım, şaka yapıyolar annesi sana, yerim ben onlarıyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…