günaydınnnnn Kızlar Nasılsınız?bebişleriniz De Iyidir Umarım..a.s.ben Haftasonu çok Yoğun Işlerle Uğraştığımdan Giremedim Foruma..herkes Iyidir Umarım..bir Ara Okumuştum Yazdıklarınızı Ama Pek Aklımda Kalmadı Açıkcası Kafam çok Dolu Olduğundan..:teselli:öncelikle Telaş Yapmayın Ve Sakın Strese Girmeyin Eminim Kezbancım öyle Ister..sancıları Artmış üniversite Hastanesine Yatmış Doğum Olana Kadar Da Kalacakmış Ne Zman Olur Belli Değil Doğum..panik Olmayın Sakın..ben Sadece Merak Edersiniz Diye Haber Vereyim Dedim.ama Iyilermiş En Son Msjda öyle Demişti Ben Meşguldur Diye Aramadım Ama Zaman Geçsin Biraz Konuşurum Yine Haber Veririm Size..
Irem Bebekte Arkadaşlar Bir Alana Bir Bedave Kampanyaları Var Bir Bakın Derim Chicconun Içliklerinde 5 Adet Alana Aynısından Ama Farklı Bedende Alabilrisiniz 5 Tanesi Bedava..56.90 Fiyatı 10 Tane Chicco Içlik Almış Oluyorsunuz..ben Aldım Siparişim De Geldi çok Güzel..günlük Kampanyaları Da Takip Edin Gerçekten Güzel Indirimler Oluyor..ve Hediye De Yolluyorlar Paketlerle..
Hepinizi öptüm Biraz Işlerim Var çok Sık Bakamayabilirm..kendinize Iyi Bakın...
selam güzel anneler
bişi sorcam bebeğiniz kıpır kıpırmı
benimki zorlarsam kıpırdıyor öyle miskin miskin yatıyor ki acaba hastamı diye korkuoyrum ne olur bana birşey söyleyin
Teşekkür Ederiz Canim Haber Verdiğin Için Bende Sabahtan Beri Merak Ediyodum Kezban Niye Hala Girmedi Die.. Arkadaşlar Hepimiz Dua Edelimki Ege Ile Nazimiz Annesiyle Biraz Daha Kalsinlar.. Allah Kezbancimiza Yardim Etsin Sancilarini Hafifletsin Inş....
nerimancıgım çopk saol canım haberdar ettigin için bizi valla bende merak ediyodum .. acaba nedne böle erken sancıları gelmişkii.. biliniyomu sebeb anam bende korkmaya başladım allahım kimseye vaktinden önce sancı vermesin hele şimdi para yok pul yok naparız bilmem bidee..
Kizlaaaarr hepinizee güzel ve bol tekmeli bir hafta diliyorum..
sizleri bilgilendirmek istiyorum ama kesinlikle panik yapmayin..
kezbancimm yine hastanede.. az önce konustum simdilik hersey yolundaymis.
size tam olarak söyle anlatayim:
zaten bugün dr u vardi, nst ye baglamislar, tabi bizim hipir zipir sudenazimiz dururmu,
yine yaramazliga baslamis, dr lar da hemen gecen seferki ignelerden yapmaya baslamislar, tabi yine migdesi bulanmaya basliyordu biz telefoda konusurken.
eger gecerse yarin eve gidebilecek benim bitanem, ama gecmezse yarin üniversite hastanesine yollicaklarmis ve doguma kadar, yani minnoslarim 2 kilo olana kadar orda kalacakmis. veeee bombaaaaaa SUDENAZIM ve EGEM 1500gram olmuslar, teyzeleri onlari yer yerrrr, hele teyzesi güzel kizinin SUDENAZININ poposunu pat pat patlicak hele bi sag saglim dogsunlarda...yemeye isirmaya öpmeye koklamaya bol bol zamanim olacak....
simdilik bu kadar biliyorum, bigi aldikca size bildirecem kizlar...merak etmeyin umarim sizi strese sokmamisimdir, ama merak edersiniz diye yazayim dedim..hepinizi cok cok öptüm
CANIM KEZBANIMMM bak bunlar da sanaaaaa.s.a.s. hic korkma olurmu bitanem, senin yavrularin cok güclü... kocaman öptüm
canim benim bak sende 3 can tasiyorsun, korkma olurmu tatlim... bebeklerin de strese girer yoksa, sakin ol.
onu bende sordum, sabah evde birseyi yokmus, normal rutin kontrol dü, nst ye baglaninca baslamis sancilari hemen yatirmislar. onun gecen de cok sancilari tutmustu, bilmiyorum okudunmu, sen bir aralar yoktun ya ozaman iste. ama son konustugumda allahima bin sükür iyiydi...
insallh yarina kadar birseycigi kalmaz da eve dönerler. ne de olsa evde daha rahat di kezbosum..
öptüm
aslıcım ağrılar oluyor mu sen de demişsin?ben farketmemişim nasıl ağrılar?ben de bacaklarımda ağrı oluyor yorulursam da karnım acayip sertleşiyor ve ağırlaşıyor o çok rahatsız ediyor beni..bir de acayip yorulduğumda böyle sanki aşağıdan bir sancı oluyor ama kısa sürüyor dinlendiğim an geçiyor..
teyzoşlaaaaaarrrr nete bağlanabildi şükür. hepinize güzel bir gün dilerim.nazım korktu teyzeleri poposu pıtpıtlanacak diye maaşallah diyeyim sancım bitti şimdilik yarım saattir nst deyim hiç olmadı şükür. sizi endişelendirdiysem affola haber vereyim dedim. iyiyim ben allah korusun doğsalar bile korkulacak bişi yokmuş. iğnelerimi olduğum için rahat doktorum. 1500 olmuş ikiside....allahım izin verecek biliyorum en az 2 kilo olup çıkacak kuzucuklarım. merak etmeyin,üzülmeyin de benim erken doğum olcağı zaten 18. haftada belli olmuştu. kendi hamileliğinizi asla benimle bir tutmayın. kader işte benim de günlerim böyle geçiyor. olsun mutluyum ben bebişlerim ben,i bırakmaz teyzeleri.
ayrıca nihan teyzesi de bize turuncu yeşil kesecik ve kelebek aldı bize bebek şekerlerimiz için eve gelince rica ederiz resmini ekler. bende kapı süsümüzü yaptım hafta sonu telefonumda resmi var şimdi eklerim hazırlıklara.
hepinizi ve teyzesinin bitanelerini öpüyorum.teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?