2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydınn arkadaşlar ve minikleriii a.s.
herkeze güzel bi hafta diliyorum
elagözlü sende hoşgeldin aramıza allah hepimize sağlıklı ve kolay doğumlar nasip etsin inşş (aminnn) :1hug:

canım bilmiyomkii valla bu hafta doktora gidicez allahın izniyle bakalım nekadarlık oldular bend emerak ediyorum canım :) ahh bi sag saglim hepimiz kurtulsaydık :)

İnşallah canım yaa Allah hepimize hayırlı doğum nasip etsin. İnşallah bebeklerimiz zamanında gelirler.

senin nasıl gidio canım hamişlik zorlanıyomusun .... ben baya agırlaştım valla .. 2 ayı iple çekiyorum dsem yeridir:)

Wrose canım sen naaptın izin olayını? 2-3 günün kalmış, ayrılacakmısın doğum iznine?

ben çalışacağımdan çalışabilir raporunu aldım cnmm
geçen cuma henüz 32 haftalık olmadan verdiler raporu
iş göremezlik belgesi diye bi form 32 haftalık gebe 5 hafta daha çalışabilir, 5 haftalık doğum öncesi iznini doğum sonrasına aktarılması uygundur diye yazıyor bakalım haftaya dr randevum inşş yanlış bişey yoktur

maşallah seherciğim harikasınız walla oğulların ve sen çok şekerr yaaa allah sağlıkla doğumlarını nasip etsin bitanemm a.s.

teşekkür ederim bitanem ... valla yuvarlanıp gidiyoruz deesem tam yeri olur karnım top gibi sırnaşık şey senin nasıl gidio hamişlik canım .. bayadır giremiyodum görüşemedik valla....

günaydın teyzoşlarımız ve yiğenlerim nasıllar bugün?
biz kızımla kahvaltı ediyoruz şimdi. bi yandanda televizyon izliyoruz evde olan hamişler show tv de yeniden başlasın programına ayşe öner gelecek miş hamilelik ve yeni dogan bebek bakımı hakkında bilgi verecekmiş ben daha önce ayşe öneri başka bi programda izlemiştim baya faydalı şeyler anlatıyo sizlere de tavsiye ederim çogunlgumuz tecrübesiz anne olacagız nasılsa...

Günaydınnn canlarımmm ..

hepinize güzel bir gün diliyorum..öpüyorum hepinizia.s.

unvere canım bende o programı izliyorum

senin nasıl gidio canım hamişlik zorlanıyomusun .... ben baya agırlaştım valla .. 2 ayı iple çekiyorum dsem yeridir:)

Ben zorlanmıyorum aslında hayatım ama ağrı veya başka herhangi birşeyde çok evhamlanıyorum, içime korku doluyor erkenmi geliyor falan diye. Her gece dua ediyorum zamanından önce gelmesin diye, Allah hayırlısını versin. Senin ve Kezbanın işi daha zor, sizde 2 tane var

Anladım canım, benim aklımda sanki iznini alacaksın ama 1 hafta geç alacaksın çünkü yerine bakacak olan yoktu falan gibi kalmış karıştırıyor olabilirim, hamilelik unutkanlık da yaptı heralde bende heraldetatlicadiarzu Hadi hayırlısı olsun, yorulacaksın ama sonra bebeğinle daha çok vakit geçireceksin o güzelliği varyerimseniben

canım benim doğru hatırlıyorsun bu hafta yanımdaki arkadaş izinli ben bir yere kıpırdayamadığımdan haftaya alacaktım raporumu önceden aldım kaybım olmasın diye yerimseniben :1hug:

merhaba güzel anne adayları nasılsınızzz......

herkese sağlıklı .huzurlu , mutlu ve booooooooooollllllll tekmeli bir gün diliyorummm:))))

minik bebişleri ve annelerini öpüyorummmmmmmmmmmmm:))

selam güzel anneler
bişi sorcam bebeğiniz kıpır kıpırmı
benimki zorlarsam kıpırdıyor öyle miskin miskin yatıyor ki acaba hastamı diye korkuoyrum ne olur bana birşey söyleyin

Kızlar lohusa şerbeti yapmayı bilen varmı aranızda? Varsa tarif verebilirmi acaba?

canım ben daha hamile kalmadan derya baykalın programında görmüştüm lohusa şerbeti yapmışlardı o zaman not aldım 2 tane tarif verdiler hangisini istersen onu yaparsın programdaki konuklar çok beyenmişti ben hiç denemedim ama dogurmadan bi gün yapmayı düşünüyorum tarifler,

LOHUSA ŞERBETİ 1

MALZEMELER

2 BARDAK SU

2 BARDAK ŞEKER

TARÇIN

ZENCEFİL

KARANFİL

YENİBAHAR

DÖVÜLMÜŞ CEVİZ

MERMERŞAHİN KUMAŞ
HAZIRLANIŞI mermerşahin kumaşın içine baharatları koyup baglayın tenreye koyun şekeri suyu ekleip rengi iyice koyulaşana kadar pişirin istege göre sıcak yada soguk servis edin

LOHUSA ŞERBETİ 2

malzemeler

1/2 KG.LOHUSA ŞEKERİ

1 PAKET KARANFİL

1,5 LT SU

1 ÇORBA KAŞIĞI TOZ ŞEKER

SÜSLEMEK İÇİN

ÇEKİLMİŞ FINDIK

YAPILIŞI

BÜTÜN MALZEME BÜYÜK BİR TENCEREYE KOYULUP KAPAKSIZ KAYNATILIR. O KADAR ÇOK KAYNATIN Kİ SUYUN 750GR. BUHARLAŞSIN İSTEYENE SOĞUK İSTEYENE SICAK SERVİS YAPILIR.

günaydınnnnn kızlar nasılsınız?bebişleriniz de iyidir umarım..a.s.ben haftasonu çok yoğun işlerle uğraştığımdan giremedim foruma..herkes iyidir umarım..bir ara okumuştum yazdıklarınızı ama pek aklımda kalmadı açıkcası kafam çok dolu olduğundan..:teselli:öncelikle telaş yapmayın ve sakın strese girmeyin eminim kezbancım öyle ister..sancıları artmış üniversite hastanesine yatmış doğum olana kadar da kalacakmış ne zman olur belli değil doğum..panik olmayın sakın..ben sadece merak edersiniz diye haber vereyim dedim.ama iyilermiş en son msjda öyle demişti ben meşguldur diye aramadım ama zaman geçsin biraz konuşurum yine haber veririm size..
irem bebekte arkadaşlar bir alana bir bedave kampanyaları var bir bakın derim chicconun içliklerinde 5 adet alana aynısından ama farklı bedende alabilrisiniz 5 tanesi bedava..56.90 fiyatı 10 tane chicco içlik almış oluyorsunuz..ben aldım siparişim de geldi çok güzel..günlük kampanyaları da takip edin gerçekten güzel indirimler oluyor..ve hediye de yolluyorlar paketlerle..
hepinizi öptüm biraz işlerim var çok sık bakamayabilirm..kendinize iyi bakın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…