2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kezbancım çok geçmiş olsun arkadaşım. Allaha şükür evde falan olmamış, iyi olmana çok sevindim. Allahın izniyle erekn gelmeyecekler tatlım, şaka yapıyolar annesi sana, yerim ben onlarıyerimseniben

nilal seher gamze bamboo neriii aslı özge elif kübra nihan nuray mavişve aklıma gelmeyen tüm arkadaşlarım hepinize çok teşekkürler
evde yatıyordumya ondan olmadı gezinince 10 dak. bir oluyodu zaten ama 3-4 kez olup bitiyordu. bu gün arabada yatarak geldim ama dr u beklerken oturdum benim oturman da yasak birde klimaları fazla açmışlar hapşurmak bile bende sancı yapıyor. ondan oldu şimdi iyiyim bakın moralimde iyi lütfen üzülmeyin sizi üzeersem daha çok canım yanar. hepiniz hamilesiniz. tekrar söylüyorum bende oluyor diye siz de paniklemeyin. ben böyle git - gel derken doğurucam. bebşlerimin ciğerleri için iğnelerim de tekrar yapılıyo. dr garantiye almak için beni yatırdı hast.bu serumlar kısa sürede topaç yapacak miniklerimi

Son düzenleyen: Moderatör:

kezbancım geçmiş olsun sağlıklı olsunlarda vaktinden önce gelseler de inşallah bişi olmaz nasılsa iğnelerde oldu ama yine de Allahtan dileğimiz hepimizin vaktinde doğurması inşallah yarın evinde olursun canım Allaha emanet ol a.s.

canlarııııııım güzel idrar kültürü sonucum geldiiiii temizmiş penisilin testinden yırttık yani. ama boşuna ilaç içtim eh olsun o kadarcık.ilk kültürde dış etkenlerden dolayı enfeksiyon çıkmış steril yapamamışım yani o zaman elimde serum kabloları vardı ondan herhalde. birde küçük bilgi size gazlıbez ile steril edilmeli,sabun ile yıkanmalıymış tahlil öncesi.unutmayın ilk testte ben bunlaı bilmiyordum yanlış çıktı. biraz uykum var öptüm herkesi akşama bakarım yine bbbbbbbyyyyy

Fistiklaaarrrrrrr yeni haberlerim vaaaaarrr naniknanik
az önce KEZBANCIMLA konustum..vee sesiii coook güzel geliyordu [
COLOR="Blue"]MASALLAH[/COLOR]
ALLAHIMA cok sükür hersey yolundaymis, hatta SUDENAZa ceza bile
vermis annesiiiiii, MOZART dinlettiriyooo:roflol::roflol:
bizim ufaklik mozarti hic sevmez de...
sancilari durmus, gece birtane daha igne olucak, eger birdaha sancilanmazsa (allah korusun) yarin sabah eve gidebilecekmis.sırnaşık şey
simdilik bukadarr...
öptüm sizi ve bebislerinizi

benim doğumum da ağustos ta olacak kaşıntı ve oluşan çatlaklar yüzünden moralim bozuluyor. bana doktur fito krem verdi ama opek işe yaramıyo tavsiyesi olan varmı? şimdiden teşekkürler...

kezboşum koydum cnm hazırlıklar bölümüne keselerin fotolarını. yarın kargoya verdiğimde de ararım seni.inşallah senin de eşinin de hoşunuza gide kuşum :)
bu arada neericimmmmmmmmmmmmm nslsn şekercim,iyileştin mi? öpüyorum tocaman seni de

geriye dönük okuyamadım henüz,tüm güsel anneleri ve miniklerimi de öpüyorum.şimdi yemek hazırlığı var,görüşürüz şekerler

selam kızlar ben geldim yazlığa gitmiştim bazı arkadaşlar bilirler söylemiştim ayyyy çok özlemişim sizleri yaaa canlarım benima.s.çok güzel kısa bir tatil yaptım geldim kızlar çok ii geldi valla denizede girdim bebişime bişe olur die çok ürktüm ama alıştım sonra.yazılanlara bakamadım çok fazla sayfa açılmış umraım herşey yolundadır kızlar.son sayfaya baktım hemen yazayım dedim sanırım kezbancım hastaneymiş ama moralinin düzgün olmasına sevindim ben de inanıyorum kezboşum erken gelseler bile sağlıklı olcak senin pıtırcıkların emin ellerdesin orda hiç stres yapma bitanem seni çokkkk öpüyorum a.s.

canım benim oğluşum güneşi gördüya sanki daha bi kuvvetlendi:))çok ii baktım ona teyzesikıpır kıpır karnım şekilden şekile giriyo çok komik valla senin kuzucuklar nasıl bakalım anneleri

onlarda ii sanırım canım valla oynuyolar ama benim dün bugünde akşam başlayan kasık agrılarım oluyo bugün akşama kadar kasılmalar oldu.... şimdi biras oturim dedim kasıklarım agrıyo yine ne oluyo yaa anlamadım iki gündür ben baya rahatsızım....

kezban canımm benimm yaa deli oldum iki kelime yazamadım bugün işyerinde aksilik evde unutmuşum cep telimi gelince aradım ama ulaşamadım canımm senin minikler hayırlısı ile zamanında gelecekler inşallah daha vakitleri var ondan sabırsızlanıyorlar işte di mi... seni çookk öpüyorumm canımm emin ellerdesin hayırlısı ile bugünüde atlatacaksın dualarımdasın bitanemm yaramazlarıda okşa benim için olur muu...a.s.a.s.
aylinciğim sende hoşgeldinn canımm ne güzel ufakta olsa tatil yapabildin çok sevindim adına cnmm miniğide okşa benim için Şeniz havva bugün bi uğradı hemen kayboldu evde olunca böyle oluyor herhalde :sm_confused: şimdi ütüm var kızlarr yarın görüşürüz öptümmm

canim benim aldiklarin gercekten cok seker, cok sevimliler yaaa...ayyy hemen cocuk yapasim geldi yaa :roflol::roflol: geccc 5 ayyy geeecccc :roflol::roflol:
sagol bitanem daha iyiyim cok sükür, ama cok ayakta durunca yine basliyo agrilar ama öyle aman aman bir agri degil, basinc gibi.. zaten 2 hafta sonra dr um var. cogunlukla yatiyorum ve yürüyorum. fazla oturmak zaten yasak.bende sadece yemeklerde oturuyorum.
esim ve annemde bana iyi bakiyorlar, hatta fazlasiyla iyi, onu yapma bunu yapma, sen git yat, egilme, askim coraplarini sen simdi niye kendin giydin falan gibi seylerle ugrasiyorumtatlicadiarzu sagolsunlar ama böylede simariyorum isteeelaelaelaelaelae :))
sen nasilsin canim ELVIN im nasil? kocamaaaan olmustur teyzesi yer onun tombis yanaklarini

canım beniiiim iyiym ben merak etme telefonuma bir ara eşimin kartını taktık onun tel. bozuldu aksiliik işte. ondan ulaşamadın ben şimdi aveayı açp arıycam seni. ütünü bölüceem ama sesini duymak isterim.

aylinciim bizim içinde girseydin denize düün demiştimki canım şöööyle bir deniz çekiyo diyeee.kısmet tatil olrak burdayım yinee. geçen defada eşimin doğum günüydü ben sancılanmıştım. artık özel günlerimizi burda kutlıycaaaz. hemşireler beni özlüyor gelmeyince:roflol::roflol:

seherciim ne olur doktorunu ara sor inşallah yorgunluktandır bitanem.ihmal etme canımcıım.

canım benim sanırım normal bu kasılmalar ve sancılar bendede oluyo ara ara adet olcakmışım gibi ağrılar giriyo dr.um normal olduğunu söyledi.bence sende endişelenme ama yinede dr.una bi danış

canım benim daha güzel tatilleri bebişlerinle yaparsın inş.bebişlerini yüzdürürsün annesi dayan şunun şurasında ne kaldı bitanema.s.

canım benim daha güzel tatilleri bebişlerinle yaparsın inş.bebişlerini yüzdürürsün annesi dayan şunun şurasında ne kaldı bitanema.s.

canısı sen ve diğer çalışan anneciklerimiz hakettiniz minik te olsa tatili. oğluşunda hissetmiş anneciğinin eğlendiğini sefası olsun minik tombalağımın en kısa zamanda diğer annişler de bir kaçamak yapabilir inş.
ben zaten bütün kış yattım yazada saz çalarım ağustos böceği olaraktanyerimseniben
artık yaz sonu giderim allah kısmet ederseŞeniz

kezbancım canımcımmmm iyi misin? misafirim geldi bir daha seninle ilgilnemedim..pazardan sonra yemeğe bana geldik..arayamadım..nasılsınız sudenaz ve ege nasıl?a.s.okuduğuma göre sancın azalmış ama evde misin yoksa hastanede misin hala?

canım biz iyiyiz bir kaç oldu sancı ama düzenli değil inşallah geçecek. egeyle naz ilacın etkisiyle uyudular yine sabaha kadar öyle kalırlar. doğunca da onlara aynı ilacı mı versem ne yapsamyerimsenibengeceleri uyuruz hep berabercee
sen de yine formundasın be güzelim yoğun geçiyor günlerin hep eminim berilde annesi gibi kıpır kıpır olacak.

bu arada ben hastanedeyim yarın öğlene kadar burdayım o kesin de sonrası allah kerim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…