Kezbancım çok geçmiş olsun arkadaşım. Allaha şükür evde falan olmamış, iyi olmana çok sevindim. Allahın izniyle erekn gelmeyecekler tatlım, şaka yapıyolar annesi sana, yerim ben onlarıyerimseniben
nilal seher bamboo neriii aslı özge elif kübra nihan hepinize çok teşekkürler
evde yatıyordumya ondan olmadı gezinince 10 dak. bir oluyodu zaten ama 3-4 kez olup bitiyordu. bu gün arabada yatarak geldim ama dr u beklerken oturdum benim oturman da yasak birde klimaları fazla açmışlar hapşurmak bile bende sancı yapıyor. ondan oldu şimdi iyiyim bakın moralimde iyi lütfen üzülmeyin sizi üzeersem daha çok canım yanar. hepiniz hamilesiniz. tekrar söylüyorum bende oluyor diye siz de paniklemeyin. ben böyle git - gel derken doğurucam. bebşlerimin ciğerleri için iğnelerim de tekrar yapılıyo. dr garantiye almak için beni yatırdı hast.bu serumlar kısa sürede topaç yapacak miniklerimi
kezboşum koydum cnm hazırlıklar bölümüne keselerin fotolarını. yarın kargoya verdiğimde de ararım seni.inşallah senin de eşinin de hoşunuza gide kuşum :)
bu arada neericimmmmmmmmmmmmm nslsn şekercim,iyileştin mi? öpüyorum tocaman seni de
geriye dönük okuyamadım henüz,tüm güsel anneleri ve miniklerimi de öpüyorum.şimdi yemek hazırlığı var,görüşürüz şekerler
kezban canımm benimm yaa deli oldum iki kelime yazamadım bugün işyerinde aksilik evde unutmuşum cep telimi gelince aradım ama ulaşamadım canımm senin minikler hayırlısı ile zamanında gelecekler inşallah daha vakitleri var ondan sabırsızlanıyorlar işte di mi... seni çookk öpüyorumm canımm emin ellerdesin hayırlısı ile bugünüde atlatacaksın dualarımdasın bitanemm yaramazlarıda okşa benim için olur muu...a.s.a.s.
aylinciğim sende hoşgeldinn canımm ne güzel ufakta olsa tatil yapabildin çok sevindim adına cnmm miniğide okşa benim için Şeniz havva bugün bi uğradı hemen kayboldu evde olunca böyle oluyor herhalde :sm_confused: şimdi ütüm var kızlarr yarın görüşürüz öptümmm
onlarda ii sanırım canım valla oynuyolar ama benim dün bugünde akşam başlayan kasık agrılarım oluyo bugün akşama kadar kasılmalar oldu.... şimdi biras oturim dedim kasıklarım agrıyo yine ne oluyo yaa anlamadım iki gündür ben baya rahatsızım....
canım benim sanırım normal bu kasılmalar ve sancılar bendede oluyo ara ara adet olcakmışım gibi ağrılar giriyo dr.um normal olduğunu söyledi.bence sende endişelenme ama yinede dr.una bi danışonlarda ii sanırım canım valla oynuyolar ama benim dün bugünde akşam başlayan kasık agrılarım oluyo bugün akşama kadar kasılmalar oldu.... şimdi biras oturim dedim kasıklarım agrıyo yine ne oluyo yaa anlamadım iki gündür ben baya rahatsızım....
canım benim daha güzel tatilleri bebişlerinle yaparsın inş.bebişlerini yüzdürürsün annesi dayan şunun şurasında ne kaldı bitanema.s.canım beniiiim iyiym ben merak etme telefonuma bir ara eşimin kartını taktık onun tel. bozuldu aksiliik işte. ondan ulaşamadın ben şimdi aveayı açp arıycam seni. ütünü bölüceem ama sesini duymak isterim.
aylinciim bizim içinde girseydin denize düün demiştimki canım şöööyle bir deniz çekiyo diyeee.kısmet tatil olrak burdayım yinee. geçen defada eşimin doğum günüydü ben sancılanmıştım. artık özel günlerimizi burda kutlıycaaaz. hemşireler beni özlüyor gelmeyince:roflol::roflol:
canım benim daha güzel tatilleri bebişlerinle yaparsın inş.bebişlerini yüzdürürsün annesi dayan şunun şurasında ne kaldı bitanema.s.
kezbancım canımcımmmm iyi misin?misafirim geldi bir daha seninle ilgilnemedim..pazardan sonra yemeğe bana geldik..arayamadım..nasılsınız sudenaz ve ege nasıl?a.s.okuduğuma göre sancın azalmış ama evde misin yoksa hastanede misin hala?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?