2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

İyi akşamlar sevgili Annecikler, bebişler , rahat ve huzrlu bir akaşam diliyorum hepinize
Ayyy KEZBANCIĞIM, canım benim, telaş yapmamak mümkünmü acaba, Çok sıkıldı canım, inşllah biraz daha dayanırlar, az daha dayanın bebişler ne olursunuz... kesin sudenazdır dedim ahh be kızçe ne acele edersin, o kadar rahat yeri bir daha nerdee bulacaksın, Kezbancığım, maşallah 1500 kilo olmalarına çok sevindim, az daha beslenin bebişler , azz daha. Allahım ne olur Yardımcı ol arkadaşımıza ne olursunnn
NERİMAN ve PEDİASTRUM, çok sağolun ne olur Habersiz bırakmayın bizi PEDİASTRUM mahsuru yoksa, Kezbana sor tabii önce, okey derse bana Kezbanın cebini özelime yazabilirmisin
SEHER B sen ne diyorsun yaaaaaaa, yüzüstü uyumayı ne özledim varyaaaaaaaaaa, maşallahhh göbişin yerim o içindekinii

ELAGÖZLÜ, hoşgeldin aramıza benden 1 gün önce kısmetse Doğumun , Allah kurtarsınü Adı gibi güzel olur inşallah, heee hiç kucağından düşürme bakalım, gece gündüz bak seni nasl havaya dikecek, bakalım o zamanda hep kollarında mı istersin, o isteyecek . )

GAMZE LİNA , canım benim yaaaa, sende biraz iyiyim diye neden hemen temizlik yaparsın, diyene bakk benim senden aşağı kalır yanım yokyaa. Bu arada bebek aşağıya sanki kasıyor, geriliyor gibimi hissediyorsun, öylece o baskıdan kaldığın oluyormu ? öyleyse bende aynısını yaşıyorum. Dinlenmene bakkk . bu arada ben yarım çalışabilir raporumu imzalatacağım, geriye kalıyor 5 Hafta, onunda son 2 haftasnı yıllık iznimi kullansam diyorum, doğum sonrası için bu işyerine dönermiyim bilmiyorum, çok bezdirdi patronum yaaaa,
İlahi Gamze Lina , bi sordun bisürü tarif aldın,
Ünvere maşallah sana Lohusa şerbetini biiliyorum , K. Validem halleder artık le biliyorsun, ben sadece rengi kırmızı diye b

WROSE canım, ya banada dr. Cuma günü doktorum, antetli küçük bir kağıda yazdı 32 Haftalık gebe çalışabilir yazıyor sadece , yeterlimi şimdi bu, benim dr. Ssk ile anlaşmalı, ssk ya gitmedim bunun için, bana biraz garip geldi, öyle özel bir form da değil!!! Reçete yazar gibi yazılı o kadar, yarın tam 32 hafta olacağından onaylatmaya gideceğim , ne dersin ??

darkcıım sorma benim yaramaz dünyayı çok güzel zannediyor şu an ne kadar güvende olduğunu bilmiyor.bırak egeyide alıştıracak ikisi birden bastırırsa vay bana. üzülme sen arkadaşım en kötü ihtimalle üniversitede yatıcaam doğuma kadar. ay sonuna kadar dayanırım merak etme. her darbe beni daha güçlü yapıyor bişeycik olmıycak bize sadece sizi erkenden teyze yapıcaaaaaaaaaaz o kadar.... sende izine ayrılıyosun haydi bakalım dinlenme sırası sende canımcıım.

kezbancım çok geçmiş olsun bitanem tekrar..bence de verelim ilacın ismini bana da ver beril uyumazsa ona da veririz..yerimsenibençok sevindim canım iyi olmana..elifcim (dark)kezbancım forumda online istersen soralım.. msne ekleyeyim seni bana msnini özelden yolla..bende msnden cep numarsını vereyim sana..kezbancım uygun bulursa!

canım ne demek izin vermek tabiki tel. de msn adresimi de verebilirsin bende eklerim elifciim seni

canımcım yaaaa, varya, seninbu cadı kızın egeyide korkarım baştan çıkaracak, amaşimdi değil, o söz verdi şimdi acele etmeyecek ama ileride çokkkfena işbirliği yapacaklar laelaelaelaelae
ben izine henüz ayrılmıyorum, 5 haftam var, 2 hafta yıllık iznimi alayım 3 hafta çalışıp , sonrası doğum iznine çıkarım diye niyet ediyorum, hele bakalım yarın şu raporu onaylatayımda, şimdi özelden msn imi yazacağım SANA VE PEDİASTRUM'A , mucksssssss

canım çok teşekkür ederim, msn imi yazıyorum şimdi :asigim:

özel msjın açık değilmiş canım ben sana özelden msj atmaya çalıştım ama olmadı.kişsel ayarlardan açılıyordu yanlış hatırlamıyorsam..ben yine de bir bakayım.

KEZBANCAY DARKELF PEDİATRRUM selam canlarım..bir sizler online gördüm.hızlı hızlı birikenleri okudum..ve şoktayım :1shok::1shok:
KEZBOŞUM neler olmuş yine canım benim ya...1gün içinde neler yaşanmış...evdemisin şimdi...daha iyisin sanırım...aman iyi ol canım...geçmiş olsun...sudenazmı şimdi sabırsıız davranan yaramaz yumurcak a.s ...ssen dur annesi ben bi konuşayım sudenazımla telepati yoluylaa.sbeklesin azcık hızlı gonzales :1rolleyes: Çok şükür iyisiniz arkadaşım..dayanın az daha..:1hug:

kafamçokkarıştıBen ne zaman nete baglansam kimse kalmıyor yada kimse olmuyor ..
laelaelaelaelaeDelü gibi kalıom burda bi başıma..Burdan yazmak çin işkencesi gibi zaten..geç baglanır geç açılır sayfalar cevaplar geç gelir...napıcam ben yahu böylefisfisfis

Bende kızıma isim bakmaya devam edeyim bari..4 sayfa isim listesi çıkardım.kocama bi türlü begendiremedim buldugum isimleri..aklında güzel kız ismi olan olursa bana bildirirseniz sevinirim arkadaşlar...
bütün annişlere rahat huzurlu bir uyku diliyorum bebeleriyle....a.s

dinacııım teşekkürler canım biz hastanedeyiz yarın belli olacak durumumuz inşallah geçerde evime dönerim şu an sancım yok ama tek tük yanii. aaaah o sudenazıma nalar söyledim dinlemiyor yaeamaz. belki teyzesini dinler yumurcak. dayanıcaaz sizlerdeno kadar pozitif enerji aliyorumki iyice güçleniyorum. yeterki sizler moralinizi bozmayın. ben uyuyacağım son iğnemi de oldum artık dinnleneyim.seni miniğini ve tüm gece kuşlarıını öpüyorum.iyi gecelerŞeniz

DINAcim ne gibi isimler ariyorsun kizina canim? yani yoksa bir sürü teklif gelir sana :roflol:
yani ilk harfi su olsun, kisa olsun, cok modern olsun annesinin ve babasinin ismine uysun gibi seyler düsünüyormusun?cok soru sordum dimi canim..
herkez yatti sanirim, hepinize tatli balli rüyalar, insallah rüyalarinizda bebislerinizi görürsünüz.amiiiin

Herkese Merhaba :sm_cool:
Ben de Agustos annesi olucam Allah'in izniyle. Suanda 29+5 gunluk bebegim.
Beni de araniza alirsaniz cok sevinirim. Eminim birbirimizden ogrenicek cok seyimiz vardir. Demir'im en gec 21 agustosta kucagimda olucak insallah. Hepinize sevgiler

kızlar günaydın yine kezbancığım kızın durmamış biraz yaramaz olacak annesi.çok çok geçmiş olsun canım inşallah az daha dayanırlar bebişşlerin.
benim iki gündür belim ağrıyo kızlar neden bilemiyorum.bu arada benim minik kızım durmak bilmiyor sanırım doğunca yaramaz olacak benimkide.haftaya kısmet olursa bende çalışabilir raporumu alıcam darkcım sen onaylatmaya hastaneyemi gidiyosun.

hoşgeldin canım hemen hemen aynı günlerde doğum yapacağız desene günler bi geçse hayırlısıyla bu arada kezban nasıl bi haber varmı arkadaşlar

Günaydin Canlarim Kezbancim Allaha Emanet Olun Tatlim Inş. Bugün Evine çikarsin Aramiza Yeni Katilan Arkadaşlar Hoşgeldiniz Bende Kismetse Bu Cuma çalişamamazlik Raporumu Alicam Hem Son Bi Kontrole De Gideyim Inş. Bi Daha Da Doğuma Giderim Hepinizi öpüyorum Kendinize Ve Bebişlerinize Iyi Bakin

günaydınnnnnnnnnnnn benim sevimli annişlerimmmmmmmm...... benim minicik tatlı yigenlerim bugün nasıllar annişler bekliyorum raporları yigenlerim nasıll :) benimkiler uyandı kıpır kıpırlarr.. yeni gelne arkadaşimisda aramısa h geldin inşallah sag sgalim bebişini kucagınada alırsın canım...eeeee nasılsınız bakalım ksılarr .. benim hafif bogazımda ve midemde yanma var neden se ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…