kezbancım çok geçmiş olsun bitanem tekrar..bence de verelim ilacın ismini bana da ver beril uyumazsa ona da veririz..yerimsenibençok sevindim canım iyi olmana..elifcim (dark)kezbancım forumda online istersen soralım.. msne ekleyeyim seni bana msnini özelden yolla..bende msnden cep numarsını vereyim sana..kezbancım uygun bulursa!
darkcıım sorma benim yaramaz dünyayı çok güzel zannediyor şu an ne kadar güvende olduğunu bilmiyor.bırak egeyide alıştıracak ikisi birden bastırırsa vay bana. üzülme sen arkadaşım en kötü ihtimalle üniversitede yatıcaam doğuma kadar. ay sonuna kadar dayanırım merak etme. her darbe beni daha güçlü yapıyor bişeycik olmıycak bize sadece sizi erkenden teyze yapıcaaaaaaaaaaz o kadar.... sende izine ayrılıyosun haydi bakalım dinlenme sırası sende canımcıım.
kezbancım çok geçmiş olsun bitanem tekrar..bence de verelim ilacın ismini bana da ver beril uyumazsa ona da veririz..yerimsenibençok sevindim canım iyi olmana..elifcim (dark)kezbancım forumda online istersen soralım.. msne ekleyeyim seni bana msnini özelden yolla..bende msnden cep numarsını vereyim sana..kezbancım uygun bulursa!
Kezbancığım,Pediastrum beceremedim tüühhhbana özel mesaj atamıyorum, nedendir : (
KEZBANCAY DARKELF PEDİATRRUM selam canlarım..bir sizler online gördüm.hızlı hızlı birikenleri okudum..ve şoktayım :1shok::1shok:
KEZBOŞUM neler olmuş yine canım benim ya...1gün içinde neler yaşanmış...evdemisin şimdi...daha iyisin sanırım...aman iyi ol canım...geçmiş olsun...sudenazmı şimdi sabırsıız davranan yaramaz yumurcak a.s ...ssen dur annesi ben bi konuşayım sudenazımla telepati yoluylaa.sbeklesin azcık hızlı gonzales :1rolleyes: Çok şükür iyisiniz arkadaşım..dayanın az daha..:1hug:
kafamçokkarıştıBen ne zaman nete baglansam kimse kalmıyor yada kimse olmuyor ..
laelaelaelaelaeDelü gibi kalıom burda bi başıma..Burdan yazmak çin işkencesi gibi zaten..geç baglanır geç açılır sayfalar cevaplar geç gelir...napıcam ben yahu böylefisfisfis
Bende kızıma isim bakmaya devam edeyim bari..4 sayfa isim listesi çıkardım.kocama bi türlü begendiremedim buldugum isimleri..aklında güzel kız ismi olan olursa bana bildirirseniz sevinirim arkadaşlar...
bütün annişlere rahat huzurlu bir uyku diliyorum bebeleriyle....a.s
Herkese Merhaba :sm_cool:
Ben de Agustos annesi olucam Allah'in izniyle.Suanda 29+5 gunluk bebegim.
Beni de araniza alirsaniz cok sevinirim. Eminim birbirimizden ogrenicek cok seyimiz vardir. Demir'im en gec 21 agustosta kucagimda olucak insallah. Hepinize sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?