günaydın canım geçmiş olsun buaralar ishal çok yaygın dikkat et ve bol sıvı tüket dr.una mutlakaka danış bencegünaydın canm arkadaşlarımm vee tatlı bebişleri,nasılsınız bugün?
kezbancım umarım iyisinizdir inş. bugün evinize dönersiniz.ben dün akşam eşimle alışveriş merkezine gittim arkadaşımızın oglunun dogum günüydü ona hediye aldık sanırım fazla dolaştım dün akşam çok sancım oldu ufak ufak kasılmalarım oldu eşimde korktu gece yattıgımda da hala devam ediyodu şuan bişi yok çok şükür anladım ki bana yürümek yaramıyo. mehtapcım benim kızda aynı durmak bilmiyo ve dışardan çok fark edilyo hareketi akşam dogum günü partisi baya kalabalıktı sanki herkes bana bakıyo ve karnımın kıpırdamasını fark edecekler die elim sürekli karnımdaydı.bide bi kadın vardı gıcık oldum ona bana dediki ne kadar çok kilo almışsın ikizmi yoksa ? bende dedim hayır fazla kilo almadım 7 ayda 6 kilo az bile aldım kadın daha bişi diyemedi sonra duydumki onun kızı 22 kilo almış hamileliği boyunca .... ya kızlar size bişi soracagım ben ya üşüttüm yada yediğim bişi dokundu dün akşamdan beri ishal oldum acaba bu bi sorun olurmu dr arayayım mı yoksa akşama kadar bekleyeyim mi?
merhaba canım iiz çok şükür okudum sizde iimişsiniz:)benim biras kasıklarım ağrıyo ama geçer die bekliorumtrent cigim h geldin canımmmmmmm ... nasılsınız bakalım bugün ::)
merhaba canım iiz çok şükür okudum sizde iimişsiniz:)benim biras kasıklarım ağrıyo ama geçer die bekliorum
işte aynı canım bendede hep var iltihap bende ilaç kullanmıştım geçti ama tekrar başladı bakalım idrar kültürü ilk defa yapılacak inşş bakteri ürememiştir.ayy çok endişeleniyorum bu enfeksiyonlar bebişlerimize zarar vermez dimi canımevet canım bu aralar kendimise dikkat etmemis lasım..bende ayaklarımdan soguk alıyyım bi kaşıntı dır başlıyoo alt bölgede :)) bende saten iltihap hep vardıı bi kurtulamadım ... ilaçta kullandım.. bakalım hayırlısı canım sende inşallah hayırlı haberler alırsın canım.....
Günaydın kızlar,
Hepinize bebişlerinizle mutlu bir gün diliyorum. Ben bugün iyiyim ama ara ara mide yanması, küçük kasılmalar yaşıyorum, heralde normal diye üzerine düşmüyorum.
Kezbancım bugün nasıl oldun acaba merak ediyorum seni. Umarım herşey yolundadır ve evine geçersin bugün güzelim.
Elifcim, aynen tarif ettiğin gibi oluyor kasılmalarım. Hatta bazen göbeğim sertleşiyor (sanki bebeğim dayanıyor karnıma, aşağı iniyor) alttan tutarak yürüyorum. Çok yorulduysam ve öne çok eğildiysem o zaman daha çok oluyor. İnşallah normaldir bunlar korkuyorum valla bazen.
Bu arada benim doktorumda ssk anlaşmalı ama raporu ssk hastanesinden alman lazım diyor, bu nasıl iş anlamadım. İstanbul ve Ankara farklımı çalışıyor ne:uhm: Sizin doktorlar ne güzel vermişler ama ben ssk hastanesine gitmek zorundayımklava:
Helinasli canım aramıza hoşgeldin.
Sehercim nasıl oldu sancıların? Bugün daha iyisindir umarım.
Öpüyorum sizi ve kuzularınızıŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?