Kizlar guzel selamlariniz icin cok tesekkurler..
Benim karnimdaki catlaklarin haddi hesabi yok...
Catlak kremlerinin en pahalilarini aldim bide en korktugum seydi cunku..
3.aydan beri kullaniyorum nerdeyse..Ama karnimda sanki panter tirmalamis gibi oldu..(((
Yani kullanilan kremlerle hicbir alakasi yok ne yazik ki..olacagi varsa oluyo((
selam bende auğustos annesiyim 04.08.08 muhtemelen doğum tarihi:)
Kızlarrrrrrrrrrr,
Kezban nerede bana soyler misiniz???????????????????
Sehercim haklisin tabiki onlara deger de...Benim catlaklarim resmen aciyor..Elimle dokunamiyorum..
Herkesin kasinir filan benim kasinma yok bayaa aciyo resmen,,Doktor bile inanamadi karnimi gorunce...
Sanki karnimda varisler olusmus gibi gorunuyor(
Gamze,
dr un kim canım. Neden ssk dan rapor alman gerektiğini anlamadım.
Anlatır mısın belki yol buluruz ben de ankara dayım.
Gamze,
dr un kim canım. Neden ssk dan rapor alman gerektiğini anlamadım.
Anlatır mısın belki yol buluruz ben de ankara dayım.
merhaba canlarım minikler ve sizler umarım iyisinizdira.s. ne zamandır sadece okumakla yetiniyorum sizlerin yazdıklarını işler bu aralar yoğun ve ben sıcaklardan,karnımdan zor hareket eder oldum işe bile en erken 12de gelebiliyorum idare ediyorlar artık:sm_confused:
Acaipte duygusallaştım faturalara bile ağlıyorum yahu ne bu böyle:çok üzgünüm:
Kizlar Bişey Soracağim Biberon Alaniniz Varmi Nerden Aldiniz Ve Hangi Makrka Aldiniz.bazi Biberon Uclari Anne Memesine Benziyomuş Bazilarida Gaz Yapmiyomuş Siz Hangisinden Aldiniz
Canım ben sokulluda imece tıp merkezine gidiyorum. Ssk ile anlaşması var ama doktorum ssk hastanesinden alman lazım dedi. Eğer ssk ile anlaşmalı yerler veriyorsa raporu taa oralara hiç gitmeyim, zaten dikmende oturuyorum. Sen nereye gidiyorsun canım?
Şekerim ben özel dr. a gidiyorum. Dr um da ssk nın dru aslında. Ama dogum oncesi rapor için henüz konusmadık. Madem gittiğin bir hastane neden orada dr sana rapor veremiyor bu cok komik aslında. Sen bunu iş yerinle konustun mu? onlar ne diyorlar? Sonuçta raporu işleme koyacak olan onlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?