2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar guzel selamlariniz icin cok tesekkurler..
Benim karnimdaki catlaklarin haddi hesabi yok...
Catlak kremlerinin en pahalilarini aldim bide en korktugum seydi cunku..
3.aydan beri kullaniyorum nerdeyse..Ama karnimda sanki panter tirmalamis gibi oldu..(((
Yani kullanilan kremlerle hicbir alakasi yok ne yazik ki..olacagi varsa oluyo ((

ahh canım bende de var valla o çatlaklar ama çok şükür fasla deil ama ilk dogumdan da kalanlar var tabii bunlardada başladı işte çatlaklar benimkisi saten dogumdan sonra patates tarlasına döner şakkıdı ama onlar için deger her şey

Sehercim haklisin tabiki onlara deger de...Benim catlaklarim resmen aciyor..Elimle dokunamiyorum..
Herkesin kasinir filan benim kasinma yok bayaa aciyo resmen,,Doktor bile inanamadi karnimi gorunce...
Sanki karnimda varisler olusmus gibi gorunuyor (

Kızlarrrrrrrrrrr,

Kezban nerede bana soyler misiniz???????????????????

canım dün kezban nts ye bağlandıgı sırada sancısı artmış yatırmışlar yine aynı iğnelerden oldu bugün sancısı olmazsa eve çıkaracaklar eger sancı olursa üniversite hast. yollayacaklar bebişler 2 kilo olana kadar orada kalacak

aaaa canım demekki baya kötü olmuş seninkisi:1ninca:benim yok öle deil çok inceleyince görebiliyorum...ama daha iki ayımıs var eminim daha çok çıkar benimkiside benimde kaşıntı oluyoo sadece göbek çevremde var biras onlara dokununca acıyoo

kızlar tünaydınnnnn....
söyle bi baktımda foruma yeni katılanlar olmuş... hoşgeldiniz kızlar aramıza :teytey:
offf kezbancığımın kızı da amma yaramazmış, hemen çıkmak istiyor..inşallah sonuna kadar dayanır kezbancım, gerçi riskli dönemi atlattı çok şükür... çok geçmiş olsun canım yaaa... moralman iyi olmana çok sevindim...
kızlar herkesleri çok öpüyorum... inanın eskisi gibi aranıza sık sık katılmayı çok istiyorum ama olmuyor yaaa(((
a.s.

slm herkese görüşemiyoruz birimiz geliyor birimiz gidiyor sohbet edemiyoruz ama en önemlisi gönüller bir olsun fıstıklar huzur çok önemli buna en çok bizim ihtiyacımız var bol huzurlu günler bu arada kezbancım herşeyin hayırlısı olsun kalbimizdesin bunu bil güzel haberlerini bekliyoruz cici anne...

kızlar artık fark ettimde işlerimi eskisi gibi göremiyorumm hemen bii agrı oluyo kasık bölgelerimde sizdede oluyomu ... bir qay sonra ne yapıcam ben bu ay böleysem ..

canım aynen benimde öle biraz fazla ayakta kalayım hemen sancı başlıyo bende dinlene dinlene yapıyorum işlerimi zaten hafatda 1 ancak yapabiliyorum.. bizde oluyosa sende olması çok normal sen sonuçta 3 can taşıysun canım...

merhaba canlarım minikler ve sizler umarım iyisinizdira.s. ne zamandır sadece okumakla yetiniyorum sizlerin yazdıklarını işler bu aralar yoğun ve ben sıcaklardan,karnımdan zor hareket eder oldum işe bile en erken 12de gelebiliyorum idare ediyorlar artık:sm_confused:
Acaipte duygusallaştım faturalara bile ağlıyorum yahu ne bu böyle:çok üzgünüm:

Gamze,
dr un kim canım. Neden ssk dan rapor alman gerektiğini anlamadım.
Anlatır mısın belki yol buluruz ben de ankara dayım.

Canım ben sokulluda imece tıp merkezine gidiyorum. Ssk ile anlaşması var ama doktorum ssk hastanesinden alman lazım dedi. Eğer ssk ile anlaşmalı yerler veriyorsa raporu taa oralara hiç gitmeyim, zaten dikmende oturuyorum. Sen nereye gidiyorsun canım?

ayy canım kıyamam bende öle valla bişi sölense hemen gözlerim doluyoo senağlamaen ufak şeyler bana büyük gelio .. sorun ediyorumm..

Kizlar Bişey Soracağim Biberon Alaniniz Varmi Nerden Aldiniz Ve Hangi Makrka Aldiniz.bazi Biberon Uclari Anne Memesine Benziyomuş Bazilarida Gaz Yapmiyomuş Siz Hangisinden Aldiniz

Kizlar Bişey Soracağim Biberon Alaniniz Varmi Nerden Aldiniz Ve Hangi Makrka Aldiniz.bazi Biberon Uclari Anne Memesine Benziyomuş Bazilarida Gaz Yapmiyomuş Siz Hangisinden Aldiniz

Valla guzelim ben almadim cunku biberonlar boy boy oluyor. Hic gerek duymayabilirsin yeni dogan zamani biberonlarina..Belki cok sutun olucak ve emziricen..Zaten cok kolay bisey biberon almak eczanelerde bile var heryerde..Bence o yuzden dogumunu bekle ve bosuna masraf etme..Ama gene de sen bilirsin..Avent markasini cok tavsiye ediyolar.

merhaba güzel annelerimm umarım herkes iyidir aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz güzel paylaşımlar diliyorumm. kezbandan haberi olan varmı arkadaşlarr.

Şekerim ben özel dr. a gidiyorum. Dr um da ssk nın dru aslında. Ama dogum oncesi rapor için henüz konusmadık. Madem gittiğin bir hastane neden orada dr sana rapor veremiyor bu cok komik aslında. Sen bunu iş yerinle konustun mu? onlar ne diyorlar? Sonuçta raporu işleme koyacak olan onlar.

İşyerim raporu nereden alacağımı bilmiyor, sen yeterki raporu getir gerisini biz hallederiz diyor. Aman ne bileyim işte saçmasapan işler. Zamanı geldiğinde gidicem mecburen ssk hastanesine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…