İşyerim raporu nereden alacağımı bilmiyor, sen yeterki raporu getir gerisini biz hallederiz diyor. Aman ne bileyim işte saçmasapan işler. Zamanı geldiğinde gidicem mecburen ssk hastanesine.
kızlar artık fark ettimde işlerimi eskisi gibi göremiyorumm hemen bii agrı oluyo kasık bölgelerimde sizdede oluyomu ... bir qay sonra ne yapıcam ben bu ay böleysem ..
DINAcim ne gibi isimler ariyorsun kizina canim? yani yoksa bir sürü teklif gelir sana :roflol:
yani ilk harfi su olsun, kisa olsun, cok modern olsun annesinin ve babasinin ismine uysun gibi seyler düsünüyormusun?cok soru sordum dimi canim..
herkez yatti sanirim, hepinize tatli balli rüyalar, insallah rüyalarinizda bebislerinizi görürsünüz.amiiiin
Sekerim ssk nın bilgi edinme birimi ile bir görüşür müsün? Onlar sana en dogruyu soylerler.
Neden o hastaneyi sectin fiyatları nasıl?
herkese selam.kramplar artmaya başladı benimde özelliklede sabahları.bazende kahvaltı yapmış olsam bile gözaltarımın bile terlediğini görüyorum aniden terliyorum kalbim çok hızlı atıyor çarpıntı denilen şey bu galiba.bunun için dr.a gitmelimiyim ki?
tünaydın güzell annelerimma.s.
bu aralar çok yoruyorum kendimi sol kalçam fena ağrıyor walla benim oğluşumda kendimi yorduğumdan sanki hareketleri azaldı gibi yada hiç dinleyemediğimden bana öyle geliyordur inş..
kezbancığım nasıl oldu acaba sudenazımız inş üzmemiştir annesini hayırlı haberlerini bekliyoruzz cnmm
minikleri ve sizleri öpüyorummm arkadaşlarrŞeniz
helinaslı sanırım listemizde sen yoksun agustosta dogacak bebişlerin listesi isimli konuya muhtemel dogum tarihini ve bebginin cinsiyetini yazarsan senide listemize ekleriz..
helinaslı ve seher , arkadaşlar benim karnımda yırtılma yokda çok nadir kaşınıyor baazen ..birde bana ilginç geldi..göbegimin etraafı morarmış gibi sanki birazda agrıyo dokununca..sizde de varmı böyle bişey
kızlar sabahleyin şeker testi yaptırdım nihayet şekerim düşmüş allahıma çokşükür
hemenbir dondurma yedim o kadar özlemiştimki
bu arada birşeyide farkettim
şeker bana inanımaz kilo yapıyormuş son iki aydır her ay 4 kilo alıyordum bu ay 3 haftada sadaece 400gr almışım onuda olduğu gibi bebişim almış zaten
teyzeleri oğluşum 1365 gr olmuş çok şükür herşey normal
bu arada kezbana allahtan yardım diliyorum bebişler biraz daha dayanırlar umarım
yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum herkezi öpüyorum
BRN canım sana da geçmiş olssun arrkadaşım...böyle şikayetlerin varsa endişelenmektense en azından ara doktoruna bir sor..yoruldunmu ki böyle oldu birden biremi.dikkat et...önemli bişey degildir inşallah ihmal etme bi sor bence...herkese selam.kramplar artmaya başladı benimde özelliklede sabahları.bazende kahvaltı yapmış olsam bile gözaltarımın bile terlediğini görüyorum aniden terliyorum kalbim çok hızlı atıyor çarpıntı denilen şey bu galiba.bunun için dr.a gitmelimiyim ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?