2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hem de dunyanin parasini verdim o kremlere..3.ayda basladim kullanmaya..Annemin baskisiyla badem yagi bile kullandim o kremlerin yaninda..Ama olacagi varsa oluyormus..Kremler engellemiyomus..Ama krem kullanmasam daha mi kotu olurdu acaba diye sormuyorum cunku bundan daha kotu olacagini dusunmuyorum..Hamilelerin hepsine tavsiye ederim sakin catlak kremi filan kullanmasinlar!!Kötü Kazen

helincim aynen benimde karnım çok çatladı çatlaklar morarık görüntüde bende seninki gibi acı yok ama arada bi sızlama hissediyorum oda sanırım yeni çatlaklar oluşurken oluyo ama hafif kaşıntı var. ben 3. aydan beri badem yagı ve vücud losyonu kullanıyodum 4,5 aylıkken çatlamaya başladı dr . a sordum bana bi krem verdi ama çatlayacagı varsa ne kullanırsan kullan çatlar dedi bu krem biraz daha az çatlamasını saglar dedi kremin fiyatı da 75 ytl zaten çatlamışken okdar para verip krem almayı gereksiz buldum şimdi arada bi badem yagı ve losyona devam ediyorum..

bana da doktorum bademm yagı ya da bebe yagını kullan demişti.1 aydır kullanıyoum..

det etme sinir yapma helin olan olmuş artık...bebişlerimiz için herşeye deger valla..katlanıcaz kabullenicez böyle şeyleri..napalım:teselli::1hug:
sende sonra bi çaresini bulursun..vardır elbet bi çözümü ya ...

arkadaşlarrr biraz önce kezbanın msnsi açıldı tabi bende hemen kezban zannedip atladım ama eşiymişş merak ettigimizi söyledimm iyilermişş sancıları devam ettigi için Ege üni.ne sevk etmişler sizlerede haber vereyim dedimm.

selam arkadaşlar bu aralar işlerin yoğunluğundan giremiyorum (
yeni gelen hamişler hoşgeldinizz allah sağlıklı doğumlar nasip etsin hepimizzee (aminnnn) a.s.
dinacığım verdiğin bilgiler için saol bitanem Şeniz sanırım çok yoruyorum kendimi ondan ağrım var bide bebişimi dinlemeye fırsatım olmuyor bu aralar içeride çok geriniyor benimki :1rolleyes: sanki karnım gittikçe dahada genişliyorr ee kızlar çatlaklar başımıza bela olacak gibi walla benim fazla kilolardan bacaklarımda selülitler oluştu walla bebişim bi sağlıkla doğsun bakın ben onları nasıl yok edicem hayırlısı ile inşş..sengözlerimebaksanab
kezbancığım hep aklımdasın bitanem dualarım seninle cnmm, seninkiler sabırsızlanıyor ama inşş biraz daha beklerlerrrr canımm benimmm

Catlaklari artik takmiyorum ztn kafaya..Ama sonrasinda bi cozum olmayacagini da biliyorum..Bikini giymicem olucak bitcek..Bebegim icin hersey deger ztn..Yeterki onu sag salim kucagima aliyim..

yaaaa varya şu kasılmalar bide aşagı dogru bebklerin egilimi beni maf edio otursam oturamıyom işlerimi yapamayıncada deliriyom .. şimidde kıpır kıpırlar .. ben netcem böle 2 ay daha dursalar baree beni tüketmeden :))

sehercim valla aynen bende eğilmek yatmak herbişi pek zor ve diyorum ki kendime ya daha 2 ay var ... ama kıpırdamaları ii ona lafım yok bırak oynasınlar iki taneler ya oyun oynuyolardır annesiii ... ama Allah yardımcın olsun 2 taneyi taşımak zor . kaç kilo aldın sen zayıf gibi görünüyosun resimde. ben 11 kilo aldımda . bişi daha kezbancım üni hast deymiş İNŞALLAH sancıların diner ve evine dönersin canım .

slm arkadaşlar nasılsınız......
hasta olan arkadaşlarımızada çok geçmişş olsunnn
aramıza yeni katılan arkadaşlar sizlerde hoşgeldinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
:))

merhaba arkadaşlar çatlak problemi olan arkadaşlar dert etmeyin
artık çatlakları geçiren kremler çıktı biliyorsnuz doğumdansonra bakacağız bir çaresine
şuan tek isteğmiiz sağlıklı sihatlı bebişlerimeze kavuşmak allahım
herkeze sağlıklı sihatli bebekler nasip etsin

:teytey:
canım benim az kaldı kendini fazla yorma ikizler seni yoruyorlar annesi
bu arada fark ettim geriye kalan gün sayımız aynı

iyi aksamlar güzel agustos anni$leriiii
az önce yine KEZBANCIMMMla konustuk, durumlar hala ayniymis malesef.
ara ara sancilari devam ediyormus. muhtemelen doguma kadar ege üniversitesinde
kalacak. umarim ALLAHIM haklarinda hayirlisini verir.
teyzesinin MINNO$lari insallah birazcik daha anneleriyla kalirlarda biraz daha
kilo alirlar. allahim ne olur sen CANIMa yardim et...
yeni haber aldikca size yazmaya calisacam kizlar. simdilik bukadar...
hepbirlikte bol bol dua edelim..
KALBIMIZ seninle KEZBOSUMM benim, korkma emii... hersey cok güzel olacak..

dark elf cim, nihancim, özgecim, aylin nuray kizlar nerelerdesinizz?
umarim iyisinizdir, bugün göremedim sizleri, sizde kezbosdan haber aldikca yazin canlarim, ben burda hop oturup hop kalkiyorum, az önce dayanamicam dedim esime sen ara dedim korktum herhalde, cünkü kezbanimin cok güzel seyler yasamasini istiyorum, insallah coook saglikli bir sekilde allahin izniyle yavrularini kucagina alir.. cünkü o ve esi coook hakediyorlar bu mutlulugu. tabiiki hepiniz öyle, hakkinizda hayirlisi olsun arkadaslar. ayy bugün cok duygusallastim...öptüm

Kızlar , ne çok yazmışsınız, hepsini okuyamadım,
hepinizi selamlıyorum, bebilerinizi çok öpüyorum,

KEZBANCIĞIM, canım yaaa, özeline msn imi yazdım, pediastruma da verebilirmisin, nerimana şimdi beayrıac ileteceğim, Canım, Allah zamanın tez geçmesiniz ve süre zarfında bebişlerinin içinde biraz daha direnmesi için yardım etsin, dualarımız seninle ve eşinle, ve tabi Sude vve Ege ile.

DİNACIĞIM, göbek adım elif , benim asıl resmi adım Elfida, al sana değişik isim, anlamı : feda eden, yardım eden
biz kızımıza ece adını vereceğiz inşallah kısmet olursa, kraliçe anlamına geliyor.
2 isimli olacak, . 2. ismine henüz karar veremedik ece benden . 2. isim eşimden ondan
ben Ece Elyesa istiyorum ama hakkımı kaybettim.
mucksssssssssss

kızlar mrb3 gündür girememştim,geçte olsa özledim hepinizi yazılanları bir çırpıda okudum ve cevapladım :)
GAMZE LİNAcım şeker sonucunun iyi çıkmasına sevindim cnm 
GAMZEKİ cnm öle 8 ay doğumlar şöle böle doğumlar takılma tatlım. Kendi canını sıkıp bebişini üzme.ben tam 7 aylık doğmuşum , bak 30 sene önceki şartlarda annemin sayesinde yaşamışım  o yüzden için rahat olsun tatlım
ELİFcim(ünvere) bel fıtığı başlangıcı olmasına üzüldüm,ağrılarla zor geçiyordur ki normalde zaten kramplarımız oluyor.geçmiş olsun cnm.kardeşin içinde üzülme tatlım bebişinle sonra hayırlısı ile bol bol gidersiniz teyzesine  bu arada loğusa şerbeti tarifleri için de teşekkürler cnm.İshalin geçti mi nasılsın?
ÖZGEcim badana başlamış gene,Allah kolaylık versin size,aman yorma kendini
ZEYNEPcim(barzey) hoş geldin tatlım geç gördüm ama iyi olmana çok sevindim,güsel haberini bekliyoruz cnm
DARKcım saol kuşum tebriğin için. Mide yanmalarım devam.gaviscon şurup içtim bugün.iğrenç bi şurup ama iyi geldi kesti yanmayı.ama tadı kötü olduğu için içerken midem bulanıyor  kızçen maşallah kocaman olmuş annesi poposunu ısırırım ben onun 
ELAGÖZLÜ783 ve HELİNASLI aramıza hoş geldiniz,sağlıkla kucağınıza alırsınız bebişlerinizi inşallah
SEHERcim nasılsınız,minik afacanlar nasıl cnm?Göbüşün ne güsel olmuş 
HAVVAcım işten ayrıldın evdesin seni göremez olduk yahu,neler yapıyorsun?
AYLİNcimmm hoş geldin cnm,tatilinin güsel geçmesine sevindim.denize girmekte iyi geldi di mi? Ah ahh ben de istiyordum ama İstanbul’da girilmez,başka yere de gidecek durum yok..benim yerime de girmiş oldun sayıyorum 
NERİİİİİİİİ cnm benim biz iyiyiz şükür,pzrtsden beri kezboşumla devamlı haberleşiyoruz aklım onda işte.hayırlısı ile biraz daha beklese veletler..ah o sude ah o sude bi doğsun ısırcam heryerini yaramaz cadı  sen de bize en kısa zamanda güsel haberini verince senin içinde hazırlıklar yaparız kuşum benim
MEHTAPcım eşimin teyzesi AVENTin yenidoğan biberon setini almış bize,henüz getirmedi ama bu markayı öneriyorlar. Bir de 20 gün önce doğum yapan arkadaşım söyledi bugün DR.Brown’ın biberonları da iyiymiş,gaz oluşumunu önlüyormuş
CANANMFB şekerinin düşmesine sevindim cnm,dondurmada iyi gelmiştir  ben de şimdi geç vakit ama yazdıklarınızı okurken bir dondurmayı götürdüm  maşallah oğluşuna da öpüyo teyzesi onu.
DİNAcım bulduğun isimler çok güzel cnm.eşin ne tarz isim istiyor ki?
ASLI cım, ZESEZEcım, MAVİŞcim, BAMBOOcum,NURAYcım, KÜBRAcım, NİLALcim İLK BEBEĞİM cnm, MESLİMİNAcım, BAHAR cım,BRN cim sizler nasılsınız?

bu arada pzrtsden beri kezboşla devamlı telefonlaşıyoruz.en son bu akşam 11e doğru msgıma cvp geldi. hala üniv.hastanesinde yatıyor,magnezyum ve prepar ile sancıları durdurulmaya çalışılıyormuş.
her an aklım onda walla,nericim haber ver demişsin aldıkça ama nete giremedim cnm kusura bakma.
saat şu anda 2.5a geliyor şimdi bile nasıl diye meraktan çatlıyorum ama korkmasın diye msg atamıyorum. Allah yardımcısı olsun,ufaklıklar dayanın be canlarım az daha kalın anneciğinizde...

günaydınnnnnnnn sevimlii şeker annişlerr canlarım benimm...yigenlerimede kucak dolusu öpücükler.. kezbancıgım nasıl acaba bugün ...artık ufaklıklar dayanama maya başladı çıkmak için zorlanıyolar... allahım herkesin önce kezbancıgım bebeklerini vaktinde gelmeyii nasip eder inşallah .. kezbancıgım allah yar ve yardımcın olsun canım...git gide zorlanıyoruz kızlarr .. hepimiz kendimize dikkat etmeliyiz ahh bide bebişlerimiz çıkmak için sabırsızlanmasa çok süper olucak.... ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN İNŞALLAH..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…