[B
Ben 25. haftamın içindeyim ve yaklaşık 10 gündürkarnımda sertleşmeler hissediyorum bu bazı gün daha sık bazı gün daha seyrek ve düzensiz oluyor.Hatta 5 gün olmadığı oldu.Karnım sertleşiyor, belimden itibaren ve 20 sn sonra gevşiyor..Bu birinci sorunum, İkinci sorunum ise karnımda hafif hafif regl ağrısı hissediyorum bunlar daha uzun süreli oluyor fakat bu olurken karnım sertleşmiyor.İçerden içerden hissediyorum.Bu yaklaşık 1,5 aydır var.
Diyeceksiniz ki bunları doktoruna sormalısın evet soruyorum hatta gidiyorum da fakat bana bu haftalarda o sertleşmenin olmayacağını bunun gaz olacağını söylüyor hayır gaz değil ben gaz sancısını anlamaz mıyım?Sizde de benim haftalarımda bunlar yaşanıyormuydu?Teşekkür ederim...[/B]
Merhaba arkadaşlar ben aslında eylül annesiyim ama siz benden 1 ay daha tecrübelisiniz diye size bir soru sormak istiyorum.Cevaplandırırsanız çok mutlu olurum çünkü sinirlerim harab oldu.
Ben 25. haftamın içindeyim ve yaklaşık 10 gündürkarnımda sertleşmeler hissediyorum bu bazı gün daha sık bazı gün daha seyrek ve düzensiz oluyor.Hatta 5 gün olmadığı oldu.Karnım sertleşiyor, belimden itibaren ve 20 sn sonra gevşiyor..Bu birinci sorunum, İkinci sorunum ise karnımda hafif hafif regl ağrısı hissediyorum bunlar daha uzun süreli oluyor fakat bu olurken karnım sertleşmiyor.İçerden içerden hissediyorum.Bu yaklaşık 1,5 aydır var.
Diyeceksiniz ki bunları doktoruna sormalısın evet soruyorum hatta gidiyorum da fakat bana bu haftalarda o sertleşmenin olmayacağını bunun gaz olacağını söylüyor hayır gaz değil ben gaz sancısını anlamaz mıyım?Sizde de benim haftalarımda bunlar yaşanıyormuydu?Teşekkür ederim...
Günaydın şekerler,
Ya kızlar iki bacağınızın arasındaki kemiklerde ağrı varmı yada hiç oldumu? Benim vardı uzun süredir, yürürken, kalkarken ağrı yapıyordu ama dünden beri yürümek işkence oldu. .
[/QUOTE=
GÜNAYDIN CANIM BENİMDE BU ARA ÇOK AĞRI VAR O KEMİKLERDE HELE KOCA GECE YATIYORUM YA SABAH KALKARKEN AĞLICAM NERDEYSE VE BU SABAH ZAR ZOR KALKTIM WC OLARAK NORMAL KULLANIYORUM HALA TAM OTURURKEN ÖYLE Bİ SES GELDİKİ DEDİM KIRIILDI KEMİĞİM AYNI SES 2 KERE TEKRARLADI AMA BİŞEY HİSSETMEDİM ALLAHTAN O SES NEDEN GELDİ ONUDA BİLMİYORUM AMA TAM O KEMİKLERDEN GELDİ VE SANKİ BİRAZDA OLSA RAHATLADIM AMA ŞİMDİ GENE VAR YÜRÜRKEN BACAKLARIMI KAPATAMIYORUM AĞRIMDA OLUYOR
gamzeciigm allah yardımcın olsun canım ... o ses neymişki öle kıı dikkat et bacımm doktoruna sor benc onu ... bende geceleri hiç uyuyamıyom dogru benim kaburgalarım agrıyoo. halakii agrıyoo .. sırtımda da agrı oluyo hangi yöne yatıcagımı da şaşırdım allah ayrdımcımız olsun canlarım...
bu arada pzrtsden beri kezboşla devamlı telefonlaşıyoruz.en son bu akşam 11e doğru msgıma cvp geldi. hala üniv.hastanesinde yatıyor,magnezyum ve prepar ile sancıları durdurulmaya çalışılıyormuş.
her an aklım onda walla,nericim haber ver demişsin aldıkça ama nete giremedim cnm kusura bakma.
saat şu anda 2.5a geliyor şimdi bile nasıl diye meraktan çatlıyorum ama korkmasın diye msg atamıyorum. Allah yardımcısı olsun,ufaklıklar dayanın be canlarım az daha kalın anneciğinizde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?