2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

HAVVACIM özletiyosun kendini şeker anne :) benimkide aşağıda o yüzden tuvaletle çok haşır neşir oluyorum fenalık geldi walla,bundan sonra daha da sıklaşıcak napıcaz bilmiyorum.ama dediğin gibi kolay doğum oluyor diye duymadım ben tatlım.benim bacak ve bel ağrım dışında bazen özellikle yatarken iki göğsümün arasında ağrı oluyor,sanki velet gelmiş göğsüme oturmuş kemiğim acıyormuş gibi,sizlere de oluyor mu kızlar?

canım allah yardımcın olsun .... evet herşey artık para tuzagı olmuş çok haklsıın ...her bi şeye para isteniyoo gözümüzün korkması normal bizde senden farklı durumda deiliz canım ..herşey çok zor allah yardımcımız olsun inş. kötü bişi olmas canım düzelirsin ..Şeniz

evet cnm aynı duygu bende de var,kezbandan msg geldi mi heh acaba geldi miniklerimiz diye msg mı olacak diyorum,aman biraz daha dayansınlar diyorum sonra da ..neyseki durmuş şimdilik sancıları tatlım,sende uzaklardasın senin için beklemek daha zor :uhm: hayırlısı ile biraz daha beklicekler inş ufaklıklar

sanemcim nerelerdesin merakta kaldık.ay ne biçim şirket yaa görmüyolar mı seni,bulsalar artık bir eleman sinir oldum patronuna walla klava:
sen nasılsın miniğin nasıl tatlişkom?

hoşgeldiniz arkadaşlar Kezbancığımızın iyi olmasına çok sevindim inş. hep iyi olur bu arada bendende selam söylermisiniz görüşen arkadaşlar

ya kızlar benim kaburgalarım agrıyoo yaaa napıcam böle allahım dün sag tarafımdı bugün sol tarafım ve sırt bölgem... ayriettende sol kassıgımda bi agrı var anam şu aylar hemen bitse yaaaaaa en azından bünyemiz rahat etse...allah yuardımcımız olsun..

özgecim çok yorma kendini dikkat et tatlım,aklım kezboşta bi de sende kalmasın,aman yoruldu mu iyi mi,ağrısı var mı yorgunluktan vs.. :) öpüyorum cnmcım

sehercim minikler şimdiden sonra daha hızlı büyüyecekler ve ağrılarımız ağırlığımız daha da artacak cnmcım,benim de bacaklarım ğrıyor,ayakta uzun kalınca yada yürüyünce belim başlıyor.Allah hepimize yardım etsin walla a.s.

canım ben yolda fasla yürüyemiyom bile basen agrılarım olunca topallamaya bile başladım . eşim bu sabah dioki sne bugidişle bunları 9 ayda doguramıcan dio .. yaa ne olduysa bu hafta bu kadar kötü oldum ben yoksa önceki günlerimi arar oldum valla.. gerçekten kendimi tartamıyorum..oturan yerlerim bile agrıyo fazla oturunca..:1no2:

sanemcim nerelerdesin merakta kaldık.ay ne biçim şirket yaa görmüyolar mı seni,bulsalar artık bir eleman sinir oldum patronuna walla klava:
sen nasılsın miniğin nasıl tatlişkom?

ayy canım benim .sağolun.sinirlerim çok bozuldu şu iş olayına....senağlama sinirden hiç bişey yapmadım burda.çalışmıyorum doğru düzgün.ne internete giriyorum.ne işimi yapıyorum.elemanda aramıyorlar.bide bana son haftaya kadar dur diyorlar.3 eleman geldi .yapamadı kaçtı.yoğunluğa dayanamadılar...şekerle kandırcam bu gidişle milleti... sırf burda dursun diye :roflol:...sinirden patlayacağım....artık dinlenmek benimde hakkım.benim cadı kızım ne yapsın oturuyor annesiyle beraber sandalye üstünde tüm gün :çok üzgünüm: .kezban yine rahatsızlanmış galiba.canım arkadaşım çok sorun yaşadı.inşallah sağsağlım kucağına alır bebişlerini....bu uyuzlar yüzünden ( işyerindekiler) hayatla ilişkim kesilmiş.görüşen olursa çok selam söylesin bendende....
baksana bi soru sordun bin ah işittin.çok özledim sizi.sen nasılsın canım arkadaşım.umarım herşey yolundadır.öptüm çookkk.....

panikcigim hadii yaaaa durumunu görmüyolarmıı ne kötü yaa duyarsız insanlarr.. kıs valla en iisi kandır gerçektende... yavrum orda sen oturuyon yigenimiz daralıyodur artıkhareket halinde olmadıgın için yaa şöle kendi işini düşünüp karşısındakini düşünmeyen insanlara uyuz oluyom yaa .... anam gel resmen burda dogum et dicekler demek sana yanii utanmasalar..

cnm benim kolay deil eminim stress yapma dicem ama olayın kendisi stress zaten.sen dinlemesen iznine çıksan olmaz mı?artık zorlandığını görmüyorlar mı yaa klava:
evt cnm kezbanın sancıları tuttu bugün 3.gün neyseki durdurmuşlar sabah msglaştık.üniv hastanesinde yatıyor,çıkarmayacaklar,miniklerin hiç olmazsa 2 kg olmasını bekliyorlar :) sudenaz yaramaz o yapıyo annesine bunları :)
biz kızımla iyiyiz cnm,bel ve bacak ağrısı ve mide yanması dışında bi şi yok dicektim ama kabızlık başladı gazda yapınca iyice cnım sıkılıyor anlayacağın.

ayy şuu gaz olayını demeyin valla dün bi gaz sancısı tuttu kör olmayasıca içimdende çıkmıyo çıkana kadar sancıdan nefes alamadım..

aman aman çok biliyo senin kocacığın desene sende kolaysa sen taşı 2 tane diye :teytey: siz ikiz annelerinin işi bizden daha zor,tabii daha ağrılı olacak cnm,benim eşimde yolda yürürken penguen diyo bana,öle yürüyormuşum :)

ayy şuu gaz olayını demeyin valla dün bi gaz sancısı tuttu kör olmayasıca içimdende çıkmıyo çıkana kadar sancıdan nefes alamadım..

ay evt o gaz öldürüyo insanı,kabızlık var mı sende?bende ne güsel yoktu geçen hafta başladı hemoroid olmaktan korkuyorum,z.yağlıda yiyorum ama anlamadım

Kızlar teşekkür ederim verdiğiniz bilgilere valla rahatladım biraz. Kızım da sabah çok tekmeledi aşağıları çok acı çektim ama şimdi biraz yukarı çıktı daha rahatım. Çok yaramaz olacak bu kız heralde.
Kalachakra canım benimde bebeğim çok aşağıda sürekli kasıklarımın üzerinde yatıyor, her an aşağıdan çıkıverecekmiş hissine kapılıyorum bazen. Doktora sormadım ama annem doğumun kolay olur diyor bakalım hayırlısı.
Elvincim şimdi tam taze kayısı ve taze mısır zamanı, bunlardan bol bol ye kabızlığın için. Benim kendimi bildim bileli kabızlık sorunum var, bu aya kadar çok zorluk çektim, az kanatmadım ama mısır ve kayısıya başladım başlayalı çok rahatım Allaha şükür. Tavsiye ederim sanada.

ay evt o gaz öldürüyo insanı,kabızlık var mı sende?bende ne güsel yoktu geçen hafta başladı hemoroid olmaktan korkuyorum,z.yağlıda yiyorum ama anlamadım

yok canım pek kabız olmuyorumm.. ama bişi fark ettim kiraz yiyince çok rahat yapabiliyorum tuvaletimi pek bi sorunum olmuyoo .. kabızlık yaşamadım pek sende dene canım bence kirazıı.. ama gazı sormaa yaaaaa onun sancısı çok beter çıkana kadar anam aglıyo dene bilir...dün öle oldu nefes alamadım kımıldayamıyorum.. koltuga oturdum oglum geldi anne anne nie dışarı çıkmıyoruz biz dio :)) allahım ona mı bakim kendime mi karnım olgum diom sesim çıktıgı kadar oda öptüam bak anne hadi çıkalım dio a.s allah hepimizin yardımcısı olsun valla

valla öle yoruluyorum ki sehercim sende bi tane var dışarıda yani bende 2 tane yemek yap bulaşıkları makineye at çıkar ortalığı topla eşime dedimki ya bu karnımdaki çiroz bi oğlan olacak dışardakilerle uğraşmaktan içerdekine fırsat kalmıyo bu arada öbür aya büyük temizlik var evde ağustosa girmeden badana boya halılar herbişi bitmeli benim sezeryan ne zaman olacağı pek belli olmuyo çünkü kızım 17 gün önce alındı nese yazmaktan bile yoruldum hepinizi çok öptüm :enbuyukkk:

uff kayısı sevmem ben biliyorum da,midem bulanıyor yiyince. mısır hani haşlanmış dışarıda satılnlardan diyorsun di mi cnm?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…