günaydın kızlarrrrr....
nasılsınız bakalım... şaka maka gitgide günlerimiz azalıyor... ben çok heyecanlıyım yaa günler geçmek bilmiyor. biran evvel kızımı kucağıma almak istiyorum(tabiki sağlıklı bir şekilde)
Gamze_Linacım doktorunun söylediklerine katılıyorum...sırt üstü yatmamaya dikkat et canım... benim doktorumda sol tarafıma yatmamı önermişti bana bende elimden geldiğince sol tarafıma yatıyorum. sırt üstü yatınca nedense bebeğimin hareketlerini hiç hissedemiyorum...sanki sıkıştırıyormuşum gibi geliyor bana bebeğimi içerde....
kızlar birde aklıma gelmişken sey dicem sizlere... sizlerinde fikrini almak isterim. benim bebeğim çok aşağıda. gören herkes sanki doğuma gidecek gibi bir halin var diyorlar... genelde bebeği aşağıda olanların doğumu kolay oluyormuş... öyle diyor tecrübeli kadınlar ve bu beni çok rahatlatıyor. doktoruma sordum güldü cvp bile vermedi... sen bunları düşünme dedi gıcık sey :dilcikar: siz duydunuz mu böyle bişey acaba :uhm: yaa birde wcde çok zorlanıyorum... kasıklarım çok fena ağrıyor...
neyse kızlar bugünde çenem açıldıkça açıldı...
herkesi çok öpüyorum a.s.:enbuyukkk:
DOKTORUMA SORUCAM CANIM AMA ARTIK ÇOK KORKAR OLDUM BU ARA MADDİ ANLAMDA SIKINTIDAYIZ HER SORDUĞUMA Bİ TEST İSTİYOR VE HER TEST AYRI PARA YAPIYOR BU HAFTA GİDİCEM NORMALDE 65 YTL VERİCEM AMA GEÇEN SEFER ACİLE GİTTİĞİMDE İDRAR TESTİMİ YAPTIRAMAM BEN ACİLE GELDİM O KADAR PARAM YOK DEDİM O ZAMAN MUAYENE ÜCRETİNİ GERİ VERELİM Bİ DAHAKİNE VERİRSİN DEMİŞTİ ŞİMDİ ONUDA ALMAZLAR İNŞ. 130 YTL PARA YAPICAK ALIRLARSA :çok üzgünüm:
canim NIHANCIM iyi dileklerin icin tesekkür ederim, amiiin insallah.
ya sorma yaa, gece dogru dürüst uyuyamadim, sürekli uyandim aklim hep
orda. her an egemle sudenazim fotolariyla bir msj gelcemis cebime gibi geliyo.
cok merak ediyorum, hep dua ediyorum. allhim o üzülmesin diyorum.
ama iste herseyin hayirlisini be güzelim. bekliyoruz iste hep birlikle..
öptüm fistigim.....
KIZLARRR HEPINIZE KOCAMAN BIR GÜNAYDIN BU ARADA...UMARIM HERKEZ IYIDIR. BEBISLER NASIL? KIPIR KIPIR DIRLAR INSALLAH. AY BUGÜN BENDE BASKA BIR HEYCAN DA VAR...BUGÜN BÜYÜK GÜN, ISVICRE-TÜRKIYE MACI VAR...sırnaşık şey
HADI TÜRKIYEEEE GURURUMUZSUN KALBIMIZ SENINLEEE..
:teytey:günaydınnnnnnnnn nasılsınız bakalım tatlı annecikler:dance:
slm güzeller. nasılsınız.valla benim keyfim hiç yok.şuraya geçici bi eleaman hala alınmadı.cuma günü rapor alıcam.ama sanırım 1 hafta daha kalacağım burda.... sizler nasılsınız....daha sayfaları okumadan hepinize slm yazmak istedim.öpüldünüz kızlar....
ya kızlar benim kaburgalarım agrıyoo yaaa napıcam böle allahım dün sag tarafımdı bugün sol tarafım ve sırt bölgem... ayriettende sol kassıgımda bi agrı var anam şu aylar hemen bitse yaaaaaa en azından bünyemiz rahat etse...allah yuardımcımız olsun..
sehercim minikler şimdiden sonra daha hızlı büyüyecekler ve ağrılarımız ağırlığımız daha da artacak cnmcım,benim de bacaklarım ğrıyor,ayakta uzun kalınca yada yürüyünce belim başlıyor.Allah hepimize yardım etsin walla a.s.
sanemcim nerelerdesin merakta kaldık.ay ne biçim şirket yaa görmüyolar mı seni,bulsalar artık bir eleman sinir oldum patronuna wallaklava:
sen nasılsın miniğin nasıl tatlişkom?
ayy canım benim .sağolun.sinirlerim çok bozuldu şu iş olayına....senağlama sinirden hiç bişey yapmadım burda.çalışmıyorum doğru düzgün.ne internete giriyorum.ne işimi yapıyorum.elemanda aramıyorlar.bide bana son haftaya kadar dur diyorlar.3 eleman geldi .yapamadı kaçtı.yoğunluğa dayanamadılar...şekerle kandırcam bu gidişle milleti... sırf burda dursun diye :roflol:...sinirden patlayacağım....artık dinlenmek benimde hakkım.benim cadı kızım ne yapsın oturuyor annesiyle beraber sandalye üstünde tüm gün :çok üzgünüm: .kezban yine rahatsızlanmış galiba.canım arkadaşım çok sorun yaşadı.inşallah sağsağlım kucağına alır bebişlerini....bu uyuzlar yüzünden ( işyerindekiler) hayatla ilişkim kesilmiş.görüşen olursa çok selam söylesin bendende....
baksana bi soru sordun bin ah işittin.çok özledim sizi.sen nasılsın canım arkadaşım.umarım herşey yolundadır.öptüm çookkk.....
canım ben yolda fasla yürüyemiyom bile basen agrılarım olunca topallamaya bile başladım . eşim bu sabah dioki sne bugidişle bunları 9 ayda doguramıcan dio .. yaa ne olduysa bu hafta bu kadar kötü oldum ben yoksa önceki günlerimi arar oldum valla.. gerçekten kendimi tartamıyorum..oturan yerlerim bile agrıyo fazla oturunca..:1no2:
ayy şuu gaz olayını demeyin valla dün bi gaz sancısı tuttu kör olmayasıca içimdende çıkmıyo çıkana kadar sancıdan nefes alamadım..
ay evt o gaz öldürüyo insanı,kabızlık var mı sende?bende ne güsel yoktu geçen hafta başladıhemoroid olmaktan korkuyorum,z.yağlıda yiyorum ama anlamadım
valla öle yoruluyorum ki sehercim sende bi tane var dışarıda yani bende 2 tane yemek yap bulaşıkları makineye at çıkar ortalığı topla eşime dedimki ya bu karnımdaki çiroz bi oğlan olacak dışardakilerle uğraşmaktan içerdekine fırsat kalmıyo bu arada öbür aya büyük temizlik var evde ağustosa girmeden badana boya halılar herbişi bitmeli benim sezeryan ne zaman olacağı pek belli olmuyo çünkü kızım 17 gün önce alındı nese yazmaktan bile yoruldum hepinizi çok öptüm :enbuyukkk:yok canım pek kabız olmuyorumm.. ama bişi fark ettim kiraz yiyince çok rahat yapabiliyorum tuvaletimi pek bi sorunum olmuyoo .. kabızlık yaşamadım pek sende dene canım bence kirazıı.. ama gazı sormaa yaaaaa onun sancısı çok beter çıkana kadar anam aglıyo dene bilir...dün öle oldu nefes alamadım kımıldayamıyorum.. koltuga oturdum oglum geldi anne anne nie dışarı çıkmıyoruz biz dio :)) allahım ona mı bakim kendime mi karnım olgum diom sesim çıktıgı kadar oda öptüam bak anne hadi çıkalım dio a.s allah hepimizin yardımcısı olsun valla
Kızlar teşekkür ederim verdiğiniz bilgilere valla rahatladım biraz. Kızım da sabah çok tekmeledi aşağıları çok acı çektim ama şimdi biraz yukarı çıktı daha rahatım. Çok yaramaz olacak bu kız heralde.
Kalachakra canım benimde bebeğim çok aşağıda sürekli kasıklarımın üzerinde yatıyor, her an aşağıdan çıkıverecekmiş hissine kapılıyorum bazen. Doktora sormadım ama annem doğumun kolay olur diyor bakalım hayırlısı.
Elvincim şimdi tam taze kayısı ve taze mısır zamanı, bunlardan bol bol ye kabızlığın için. Benim kendimi bildim bileli kabızlık sorunum var, bu aya kadar çok zorluk çektim, az kanatmadım ama mısır ve kayısıya başladım başlayalı çok rahatım Allaha şükür. Tavsiye ederim sanada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?