valla öle yoruluyorum ki sehercim sende bi tane var dışarıda yani bende 2 tane yemek yap bulaşıkları makineye at çıkar ortalığı topla eşime dedimki ya bu karnımdaki çiroz bi oğlan olacak dışardakilerle uğraşmaktan içerdekine fırsat kalmıyo bu arada öbür aya büyük temizlik var evde ağustosa girmeden badana boya halılar herbişi bitmeli benim sezeryan ne zaman olacağı pek belli olmuyo çünkü kızım 17 gün önce alındı nese yazmaktan bile yoruldum hepinizi çok öptüm :enbuyukkk:
uff kayısı sevmem ben biliyorum da,midem bulanıyor yiyince. mısır hani haşlanmış dışarıda satılnlardan diyorsun di mi cnm?
Evet canım haşlanmış mısır. Evde kendinde haşlayabilirsin. Ben çok severim yaz boyu dipfrize de istifler kışında yerim. Karpuz ve kavun da bir şeçenek seviyorsan, onlar da yazın benim kurtarıcım oluyorlar.
canım evet seninde işin zor allah ayrdımcın olsun ama eşinde yardım ediodu sana dimi :)
canım git gide zorlaşıyo herşeyy yaaa ben artık evimin işini göremes hale geliyorum bunu düşündükçede çıldırıyorumm..
eşim yardım ediyo ama sadece pazar günleri çok yoğun çalıştığı için zaten yorgun geliyo yemeği yeyip uykuya dalıyo oturduğu yerde . bazen bulaşıkları makineden çıkarmak o kadar zor ki eğilemiyorum midem de yanmaya başlarsa off değme keyfime senağlama nese ki az kaldı dioruz ama sonları daha zor biliosun şimdiden sonra başlıcak bazı şeyler haftaya gidicem bakalım bizim oğlan bu kargaşalıkta ne kadar gr alabilmiş
kızlar atv da kadın dogum uzmanı gebelikte beslenmeden bahsediyo evde olan annnişler tavsiye ederim
kızlar atv da kadın dogum uzmanı gebelikte beslenmeden bahsediyo evde olan annnişler tavsiye ederim
Selam Kızlar,
Sabah yazdıklarınızı okudum da.
Benim 2 aydır sol kalçamda ağrılarım vardı ve fizik tedaviye gittim. Sadece masajla iyiyim şimdi. Sanıyordum ki benim özel durumundan(daha önce ameliyat olmustum) dolayı agrıyor ama herkeste var sanki bu ağrı.
Geceleri sırt üstü yatmama oglum asla izin vermiyor hemen tekmeliyor. Aslında sırt üstü notmal olarak hiç yatamam ama şimdi nasıl canım istiyor anlatamam. Uyurken 4 yastıkla yatıyoru. 1. reflu yastığı, 2. başıma ortopedik yastık, bacaklarımın arasına yastık ve oglumun yastıgı (göbişimin altına koydurum). Gece donerken halimi gören olsa acır o yastıklarla donmek ne zor surekli ıhlayıp pıhlıyorum. Ama yastıklar işe yarıyor daha rahat uyuyorum ve karnımın içi acımıyor artık.
Sizlere 2 sorum var.
1. emzirme yastıgı aldınızı mı alacakmısınız hangi modeli tercih ettiniz?
2. derece hangi marka ve model aldınız?
hepinizi optummmmmmmmmmm
günlük kalori ihityacından bahsetti normal bi insan günde 2200 cal. hamile 2500 cal. loduhsa 2700 cal. almalıymış, süt içemeyenler 1 kase yogurt yada peyniri bol yemeliymiş toplamda 12-13 kilo alınması çok normalmiş ama 30. haftadan sonra daha fazla kilo alınır dio az kilo almış olsanızda yinede dikkatli beslenin ( hatta berna laçin 28. haftada 4 kg almış sonra fazla alamam die salmış kendini 10 haftada 14 kg almış :)şimdilik aklımda kalanlar bunlar zaten yeni açmıştım telv.
ayyy içim gidiyor deli muhabbet var bugün burda ama benim çok işim var çokkkkk!
nihancım badana yaptık ya şimdi temizlik yapıp halıları sermek var onunla uğraşıyorum..halılarım yıkamadaydı onlar gelecek bugün..arkadaşım bendeydi şimdi gitti..onun yanında zaten yapamadım şimdi devam edeceğim..
kezbancımla konuştum sancılar durmuş doğum odasından başka bir odaya geçecekmiş ve orada kalacakmış 10 ya da 15 gün ne kadar kalırsa..ama ilaçlar midesini etkiliyormuş reflü tarzı bişey olmuş ondan biraz şikayetçiydi..size yine selam söyledi ben de merak edersiniz diye yazayım dedim canlarım..allah hepimize sağlık ve sabır versin hakkaten annelik daha şimdiden zor..doğduktan sonra da çok zor burdaki yakın arkadaşımdan biliyorum bana gelen bebişli arkadaşımdı yine valla herşeyi düşünüyorsun hiç oturmak yok..uyuyunca bebiş koş işlere uyandı hemen yemeği ona özel hazırlanacak yok kustu yok onu dün yemişti bugün ne pişireyim..daha bir sürü şey inanın zor kızlar..
ama çok güzel bişey bir gülüyor ki size öyle farklı ki...süper bir duygu..allah herkese sağlıkla nasip etsin..
çok öptüm yine bakarım halılarım geldi...Şeniz
panikcigim hadii yaaaa durumunu görmüyolarmıı ne kötü yaa duyarsız insanlarr.. kıs valla en iisi kandır gerçektende... yavrum orda sen oturuyon yigenimiz daralıyodur artıkhareket halinde olmadıgın için yaa şöle kendi işini düşünüp karşısındakini düşünmeyen insanlara uyuz oluyom yaa .... anam gel resmen burda dogum et dicekler demek sana yanii utanmasalar..
amaaan asıl ben benzersem yandık kızlar, zaten eşim yarım dünya diyor bana naparım o zaman bilmem(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?