2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

sehercim gamzecim elifcim sizler gene iyisiniz,benim yarım kadar kilo almışsınız. doğumla birlikte eski halinize döneceksiniz ahh ya ben..

elvin ciiimmm galiba aradığım elemanı buldummmmmmmm...görüşmeye geldi.görüştüm.gayet mantıklı geldi...umarım bu sefer olur...sinir yapa yapa 1 kilo verdim 8 kg tekrar düştüm.... :çok üzgünüm:

bu arada benim takvim 8.ayı gösteriyorrrr :hooray: ayyy valla yaklaştıkça çok seviniyorum .ablamın doğumuda 1 hafta içinde olacak nasipse.40.haftaya girdi o.... allahım hepimizi bir avazda kurtarsın inşşşş ....

cnm ne güsel seninki 8.ay gösteriyor,benimkide haftaya gösterir herhalde :) ablana da hayırlı olsun şimdiden :) normal doğum olacak sanırım 40 haftaya girdiğine göre di mi? maşallah,Allah kolay doğum nasip etsin cnmcım

elvincigim kilo almış olablirsin canım ama biliyomusun bebegine bakmaktan evle ilgilenmek eşinle ilgilenmekten veriliyo kilolar saten bi çogunu dogumla kaybediosun ... ama çatlak ve varis ne bilim selülüt konusuna gelince onlar bebişlerden bize bir hatıra :)))

ayy oturuncada agrılar giriyo göbegimin alt kısmlarına.... atıncada çocuklar bi kasıyo kendini rahat edemiyom ayakta duruncada sırtım ve belim agrıyoo ... ben napım kıslarr .. sizdede varmı öle sorunlarr..ayhh şu cuma bi gelseydide bebeklerimi bi görseydim nasıllar :)

helin :)))))))))))) allah iyligini versin hemii :)))))) yok asma sakla snein çocuk yaramaslık edince çıkar göster yavrum sen bana bunları ettin dee:)))))))

Elvincim kilolar gider gitmesinde selülit ve çatlaklar biraz zor hakikaten (( Benim daha çatlağım yok ama olur diye çok korkuyorum, selülitler yeterince can sıkıcı zaten.

Yat ama arkanı yastıklarla destekle, yarı oturur pozisyonda dur yani belki rahat edersin canım.

kıslar benim zaten selülit ve çatlağım vardı,hamilelikle birlikte artarsa da kızımın eklemesi olacak napalım olacağı varsa oluyo zaten bünye meselesi

merhaba güzel annelerimm ben yeni geldimm herkes iyidirr inşllahh bugün arkadaşımın bebişi olmuştu 16 gün öncee bebiş görmesine gittimm çok şekerdii bebekkk. allahım bizlerede o günleri görmek nasip etsinn. kezbancıgımız nasılmış inşllah iyidir bebişlerimizleee. hepinizii çoook öpüyorumm.

bacım olmamı ya benim iki gündür bacağıma abartılı kramp girio seher senide haftayaymış kontrol bende haftaya gitcem valla şu kramplarıda dicem bi de ağzımın hiç tadı yok bugün ayyy ne şikayet ettim bee nese hayırlısıyla kurtulalım hepberaber inşallahh kafamçokkarıştı

SELAM ARKADAŞLARIM. EVDE OLUNCA İNTERNETE GİRMEYE VAKİT BULAMAZ OLDUM. ZATEN 1 HAFTADIR EVDE PEK YOKTUM SADECE YATMAYA GELDİM. BİR YAKINIMIZIN DÜĞÜN TELAŞINDAYDIK. BU ARADA SİZ NASILSINIZ ŞÖYLE Bİ BAKTIM YAZILANLARA HERŞEY NORMAL SANIRIM KEZBAN HASTANEDE Mİ ONU ANLIYAMADIM ARKADAŞLAR. CUMA GÜNÜ KONTROLÜM VAR BAKALIM DR TEYZEMİZ NE DİYCEK NASILMIŞ KIZIM ÇOK MERAK EDİYORUM. YENİ GELEN ARKADAŞLAR HOŞ GELDİNİZİ HEPİNİZE HAYIRLI DOĞUMLAR. ARKADAŞLAR BEN TEKRAR NET E GİREMEZSEM MERAKLANMAYIN. 15 GÜN TATİLE GİDİCEM EŞİM İZİNE AYRILIYO BU HAFTA SONU. YEĞENLERİMİDE ÖPÜYORUM ALLAH HEPSİNİ BİZE BAĞIŞLASIN SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE İNŞALLAH. TEYZESİ YESİN ONLARIN HEPSİNİ MELEK KOKULU KÜÇÜK AŞKLARIM BENİMMM. HEPİNİZİ ÖPTÜM ÇENEM DÜŞTÜ sırnaşık şey KENDİNİZE İYİ BAKINNN.

merhaba kızlar,
bizim ev almış başını gidiyo eşim kızımızın odasını boyuyo( tabi o mu boyuyo benmi belli deil isteklei hiç bitmiyo daha yeni oturabildim onu geir bunu götür ayyyyyyyyy) neyse birazdan annemler gelcek annem bende kalacak yarın temizlik yapıcak canım aannem bi yandan kardeşimin düğün telaşesi bi yandan ben kadın bu sene rahat bi oturamadı ... neyse kızlar bugünlük benden bu kadar şimdi bizim boyacı ustaya çay servisi yapıcam işim zor vallaa... hepinizi ve yiğenlerimi kocaman öpüyorum..

hoşgeldin zeynepcim evde olanlar nete girmez oldu sen havva aylin,çalışırken daha çok görüyorduk sizi,özletiyorsunuz walla kendinizi. tatile gidiyorsunuz ne güsel,benim içinde yap tatilini şekercim ben bu sene hiçbir yere gidemiyorum :çok üzgünüm: kendine ve prensesine dikkat et,cuma günü dr ne dedi bizi de haber et. kezban pzrts sancılandı cnm şimdi ünv.hastanesinde yatıyor,sancısını durdurdular bugün ama minikler biraz daha büyüsün diye artık hastanede yatacak.devamlı haberleşiyoruz onunla..Allah yardım etsin ona ve hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…