kaç kilo aldın kaç kilo aldın ki gamzecm?sen beni bi gör,bu velet popomuda büyüttü hem önden hem arkadan hamile gibiyim:) eşim penguen diyo bana lülülülülülü
cnm benim kolay deil eminim stress yapma dicem ama olayın kendisi stress zaten.sen dinlemesen iznine çıksan olmaz mı?artık zorlandığını görmüyorlar mı yaaklava:
evt cnm kezbanın sancıları tuttu bugün 3.gün neyseki durdurmuşlar sabah msglaştık.üniv hastanesinde yatıyor,çıkarmayacaklar,miniklerin hiç olmazsa 2 kg olmasını bekliyorlar :) sudenaz yaramaz o yapıyo annesine bunları :)
biz kızımla iyiyiz cnm,bel ve bacak ağrısı ve mide yanması dışında bi şi yok dicektim ama kabızlık başladıgazda yapınca iyice cnım sıkılıyor anlayacağın.
bu arada benim takvim 8.ayı gösteriyorrrr :hooray: ayyy valla yaklaştıkça çok seviniyorum .ablamın doğumuda 1 hafta içinde olacak nasipse.40.haftaya girdi o.... allahım hepimizi bir avazda kurtarsın inşşşş ....
ayy oturuncada agrılar giriyo göbegimin alt kısmlarına.... atıncada çocuklar bi kasıyo kendini rahat edemiyom ayakta duruncada sırtım ve belim agrıyoo ... ben napım kıslarr .. sizdede varmı öle sorunlarr..ayhh şu cuma bi gelseydide bebeklerimi bi görseydim nasıllar :)
ayy oturuncada agrılar giriyo göbegimin alt kısmlarına.... atıncada çocuklar bi kasıyo kendini rahat edemiyom ayakta duruncada sırtım ve belim agrıyoo ... ben napım kıslarr .. sizdede varmı öle sorunlarr..ayhh şu cuma bi gelseydide bebeklerimi bi görseydim nasıllar :)
SELAM ARKADAŞLARIM. EVDE OLUNCA İNTERNETE GİRMEYE VAKİT BULAMAZ OLDUM. ZATEN 1 HAFTADIR EVDE PEK YOKTUM SADECE YATMAYA GELDİM. BİR YAKINIMIZIN DÜĞÜN TELAŞINDAYDIK. BU ARADA SİZ NASILSINIZ ŞÖYLE Bİ BAKTIM YAZILANLARA HERŞEY NORMAL SANIRIM KEZBAN HASTANEDE Mİ ONU ANLIYAMADIM ARKADAŞLAR. CUMA GÜNÜ KONTROLÜM VAR BAKALIM DR TEYZEMİZ NE DİYCEK NASILMIŞ KIZIM ÇOK MERAK EDİYORUM. YENİ GELEN ARKADAŞLAR HOŞ GELDİNİZİ HEPİNİZE HAYIRLI DOĞUMLAR. ARKADAŞLAR BEN TEKRAR NET E GİREMEZSEM MERAKLANMAYIN. 15 GÜN TATİLE GİDİCEM EŞİM İZİNE AYRILIYO BU HAFTA SONU. YEĞENLERİMİDE ÖPÜYORUM ALLAH HEPSİNİ BİZE BAĞIŞLASIN SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE İNŞALLAH. TEYZESİ YESİN ONLARIN HEPSİNİ MELEK KOKULU KÜÇÜK AŞKLARIM BENİMMM. HEPİNİZİ ÖPTÜM ÇENEM DÜŞTÜ sırnaşık şey KENDİNİZE İYİ BAKINNN.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?