merhaba kızlar,
bizim ev almış başını gidiyo eşim kızımızın odasını boyuyo( tabi o mu boyuyo benmi belli deil isteklei hiç bitmiyo daha yeni oturabildim onu geir bunu götür ayyyyyyyyy) neyse birazdan annemler gelcek annem bende kalacak yarın temizlik yapıcak canım aannem bi yandan kardeşimin düğün telaşesi bi yandan ben kadın bu sene rahat bi oturamadı ... neyse kızlar bugünlük benden bu kadar şimdi bizim boyacı ustaya çay servisi yapıcam işim zor vallaa... hepinizi ve yiğenlerimi kocaman öpüyorum..
Kızlar sağa yatıyorum sıkıştırıyor, sola yatıyorum ordan da sıkıştırıyor..Yani yatırmıyor..Sırt üstü ztn yatamıyorum..Napacaz biz yaa..Ztn benim oglan 1 ay arayı açmış kg olarak..2 ay kaldı ama nasıl uyku pozisyonu bulucam kendime pek bilemiyorum..fisfisfis
Elvincim havalar hep boyle gitse daha fazla ısınmasa ne guzel olurdu..Bizim şansımıza gene iyi dayandık resmen haziranın ortasına geldik oyle cok aşırı sıcak yapmadı Istanbul. Ama uyku olayı cok zor kesinlikle sıcak olsada olmasada..Hele bi de gece yatarken illaki tuvalete kalkmak zorunda olmak daha da zor..:1no2: Zaten otururken bile zor kalkıyorum. Yatarken kalkmak daha da zor..:1no2:Allah hepimize kolaylık versin
selam kizlar
esim mac izliyor bende kendimi biraz iyi hissettim size bir bakayim dedim ben bildiginiz gibiyim agrilarla son 6 haftayi gecirmeye calisiyorum az kaldi ama ben benden gittim artik ama oglusum icin katlaniyorum zaten o dogunca hepsi butun agrilarim gecicekmis sizlerde kendinize iyi bakin öptüm hepinizi ve bebislerinizi
selam kızlar biz geldik 2 gündür girmiyodum foruma mesajlar baya birikmiş.okuyacağımcam hepsinia.s.
nasılsınız inş.hepinizi iyisinzidir.özleidm sizi valla.
bizde dün doktora gittik.herşey çok güzel normal.oğluşum 1.850 gr
doğum normal görünüyor.kafası aşşağıda.inş normal doğum olucak.hayırlısı olsun tabiyerimseniben
sağlıklı olsunda bebğimŞenizdoktora sordum tahminen kaç kilo doğar diye 3.500 veya 3 200 dedi.
çok tatlıydı yaaaa.az kaldı kavuşmamıza.hepinizi öpüyorumm canlarımmmmmm
evet canım senin doğuma baya az kalmış bebişinede maşalllah Allah hayırlısını versin inşallah şu günlerimiz çabuk geçer çok zor uyuyorum her tarafım ağrıyo çok öptüm herkesi:bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?