2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar sağa yatıyorum sıkıştırıyor, sola yatıyorum ordan da sıkıştırıyor..Yani yatırmıyor..Sırt üstü ztn yatamıyorum..Napacaz biz yaa..Ztn benim oglan 1 ay arayı açmış kg olarak..2 ay kaldı ama nasıl uyku pozisyonu bulucam kendime pek bilemiyorum..fisfisfis

cnm kolay gelsin sana ve eşine,sende özge gibi çok yorma kendini a.s.

helincim bende zor yatıyorum geceleri bir taraftan bir tarafa dönmek işkence resmen,bi de sıcaklar artıyor bence de işimiz zor cnm :bbo:

Elvincim havalar hep boyle gitse daha fazla ısınmasa ne guzel olurdu..Bizim şansımıza gene iyi dayandık resmen haziranın ortasına geldik oyle cok aşırı sıcak yapmadı Istanbul. Ama uyku olayı cok zor kesinlikle sıcak olsada olmasada..Hele bi de gece yatarken illaki tuvalete kalkmak zorunda olmak daha da zor..:1no2: Zaten otururken bile zor kalkıyorum. Yatarken kalkmak daha da zor..:1no2:Allah hepimize kolaylık versin

SELAM KIZLARa.s.NASILSINIZ BAKALIM HENÜZ YAZILANLARI OKUMADIM ÖNCE Bİ SELAM VEREYİM DEDİM.EVDE OLUNCA NETE GİREMİYORUM BEN NEDENSE YENİ FIRSAT BULABİLDİM KIZLAR HEPİNİZİ ÖPÜYORUM....

merhaba iyi akşamlar annecikler nasılsınız Şeniz benim sancılarım var bugün sürekli yatıyorum:sm_confused: miyde yanmasıda cok olmaya başladı napcam ben ya kafamçokkarıştı

selam kizlar
esim mac izliyor bende kendimi biraz iyi hissettim size bir bakayim dedim ben bildiginiz gibiyim agrilarla son 6 haftayi gecirmeye calisiyorum az kaldi ama ben benden gittim artik ama oglusum icin katlaniyorum zaten o dogunca hepsi butun agrilarim gecicekmis sizlerde kendinize iyi bakin öptüm hepinizi ve bebislerinizi

bu haftasonu itibariyle ısınacakmış havalar cnm,annemin bi arkadaşı geldi debugün o söyledi,Allah yardımcımız olsun ..

cnm hoşgeldin az kaldı cnm dayan,böbrek ağrıların ne durumda?düzelme oldu mu hastaneden çıktıktan sonra cnm..ara ara kendini iyi hissettikçe gel de merakta bırakma bizi

arkadaşlar kimse yok ama sabah okursunuz,kezboşumuz iyiymiş sadece ilaçlardan bitkin düşmüş,minikler anneleriyle şu anda korkulacak bi şi yok
ben de yatıyorum,hepinize tatlı rüyalar canlar :))

hepinize ii geceler kızlar şuan hepiniz uyuyosunuzdur eminim , biz daha yatamadık boya hala bitmedi annemde tutturdu odayı temizleyip öle yatacakmış herhalde 4 de falan yatarız biz... bu arada kezbanımız iyiymiş çok şükür haber getiren bütün arkadaşlara teşekkürler......

selam kızlar biz geldik 2 gündür girmiyodum foruma mesajlar baya birikmiş.okuyacağımcam hepsinia.s.

nasılsınız inş.hepinizi iyisinzidir.özleidm sizi valla.

bizde dün doktora gittik.herşey çok güzel normal.oğluşum 1.850 gr
doğum normal görünüyor.kafası aşşağıda.inş normal doğum olucak.hayırlısı olsun tabiyerimseniben

sağlıklı olsunda bebğimŞenizdoktora sordum tahminen kaç kilo doğar diye 3.500 veya 3 200 dedi.

çok tatlıydı yaaaa.az kaldı kavuşmamıza.hepinizi öpüyorumm canlarımmmmmm

Günaydın kızlar,
Unvercim yorma kendini, o kadar uykusuz kalmasaydın keşke. Yavaş yavaş yap bari, aralarda yat dinlen canımcım.

Elvin Kezbandan güzel haberlerin için teşekkürler canım. İyi olmasına çok sevindim.

Ecenas, dinlen sen canım, sancın oldukça yat geçmiş olsun canım.

Helinaslı aynen bende öyleyim, geceleri ne tarafa yatacağımı şaşırıyorum. Sürekli yüzükoyun yatmaya alışkındım ben şimdi debelenip duruyorum yatakta. Allah bu günleri sağlıklı ve sorunsuz atlatmamızı nasip etsin inşallah.

evet canım senin doğuma baya az kalmış bebişinede maşalllah Allah hayırlısını versin inşallah şu günlerimiz çabuk geçer çok zor uyuyorum her tarafım ağrıyo çok öptüm herkesi:bbo:

günaydınnnnnnnnnn günaydın günaydınnnnnnnnnnn!!!!!!a.s.herkese miniciklerimize günaydın...a.s.
umarım herkesin günü güneşli mutlu ve kıpır kıpır geçer..:1rolleyes:
ben bugün devam temizliğe akşam ablam gelecek istanbuldan çok mutluyum..ama evi bir an önce adam etmeliyim..doktora gitmek te istiyorum ne yapacağım bilmem..hadi ben çıktım işlerimi bitireyim..hepinizin yazılarını okuyorum ama cevap yazamadım kusura bakmayın..kezbancımla dünden beri konuşmadım haber alırsam iletirim..nihancım sağol canım sen de haber vermişsin..yerimsenibenhepinizi kocaman öptüm minicikleri de kokluyorummm.Şeniz

evet canım senin doğuma baya az kalmış bebişinede maşalllah Allah hayırlısını versin inşallah şu günlerimiz çabuk geçer çok zor uyuyorum her tarafım ağrıyo çok öptüm herkesi:bbo:

evet cnm inş hepimizi bebeklerimize sağlıkla kavuşuruz:1hug:

Günaydın kızlar,

Bu sabah hamileliğim süresince olmadığım kadar suratsızdım. Neden mi? Cunku aç kan vermeye gittim ve açlıgın bana hiç yaramadıgını anladım. Hala kendime gelemedim.

Sizler nasılsınız bakalım?

Bu arada geçen hafta meme başımdaki sorun için dr a gitmiştim ya. Enfeksiyon kapmış. Herkeste olabilirmiş. Dr özellikle sıkı sütyen giymeyin dedi arkadaşlar siz de dikkat edin.

optum
ablanızzzzzzzz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…