2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın güzel anneler....
bugün güne çok güzel başladım. kızım bugün çok hareketli adete içeride sörf yapıyor...
elvinciğime çok teşekkr ederim kezbanla ilgili güzel haberleri bize ilettiği için.Çok şükür iyiymiş...
Aylinnnnn nerelerdesin yavv... Sesin soluğun kesilir oldu.
Panikatakcım sende bir an önce çık su izne yaa... Bana bile daral geldi valla...Senin prenses nasıl şikayetçidir kimbilir bu durumdan...
Melek ablacım sütyenle ilgili söylediklerin çok doğru... Ama seni suratsız görmeye alışkın değiliz biz... Hadi gülümse bakıyım :teytey:

Neyse kızlar bende işlerime bakıyım.Evdeyken işler hiç bitmiyor yaaaa ((
Hepinizi ve miinik yeğenlerimi öpüyorum a.s.

günaydın canlarımmmm .... nasılsınız bugünnnnnn benim sevimli annlerim... formda okudum kadarıylaa narı beyzacıgım bebişin çok iiymiş cannım maşallah tosunumuza bende yarın gidicem doktora kısmet olursa bakalım nasıl benim tosuncuklar:))))
evet helincigim sıcak havalar hiçç çekilmiyoo ben bunlaıyorumm nefes alamıyorum sankii allah yardımcımız olsun canım..
unvercigim ohh negüsel en zor olan bölümleri atlatıyosun canım negüsell boya işiniz bitiyo..bende bu hafta sonu boyatmak istiyorum oturdugumus yeri allahtan çocuk odası önceden vardı ugraşmicam:) herşey tamamlanıyo yavaş yavaş .. sadece en önemli eksiklerimiz kalıyo sanırım bebişleirmiz:))onlarıda inşallah sag saglim alıcaz hayırlısıyla kucaklarımıza rabbim büyüktür..bu arada ben bu saatte kadar yatmışım uzun zamandırr .. şaşırdım valla:)))) dahada yatardım belkii oglum anne ben snei çok seviyorum diye yanıma gelip beni kaldırdıı benim uyanmamı beklemişş öyle yatagın içinde en sonunda böyle kaldı:))) allahım onların yokluklarını göstrmesin bizlere .... AMİN...

evet canım şükürler olsun iyi.hadi sendende güzel haberler bekliyoz.jeyyarŞeniz

aminnnnnnnnnnn

inşallahh kıs valla.. allahım yardımcımız olsun bakalım benim kuduruklar nasıl merak ediyorum valla yarın gelirmiii ahh ahh :))

Günaydin Canlarim Herkes Iyi Mutlu Ne Güzel Inş. Hep Böyle Olur Ama Ben Bugün Biktin Bi Haldeyim Sabahtan Beri Ssk Larla Uğraşiyorum Yarin Dr.gidicem Iznimi Almaya Diye Sağlik Karnemi çikartayim Dedim Günlerin Yetmiyor Dediler şimdi Dükkana Geldim öğleden Sonra Muhasebeci Ssk Emekli Sandiği Bankalar Gezip Durucam Allahim Yardimcim Olsun Kizimda Hiç Rahat Durmuyor Yürürken Bile Haraket Halinde Zaten Havada çok Sicak Inş. Akşama Sağ Sağlim çikarim

kızlar kusura bakmayın yanlışlıkla yolladım kısacık oldu:))herkezlerrrr iimi bakayım ben bugun çok iiyim çok mutlu hissediyorum kendimi.elvincim saolasın canım benim kezboş iimiş sevindim bu haberine,nar ı beyza maşallahhhhhh tosuncuğuna:),ahh havvacım sorma yaw işteyken böyle deildi yaa daha sık görüşürdük evde olunca tv izlemekten ev işleriyle ilgilenmekten pek giremiyoz canım foruma ama aklım hep kızlarda...hepinize mutlu huzurlu bir gün diliyorum arkadaşlara.s.

arkadaşlar merhaba, bursadan mine ben 29+5 günlük hamileyim.bir kızım olacak. 27. haftada gittim dra en son gayet iyi dedi. 3lü test, amniyosentez,4 D ultrasonu atlattıktan sonra çok rahatım. dra bile gitmek istemiyorum şu an. tek sorunum uykusuzluk. gece oldu mu elimde yastık oda oda geziyorum. hepinize sevgiler...

Gamzecim yetmiyormuymuş yaa üzüldüm. Ee ne zaman dolacakmış peki? Sağlık karnesi çıkarmak için 90 gün yeterli ama doğum izni için 120 gerek diye biliyorum ben canım yaa. Peki napacaksın şimdi?

Canım hoşgeldina.s.. Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah. Kötü ve stresli günleri bizlerde geçirdik ama şimdi hepsi geçti, inşallah Allahım bir daha yaşatmaz hiçbirimize. Uykusuzluk hepimizin sorunu sanırım. Bende gece 10 kere uyanıyorum, 5 yastıkla yatıyorum canım. Tabi benim birde çatıda ağrı problemim var. Napalım bebeklerimiz için katlanacağız artık.

güzel dileklerin için sağol canım.benim de çok kasık ağrılarım var ama dra söylediğimde e olacak o kadar tabii diyip geçiştiriyo. hepimiz bebeklerimizi sağsalim kucağımıza alalım inşallah

slm güsel annelerrr,gününüz güsel geçsin.
az önce kezbanla konuştum sancıları tekrar başlamış ve 6 dk bir geliyormuş.bunaldım halim kalmadı diyo,pek konuşamadı da.dua edelimde minikler geliyorsa herşey yolunda gitsin kızlar..

h geldin aramıza minnem allahım saglıcakla kucagınada almayı nasip eder inşallah bebişini...
aynı dert bendede var geceleri uyuyamıyorumm ... ahhh bi özledim rahat rahat yatmayı ve oturmayı anlatamam:)

elvincigimm dualarımız kezbanla valla aklım benimd eonla sizin sayenizde nasıl oldugunu ögreniyorum bende canlarımm.. yaa inşallah bebişler vaktinde gelir yaa .. eşime bile anlatıyorum ark. var böle böle oluyo felan die sonuçta oda benim kader arkadaşim.. allahım inşallah yar ve yardımcısı olur..

merhaba kızlar
bizim temizlik işi bitti sayılır ben bugün arkadaşlarımla buluşacagım için bu kadarlık yeter dedim anneme hafta kayınvaldem gelecek gerisinide o yapar artık . kızlar ben birazdan annemle ümraniyeye gidicem yarında iğnem var biliyosunuz birkaç gün annemde kalacagım bi kaçgün benden ses çıkmazsa merak etmeyin iğneden sonra sancın olur dedi dr sürekli yatacakmışım eğer eşim bi ara başımdan ayrılırsa belki yazarım size... görüşünceye kadar kendinize ve yiğenlerime ii bakın kızlar..

Minnem hosgeldin..Allah guzel dileklerin icin tesekkurler umarim hepimiz icin kolay olur hersey dogumdan sonra..
KIZLAR BISEY SORUCAM HEPINIZE
Iri bebek dogurucak olan var mi? Yani ben size soyle soyliim olculerini oglumun.
28+5 gunlukken 1800 gr di..25 gun arayi acmis..Doktor iri bebek olacagini soyledi ve ben korkuyorum. Sezeryan hic istemiyorum ama eger cok buyuk olursa baska carem ne yazik ki kalmayabilirmis.. Suanda tam 30 haftalik oldu..Bakalim bi dahaki kontrolumde ne cikicak. Sizde var mi boyle bi durum? Yorumlarinizi merak ediyorum..:uhm:

selammm arkadaşlarımmm nasılsınız.....bebişler nasıl bakalımmm:)))
kezbanın iyi olmasına da çok sevindimmmm:))
minnem sende aramıza hoşgeldin canımmm......
havalarda iyice ısınıyooo....kendinize dikkat edin arkadaşlarr...
benimde dün oğlumun odası geldi:))) bugünde temizlikçi varrr.
anlıycağınız işim çokkk.........
hepinizi ve bebişlerinizi öpüyorummmmm.kendinize iyi bakınnnnnn:))
tüm hamiş arkadaşlarıma güzel bi gün diliyorummmmmmmmmmmmm
....

kübracım maşallah oğluşuna :) aman aman miniğimizi sağlıkla al kucağına cnmcım,ne güsel normal doğum gözükmesi,inşallah değişiklik olmaz,darısı başıma :)

Unverecim sakın korkma canım, olumlu düşün her zaman. İğnelerini olacaksın ve Allahun izniyle herşey yolunda gidecek canım merak etme.

Kezbancığımın bebişler yine yaramazlık yapıyorlar demekki, canım benim yaa doğarlarsada sağlıklı sıhhatli doğarlar inşallah. Dualarım onlarla, umarım herşey yolunda gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…