günaydın canlarımmmm .... nasılsınız bugünnnnnn benim sevimli annlerim... formda okudum kadarıylaa narı beyzacıgım bebişin çok iiymiş cannım maşallah tosunumuzabende yarın gidicem doktora kısmet olursa bakalım nasıl benim tosuncuklar:))))
evet helincigim sıcak havalar hiçç çekilmiyoo ben bunlaıyorumm nefes alamıyorum sankii allah yardımcımız olsun canım..
unvercigim ohh negüsel en zor olan bölümleri atlatıyosun canım negüsell boya işiniz bitiyo..bende bu hafta sonu boyatmak istiyorum oturdugumus yeri allahtan çocuk odası önceden vardı ugraşmicam:) herşey tamamlanıyo yavaş yavaş .. sadece en önemli eksiklerimiz kalıyo sanırım bebişleirmiz:))onlarıda inşallah sag saglim alıcaz hayırlısıyla kucaklarımıza rabbim büyüktür..bu arada ben bu saatte kadar yatmışım uzun zamandırr .. şaşırdım valla:)))) dahada yatardım belkii oglum anne ben snei çok seviyorum diye yanıma gelip beni kaldırdıı benim uyanmamı beklemişş öyle yatagın içinde en sonunda böyle kaldı:))) allahım onların yokluklarını göstrmesin bizlere .... AMİN...
Günaydin Canlarim Herkes Iyi Mutlu Ne Güzel Inş. Hep Böyle Olur Ama Ben Bugün Biktin Bi Haldeyim Sabahtan Beri Ssk Larla Uğraşiyorum Yarin Dr.gidicem Iznimi Almaya Diye Sağlik Karnemi çikartayim Dedim Günlerin Yetmiyor Dediler şimdi Dükkana Geldim öğleden Sonra Muhasebeci Ssk Emekli Sandiği Bankalar Gezip Durucam Allahim Yardimcim Olsun Kizimda Hiç Rahat Durmuyor Yürürken Bile Haraket Halinde Zaten Havada çok Sicak Inş. Akşama Sağ Sağlim çikarim
arkadaşlar merhaba, bursadan mine ben 29+5 günlük hamileyim.bir kızım olacak. 27. haftada gittim dra en son gayet iyi dedi. 3lü test, amniyosentez,4 D ultrasonu atlattıktan sonra çok rahatım. dra bile gitmek istemiyorum şu an. tek sorunum uykusuzluk. gece oldu mu elimde yastık oda oda geziyorum. hepinize sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?