Günaydın kızlar,
Bu sabah hamileliğim süresince olmadığım kadar suratsızdım. Neden mi? Cunku aç kan vermeye gittim ve açlıgın bana hiç yaramadıgını anladım. Hala kendime gelemedim.
Sizler nasılsınız bakalım?
Bu arada geçen hafta meme başımdaki sorun için dr a gitmiştim ya. Enfeksiyon kapmış. Herkeste olabilirmiş. Dr özellikle sıkı sütyen giymeyin dedi arkadaşlar siz de dikkat edin.
optum
ablanızzzzzzzz :)
helincigim maşallah bebişine annesi ne güsel bakmışın yavruna:) merak etme canım allah bagladıgı dügümü muhakkak çözüyor... benim oglumda benim bünyeme göre kiloluydu ve kafası biras büyük deniliyodu sen normal yapamassın dediler ama ben normal dogum yaptım.. oglujm kilosuda 3 650 gr. dı.. bende 60kiloyla dogum yapmıştım..ama allahıma bin şükür çok ii dogum yaptım.. sakın sıkma canını benim kaynanam eşimi 4500kilo dogrmuş bi ark.4500 kilo dogurmuş bebegini hepside normal olmuşş.. allaha dua et canım hakkında hayırlısı neyse o olur inşallah.
slm güsel annelerrr,gününüz güsel geçsin.
az önce kezbanla konuştum sancıları tekrar başlamış ve 6 dk bir geliyormuş.bunaldım halim kalmadı diyo,pek konuşamadı da.dua edelimde minikler geliyorsa herşey yolunda gitsin kızlar..
günaydın güzel anneler....
bugün güne çok güzel başladım. kızım bugün çok hareketli adete içeride sörf yapıyor...
elvinciğime çok teşekkr ederim kezbanla ilgili güzel haberleri bize ilettiği için.Çok şükür iyiymiş...
Aylinnnnn nerelerdesin yavv... Sesin soluğun kesilir oldu.
Panikatakcım sende bir an önce çık su izne yaa... Bana bile daral geldi valla...Senin prenses nasıl şikayetçidir kimbilir bu durumdan...
Melek ablacım sütyenle ilgili söylediklerin çok doğru... Ama seni suratsız görmeye alışkın değiliz biz... Hadi gülümse bakıyım :teytey:
Neyse kızlar bende işlerime bakıyım.Evdeyken işler hiç bitmiyor yaaaa((
Hepinizi ve miinik yeğenlerimi öpüyorum a.s.
helinciigm canım o yinede belli olmas canım bakalım son aana kadar bebiş nekadar olucak...allah yinede hepimize hayırlı dogumlar nasip eder inşallah..ahh canım 4 yada 4500 kilo olsun çocuk bide ssk ya düş seni normal için baya bi zorluyolar çocuk gelmesse en son çare ona gidiyolar .. valla ssk da sezeryan en son ihtimal..
wrose, ayni sekilde anlik sancilara bana da gelince cok korkuyorum birden. Aman cok dikkat edilmesi gerekior. Kalcana kramp mi giriyo nasil bir sanci? Ben uzanirken bile durup dururken agriyabilio kalcam. Allah yardimcimiz olsun
özgecim Nasilsin Canim Tek Başinami Yapiyosun Temizlik Yorma Kendini Bitanem Yavaş Yavaş Yap Dikkat Etmerhaba Canlar Ve Cananlar:)
Aman Da Aman Kimler Gelmiş Aylincim,sanemcim,havvacım Hoşgeldinizz...valla Forum Izne çıkılınca Takip Edilemez Oldu..evde Iş Bitmiyor Değil Mi ,gelen, Giden, Yapılacaklar?
Helinaslı Maşallah Bebişine Canım..ne Güzel Allah Herkese Sağlıklı Kilolu Bebişler Versin..
Kezbancımı Aradım şimdi Sancılar Devammış...bu Sefer Ikiside Zorlamış Ve Sancının şiddeti Fazlaymış Ama Ne Olacağı Belli Değil Ilaç Hala Veriliyormuş..allah Yardımcıları Olsun..inşallah Hepsi Için Hayırlısı Olur..sağlık Olur..
Ben Hala Ev Temizliyorum Bu Temizlik Bitmeyecek Herhalde..(neyse Ev Kökten Temzileniyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?