helincigim öle bişi oldugunu pek zannetmiyorum saten bunlara dikkat ediyorum .. ama ödül koymakta istemiyorum çünküü her yapıcagı şeyin sonunda ödül isteye bilir benden onu böle böle alıştırmayı düşünüyorum... belki küveti doldururum oynar felan çünkü denizde oynamayı çok seviyo denizden çıkmıyo ama banyo etmek istemiyo acaip :)))) oglum 3 yaşinda olucak kmısmetse bi kaç ay içinde canım..
sekerim benin troid sorunum var hemen hemen her ay kan veriyorum.
bu ayki fecii idi ama ne acıkmısım inan başım dondu hiç boyle olmamıstım
ilgine teşekkürler
yok cnm ben jinemedde doğurmayacağım,evim 5 dk uzaklıkta oraya.eskiden yanında kısa süre çalıştığım dr orada bi dönem çalıştıda.o ara gidip gelmiştim.benim 15 ağustos hesaplamalara göre ama daha erken gelir diye düşünüyorum,kızlar beklemezmiş :) senin doğum ne zaman?
Benim dogum 21 agustos cnm..Seninki erken gelebilir evet..Ben cok seviyorum hastanemi ve doktorumu...Sen nerde dogum yapicaksin?
ben dr ve hastane konusunda şansızdım 7.aya kadar arayış içindeydim cnm.nerdeyse evde doğurucam demeye başlamıştım.doktorlara bir türlü içim ısınmamıştı. gayrettepe metropolitanda tanıdığım çok şeker bir doktor var o doğurtsun isterdim ama oraya maalesef para yetmez.kuzenim ocakta doğum yaptı üsküdarda özel hospital turk'te. dedi benim doktoruma git.3 hafta önce falan gittim.ay gerçekten ilgili ve şeker bir kadın,orada doğum yapacağım inşallah cnm,ssk anlaşması da var,fiyatlar uygun geldi
helincim sende buralarda mı oturuyorsun yoksa?
Kızlar selam ....dark elf ELFİdA nasılsın tatlışkom, ismin güzel ve özel ..benim yazdıgım listede var bu isim ama bakalım kuraya kaldı artık iş...ne çıkarsa..haluk leventin bir şarkısı var degilmi elfida diye...
böyle güzel isimler aklınıza gelirse yine bana syöyleyin anacım...bebegimin bir sürü özelmi özel güzelmi güzel teyzzeleri varkeen biz isimsiz kalmayız bilioom...
Minnem hosgeldin..Allah guzel dileklerin icin tesekkurler umarim hepimiz icin kolay olur hersey dogumdan sonra..
KIZLAR BISEY SORUCAM HEPINIZE
Iri bebek dogurucak olan var mi? Yani ben size soyle soyliim olculerini oglumun.
28+5 gunlukken 1800 gr di..25 gun arayi acmis..Doktor iri bebek olacagini soyledi ve ben korkuyorum. Sezeryan hic istemiyorum ama eger cok buyuk olursa baska carem ne yazik ki kalmayabilirmis.. Suanda tam 30 haftalik oldu..Bakalim bi dahaki kontrolumde ne cikicak. Sizde var mi boyle bi durum? Yorumlarinizi merak ediyorum..:uhm:
kübracım maşallah oğluşuna :) aman aman miniğimizi sağlıkla al kucağına cnmcım,ne güsel normal doğum gözükmesi,inşallah değişiklik olmaz,darısı başıma :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?