2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Allah bagislasin cnm kocaman olmus artik..Senin oglun tabiki sen daha iyi bilirsin cnm..Cocuk psikolojisi konusunda cok kitap okudum cunku cocuk gelisimi egitimi de aldim..Nolur yanlis anlama beni sadece bilgi olsun diye soyledim..Tabiki her cocugun kendine has ozellikleri var..Annesinden daha iyi kimse anlayamaz onlari ztn..Kuveti doldurmak cok iyi gelebilir ama tabi ne yazik ki bu susuzlukta insan ona da kiyamiyor....Ogluna kardeslerde gelio simdi buyuycek abi olucak ne guzel..Belkii o zaman da butun huylari inatlari degisebilir cnmmm..

kızlr şimdi kezbanla msglaştım,henüz değişiklik yok sancıları hala devam ediyormuş,çok yorulmuş...

Benim dogum 21 agustos cnm..Seninki erken gelebilir evet..Ben cok seviyorum hastanemi ve doktorumu...Sen nerde dogum yapicaksin?

Benim dogum 21 agustos cnm..Seninki erken gelebilir evet..Ben cok seviyorum hastanemi ve doktorumu...Sen nerde dogum yapicaksin?

ben dr ve hastane konusunda şansızdım 7.aya kadar arayış içindeydim cnm.nerdeyse evde doğurucam demeye başlamıştım.doktorlara bir türlü içim ısınmamıştı. gayrettepe metropolitanda tanıdığım çok şeker bir doktor var o doğurtsun isterdim ama oraya maalesef para yetmez.kuzenim ocakta doğum yaptı üsküdarda özel hospital turk'te. dedi benim doktoruma git.3 hafta önce falan gittim.ay gerçekten ilgili ve şeker bir kadın,orada doğum yapacağım inşallah cnm,ssk anlaşması da var,fiyatlar uygun geldi

Ah aman icine sinsin de..Cok onemli icine sinmesi doktorunun ve hastanenin..cok sevindim bulmana..:)))

helincim sende buralarda mı oturuyorsun yoksa?

Etilerde oturuyodum cok uzun yillardir..Annemlerde Etilerde oturuyordu..Aralik gibi tasindilar Arikoy'e..Arikoy Zekerikoy tarafinda bi site. Ben de bu ay tasindim korktum annemden uzak olmayayim dedim..Yapamadim uzaklasinca yani..Ama yemyesil cok guzel buralar..Kilyosa yakinim anlayacagin..Hamilelikte cok iyi gelio buranin havasi..Yuruyus tertemiz filan..:)))

iyi aksamlar güzel agustos anneleriiii ve MiniKLeriiiia.s.
bugün evde olmadigimdan foruma hic giremedim. yaklasik bi 4 saat
önce KEZBANIM la konustuk, sesi cok yorgun bitkin ve üzgün geliyordu.
elimden geldigi kadar destek olmaya moral vermeye calistim ama cok üzgünüm yaasenağlamasenağlama
sancilarim yine basladi demisti, birde aksilik telefonu iyi cekmiyo cok zor anlastik
bende fazla yormak istemedim acikcasi, o yüzden fazla konusmadik.
az öncede kezbanin esiyle görüstüm, o da ayni sekilde idi, birde kezban yogunbakimda
oldugu icin yanina kimseyi sokmuyorlarmis, tabii bu da esini baya üzüyo...
sancilari 6 ve 7 dk da geliyormus, bebislerin ikiside yapiyormus bu sefer, bizim yaramaz
SUDENAZIMIZ kardesinide alistirdi:1hug:
iste böyle kizlar, haber aldikca size bildiririm. ama fazla arayip da rahatsiz etmek istemiyorum iste.
siz fazla düsünmeyin arkadaslarim sizde hamilesiniz, stres iyi gelmez dicem ama görüyorumki kezbanimin seveni gercekten coooookk...eeee benim arkadasimda sevilmicek gibi degil haniŞeniz
ALLAHIM sen kezbanima yardim et, biliyorum ve inaniyorumki, o minnoslarim suan dogsalar bile cok saglikli olacaklar insallah.. su bebis gibi topac ve yuvarlanip duracaklar anne ve babalarinin ayaklarinin diplerinde :)))) INSALLAH ALLAHIM.sen büyüksün sen yardim ederin...amiiiin

yine cok uzun oldu biliyorum ama napiiim..

BU ARADA YENI GELEN ARKADASLAR, HOSGELDINIZZZZ, COK DOGRU BIR SECIM YAPMISSINIZ BURAYA ÜYE OLMAKLA, RESMEN BAGIMLILIK YAPIYO BU SITE :enbuyukkk:

VE RAHATSIZ OLAN ARKADASLARIMADA COK COK GECMIS OLSUN DIYORUM VE SIZLERI BEBISLERINIZLE BIRLIKLTE KOCAMAAAN ÖPÜYORUM

helincigim tabki tavsiyelerin çok güzel canım :) ama işte benim oglanın huyu ömle olsa keşke dedigin gibi canım anne olunca çok başka oluyo o psikoloji felan deil herşeyi bebgine göre ayarlamaya çalişiyosun :) bu arada hepiniz nere gittiniz kimsecikler yok bi ben kaldım sanırım formda kıslarr pişşt gelin artık yha:)

bütün anneler hepinize merhabalar, dün bu konu başlığını okuyamamıştım , 2 günün birikimi ancak bitti... hepinizi öpüyorum, bebişler uslu olun emii

Gamzeciğim sol tarafına yat canım , ben bir yastık aldım, daha rahat yan yatıyorsun, sırt üstünde Kordon bağı olayıda riske giriyormuş. Bu araa bebişin ve senin için en iyisi sol, oksijen ve kan akışı için, zorla biraz kendini , bu arada bendede selülit oldu caip çok, nasıl yok olacak bu . hipotroid nedir canım, ? geçmiş olsun
BU YAN YATMAK İÇİN ÇOK İYİ GELDİ; BEN YANIMDAN AYIRMIYORUM HİÇ

Elvin canım benim bir an oluyor nefesim tıkanıyor, sanırım bebiş sıkıştırıyor, sen penguensin demek, bende ördek, eşi bana ördek diyor , paytak paytak yürüyormuşum , hahahaha

Kezbancığımm caım kalbimiz ve dualarımız sizinle, dayanmaya devam edin ltf.

Panikatak canım Allah kolaylık versin, bende kimi zaman zorlanıyrum, ama yapacak birşey yok , dayanacağız, hem çalışmak hemde karnı burnunda olmak ne zor yaaaaaa,eleman bulunmasına çok sevindim

Süsse maus, sen geldinmi? Hoşgeldin, eni çok merak etmiştik, bebişin nasıl? Umarım herşey yolundadır

Nar_ı Beyza canım, maşallah bebişin ne kadar büyümüş , benimki 1428 , seninki nerdeyse yarım kilo fazlaaa , maşallahhhhhhhhh

Wrose canım gçmiş olsun, şimdi nasılsın? Ağrıların dayanılmaz olursa dr. İlaç verebiliyor, bende siyatik var, dr. İlac kullanmama müsaade etmişti. Bu arada senin şikayetinde siyatiğe benziyor sanki, Allah şifa versin canım

Pediastrum , nerimancığım, Kezbancğım mesjlarımı alamadıysanız, benim msn adresi Nar-ı Beyzada var, ondan hotmail adresime kezbanın cebini yollayabilirmisiniz, çok merak ediyorum, aramak istiyorum

Neriman canım görüştükçe haberdar et olurmu? Yaaaa, inşallah b iraz daha dayanırlar, dualarımız kezbanla,

Kızlar selam ....dark elf ELFİdA nasılsın tatlışkom, ismin güzel ve özel ..benim yazdıgım listede var bu isim ama bakalım kuraya kaldı artık iş...ne çıkarsa..haluk leventin bir şarkısı var degilmi elfida diye...

böyle güzel isimler aklınıza gelirse yine bana syöyleyin anacım...bebegimin bir sürü özelmi özel güzelmi güzel teyzzeleri varkeen biz isimsiz kalmayız bilioom...

kezboşunda haberlerini buradan takip ediyorum..bilgi veren arkadaşlar saolsunlar...hakkında herşeyin hayırlısı..yumurcak yaramazlar bu kadar acele ediyorlar dogmak için madem bari sagsalim gelsinler inşallah...Allah yardımcısı olssun...Keyifli ve saglıklı haalleriyle anneciklerine yaşadıgı acıları unuttursunlar inşallah...geçmiş olsun şimdiden güzel sabırlı güçlü annecik kezboş....

iyi geceler kızlar....

elifcim bayadır görüşemiyoz canım nasılsın...iyisindir inş.kısın nasıl.öptük onu:1hug:

canım sağlıklı sıhatli olsunlar.o yetera.sdoğsunlar biz onları tosun gibi yapıcaz:icecream:

a.s.

Elvincim çıkmış heralde online degil. sana bir bitki çayı önericektim..kabızlık sorunu yaşıyosun sanırım ...bi ara bende de oldu kabızlık ... kullandım anında tesir etti...doktoruma sordum tabii bi zararı olmaz içebilirsin demişti...sadece kabız oldugumda kullandım.günde 1 bardak içtim yeterli geldi...bitkinin ismi : Açlık otu a.s Bezelyenin ezilmiş şekline benziyor aktarlarda olur..ya bundan 1 bardak bile içsen sabaha kadar büyük küçük sürekli tuvalete çıkaarıyor:roflol:..sen yinede doktoruna bi sorda tavsiye ederse kullanırsın.. .geçmiş olsun canum arkadaşım..:1hug:

canım benim , sağol. sen nasılsın ? ben iyiyim, biraz yorgunum, ahh izne bir an önce çıksam, e sıcaklarda bastırdı artıkk , adıyla gelir inşallah bebişin, baktın hala kararsızsın, gördüğün an eminim son kararını vermiş olursun.
evet Haluk leventin şarkısıyla nihayet insanlar ismimi yadırgamamaya başladı, kimi insan yabancımısın dediğinde yarılırdın gülmekten sırnaşık şey, oysa karadenizin belli bölgelerinde yaygın bir isim aslında, sağolsun haluk levent, kendini çok sevmesemde, güzel şarkı vallaaa :içelim::teytey:

canım ben dün gittim doktora tam 32 haftalık hamişim oğlışum1.850 çıktı.:1rolleyes:

doktor pek iri olmadığını söyledi.ama gelişimi çok iyi dedi.normal doğum olucak inş.hem daha kolay olur dedi.

kübracım maşallah oğluşuna :) aman aman miniğimizi sağlıkla al kucağına cnmcım,ne güsel normal doğum gözükmesi,inşallah değişiklik olmaz,darısı başıma :)

elvincim saol canım.inş.hepimizinki normal olur.sağlıklı olsunlarda yeter:1hug:

ya kıslar bu arad bişey sorcam benim elim parmaklarım bu aralar şişmeye başladı.:uhm:sizdede oldumu:uhm:

Kızlar günaydınlar..

Sabahtan beri Antalyaya gittiğimde hangi hastaneye gitsem diye araştırma yapıyorum. Of yaa deliricem valla. Doktoru beğenmezsem değiştirme şansım çok olmayacak ondan korkuyorum çünkü 33 haftalık olacak kızım, o vakitten sonra doktor değiştirsen ne olur yani, korkuyorum o yüzden. Allah hayırlısını verir inşallah.

Helincim sen talma bu troid olayını canım. Ben dün bu hastalıktaki bir arkadaşa sordum gayet güzel emzirmiş, yok öyle bişey dedi. Gönlünü ferah tut.

Elifcim bende evde küçük bir yastık edindim kendime onu koyuyorum karnımın altına, sırtımıda gece dönmeyim diye başka yastıklarla destekliyorum :)) Napalım idare edicez artık.

Sehercim oğluşunu yıkarken dikkat et tatlım. Sende hamilesin banyo tehlikeli yer Allah korusun ayağın kayar, oğlunun bir yeri karnına çarpar falan çok dikkat etmen lazım.

Nerimancım verdiğin bilgiler için teşekkürler canım. Habersiz bırakmayın bizi arkadaşlar. Kezbanı çok merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…