2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canim Benimde Dün Gece Ilk Defa Ooldu Nefes Problemi çok Zorlandim.dr.lar Sol Tarafimiza Yatmamizi öneriyorlar Sende Sol Tarafina Yatmaya özen Göster Arkadaşim

canımm inş bidaha olma znefes problemin...bundan sonra sol tarafa yatmaya çalışacağım

ayy napıcaz bu şişmeleriii:bbo:

bendede oluyor nefes problemi bazen çoksık değil:uhm:

gece bende rahat yatamıyorum kızlar yaa.......sırt üstü yatıyorum.onunda bi zararı varmıı:uhm:

Canım benimde en rahat ettiğim pozisyon sırt üstü ama doktorum sakın haa dedi. Sırt üstü yatmak çok zararlıymış, ani anne ölümlerinede yol açıyormuş. Sağ sol farketmez dedi benim doktorum, ne tarafta rahat ettiğine sen karar ver dedi.

aaa canım bunu duydumm bidaha yatmam vallaa:uhm:ben doktoruma sormayı unuttum bunu....

Canım banada avent in kremini çok önerdiler ve doğumdan 1-2 ay önce başla, doğumdan sonra çok rahat edersin dediler. Bende aldım kremi ama daha kullanmaya başlamadım.

lansinoh aldım kullanıyorum bebek emzirirken de silmene gerek yok zararsız dedi ayrıca başka yara vs..problemler için de kullanabilirsin dedi...

lansinoh aldım kullanıyorum bebek emzirirken de silmene gerek yok zararsız dedi ayrıca başka yara vs..problemler için de kullanabilirsin dedi...

O da aklımda olsun, iyi oldu. Benim kremide bebeği emzirirken silmene gerek yok canım. Kremin fiyatı ne biliyormusun? Avent 30 ytl civarı.

OHH OHH NE güsel,eşimde bi imkan olsada taşınsak o taraflara diyo,sanslısın walla cnmcım :) inşallah doğum zamanında görüşürüz ama ben önce doğurucam sanırım,hayırlısı artık :)

kızlar doğumdan sonra hemen görüşemeyiz belki iltihap şişme yanma olunca lahana çok iyi geliyormuş duydum

eczanelerde Satiliyo Dimi Canim Bu Krem Fiyati Nekadar?

Evet canım eczanelerde satılıyor ama ben hepsiburada.com dan aldım. Orada 28 ytl. Eczanelerde daha pahalı sanırım. Gerçekten çok tavsiye edilen bir krem, sitedeki yorumlarıda okuyabilirsin canım.

MEDİLAN + ALOE VERA + HİNDİSTAN CEVİZİ (Tıbbi Değerlerde Lanolin)YAĞI
Hipoallerjeniktir
Renklendirici, koruyucu yada parfüm içermez
Emzirmeden önce temizlenmesine gerek yoktur
Dermatologlarca doğum öncesi ve sonrasında onaylanmıştır
Formülasyonunda kullanılan maddeler AB talimatlarına uygundur
Nerelerde Kullanılır:
Göğüs ucu bölgesindeki yara ve çatlakların tedavisinde
Çatlak dudakların iyileştirilmesinde
Kurumuş veya çatlamış derinin tedavisinde
Pişik gibi cilt rahatsızlıklarının tedavisinde

OHH OHH NE güsel,eşimde bi imkan olsada taşınsak o taraflara diyo,sanslısın walla cnmcım :) inşallah doğum zamanında görüşürüz ama ben önce doğurucam sanırım,hayırlısı artık :)

Selam kızlaarrr!! Ne kadar guzel bir gun bugun...Ancak hepsini okudum yazabiliyorum..Hepinizin gunu benimki gibi guzel gecsiinnn!!!!!

Valla cnm orası hic belli olmaz..Benim oglum eger bana cekerse sabırsız olur ve normal tarihini kesin beklemez gibime gelior..Valla ben bu taraflara taşındıgım icin cok memnunum..Keske daha bile once gelseydim..Kısmet işte bu zamanaymış..Insallah gorusuruz cnm..

DİNACIM ot için saol cnm,doktoruma soracağım
KÜBRAcım bende de dün başladı,bi baktım ayaklarım şişmiş,sıcaklar daha da artacak yandık galiba
AYLİNcim benim de oluyor nefes darlığı özellikle sabahları,normal artık hem havalar ısındı hem bebişlerimiz büyüdü,bazen eşim dalga geçiyo tecavüzcü coşkun gibi nefes alıyorsun diye :)
ÖZGEcim geçmiş olsun bitmiş temizlik. Ve gözün aydın cnmcım ablana slmlar
MESLİMİNA GAMZE LİNA göğüs kremine erkenden mi başlamamız gerekiyor?
MELEKcim senin doktor çevren çok izmirde kezbanın yattığı yerde tanıdığın var mı cnmcım?ilgisizliklerinden yakınıyor kezbancım

:roflol::roflol::roflol:AYY ÇOK ALEMMİŞ EŞİN NİHANCIM KOPTUM BEN BURDAAsırnaşık şey

Valla canım tecrübeli annelerden duyduğum kadarıyla doğum sonrası çatlak ve yaralara karşı doğum öncesi 1-2 ay önce başlamak iyi olurmuş, sonradan çatlayınca emzirmek zor oluyormuş.

Bilgilerini verirsen çok sevinirim gerçekten. Aklımda olsun karar vermemde yardımcı olabilir. Sürekli ablanız diyorsun dikkatimi çekiyor yaşını sorsam saygısızlık etmiş olmam değilmi?:)))

cnm sibel malkoç jinefemde calısıyor. ben de orda baska bir doktora gidiyorum.

teli 0242 311 70 71

:roflol::roflol::roflol:AYY ÇOK ALEMMİŞ EŞİN NİHANCIM KOPTUM BEN BURDAAsırnaşık şey

eşim manyaktır benim :) espriler omiklikler şakalar laelaelaelaelae

bu arada KEZBANla msglaştım kızlar. durum aynı,bir değişiklik yokmuş,rahimde 1 cm açılma varmış. serumlar nedeniyle reflü başlamış.ufaklıklar hareketliymiş. 1 hafta daha dayanmaya çalışıcam diyor. çok yorulmuş,yemek yemekte ve konuşmakta zorlanıyormuş. o yüzden msglaşıyorum ben.doğumhanedeymiş.sadece arada annesini görmesine izin veriyorlarmış
Allah'ım sağlıkla gelsin minikler,kezboş'umda iyi olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…