Canim Benimde Dün Gece Ilk Defa Ooldu Nefes Problemi çok Zorlandim.dr.lar Sol Tarafimiza Yatmamizi öneriyorlar Sende Sol Tarafina Yatmaya özen Göster Arkadaşim
ayy napıcaz bu şişmeleriii:bbo:
bendede oluyor nefes problemi bazen çoksık değil:uhm:
gece bende rahat yatamıyorum kızlar yaa.......sırt üstü yatıyorum.onunda bi zararı varmıı:uhm:
kızlar doğumdan sonra gögüs problemi yaşamadan şuan krem kullanıyorum bilginize
Canım benimde en rahat ettiğim pozisyon sırt üstü ama doktorum sakın haa dedi. Sırt üstü yatmak çok zararlıymış, ani anne ölümlerinede yol açıyormuş. Sağ sol farketmez dedi benim doktorum, ne tarafta rahat ettiğine sen karar ver dedi.
Canım banada avent in kremini çok önerdiler ve doğumdan 1-2 ay önce başla, doğumdan sonra çok rahat edersin dediler. Bende aldım kremi ama daha kullanmaya başlamadım.
lansinoh aldım kullanıyorum bebek emzirirken de silmene gerek yok zararsız dedi ayrıca başka yara vs..problemler için de kullanabilirsin dedi...
eczanelerde Satiliyo Dimi Canim Bu Krem Fiyati Nekadar?canım Banada Avent In Kremini çok önerdiler Ve Doğumdan 1-2 Ay önce Başla, Doğumdan Sonra çok Rahat Edersin Dediler. Bende Aldım Kremi Ama Daha Kullanmaya Başlamadım.
Etilerde oturuyodum cok uzun yillardir..Annemlerde Etilerde oturuyordu..Aralik gibi tasindilar Arikoy'e..Arikoy Zekerikoy tarafinda bi site. Ben de bu ay tasindim korktum annemden uzak olmayayim dedim..Yapamadim uzaklasinca yani..Ama yemyesil cok guzel buralar..Kilyosa yakinim anlayacagin..Hamilelikte cok iyi gelio buranin havasi..Yuruyus tertemiz filan..:)))
eczanelerde Satiliyo Dimi Canim Bu Krem Fiyati Nekadar?
Bilgilerini verirsen çok sevinirim gerçekten. Aklımda olsun karar vermemde yardımcı olabilir. Sürekli ablanız diyorsun dikkatimi çekiyor yaşını sorsam saygısızlık etmiş olmam değilmi?:)))
OHH OHH NE güsel,eşimde bi imkan olsada taşınsak o taraflara diyo,sanslısın walla cnmcım :) inşallah doğum zamanında görüşürüz ama ben önce doğurucam sanırım,hayırlısı artık :)
:roflol::roflol::roflol:AYY ÇOK ALEMMİŞ EŞİN NİHANCIM KOPTUM BEN BURDAAsırnaşık şeyDİNACIM ot için saol cnm,doktoruma soracağım
KÜBRAcım bende de dün başladı,bi baktım ayaklarım şişmiş,sıcaklar daha da artacak yandık galiba
AYLİNcim benim de oluyor nefes darlığı özellikle sabahları,normal artık hem havalar ısındı hem bebişlerimiz büyüdü,bazen eşim dalga geçiyo tecavüzcü coşkun gibi nefes alıyorsun diye :)
ÖZGEcim geçmiş olsun bitmiş temizlik. Ve gözün aydın cnmcım ablana slmlar
MESLİMİNA GAMZE LİNA göğüs kremine erkenden mi başlamamız gerekiyor?
MELEKcim senin doktor çevren çok izmirde kezbanın yattığı yerde tanıdığın var mı cnmcım?ilgisizliklerinden yakınıyor kezbancım
DİNACIM ot için saol cnm,doktoruma soracağım
KÜBRAcım bende de dün başladı,bi baktım ayaklarım şişmiş,sıcaklar daha da artacak yandık galiba
AYLİNcim benim de oluyor nefes darlığı özellikle sabahları,normal artık hem havalar ısındı hem bebişlerimiz büyüdü,bazen eşim dalga geçiyo tecavüzcü coşkun gibi nefes alıyorsun diye :)
ÖZGEcim geçmiş olsun bitmiş temizlik. Ve gözün aydın cnmcım ablana slmlar
MESLİMİNA GAMZE LİNA göğüs kremine erkenden mi başlamamız gerekiyor?
MELEKcim senin doktor çevren çok izmirde kezbanın yattığı yerde tanıdığın var mı cnmcım?ilgisizliklerinden yakınıyor kezbancım
canım telefon numarasını bulup beni arayacaklar Adı Dr. Sibel Malkoç
ben 40 yaşındayım
Bilgilerini verirsen çok sevinirim gerçekten. Aklımda olsun karar vermemde yardımcı olabilir. Sürekli ablanız diyorsun dikkatimi çekiyor yaşını sorsam saygısızlık etmiş olmam değilmi?:)))
:roflol::roflol::roflol:AYY ÇOK ALEMMİŞ EŞİN NİHANCIM KOPTUM BEN BURDAAsırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?