2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar günaydın herkese
Hem internette bir sitede okudum hemde dr um bana yeşil çay dısında butun bitki çaylarını yasakladı.

Paylaşmak istedim.

opuldunuz
ablanız (Bülent değil laelaelaelaelae ama)

Canım ya,
benimde ayaklarım şişmeye başladı. Mumkun oldugunca dikkat etmek gerek cok oturmamak ve cok ayakta durmamak gibi. Bir de dun bunun için bir ayak banyosu onermiştim herkese bir dene bende cok işe yaradı.

Günaydın Canım,
Antalyada bir kadın dogumcu tanıdıgım var bayan istersen sana bilgilerini verebilirim
Sevgiler içini rahat tut

Melek

Canım ya,
benimde ayaklarım şişmeye başladı. Mumkun oldugunca dikkat etmek gerek cok oturmamak ve cok ayakta durmamak gibi. Bir de dun bunun için bir ayak banyosu onermiştim herkese bir dene bende cok işe yaradı.

günaydın kızlar.....a.s.

benim ayaklarımda şişme yok ellerimde var sadeceCADIARZU

herkeze günaydınn arkadaşlarrr a.s.
ağrısız sızısız bebişlerle bol tekmelei güzel bir gün diliyorum hepimizee

kübracığım maşallah oğluşuna yerim onu ben pazartesi randevum var artık bende görecem oğluşumu bakalım benimki kaç kilo olmuş :1rolleyes:
melekciğim bilgiler için saol cnmm Şeniz
elfida çok güzel ismin var kızına hangi güzel ismi koyacaksın ??
hepinizi öpüyorum kızlarrr

Miniklerin güzel annelerii hepinize günaydınnna.s. nasılsınız?sıcaklarla aranız nasılkafamçokkarıştı
Ben sanırım işyerinde doğuracağım hala çalışıyorum terliklerle gidip taburelerin üzerinden indirmiyorum bacaklarımı.Gece uykusuzluklarımda sıcakların artmasıyla başladı

hepinize mutlu huzurlu bir gün diliyorum güzel annişlera.s.kızlar bendede şişme var ayrıca parmaklarım uyuşuyo benimde( bugecede hiç rahat uyuyamadım nefes problemi yaşadım çok zorlandım nefes alırken sizlerde böyle problem yaşayan varmı arkadaşlar?melek ablacım saol kezbanın ii olduğu heberini vermişsin sabah kalkar kalkmaz aklıma geldi canım arkadaşım bende merak ediyodum.elfida ismin çok güzel arkadaşıma.s.

günaydınnnnnnnnnnnnnnn herkese mutlu güzel bir gün diliyorum..
en son gece msjlaşmıştım kezbancımla sağol ilkbebeğim(ablacım) güzel haberler için..
nihancım temizlik bitti..:))çok şükür ve iyiyim merak etme..
ablam geldi o yüzden sık giremeyebilirim..hepinizi çok öptüm..
tuz fena ödem yapıyor uzak olalım...bir de domates zaten tuzlu bir sebzeymiş üstüne tuz serpmeyin diyor uzmanlar..bilginize..

ayy napıcaz bu şişmeleriii:bbo:

bendede oluyor nefes problemi bazen çoksık değil:uhm:

gece bende rahat yatamıyorum kızlar yaa.......sırt üstü yatıyorum.onunda bi zararı varmıı:uhm:

ayy Napıcaz Bu şişmeleriii:bbo:

Bendede Oluyor Nefes Problemi Bazen çoksık Değil:uhm:

Gece Bende Rahat Yatamıyorum Kızlar Yaa.......sırt üstü Yatıyorum.onunda Bi Zararı Varmıı:uhm:

Canim Benimde Dün Gece Ilk Defa Ooldu Nefes Problemi çok Zorlandim.dr.lar Sol Tarafimiza Yatmamizi öneriyorlar Sende Sol Tarafina Yatmaya özen Göster Arkadaşim

kızlar doğumdan sonra gögüs problemi yaşamadan şuan krem kullanıyorum bilginize

Günaydın Canım,
Antalyada bir kadın dogumcu tanıdıgım var bayan istersen sana bilgilerini verebilirim
Sevgiler içini rahat tut

Melek

Bilgilerini verirsen çok sevinirim gerçekten. Aklımda olsun karar vermemde yardımcı olabilir. Sürekli ablanız diyorsun dikkatimi çekiyor yaşını sorsam saygısızlık etmiş olmam değilmi?:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…