Elvincim çıkmış heralde online degil. sana bir bitki çayı önericektim..kabızlık sorunu yaşıyosun sanırım ...bi ara bende de oldu kabızlık ... kullandım anında tesir etti...doktoruma sordum tabii bi zararı olmaz içebilirsin demişti...sadece kabız oldugumda kullandım.günde 1 bardak içtim yeterli geldi...bitkinin ismi : Açlık otu a.s Bezelyenin ezilmiş şekline benziyor aktarlarda olur..ya bundan 1 bardak bile içsen sabaha kadar büyük küçük sürekli tuvalete çıkaarıyor:roflol:..sen yinede doktoruna bi sorda tavsiye ederse kullanırsın.. .geçmiş olsun canum arkadaşım..:1hug:
canım ben dün gittim doktora tam 32 haftalık hamişim oğlışum1.850 çıktı.:1rolleyes:
doktor pek iri olmadığını söyledi.ama gelişimi çok iyi dedi.normal doğum olucak inş.hem daha kolay olur dedi.
elvincim saol canım.inş.hepimizinki normal olur.sağlıklı olsunlarda yeter:1hug:
ya kıslar bu arad bişey sorcam benim elim parmaklarım bu aralar şişmeye başladı.:uhm:sizdede oldumu:uhm:
Kızlar günaydınlar..
Sabahtan beri Antalyaya gittiğimde hangi hastaneye gitsem diye araştırma yapıyorum. Of yaa deliricem valla. Doktoru beğenmezsem değiştirme şansım çok olmayacak ondan korkuyorum çünkü 33 haftalık olacak kızım, o vakitten sonra doktor değiştirsen ne olur yani, korkuyorum o yüzden. Allah hayırlısını verir inşallah.
Helincim sen talma bu troid olayını canım. Ben dün bu hastalıktaki bir arkadaşa sordum gayet güzel emzirmiş, yok öyle bişey dedi. Gönlünü ferah tut.
Elifcim bende evde küçük bir yastık edindim kendime onu koyuyorum karnımın altına, sırtımıda gece dönmeyim diye başka yastıklarla destekliyorum :)) Napalım idare edicez artık.
Sehercim oğluşunu yıkarken dikkat et tatlım. Sende hamilesin banyo tehlikeli yer Allah korusun ayağın kayar, oğlunun bir yeri karnına çarpar falan çok dikkat etmen lazım.
Nerimancım verdiğin bilgiler için teşekkürler canım. Habersiz bırakmayın bizi arkadaşlar. Kezbanı çok merak ediyorum.
Canım ya,
benimde ayaklarım şişmeye başladı. Mumkun oldugunca dikkat etmek gerek cok oturmamak ve cok ayakta durmamak gibi. Bir de dun bunun için bir ayak banyosu onermiştim herkese bir dene bende cok işe yaradı.
günaydın kızlar.....a.s.
benim ayaklarımda şişme yok ellerimde var sadeceCADIARZU
anladım canım
valla onada işe yaramı bu banyo bilmeme ama
ellerimiz genel olarak şişiyor ama cok sistiğini dusunuyorsan arada sırada kalp seviyesinin uzerinde tut
canım tuzu tamamen kes aynı sorun bende de vara.s.
cnm inş geçer ne diyelim.az kaldı nede olsa:dance:
canım tuzu tamamen kes aynı sorun bende de var
hepinize mutlu huzurlu bir gün diliyorum güzel annişlera.s.kızlar bendede şişme var ayrıca parmaklarım uyuşuyo benimde( bugecede hiç rahat uyuyamadım nefes problemi yaşadım çok zorlandım nefes alırken sizlerde böyle problem yaşayan varmı arkadaşlar?melek ablacım saol kezbanın ii olduğu heberini vermişsin sabah kalkar kalkmaz aklıma geldi canım arkadaşım bende merak ediyodum.elfida ismin çok güzel arkadaşıma.s.
ayy Napıcaz Bu şişmeleriii:bbo:
Bendede Oluyor Nefes Problemi Bazen çoksık Değil:uhm:
Gece Bende Rahat Yatamıyorum Kızlar Yaa.......sırt üstü Yatıyorum.onunda Bi Zararı Varmıı:uhm:
Günaydın Canım,
Antalyada bir kadın dogumcu tanıdıgım var bayan istersen sana bilgilerini verebilirim
Sevgiler içini rahat tut
Melek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?