KÜBRAcım bende de dün başladı,bi baktım ayaklarım şişmiş,sıcaklar daha da artacak yandık galiba
Merhaba aranıza yeni katıldım Ağustos anneleri.
Bende minik kızım bir süpriz yapmaz ise ağustosun ilk haftası doğum yapacağım...
Allah hepimize hayırlı doğumlar versin değil mi şekerler..
Benim Adım Hilal
33 yaşındayım. İlk bebeğime hamileyim.
Öpüyorum hepinizi.
Elvincim eğer senin çatlaklara sürdüğün krem yağlı kremse gerek olmayabilir, sen yine al doğumdan sonra ihtiyacın olur.
Hili aramıza hoşgeldin canım. Allah hayırlı doğum nasip etsin.
Berenimiz çok teşekkür ederim. Sen İbrahim Tırak a gidiyosun yanlış hatırlamıyorsam. Ben karar veremedim. hastanelerin birgün verdikleri fiyat ertesi günü tutmuyor. O yüzden arada kaldım.
Sehercim çok sevindim bir problem olmadığına, bebişlerine maşallah tatlım büyümüşler. Pıtırcıklarına 1 ay daha dikkat et canım, sen ikiz taşıyorsun.
yeni gelen arkadaşımız hoşgeldin canım seher maşallah büyütmüşssün bebişleri ben haftaya gidicem merak ediyorum valla ya kezbanın 1 cm açılması varmış umarım 3 hafta bekler bazen böle açılmalarda 2 haftadan fazla bile bekleyebilio bebekler sanırım şu an 31 haftada 34 haftalıkken olsa çok ii olur kezban sık dişini canım ama benim kuzenimin bebeği 32 haftalık doğdu prematüreydi çok sağlıklı şükür kuveze bile alınmamıştı inşallahh seninde bebişler sağlıkla gelecekler sana annesi bu arada adım gül çok öptüm herkesi
DİNACIM ot için saol cnm,doktoruma soracağım
KÜBRAcım bende de dün başladı,bi baktım ayaklarım şişmiş,sıcaklar daha da artacak yandık galiba
AYLİNcim benim de oluyor nefes darlığı özellikle sabahları,normal artık hem havalar ısındı hem bebişlerimiz büyüdü,bazen eşim dalga geçiyo tecavüzcü coşkun gibi nefes alıyorsun diye :)
ÖZGEcim geçmiş olsun bitmiş temizlik. Ve gözün aydın cnmcım ablana slmlar
MESLİMİNA GAMZE LİNA göğüs kremine erkenden mi başlamamız gerekiyor?
MELEKcim senin doktor çevren çok izmirde kezbanın yattığı yerde tanıdığın var mı cnmcım?ilgisizliklerinden yakınıyor kezbancım
slm canlarımmmm.. ve benim minik yigenlerim hepiniziŞeniz.. bende doktor dan yenii geldim bebeklerimi gördümkuşlarımm allahıma bin şükür çok iyilermiş...biri 1500 kg digeride 1300 müşş.. bitanesii çok uyanık bellii basen küçük olan çok oynuyodu demekki ötekii bütün besini alıyomuşş oda onunla kavga ediyo olsa gerek sırnaşık şey.. neyse bir ay dikkat etmem lazımmı 34 haftaya kadar ... allah yardımcımız olsun .. allahım kezbancıgımısada yardım etsin inşallah bebişleriyle sag sgalim kurtulur canım ..
Selam Kizlar Umarim Herkes Iyidir Kezbancimda Hep Iyi Olur Inş. Ben Dün Işlerimi Hallettim 111 Günüm Var Eşimin Işyerinden Diğer Işyerinden 13 Günüm Vardi Onunda Vizite Kağidini Aldim O Zaman Tam Oluyor Ama Umarim Sorun çikarmazlar Bugün De çalişamamazlik Raporumu Aldim Muhasebeciye Vericem Bakalim Inş. Bi Sorun çikmaz Yarabbim Kizlar Az öncede Doktordan Geldim Kizim Doğum Pozisyonunda Duruyor Aşağiya Dönmüş Herşeyi Iyi çok şükür 1800 Kilo Olmuş 15 Günde Bir çağiriyor Artik Ama Herhalde Gitmem Bu Kadar Sik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?