2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

merhabaaalarrr güzel annelerr ve minikk bebişlerimizzz umarım herkes iyidir.bizde bugün karnelerimizi dagıttıkk eve yeni geldimm bir ugrayayım dedim.
bende biraz önce kezbancımla konuştum iyiyiz idare ediyoruz dedi,agrıları hala varmış dogumhanede kalıyormuş diger arkadaşlarında dedigi gibi sadece annesiyle görüşebiliyormuş çok sıkılıyorum dedi herkese çook selamı varr.
hepinizi çook öpüyorumm daha sonra görüşmek dilegiyle.

SEHERCİM gözünaydın canım görmüşsün kuzucuklarını34 haftaya kadarmı dayanmanı söyledi dr.canım bi sorun yok ama demi

aslıcım karneleri dağıtmışsınız canım sizde hemen giriyomusunuz tatile yoksa bi süre daha devammı

selam kizlaaaarrr ve güzel bebislerineeee
umarim herkes iyidir, okuduklarima göre de allaha cok sükür hersey yolunda..

NIHANCIMMM canim yaa disciye gitmissin, gecmis olsun? hayirdir ne oldu disine?
her bebek anneyi bir disinden edermis derlerya, gercekten dogru galiba, hamilelikte herkes bi ugruyo discsine .. aman dikkat et olurmu?

ÖZGEEECIIMM, gecmis olsun canim cok sükür temizligini bitirebilmissin, ama canin cikti dimi, ah kiyamam. bu arada gözün aydin tatlim ablan gelmis, cok cok slm lar..
BERIL hanimida oksa benim yerime annesi olurmuu...

SEHERCIM, bebislerine kocamann bir MASALLAH, herseyin yolunda gitmesine cok sevindim tatlim, insallah saglikla kucagina alirsin tosuncuk ogluslarini annesii

GAMZECIM, sende muayneye gitmissin, ve hersey yolundaymis MASALLAH, cok tontos bir prenses geliyor size galiba annesiiii....oy yer onu teyzesiii

unutmus oldugum veya atlamis oldugum konular varsa affola kizlar... iyice unutkan oldu neri:roflol::roflol:

eveeet...bende KEZBANIMLA görüstüm arkadaslar, ama durumlar hala ayni, degisik haberlerim yok yani. ama sancilari cok SIK DEGIL galiba anladigima göre. dogum odasinda, orda cani da cok SIKILIYO, annemi askimi cok özledim diyor...su hastanedeki insanlari anlamiyorum yaaaa, okadar sinir oluyorum ki, kizin suan morale ihtiyaci var.
ama herseyin iyi olacagina inaniyorum, benim arkadasim cok güclü ve cok dayaniklidir..herseyin üstesinden gelecekeler insallah allahin izniyle..
ah ordaki doktorlari hemireleriiiiklava:
aman aman iyi baksinlar benim arkadasimada. simdili bukadar tatli agustos annelerii..
hepinizi kocaman öptüm icinizdeki kipirtiyi da benim yerime oksayin olurmu...:teytey::teytey:

selam kizlaaaarr... ben de insallah bu pazartesi gidicem... yani HAZIRAN 16... ve isin guzeli o gun de benim DOGUM GUNUM... heralde simdiye kadar aldigim en guzel dogum gunu hediyem cocugumun saglikli oldugunu duymak olucak... ne diyelim allah herkesi tek nefeste kurtarsin insallahhh

selamm arkadaşlarım nasılsınız bebişleriniz nasıllarrrrr...yerimseniben
benimde bugün kontrolüm vardıı...a.s
oğlum baya büyümüşş :teytey:
hatta 1 hafta önden gidiyomuşuzz:dance:bebeğim 1.900 grammışşş
yüzünü göstermedi ama annesinefisfisfisama başka bi yerini gösterdinaniknanik
dalga geçti resmennn yaramaz oğlum benimma.s
hepinizi ve bebeklerinizi çokk öpüyorummmmŞeniz
aramıza yeni katılan arkadaşlar sizlerde hoşgeldinizzzzzzzzzzzzzzzz​

canım benim maşallah tosuncuğuna allah nazarlardan saklasın yerim onu bennnn

annesi iyi bakmış oğluşunaa benimkide senin oğluşunn gibi walla çok can yakacaklarr çookkk :roflol: bakalım pazartesi bende göreceğim bana ne yapacakk

evet trent cigim risklii son bir ay kalmışş bunu sorunsuz atlatmam gerekmişş bebekelrimin kilosu 2000 kilonun üstünde olması için dikkat etmeliymişim yanii o sebebten dikkat etmeliymişim erken dogum riskin var demedi ama riskli bir aydasın ve dikkat et dedii... şuu temmuzu bi hayırlısıyla atlatsaydım çok memnun kalıcam valla:)

nerimancıgım saol canım... bebişleirmin ii olmasına çok sevindim allahım inşallah kezbancıgımın ve tüm annelerinde yüzünü güldürür herşeyin hayırlısı canım :) inşallah bebişlerimizi sag saglim alırız kucaklarımıza canım:)

mavişşcigim canım allahım böle tombalak bir şekilde kucagınada almayı nasip etsin saglıcakla canım inaşllah ...

seherciğim maşallah bak sen kiloları yalnızca yaramazlara alıyorsun bravo walla maşallah senin miniklere büyüyorlar cnmm
gamzeki cnm senin miniğinede maşallah git gide büyüyor miniklerr
ayy beni yine heycan bastı kızlar az kaldıkça böyle bi garip oluyorumm :sm_cool: :sm_cool:

wroscugum canım snede inşallah ahyırlı haberler alırsın bebişin hakkında :) ayh kıslar zamanımız azalıyo çok süper yaaaaaaaaa:)

ya kızlarr varya havalarr sıcak oluyoya valla nefes almakta baya zorlanıyorum yaaaaa... ayhh nolcak böle böle habire duşamı girces anacıgım :) allah cümlemizin yardımcısı olsun .. amin....

aslıcım karneleri dağıtmışsınız canım sizde hemen giriyomusunuz tatile yoksa bi süre daha devammı

aylincimm biz nerdee hemen tatilee girmekk biz 30 hazirana kadar okula gidecegiz seminer olarak devam ediyoruz kapanış işlemleri toplantılar falan olacak öyle yani tatlımm ama okul oldugu kadar yogun olmayacagız o kadar.

birde arkadaşlarr belki ilginizi çeker diye bebişin dogumu ile ilgili resim yaptırmak isteyenler varsa diye belki fikriniz olur diye bir site var isterseniz inceleyin.
http://www.rouxphotos.com/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…