2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba canlarrrrrrrrrrrrrra.s.
hepinizi çok özledim valla bakıp bakıp çıkmak zorunda klamktan sıkıldım..:sm_confused:
yeni gelen arkadaşlarım hoşgeldiniz..a.s.
nerimancım çok sağol canım..berili okşadım senin için ama teyzesi kardeş istiyor en kısa zamanda haberin olsun..
kezbancımdan haber alıyoruz ama ne güzel ki zaman zaman aradığımızdan hem o sıkılmıyor hem saat saat haber almış oluyoruz..ve bence de eşinin olmaması yanında çok zor keşke izin verseler ama oda kalabalık ya ondan almıyorlar..

maviş bebişine maşallah allah herkese sağlıklı kilolu bebişler versin.
aslıcım inşallah bitiyor az kaldı neyseki..dinlenmek senin de hakkın artık..diğer çalışan arkadaşlarım allah size de sağlık ve sabır versin..hiç kolay değil valla..
sıcaklara gelince hadi şimdilik neyse de ağustos temmuz nasıl geçecek..:sm_confused:
hatırlayamadığım bir konu varsa kusura bakmayın canlarım balık hafıza bişey oldum ben en son okuduklarım aklımda kalıyor..

Tüm annecikle hepinizeee sevgilerrr, herkese tek tek yazamadım, kusura bakmayın, güzel bir akşam diliyorummmm

NAR-ı BEYZA, canım benim iyiyiz ama çok sıcakkk , ofis iyi ama şu sıralar ofis dışına çıkmam gerekiyor öğleden sonraları, sıcak çok kötü yapıyor .
Sen nasılsın, tosuncuk nasıl, annesini üzüyomu bakalım, ben foruma her akşam gelmeye çalışıyorum, aa tamamını okuyamıyorum kimi aman, o kadar çok birikiyorki yetişemiyorumm, ne güzel kaynaıyorsunuz gündüzlerii, çok özeniyorummm yaaaaaaaa, evdeki anne adaylarına
Sırt üstü yatma canım, sol tarafına yatmalısınnn

Gamzeciğim , endişelenme, hayırlısı olacak ikiniz için, dilerim Doktorunuda benimsersin, oo sende benim gibi Yastık sevdalısı, 4 yastıkla yatıyorum, eşimi bazen uytmuyorum, geçiyorum, misafir yatak odasın,,, kucağımda 4 yastkla , hihihi

Wrose canım benim teşekkür ederim, kızımıza ECE ismini koyacağız inşallah . senin asıl adın nedir yaaa, wrose diyorum hep sana : )

Baharrr canımmm , nerelerdesinn, yaaa bu gidişle bende işyerinde doğuracağım bu sıcakta : Allah hepimize Hayırlı Doğumlar naip etsin canımmm

Trend canım teşekkür ederimm . ) Kız annelerine ilham olur belki : ) nefesine Dikkat et, cam açık uyuuu

Pediastrum, canımmm, ohh negüzelll , biz daha temizliğe start almadık bile . ) hihihi,,, vakit de yok, izne ayrılınca inşallah

Mellisima, canımm naber ? bebek emincemi yara oluyor

Nihannn, eşin çok komikmiş yaaaa, ya iyiki Hamile kaldık ne kulplar takıyorlar bize böyleee.
Bu arada hayırdır dişinmi ağrıyor?* yoksa kontrolmü?

GAMZEKİİİ , ay çok sevindim bebişinin dönmüş olmasına, bizim Hanım halaaaaaaa oturur konumda, inatttt ta birazzz sanki, doktorla öyle karar verdik... istemeyince kımıldamıyor, istemeyincede durmuyor, maşallahı varrr bebişinin, seninkide Kübranın tosunu gibi besili, ya benim doktor beni 1 ay sonrasına çağırdı, herkes neden 15 günde bir gitmeye başladı ?

Seherrciğim, canın gözün aydın, dikkat et bebeciklerineee, dua et sende kezbanımıziçin , bak sendede 2 can var, belkisenin duan dahada makbule geçerrr

HİLİ hoşgeldin aramıza , bende ağustosun ik haftası doğum yapacam inşallah , bakalım, kızlar eken geliyor diyorlarr , hayırlısı

ASLII hadi gözün aydınnn,

Mavişş maşallahhh , ya neyle besliyorsunuz böyleee, benim kızım cılız kaLldı s

GAMZEKİ maşallah oğluşuna cnmcım pozisyonu da iyiymiş çok sevindim,sağlıkla gelsin inşallah
SEHERcim seninkilere de maşallah cnmcım,afacanlar aralarında paylaşamıyorlar seni ve yerlerini sanırım :) 34 haftaya daha da tombilik olurlar annesi,sen değil onlar kilo alıyor ne güsel!!!
HİLAL aramıza hoşgeldin cnm sen ve meleğin,kolay doğum olsun sağlıkla gelsin bebişin
MELEKcim saol cnm,eşiminde üniversiteden arkadaşı izmir’De yaşıyor,bizde soruşturduk ama bulamadık tanıdık
ASLIcım gözünaydın cnm okullar tatil oldu ama senin idari işlerin biraz daha devam eder di mi? Annem emekli öğretmen oradan biliyorum,bi 15-20 gün daha sürüyor işler yanlış hatırlamıyorsam…
NERİİİCİMMM cnm saol hamile olduğmu öğrendiğim gün dişim kırılmıştı. Bir dişimden oldum 1.5 ay önce,bu dayanır diyodum ama olmadı,ilaç koyulmuştu kökler için,3 kök varmış 2sini öldürmüş ama biri hala canlı olduğu için tekrar ilaç koydu.pzrts gene gideceğim.kanal tedavisi yapıp kırılan yere dolgu yapacak,dişi kurtaralım dedi dişçim. Kolay deil diş ağrısı hele bu hassas dönemde,miniğim bütün kalsiyumu yiyo sanırım :) olsun o alıyorsa alsın ben giderim dişçiye!!! :)
MAVİŞim oh ohh maşallah cnm senin afacana,annesiyle dalga da geçiyor yaramaz :) tombilik oğlan,öpüyor nihan teyzesi onu annesi
ELFİDAcım eşm komik ama bu sıcaklarda ve kocaman burnumda karınla çekilmiyo yaww sinir oluyorum penguen dedikçe,sanki kendisi filinta gibi delikanlı,nerdeyse benim kadar göbeği var.o da kilo aldı neymiş empati hamileleğiymiş ehehehehe beni yalnız bırakmıyormuş,homini gırtlak yiyo ne o bana yandaş oluyo,nağmesi yahu :) bu arada özel mesajdan tel ve msn’ini versene bana cnm olur mu?
DİNAcım sen gece kuşuydun nerdesin???

kızlar yatmadan son durum hakkında bilgi vermek istedim.bugün en son kezboşumla saat 21.00de msglaştım.konuşmaya halim yok dediği için bugün aramadım hiç.sancısı durmuş,gaz sancısı varmış.böle devam ederse yarın normal odaya alacaklarmış.çok yorgunmuş tabii ki. yarın sesini duymak için arayacağım,dayanamıyorum çünkü
neyse..hepinizi ve miniklerinizi öpüyorum iyi uykular canlarım...

bizde iyiyiz canım çok şükür.yok yok benim paşam üzmez ANNESİNİ akıllı :icecream:jeyyar

seni akşamları görüyorum cnm.minik prensesin nasılll

ayy sırt üstü yatmam bidaha fisfisfis

BU ARADA GÜZEL ANNELER HEPİNİZİE GÜNAYDINNNNN EN GÜZEL GÜNLER SİZİN OLSUNNNa.s.

günaydın güzel anneler minik bebişleri herkeze bol kıpırtılı günler diliyorum
ne kadar güzelbir gün ndeğilmi
bebişlerimeze kavuşmaya bir gün daha yaklaştık

günaydınnn annelerin güzellerriii a.s.
bugün ewet canancığın dediği gibi güzel bi gün
hepimize hayırlı olur inşş canlarımm
dün akşam biraz dolaştım o kadar çok bebiş gördüm ki hepsi bebek arabalarında gözler oynuyor falan ayy süperdii
zaman azalıyorrr ayy benide heycan basıyorr :sm_cool: :sm_cool:
bu arada benim asıl adım NURAY hepsinizi öpüyorum kızlarrr

Günaydin Arkadaşlar Bugün Ve Yarin Herkese Bol Dinlenmeli Birgün Diliyorum Havalar çok Sicak Kizlar Bugün Dişari çikmaya Hiç Halim Yok Ama Yarin Için Babalara Hediye Almam Lazim Off Valla Nasil Gözümde Büyüyor Anlatammam Sonra Da Evime Gidip Evimi Toplayim Diyorum Nerimancim Arzucum Wrosecim çokteşekkür Ederim Canlarim Hepimizin çocuklarina Sağlik Versin Rabbim Inş. Nihancim Benim Prensesim Geliyor Inş. Ama Sağol Canim Hepinizi öpüyorum Hafta Başina Görüşürüz Inş. Artik Dün Iznimi Aldim Ama Sizi Görmek Için Gelicem Artik Eve De Int. Bağlaticam Inş. Allaha Emanet Olun Hepiniz

gamzeciğim aman ihmal etme bizi özlüyorum walla canım benim :1rolleyes:
prensesinide kendinide sakın fazla yorma canım , zevkli hale getirmeye çalış zamanını bu sıcaklarda ne kadar olacaksa tabi orası ayrı tatlicadiarzu bende bu hafta sonu dolaşayım diyorum ama bakalım, kocaman öpüyorum seni cnmm Şeniz

Onu ilk ultrasonda gördüğümde küçücük bir noktaydı. İnanamamıştım. Oysa şimdi. Gün geçtikçe büyüyor. Hem de nasıl. Hele iletişim kurmaya başlayınca canını veresin geliyor. Bu sevgiyi herkesin tatmasını isterim. Darısı isteyenlerin başına................
biz farklıyız..
kalbimiz farklı önce
hislerimiz sonra,
dokunuşlarımız bile farklı
meydan okumak istiyorum tüm
birbirine paralel olmayana..
anlatıyorum defalarca....Seninle yeniden hayaller kurdum
Seninle sonsuz bir sevgi buldum bebeğim

canım nekadar güzel anlatmışsın duygularını allah kucagına almayıda nasibetsin inşallah :teytey:

harikasın walla canım ne güzel ifade etmişsin öylee Şeniz
allah istiyen herkeze nasip etsin bu sonsuz sevgiyi inşş

ÖNCEDEN EŞİM EVE İNT.ALALIM DER DURURDU İSTEMEZDİM TEKNOLOJİDE KAYBOLCAZ DERDİM ŞİMDİ EŞİME HER GÜN DİYORUM ADAMCAĞIZ BIKTI ARTIK NAPÇAN YA ÇOCUĞUN OLCAK BAK ONUNLA İLGİLENİRSİN DİYOR HAYIR YA ARKADAŞLARIM VAR BENİM ONLARLA KONUŞMADAN YAPAMAM DİYORUM EN SONUNDA AYY TAMAM AL O ZAMAN DEDİ :teytey: İNŞ. P.TESİ BAŞVURUMU YAPARIM GECELERİ DE GÖRÜŞMÜŞ OLURUZ HEM VALLA İYİKİ TANIMIŞIM SİZLERİ DERDİM OLDUMU HERKESTEN ÖNCE SİZE GELİYORUM İYİ VARSINIZ CANIM ARKADAŞLARIM a.s.

harikasın walla canım ne güzel ifade etmişsin öylee Şeniz
allah istiyen herkeze nasip etsin bu sonsuz sevgiyi inşş

canım yaa o sizinde harikalığınız anne olmak harika bişey bunlar az bile bu sözcükler hapimizi anlatıyor sizler de en iyisini en güzelini hakediyorsunuz ve bu zor günlerimiz de yanımız da olan eşlerimiz allah herkesin gönlüne göre versin hepimizi korusun meleklerim

GÜNAYDIN GÜZELLL ANNELERRRRR VE MİNİK AFACANLARRRRRRRRRsırnaşık şey
HERKESE MUTLU,HUZURLUU VE BOL TEKMELİ BİR GÜN OLSUUNN:dance:
AYYY BEN ÇOK UYUYORUM ARKADAŞLAR HAMİLELİĞİN BAŞINA DÖNDÜM SANKİİfisfisfis
MESLİMİNACIM YAZDIKLARIN NE GÜZEL ŞEYLER ÖLE DUYGULANDIRDIN BENİ:teselli:​

Günaydın güzel anneler ve bebişleriii...

Kızlar alışverişe çıkarsanız aman çok güneşte çıkmayın. Biz dün iş çıkışı eşimle birlikte çıktık. Babalar günü hediyesini kendi beğendi ben aldım :)) Yani ben hediye meselesini hallettim iyi oldu. Gerçi bir tişörtte gözü kaldı kıyamadım bugün de gidip onu alacağız sanırım ama saat 6 dan sonra ineceğiz, ancak o zamana hava biraz iyi oluyor. Ankara o kadar sıcak değil gerçi, İstanbul daha sıcak sanırım.
Dün farkettimki artık çok fazla yoruluyorum. Normalinde ben kızılaya indiğimde gezmedik yer bırakmaz, sabahları evden işe yürürdüm (1 saat 15 dk.) yinede yorulmazdım ama şimdi 2 mağaza dolaşıyoruz hemen yoruluyorum. Kızım doğsun başlayım yine, hem kilolar gider :)))

gnydn güsel anneler ve minik kuzularım :) hava çok sıcak hepinize güsel bir h.sonu diliyorum,gönlünüzce geçireceğiniz.
GAMZEcim hayırlı olsun cnm artık evdeymişsin,hemen net bağlatın özletme kendini cnmcım a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…