dark elf cimmm özel msj larina bir bakarmisin tatlim? bakalim gelmismi...öptüm
Tüm annecikle hepinizeee sevgilerrr, herkese tek tek yazamadım, kusura bakmayın, güzel bir akşam diliyorummmm
NAR-ı BEYZA, canım benim iyiyiz ama çok sıcakkk , ofis iyi ama şu sıralar ofis dışına çıkmam gerekiyor öğleden sonraları, sıcak çok kötü yapıyor .
Sen nasılsın, tosuncuk nasıl, annesini üzüyomu bakalım, ben foruma her akşam gelmeye çalışıyorum, aa tamamını okuyamıyorum kimi aman, o kadar çok birikiyorki yetişemiyorumm, ne güzel kaynaıyorsunuz gündüzlerii, çok özeniyorummm yaaaaaaaa, evdeki anne adaylarına
Sırt üstü yatma canım, sol tarafına yatmalısınnn
Onu ilk ultrasonda gördüğümde küçücük bir noktaydı. İnanamamıştım. Oysa şimdi. Gün geçtikçe büyüyor. Hem de nasıl. Hele iletişim kurmaya başlayınca canını veresin geliyor. Bu sevgiyi herkesin tatmasını isterim. Darısı isteyenlerin başına................günaydınnn annelerin güzellerriii a.s.
bugün ewet canancığın dediği gibi güzel bi gün
hepimize hayırlı olur inşş canlarımm
dün akşam biraz dolaştım o kadar çok bebiş gördüm ki hepsi bebek arabalarında gözler oynuyor falan ayy süperdii
zaman azalıyorrr ayy benide heycan basıyorr :sm_cool: :sm_cool:
bu arada benim asıl adım NURAY hepsinizi öpüyorum kızlarrr
Onu ilk ultrasonda gördüğümde küçücük bir noktaydı. İnanamamıştım. Oysa şimdi. Gün geçtikçe büyüyor. Hem de nasıl. Hele iletişim kurmaya başlayınca canını veresin geliyor. Bu sevgiyi herkesin tatmasını isterim. Darısı isteyenlerin başına................
biz farklıyız..
kalbimiz farklı önce
hislerimiz sonra,
dokunuşlarımız bile farklı
meydan okumak istiyorum tüm
birbirine paralel olmayana..
anlatıyorum defalarca....Seninle yeniden hayaller kurdum
Seninle sonsuz bir sevgi buldum bebeğim
Onu ilk ultrasonda gördüğümde küçücük bir noktaydı. İnanamamıştım. Oysa şimdi. Gün geçtikçe büyüyor. Hem de nasıl. Hele iletişim kurmaya başlayınca canını veresin geliyor. Bu sevgiyi herkesin tatmasını isterim. Darısı isteyenlerin başına................
biz farklıyız..
kalbimiz farklı önce
hislerimiz sonra,
dokunuşlarımız bile farklı
meydan okumak istiyorum tüm
birbirine paralel olmayana..
anlatıyorum defalarca....Seninle yeniden hayaller kurdum
Seninle sonsuz bir sevgi buldum bebeğim
gamzeciğim aman ihmal etme bizi özlüyorum walla canım benim :1rolleyes:
prensesinide kendinide sakın fazla yorma canım , zevkli hale getirmeye çalış zamanını bu sıcaklarda ne kadar olacaksa tabi orası ayrı tatlicadiarzu bende bu hafta sonu dolaşayım diyorum ama bakalım, kocaman öpüyorum seni cnmm Şeniz
harikasın walla canım ne güzel ifade etmişsin öylee Şeniz
allah istiyen herkeze nasip etsin bu sonsuz sevgiyi inşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?