2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

MESLİMİNAcım yazdıkların çok güsel,gözlerim doldu cnmcım,sağlıkla gelsin bebişlerimiz..
GAMZE LİNAcım hediyesi hayırlı olsun eşinin :) sen de sıcakta çok durma dışarıda,İStanbul yanıyor walla...
NURAYcım dışarıya çıkarken yanına soğuk su al,şeker at 1-2 tane çantana cnmcım..

henüz gelmemiş güsel annelerim sizler nerelerdesiniz?

slm guzel anneler seker bebekler bayadır gıremıyordum nete herkez nasıllar kezbandan haberı olan varmı gecmıs olsun canım ins atlatır hayırlısıyla ah yaramaz bebekler korkutuyorlar bızı

slm anneler ama bugün haftasonu olduğu için herkesler gezip tozuyo kimsecikler yok bugün benim kasıklarımda hafif sancım olduğu için dinlenmeyi tercih ettim çıkmadım nese hepinizi öpüyorum

slm kızlar kimse yok ama ben yazıyım.az önce kezbanla msglaştım.doğumhanedeymiş hala,normal odaya almamışlar.almaları için 24 saat sancı olmaması gerekiyormuş. bugün gene sancısı varmış,bazen sık bazen seyrek oluyormuş.ara ara eşini ve annesini görmesine izin veriyorlarmış. çok duygusallaşmış cnm benim. şu anda aramak isteyenler aramasınlar uyuyacakmış çünkü.hepinize slmı var ve çok öpüyormuş

Selam herkese kızlar..Bütün gün gezdim o yüzden çok yoruldum...
Eminönüne gittik, bütün eksikleri tamamladık ama ben de bittim sanırm.
Valla Istanbulluların eksiklerini ordan tamamlamasını tavsiye ederim.
Ne kadar büyük fiyat farkları var..
Havuzlu Han var orda en alt katta A dan Z ye hertürlü eksiğini ucuza bulabiliosun.
Neyse hepinize bebişlerinizle beraber tatlı rüyalar görmenizi diliyorum.
İyi geceler tatlı annelerr ve bebişlerii......

kızlar kezbancımla konuştum hala hastanede ve sancısı başlamıştı ben aradığımda yine..ilaç verirler bişey yapmazlar dedi..yavrum alışmış artık bu duruma..eşini 2 dakika görmüş.hala eşini göremiyor yani..allah kolaylık versin..herkese selam söyledi..çok öptüm hepinizi iyi haftasonları..ben çok yoğunum bakamıyorum pek foruma..kendinize iyi bakın..öptüm..

ELFİDAAAAA nerdesin güzel bacım.yazılanları okurken birr eni online gördüm ama bişey yazmadın pc başında degilmisin yoksa.. gerçi akıl karı bişeyde degil bu saatte pc baaşında oturmak ama napim uyku tutmadı..

kaç gündür bende artık geceleri rahat uyuyamıyoum..nefe almakta zorlanııyorum.ne yana yatsam rahat edemiyorum.. sırt üstü ancak rahat edebiliyorum ama o poziyonda bebege zararlıymış....az kaldı dayanmaya çalışıcam napim...gündüzleri bile nefes almam güçleşiyor..benimle aynı şeyleri yaşayan arkadaşların yazılarını okudum.herkeste olmuyoır demekki....

ELVİNİM gece kuşuydum da ne zamandr ne gece ne gündüz dogru düzgün giremiyoum ki siteye..ya baglantı ssorunları yaşıyorum ya girdigimde kimse olmuyo ya da birikenleri okumaktan yazmaya mecalim kalmıyor.. 2 gündür pek giremedim.. evin ,bebişin eksikleri vardı onları hallettik..genel bir alışverişe çıktık plan pogram yaptım düzenlemeler filan...aklımda ne vara yaptım kurtuldum.. temmuz ayında daha da agırlaşıp fenalaşırım diye tüm düzenlemeleri eksikleri aklıma geldikçe halletmeye çalıştım.. yogundum çok da yoruldum arkadaşım ya.. birde yorgunluktanmı oldu bilmiyorum da bacagımı hafif araladıgımda , ani kalktıgımda filan agrı oluyor bacak aramda sizde de böyle bişey oldumu kızlar...32.haftanın onunda doktora gidicem ..bi sorayım bakalım ne dicek..bel agrıı bir bide bu bahsettigim agrı iki acayip gıcık oluyor ya..

birde kızlar bişe sorcam.. bebek yağıydı şampuandı vs... hangi markanın aldınız..ben nivea ile johnson aldım her ikisinde de kampanya vardı...niveanın ürün ssetinde atta çantası da var hediyesi..bu markalar güvenilirdir inşallah..sizler hangilerini aldınız.. (ya ben böyle marka ismi belirtiyorum da umarım yasak filan degildir..)

Meslimina ne güzel yazıların var senin öyle şiirsel duygual şeyler yazmışsın duyg yüklü annecik..:1rolleyes: gamze linayla en krem isimleri vermişiniz teşekkürler kızlar ama bu kremlerin daha uygun fiyatlı olanı yokmuymuş.. 40 ytl sadece bir gögüs kremi pahalı geldi bana...birde her hamile kadının gögüsslerinde çatlaklar oluyormu mutlaka?şimdiden alıp kullanmakmı gerekiyor ege mutlaka çatlayacaksa...:uhm:

ELVİN sen karnın için ne kullanıyorsun gögsünede sürüyormuşsun oluyormu yani öyle...ben bebe yagı ile badem yagı kullanıyorum karnım için. bu yagları gögse de sürebiliyormuyuz yanii?:uhm: sen doktorruna mı sordun ...?
birde elvincim senin isminin anlamı cennet çiçegi demek degilmi..? ben bu ismide düşünüyorum kızıma..bana sıcak geliyor ama henüz net karar veremedim...Bu senin isminmi yoksa bebişine mi koymayı düşünüyorsun canım..? :1hug:

GAMZELİNA maaşallah bebişine ne güzelde kilo almış .Allah ikinizide nazarlardan korusun.. yediklerin bebegine yarasın inşallah:1hug:

SEHERB sana da aynı dileklerimi gönderiyorum arkadaşım..maaşallah bebişlerine sen de ikiz taşıyorsun bacım aman dikkat et bol bol dinlen sizin durumunuz bizden de agır daha çok dinlenmeniz dikkat etmeniz gerekiyor.. kezbancıgımızda saglıklı zamanında dogum yapar inşallah..

Miniklerinin durumlarını ne kadar da güzel anlatmışsın..a.sÇok hoşuma gitti..dar alanda kısa paslaşmalar yaşıyorlardır aralarında ..bir de büyüsünler annesi bu sefer evin savaş alanına döne heralde...:roflol:. iki erkek olunca öyle olur...aman ssaglıklı olsunlarda şimdiden kuduruversinler sırnaşık şey

Hilal selam ,a.s., ahanda bir tane Adanalı anne adayı daha çıktı çok sevindim walla...hoşgeldin arkadaşım..hangi semtte oturuyorssun.Ben gazipaşadayım...
Allah senide bir nefeste kurtarsın . saglıklı zamanında dogum nasip etsin..

MAVİŞ seninki hem çapkın hemde tontiş kız maaşallah:roflol: Daha şimdiden göstermeye başlamış sırnaşık şeyallah nazarlarrdan korusun arkadaşım.. neyle besleniyoırsunuz böyle tontiş bebeleriniz..darısı da bizim kıza o da tontiş olur inşallah Haftaya da ben gidicem dr.a 1 ay olacak neredeyse ne kadar oldugunu nasıl oldugunu çok merak ediyorum...yediklerimm yaramıştır inşallah benim bebişede..

GAmzE_LİNA enerjik arkadaşım çok yorma kendini..Dedigin gibi bebegin sağlıkla dogsunda gezmelerin acıssını çıkartırsına.s eşinin hediyeside hayırlı olsun.. senin başka çocuk varmı ilk bebeginizmi?
walla ben babalar gününde eşime bişeycikler almicamfisfisfis.. O bana anneler gününde almadı..niye almadın dedigimde :'' sen daha anne olmadın..çocuk olsunda ööyle kutlarız artık annneler gününü dedi 'Çok üzgünüm çoook.. anne adayı, hamile olmak anne olmak ssayılmazmış bak baaak cinim benim aklı ıra bu anneler gününü es geçti..a.sbundan onra görücez bakalım...:teyteynun için aynı şeyi bende ona yapıcam :sm_cool:

Kızlaar hepinizi öpüyorum.güzel bir pazargünü diliyorum..pazartesi girerim artık bende forma..
Bütün ANNİŞLEEEERR eşlerinizin ve BABALARINIZIN babalar gününü kutlarım..Allah yokluklarını vermesin hiçbirinin...Nice BABAlar günü görsünler inşallah...

Ben babamı 6 sene önce kalpkrizinden kaybettim kızlar.Bu nedenle gündüz mezarda ziyaret edicez..mekanı cennet olsun babamın..akşamada Kayınpederimin ve eşimin babalar gününü kutlayacaz..

pazartesi görüşmek üzere...hepiniz kendinize iyi bakın güzel annişler ve dünya tatlısı bebişleri...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…