Burada hava kapattı kızlar, sanırım yağmur yağacak.
GAMZELİNA maaşallah bebişine ne güzelde kilo almış .Allah ikinizide nazarlardan korusun.. yediklerin bebegine yarasın inşallah:1hug:
Merhaba aranıza yeni katıldım Ağustos anneleri.
Bende minik kızım bir süpriz yapmaz ise ağustosun ilk haftası doğum yapacağım...
Allah hepimize hayırlı doğumlar versin değil mi şekerler..
Benim Adım Hilal
33 yaşındayım. İlk bebeğime hamileyim.
Öpüyorum hepinizi.
GAmzE_LİNA enerjik arkadaşım çok yorma kendini..Dedigin gibi bebegin sağlıkla dogsunda gezmelerin acıssını çıkartırsına.s eşinin hediyeside hayırlı olsun.. senin başka çocuk varmı ilk bebeginizmi?Günaydın güzel anneler ve bebişleriii...
Kızlar alışverişe çıkarsanız aman çok güneşte çıkmayın. Biz dün iş çıkışı eşimle birlikte çıktık. Babalar günü hediyesini kendi beğendi ben aldım :)) Yani ben hediye meselesini hallettim iyi oldu. Gerçi bir tişörtte gözü kaldı kıyamadım bugün de gidip onu alacağız sanırım ama saat 6 dan sonra ineceğiz, ancak o zamana hava biraz iyi oluyor. Ankara o kadar sıcak değil gerçi, İstanbul daha sıcak sanırım.
Dün farkettimki artık çok fazla yoruluyorum. Normalinde ben kızılaya indiğimde gezmedik yer bırakmaz, sabahları evden işe yürürdüm (1 saat 15 dk.) yinede yorulmazdım ama şimdi 2 mağaza dolaşıyoruz hemen yoruluyorum. Kızım doğsun başlayım yine, hem kilolar gider :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?