butun Agustos Annelerine Merhaba Yazilarinizi Hemen Hemen Hergun Okuyorum Hepiniz O Kadar Sekersinizki Araniza Katilmak Istedim... Bircok Bilgiyide Paylasmaniz Da Cok Guzel Bircok Seyi Ogrendim Sizlerden.. Bende 32+2 Hamileyim Bi Aksilik Olmaz Ise Agustosun Ilk Haftasi Dogum Yapicam Bu Arada Oglum Olucak... Bu Arada Hepiniz Cok Sanslisiniz Ki Dogumda Yaninizda Yakinlariniz Olucak Ben Yurt Disinda Yasadigim Icin Yanimda Kimse OlamicakAnnemi Istedim Ama Vize Vermediler.. Herkese Sevgiler
SEHERB sana da aynı dileklerimi gönderiyorum arkadaşım..maaşallah bebişlerinesen de ikiz taşıyorsun bacım aman dikkat et bol bol dinlen sizin durumunuz bizden de agır daha çok dinlenmeniz dikkat etmeniz gerekiyor.. kezbancıgımızda saglıklı zamanında dogum yapar inşallah..
Miniklerinin durumlarını ne kadar da güzel anlatmışsın..a.sÇok hoşuma gitti..dar alanda kısa paslaşmalar yaşıyorlardır aralarında ..bir de büyüsünler annesi bu sefer evin savaş alanına döne heralde...:roflol:. iki erkek olunca öyle olur...aman ssaglıklı olsunlarda şimdiden kuduruversinler sırnaşık şey[/QUOTE
allah razı olsun canımmm... inşallah allahım hepimizin bebişini saglıklı bir şekilde vaktinde gelmeyi nasip eder canım ... evet ikitane olunca bebekler baya komik oluyo ben yemek yemeye başlayınca kıpır kıpır oluuyolarallahım hepimizn yardımcısı olsun canım Şeniz
aramıza hoşgeldin yıldızlarra.s.allah sağlıklı bi şekilde doğum yapmanı nasip etsin canımma.sannende senle olmayı çok istiyodur eminim ama şartlarr işte..fisfisfiskeşke yanında olabilseydii:1huglsun hayırlısıyla,sağlıkla gelsin bebeğinnn [/QUOT
cok tesekkur ederim mavis guzel dileklerin icin... bebislerimiz saglikli olsunda hersey yoluna girer... bu arada baba adaylarinizinda babalar gunu kutlu olsun...sevgiyle kalin...
kızlar merhaba
ben de 23 ağustosta doğum yapacağım. internetteki bi web sitesine göre tabii. drum bişey söylemedi. bende mide kaynaması var devamlı ve çok rahatsız edici . su bile içsem cayır cayır yanıyor midem. sizde böyle bi sıkıntı var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?