2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

butun Agustos Annelerine Merhaba Yazilarinizi Hemen Hemen Hergun Okuyorum Hepiniz O Kadar Sekersinizki Araniza Katilmak Istedim... Bircok Bilgiyide Paylasmaniz Da Cok Guzel Bircok Seyi Ogrendim Sizlerden.. Bende 32+2 Hamileyim Bi Aksilik Olmaz Ise Agustosun Ilk Haftasi Dogum Yapicam Bu Arada Oglum Olucak... Bu Arada Hepiniz Cok Sanslisiniz Ki Dogumda Yaninizda Yakinlariniz Olucak Ben Yurt Disinda Yasadigim Icin Yanimda Kimse Olamicak Annemi Istedim Ama Vize Vermediler.. Herkese Sevgiler

günaydın sevgili annelerrrrr ve minikk yavrularıııııııııııııııııa.s.
tüm babalarınn babalar gününü kutluyorummmmmmmmmmmma.s.
herkese mutlu bir pazar günü geçirmesini diliyorummmmmmmmmmmyerimseniben
kendinize ve bebişleriniz çoooooookkkkk iyi bakınnnnnna.s
hepinizi öpüyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmŞeniz​

aramıza hoşgeldin yıldızlarra.s.allah sağlıklı bi şekilde doğum yapmanı nasip etsin canımma.sannende senle olmayı çok istiyodur eminim ama şartlarr işte..fisfisfiskeşke yanında olabilseydii:1huglsun hayırlısıyla,sağlıkla gelsin bebeğinnn

hepinize günaydın canlarımmmmm... bugün minik melekler nasıl acaba ahhh minik meleklerimizn vakitlerii hemen gelsede sevmeye başlasak artıkk.hemen ikiisini bagrıma basmayı okadar çok istiyorum kii .. oglum gelio anne karnını açsana kardeşlerimi öpücem ben felan diyoo oda çok merak ediyoo allahım hepimize bebişlerimizle sag saglim kurtulmayı nasip etsin kızlarr .. çok dua ediyorum .. ŞenizŞeniz
bu arada tüm babaların ve baba adaylarınıjn babalar günüde kutlu olsun :dance::dance:

aramıza yeni gelen arkadaşlarımız hoş geldiniz .. allahım hepinnize bebişlerinizi kucagınısa saglıcakla almayyı nasip etsin canlarım :)

arkadaşlar ben size birşey sorucam ama kezbandan haberi olan varmı beni bilgilendirirseniz çok sevinirim. a.s.
seherim senin haberin yokmu kız bana neden yazmıyon sen bakem :1closedeyes:

merhaba arkadaşlarrrrrr,görüşmeyelii nasılsınızzz ?
sonunda evimdeyim artık.... cumartesi iğnemi oldum allaha şükür bi aksilik sancı falanda olmadı ne kadar annenizin evide olsa insan kendi evi gibi rahat edemiyo( şahsen ben öleyim çok kocacı oldum galiba ) dün dr la görüştüm bu perşembe tekrar doppler çektireceğiz kızımın kistini detaylı olarak tekrar inceleyecekler duruma göre 2 hafta sonra tekrar iğne olcagım (inş.. gerek kalmaz çünkü 2 hafta sonra kız kardeşimin çeyizi serilecek eger gidemezsem oda bende çok üzülürüm ..) bu perşembenin gelmesini dört gözle bekliyorum kızımı görmeyeli 2 hafta oldu bakalım tombişleşmişmi en önemliside renkli göreceğim için kime benzio onu çok merak ediyorum... görmeyeli baya sayfa birikmiş ancak okuyabildim... ama kezbanı çok merak ettim bugün haber alan oldumu?

ayakalrım çok agrıyoo yaa biraz dolaşalım dedim eşimle oglumla bişiler baktık şimdide aayaklarım agrıyoo .. artık dogru yürüyemiyorum daa .. off off

Annişler hepinize iyi geceler, minnoşlarınız öpüyorum, biraz geç geldim, Kezbancığımı merak ettim, online oldum, Hayırlı haberlrinialdım, bebişler hala içinde, rahatladım, hepiniz kendinize iyi bakınn, öptüm çokk
Dinacığım geçmiş olsun, ya artık ağırlaşmaya başladık, biraz yoruncada sanırım bacaklarına vurmuştur, sen dr. Danış canım.
Bu arada ben sebamed aldım bebişime, nivea’da çok iyi markadır, hiç endişelenme, rahatlıkla kullanabilirsin, annem benide niveanın ürünleriyle büyütmüşş
Bu kremler biraz pahalıdır, badem yağına çok iyi diyorlar, bende kıllanma yaptığı için bırakmak zorunda kaldım , o da kişiye bağlymış, şimdi lierac kulanıyorum, karnıma ve göğsüme, ama badem yağı kıllandırmsdıysa, ve senin için mahsuru yoksa badem yağından vazgeçme yine

Yıldızlar canım, aramıza hoşgeldin, bebişini sağlıkla ve zmanında dünyaya getirmeni diliyoum. Canı m annenin vize alamamasına çok üzüldüm, ama sen üzme kendini bebişini düşün.

ha bu arada kalan badem yağımı göz makyajımın temizliğinde kullanıyorum, varya müthiş temizliyor, ayrıca kirpikleri besliyor bilginize Annecikler

SLM kızlarrr ve miniklerim,giremedim ama aklımdaydınız,yatmadan yazmak istedim.Öncelikle geçmişte olsa tüm babaların günü kutlu olsun.
DİNAcım ben de gece kuşuydum ama eskisi gibi girmiyorum.girdiğimde de diğer kuş olarak seni arıyor gözlerim cnmcım,dediğin ağrılar bende de oluyor,artık normal bu ağrılar.bebek bakım malzemelerimizde nivea atta çantasındakiler seninki gibi cnm.hediye gelmese jhonson alacaktım ben.her ikisi de güvenilir markalardır,için rahat olsun.Avon’un z.yağı içerikli bir losyonu var cnm,onu sürüyorum göbeğime ve göğsüme. Elvin kızımın adı :) 4.ayında cinsiyetini öğrenince ismiyle hitap etmeye başladık.benim ismim Nihan cnm.
HELİNcim aldıklarını bize de göster cnmcım
YILDIZLAR hoş geldin aramıza ve oğluşun sağlıkla gelsin cnm :)
ELFİDA cım özel msgdan msnini verir msn cnmcım?

Bugün kezbanla msglaştık,durumu iyi merak etmeyin,normal odaya alındı öğlende.miniklerde hala annesiyle :)
Şimdi yatıyorum,bu arada bu sabah düştüm gene.şu anda ağrım var,yarın nasıl olduğunu anlatırım.hepinizi öpüyorum,tatlı rüyalar

ELVIN tesekkur ederim canim cimcimen saglik sihhatli gelmesi dilegiyle...
DARK ELF tesekkur ederim guzel dileklerin icin,allah hepimizin bebislerini saglikla gelmeyi nasip etsin.. Annem icinse kismet derler ya bende oyle diyorum artik,onun yerine kayinvalidem gelicek cok iyi birisi normalde ama kadinda bir huy var herseye karisiyor 3 ay katlanicam artik ne yapalim.. acemiligimi ustumden atinca kaygilarimda gecer...Bu arada kezban arkadasimada saglik dolu gunler diliyorum allah yardimcisi olsun ikiz buyutmek kolay degil gercekten cok gecmis olsun...

Annecikler bu arada aklima gelmisken soylim buradaki doktorlar vucut catlamalari icin kakao yagi oneriyorlar,ben kullanmaya basladim 6 aydan itibaren ne kasintim oldu nede catlagim bilginiz olsun...

Güzel Annecikler hepinize günaydın !!!Kocaman kocaman öpüyorum bebişlerinizi..
ELVIN'cim şimdi adının Nihan oldugunu ogrendim. Tanıdıgım bi Nihana cok benziyorsun da..Daha önce Araştırma şirketinde çalıştın mı?
Yıldızlar'cım hoşgeldin cnm..Ne güzel hiç çatlagının olmaması. Benim kullanmadıgım ürün kalmadı ama tamamen yapı meselesi oldugunu söylüyor doktorlar. Hatta en son oyle bir hal aldı ki dermatologa gosterdim. O da yapacak birşey olmadığını söyledi. Bol bol yağla dedi.
Kızlar bu arada benim ayaklarım ve ellerim kabardı ve deli gibi kaşınıyor..Doktor egzama olmuşun dedi.Hamilelikte olabilir boyle seyler dedi..Pomat verdi ama sürmeye başladığımdan beri daha da fazla kaşınıyor. Tekrar arıycam doktoru bugun. Başına gelen var mı? Hepinizi optum!!!!

Günaydın güzeller,

Haftasonu temizlik yapmayı planlıyordum ama kasılmalarım çoktu nedense hiçbirşey yapamadım. Yattım dinlendim hep. Dinacım canım benim bacak aralarımdaki o ağrı 1,5 haftadır var. Arada çok fazlalaşıyor yürüyemiyorum bile, dinlenmek iyi geliyor. Ben çalıştığım için çok zorlanıyorum. Bende bebişime jonhson aldım canım ama niveada çok güzel bir ürün.

Yıldızlar canım hoşgeldin. İnşallah bebeğin zamanında sağlıklı sıhhatli gelir. Annenin vize alamamasına üzüldüm canım ama olsun bak kayınvaliden gelecekmiş, hem bebeğin biraz büyüsün birlikte gidersiniz. Kakao yağını bende aldım ama kullanamadım. Kokusu çok ağır geliyor bana, midem bulanıyor. Evde öylece duruyor.

Unvere canım iğnelerinin sorunsuz olup bitmesine çok sevindim. Umarım bir daha yapmalarına gerek kalmaz tatlım. Sende de iğneden sonra sancı oldumu canım?

kızlar merhaba

ben de 23 ağustosta doğum yapacağım. internetteki bi web sitesine göre tabii. drum bişey söylemedi. bende mide kaynaması var devamlı ve çok rahatsız edici . su bile içsem cayır cayır yanıyor midem. sizde böyle bi sıkıntı var mı?

Guzelim benimde reflüm var..Mide yanması ne yazık ki hamilelikte en cok olan şeylerden biri.. Ben Gaviscon şurup kullanıyorum. Doktoruna sor bence kesin izin verir. Cunku bu mide yanmasını çekip de ilaç içmemek daha zararlı dedi benim doktorum. Cunku sen acı cektikce bebek de huzursuz oluyormuş. Ve mide yanmasını gecirmezsen ordaki tahribat gitgide artarmış ve daha cok acı cekermişsin. Benim bazı gunler gunde 3 ölcek bile içtigim oluyor şurubu. Benim de dogum tarihim 21 agustos bu arada..Yani cok yakınız birbirimize..Simdiden gecmiş olsun..Goruceksin 15 dakka icinde mide yanması diye bişey kalmayacak içtikten sonra..

günaydınnnnnnn canlarımmmm... herkese süper bir hafta diliyorum... benim minik yigenlerim nasıl bakim onları şöyle kocamanŞeniz hafta sonu biraz bebek kıyafetlerine bakalım dedik eşimle ... ve çok güsel şeyler vardı uygunda vardıı...ben baktıktan sonra hastane çıkışı almamaya karar verdim çünkü battaniyessi yoktu ama 3 takımı birden içinde herşeyii var ve çok güsel olan kıyafet gördüm uygun geldi bana onlardan alıcam..
Minnem cgim mide yanması bisdede var canım çok kötü oluyo valla ama miden yanınca sadece iki yada 3 yudum süt iç ii geliyo..... a.s.
Gamzecigim sorma oo kasılmalar bendede oluyo maf oluyorum helede yolda giderken çocuklar aşagı dögrı gidicek sanıyom bian .. bide wc ihtiyacım olunca allah yardımcımız olsun artık çok bşi kalmadı çogu gitti azı kaldı kıslarr...Şenizartık benim ayaklarım benii tartmas oldu sankii basen agrı oluyoo napcagımı bende şaşırdım .. inşallah hepimiz saglıcakla bebişlerimizle kurtuluruz l

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…