sıcaklar oldukça çok bunalıyorum yaa geceelri yatamıyorum valla... dün yatmışım eşim gelmişş yanıma ne çok terlemişin dioo halbukii resmen yarı çıplagım yanii... nefes alınamıyoo resmen böle olunca önümüsdeki aylarda napcaz bakalım allahım yardımcımız olsun ..
helincigm sne mi benmi kapı çalmasın dan aynı nefret ediyorumm yaaa.... ben duş edebiliyorum çok şükür öle bi sorunum yok ama eşim kısıyo gerçii bensiz yapma dio :)))) gamzecigim valla ben üstümü geceleri hiç örtmüyom desek yerii yalandan pike koyuyorum onuda bacagımın arasına sıkıştırıyorum katlayıp :)))) süper oluyo... ama eşim yorganla yatıyoo onunki alışkanlık :))) yaa şuu sıcaklarda alah yardım etsin valla bise.
Günaydın güzeller,
Haftasonu temizlik yapmayı planlıyordum ama kasılmalarım çoktu nedense hiçbirşey yapamadım. Yattım dinlendim hep. Dinacım canım benim bacak aralarımdaki o ağrı 1,5 haftadır var. Arada çok fazlalaşıyor yürüyemiyorum bile, dinlenmek iyi geliyor. Ben çalıştığım için çok zorlanıyorum. Bende bebişime jonhson aldım canım ama niveada çok güzel bir ürün.
Yıldızlar canım hoşgeldin. İnşallah bebeğin zamanında sağlıklı sıhhatli gelir. Annenin vize alamamasına üzüldüm canım ama olsun bak kayınvaliden gelecekmiş, hem bebeğin biraz büyüsün birlikte gidersiniz. Kakao yağını bende aldım ama kullanamadım. Kokusu çok ağır geliyor bana, midem bulanıyor. Evde öylece duruyor.
Unvere canım iğnelerinin sorunsuz olup bitmesine çok sevindim. Umarım bir daha yapmalarına gerek kalmaz tatlım. Sende de iğneden sonra sancı oldumu canım?
unvere cim senin doğum ağustosun kaçında görünüyooo canımmmm............
Sehercim siteyi karıştırdım karıştırdım ama bulamadım. Bu hamilelik takvimini nasıl ekliyosun profilinin altında çıkıyor her yazı yazdıktan sonra..Bende burdan dogru takip edebilmek istiyorum da..Yardımcı olabilirsen cok sevinirim..
günaydın kısslar nasılız bakalım yeni bir haftaya daha başladık hepinize mutlu bir hafta diliyorum.kezbancım iimiş saolsun haber veren arkadaşlarda çok sevindim.ahh nihan ahh yinemi düştün sen dikkat et canım ya bişeyin yoktur umarım.unvere canım innş. yarın hayırlı haberler verirsin bize ne güzel bebişini renkli renkli görcen:)ayyyyy kızlar dayanamıyorum bu sıcaklara ben çok çarpıntım var evin içinde iki adım atıyorum kalbim yerinden çıkacakmış gibi atıyo yarın d.öncesi raporumu yazdırmaya gidecem dr.uma bakalım ne dicek bu çarpıntılara sizlerdede oluyomu kızlar?
helinciigm tabii yardımcı olurum.. nedemekŞenizben snein özel msj yerine yazıyım sen oradan yaparsın tamam.
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=171671 takvim yapmak isteyen ark. buradan faydalana bilirler.. kezbancıgımızın açmış oldugu formda çok güsel anlatmış bi arkadaşimiz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?