2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

güzel bir hafta olur inşş kızlarrr a.s.
yıldızlar ve minnem aramıza hoşgeldiniz cnmm allah hayırlı doğumlar nasip etsin inşş
gamzelina canım en iyisini yapmışsın kendini yormamakla dikkat et cnmm bendede kasılmalar oldu ama herhalde ben kendimi biraz fazla yordum :1rolleyes:
halinaslı geçmiş olsun bitanem ne fena hergün bişeyler çıkıyor di mi hamilelikte egzamanın olduğunu duymuştum inşş tez zamanda geçer arkadaşım
dün kezbanla msjlaştık iyiymiş bebişlerde kendide şükür dualarımız onunla biraz daha dayanacalar inşş..
evde olanlar unutmayın iyi olduğunuzu bildirin bakimm :teselli: çalışanlarr tabi bu sayıca pek azaldık ama yine habersiz bırakmayın bizleriii öptümm hepinizziiii

sıcaklar oldukça çok bunalıyorum yaa geceelri yatamıyorum valla... dün yatmışım eşim gelmişş yanıma ne çok terlemişin dioo halbukii resmen yarı çıplagım yanii... nefes alınamıyoo resmen böle olunca önümüsdeki aylarda napcaz bakalım allahım yardımcımız olsun ..

Ben de aynen yarı çıplak geziyorum evde..Kapı çalmasından nefret ediyorum o yuzden..İkide bir kalk giyin kapıya bak..Daha hazirandayız..Allah yardımcımız olsun hepimizin..Evde kimse yokken duşa da giremiyorum. Bundan da nefret ediyorum. Kuvet biraz yuksek ve düşmemek icin 1 aydır ne yazık ki yalnızken giremiyorum. Keşke şöyle düz ayak bir duşum olsaydı..

Ben hala yorganla yatıyorum evde :)) Bizim ev kuzeye bakıyor belkide onun için ama Ankara öyle çok çok sıcak yapmadı hala. Dün şakır şakır yağmur yağdı mesela. Allaaah ben Antalyaya gidince ne yaparım diye düşünüyorum, hadi şimdilik rahatım.

helincigm sne mi benmi kapı çalmasın dan aynı nefret ediyorumm yaaa.... ben duş edebiliyorum çok şükür öle bi sorunum yok ama eşim kısıyo gerçii bensiz yapma dio :)))) gamzecigim valla ben üstümü geceleri hiç örtmüyom desek yerii yalandan pike koyuyorum onuda bacagımın arasına sıkıştırıyorum katlayıp :)))) süper oluyo... ama eşim yorganla yatıyoo onunki alışkanlık :))) yaa şuu sıcaklarda alah yardım etsin valla bise.

Sehercim siteyi karıştırdım karıştırdım ama bulamadım. Bu hamilelik takvimini nasıl ekliyosun profilinin altında çıkıyor her yazı yazdıktan sonra..Bende burdan dogru takip edebilmek istiyorum da..Yardımcı olabilirsen cok sevinirim..

teşekkür edrim canım çok şükür hiç ağrım olmadı 2 gün yattım dr istirahat et dedi okaar. o bacaklardaki agrı bende bi kaç aydır var dr oturdugunda kan gevşiyo rahim etrafına yayılıyo ayaga kalaktıgında da bian kanın hareket etmesi seni rahatsız edio dedi yapıabilecek bişi yokmuş. benim bide sol kaburgamın altı acıo 2 hafta önce dr gittigimde kızımın ayagı oradaydı o baskı yapıyo dedi dr hala aynı yerdi mi bilmiyorum ama çok sık ağrıyo.. bu arada dopppler randevumuda yarına aldım bian önce yarın olmasını istiyorum. kızımı çok özledim...

günaydın arkadaşlarım ve minikleriiişutarafagitti
nasılsınız bakalım bugünnnnn:1hug:
umarım herkes güzel bir hafta sonu geçirmiştirrrrrrr:dance:
kedinize ve bebişlerinize iyi bakınnnnnnna.s.

Günaydınnn kızlarrrr nasılsınız haftasonunuz nasıl geçti...minikler nasılll...öpüyoruz hepiniziŞeniz

a.s.

günaydın kısslar nasılız bakalım yeni bir haftaya daha başladık hepinize mutlu bir hafta diliyorum.kezbancım iimiş saolsun haber veren arkadaşlarda çok sevindim.ahh nihan ahh yinemi düştün sen dikkat et canım ya bişeyin yoktur umarım.unvere canım innş. yarın hayırlı haberler verirsin bize ne güzel bebişini renkli renkli görcen:)ayyyyy kızlar dayanamıyorum bu sıcaklara ben çok çarpıntım var evin içinde iki adım atıyorum kalbim yerinden çıkacakmış gibi atıyo yarın d.öncesi raporumu yazdırmaya gidecem dr.uma bakalım ne dicek bu çarpıntılara sizlerdede oluyomu kızlar?

helinciigm tabii yardımcı olurum.. nedemekŞenizben snein özel msj yerine yazıyım sen oradan yaparsın tamam.

ayy canım çarpıntı sıcaklardan oluyordur serin tutmaya çalış kendini sıkıntıya sakın sokma kendini inşş düzelir ..:1hug:
ayy nihan mı düşmüş göremedim ben okurken kaçırmışım herhalde canım yaaa geçmiş olsun iyidir umarım haber ver kız bizeee...
ünvere elifciğim böyle kaçırıyorum ben herşeyi cnm inşş hayırlı haberlerle gelirsin inş kisti tamamen yok olmuştur kızının cnmm iyi haberlini bekliyoruz hayırlısı ile
aylinciğim iyi oluyor böyle kaçırdıklarım olunca yakalıyorum jeyyar

helinciigm özel msj yoolladım sana bak bakalım olmuşmu onu oku ordan yapabilrisn canım olmassa istersen ben yaparım sana

fistiklar günaydinlar hepinizee, cok güzel bir hafta diliyorum.
kezbandan haber getirdim, esim bana artik posta güvercini diyo :)))
diger tarafa yazdim kizlar.
sizi ve miniklerinizi cok öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…