Ahh super sevindim yaa...Sanırım yaptım..Bakalım ztn yapamadıysam yuh bana..Cok guzel anlatmış arkadas orda..Cok tesekkurler Sehercim..:teytey:
seherrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ben hala giriyorum oraya.cinsiyeti belli değil daha
.doktor erkeğe benziyor dedi
seninkiler nasıl
görüşemiyoruzzzzzzzz
tüm annelere selamlar..arkadaşlar sabahleyin yine oldu ter içinde kaldım durup dururken koşuyormuşum gibi çarpıyor kalbim.olduğum yerde biraz dinleniyorum aslında yatıyorum desem daha doğru.geçiyor ama korkutuyor beni ya bebeğe bir zararı olursa diyesaçma sapan rüyalar görüyorum bunlar belkide hep kafamı meşgul ettiği için burdaki dr.a danıştım bebeğe baktı ultrasonda herşey normal dedi ama bu durumun önemli bişey olduğunu benim kardiyolojiye görünmemi önerdi .henüz bebişin ağırlığı ne ki önümüzdeki 7-8 hafta dahada zorlanırmıyım diye düşünüp duruyorum dr.dan geldiğimdenberi ya bir problem yaşanırsa .bu efham var ya!!!açıkcası pozitif düşünemiyorum.benim gibi olan arkadaşlar varmı? sağlıkla kalın.kendinize ve bebişlerinize iyi bakın.
adaşımmm öncelikle merhabaa bende panik atak hastasıyım canımm ben tedavileri hep yarım bırakmak zorunda kaldımm sanırım sen tedavini bitirdin ve iyisin herhalde. seninle konuşmayı çok isterimm. nasıl atlattın banada anlatacagın önerilerin vardır mutlaka.Ah cnm geçmiş olsun..Ama pozitif düşünmenin bu gibi konularda çok işe yaradıgını düşünüyorum. Öncelikle bebeğine bişey olacagını aklından çıkart..Çünkü kalp çarpıntısı aynı zamanda panik atagın belirtisi olabilir. Ben 2 sene panik atak tedavisi gördüm..Ve kac sefer kalp krizi geciriyorum diye hastaneye gittim. Aslında tamamen psikolojik olarak yaptıgım bir sancıymış bu..Ama insan sadece düşünceyle kalp krizi geçirtebilirmiş kendisine..O yuzden en önemlisi pozitif düşünmek..2 ay daha var, 2 ay sonra ne yapıcam demek yerine..2 ay kaldı...bişey kalmadı demelesin..Ben de kalp çarpıntısı yaşıorum hamilelikte gene aynı panik atakta oldugu gibi ama artık başa çıkmasını biliorum..Cok kısa sürdürüyorum o yuzden..En önemlisi korkmamak arkadasım..Bunlar benim deneyimlerim..Gerisi sana kalmış..Umarım işe yarar...Kalp çarpıntın olduugnda koltuguna uzan ve etrafına bakıp etrafta gordugun butun eşyaların isimlerini say sesli bir şekilde..yesil koltuk,kahverengi sehpa, manzara resmi filan diye (5 dakika boyunca)zarar gelmez..Ama işe yarayacagına inanarak yapmanı öneririm..Bunlar işe yaramıyorsa o zaman kardiyolojiye gitmekte fayda var...Bol şans..tekrar gecmiş olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?