2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Aslıcım özel mesaj attım...Ordan dogru bak istersen..Elimden geleni yaparım bu konuda..Çünkü ben de çok çektim bu lanet hastalıktan..

cnım çarpıntı bende de oluyo ama benim trioid den oldugunu düşünüyorum önceden çok sık olurdu hamile kalmadan 2 ay önce trioid teşhisi koyuldu o günden beri ilaç kullanıyorum şuan arada bi çarpıntım oluyo ama çok uzun sürmüyo... bu ayda enteresan rüyalar görmek normaldir canım hepimizi dogum stresi sardı buda dolayısıyla rüyalarımıza yansıyo sakın kafana takma her zaman olumlu düşün herşey yolunda gitsin...

nihancım canım çok geçmiş olsunnn çok üzüldüm bi tanem aman canım dikkat et artık gitgide agırlaşıyoruz dengemizi saglamamız zorlaşıyo... bi dr.a görünseydin keşke kırık çıkık olmasın agrıyan yerlerinede buz koy canım belki biraz morarmasını azaltır... bende çok korkuyorum düşmekten o yüzden tın tın yürüyorum özelliklede merivenden inerken hep aklımda düşme ihtimali geliyo... bu arada evet doppler randevumu yarın saat 2 ye aldım yarın bi gelsede kızımı görsem die sabırsızlıkla bekliyorum kızımı görmeyeli 2 hafta oldu .......

selam kızlarrr haberlerinizi her gün okuyorum çok fazla yazamıyırum ama hep sizinleyim valla çok belim ağrıyo bu günlerde fıtık vardıya kahretsin ölüyorum resmenneyse herkesin iyi olması sevindirici artık az kaldı demiiiiiii:sm_cool:

nihancıgım büyük geçmiş olsun canım yaa valla büüyk bir kaza atlatmışın verilmiş sadakanız varmış canım ... iyiki yüz üstü düşmedin canım yaa keşke hiç düşmeseydin ama allahım yardımcın olmuş canım .... kendine dikkat et canım artık baya bi agırlaştıgımız için yamuk yumuk yüremeye başladık dengelerimizi saglayamıyoruz çok dikkat etmeliyiz.. tekrar büyük geçmiş olsun canım...

brn evet arkadaşim bendede oluyo çarpıntıı çok tuhaf böle sankii insna çok heycanlanıryaa kalbii çıkıcak gibi atar öle durumlar var yanii...

NIHAANNN CANIM BENIM YENI OKUDUM, COK COK GECMIS OLSUN BITANEM YA BÜYÜK KAZA ATLATMISSINIZ ALLAH KORUMUS, VALLAHI VERILMIS SADAKANIZ VARMIS, ALLAH KORUSUN YA COK DIKKATLI OLUN ARKADASLAR, ARTIK DENGE BOZUKLAR IYICE BASLAR HAFTALAR ILERLEDIKCE... ELVININ HAREKETLERI YERINDEYSE KORKMA CANIM BENIM, AMA YINEDE BIR DR A GÖRÜNMENDE FAYDA VAR DERIM BEN, CÜNKÜ COK KÖTÜ DÜSMÜSSÜN GÜZELIM, BIRDE BIR TARAFIM IPTAL DIYORSUN, KIZ EN AZINDAN ARA BI DR UNU. BAK MERAK ETTIM SIMDI SENIa.s.
CANIM KEZBANA BENDE KATILIYORUM, BANA DA HAMILELER MEZARA GITMEZ DEMISLERDI, AMA BEN YINEDE ESIMI YANLIZ BIRAKMAK ISTEYMEYIP ONUNLA BIRLIKTE GITMISTIM(RAHMETLI BABAANNESINE VE DEDESINE)
BATIL INANC AMA INSAN YINEDE ETKISINDE KALIYO ISTE.
TEKRAR COK COK GECMIS OLSUN CANIM.
BUGÜN KEZBANLA KONUSTUNMU? BEN ARAMADIM. SABAH MSJ LASMISTIK..
KENDINE COK DIKKAT ET OLURMU.
BAK ANNEN DOGRU SÖYLÜYORU, OTUR EVDE DINLEN..ÖPTÜM SENI VE ELVININI:dance:

bu Arada Unutmusum Yazmaya Bitanem, Basiniz Sagolsun.. Allah Geride Kalanlara Uzun ömürler Versin Insallah...allah Sabir Versin..slm Lar

canım benim çok geçmiş olsun yine de allah korumuş ya bacağın yada kolun kırılsaydı allah korusun.tekrar geçmiş olsun bence de artık dikkat etmelisin dışarda yürürken canım benim..
merhabaaaaaaaaaaaaaa canlarım ve miniciklerimmmm..
ben pek uğrayamaz oldum foruma..işler güçler gelen giden derken pcyi açamaz oldum..kezbancımı da arayamadım dün..ama şimdi forumda okudum iyimiş sağolun şekerler haber verdiğiniz için..
herkesin yazısını okumayı bitiremedim nihanın düştüğünü öğrenince..
ama oraya kadar okuduklarımdan göğüs çatlakları konuşulmuş..ben vazelin ve badem,susam,kakao,buğday yağı karışımları kullanıyorum..iyi geliyor..ve duyduğum kadarıyla bütün hamileliklerde göbişte kıllanma oluyormuş bu hormonal bir değişmeymiş..doğumdan bir süre sonra geçiyormuş..aslında yağlardan çok ta kaynaklanmıyormuş..öyle olsa bacaklarda kalçada da kıllanma yapar dediler.hepinizi çok öptüm yine bakarım..Şeniz

YILDIZLAR hoş geldin.Allah oglişini saglıkla kucaagına almayı nasip etsin..

UNVERE geçmiş olsun arkadaşım iğne olmuşsun ssancın olmamış çok şükür..tekrar iğneye gerek kalmaz inşallah canım..

ELFİDAM badem yagı bende kıllanma yapmadı kaşımada sürüyom ama gürleştirdigi yok.a.s gögüslerime bişey sürmüyodum badem yagı süreyim o zaman bende...sebamedin bebek ürünleri varmıydı senden duydum ilk defa walla..ama niveanın kokusu da çok güzel ya pudramsı hafif ayyy bebişlerin böyle koktugunu düşünsene...yerim ben onların bebek kokularınııııı:sm_cool:

ELVİNCİM kızının adı çok güzel hemde farklı bilindik degil yanii..ismiyle büyüsün dünya tatlısı yigenimiz. bu ismi koyabilirm bende adaş olurlar artık....Senin aldıgın nivea atta çantasının içinden hoşgeldin bebek dvdsi çıktımı?..kutunun üzerinde dvd hediyeli yazıyo ama benden çıkmadı...

HELİNASLI geçmiş olsun egzama olmuşsun ..nasıl oldu neden kabardı canım ya.

GAMZE_LİNA geçmiş olsun sana da canım..kasılmaların oluyorsa aman bırak herşeyi dinlen bol bol. dikkat et ..temizlikte kalsın sanki nolacak canından öönemlimi..Birde aventin bu kremi gerçektende işe yarıyoırmudur ..

MİNNEM geçmiş olssun ve hoşgeldin..gavisccon veriyor doktorlar mide yanmasına.. ama sen yinede doktoruna bi sor ..Bende agrıdıgında gaviscon içiyorum faydasını görüyorum cidden yanma agrı kalmıyor..

posta güvercini NERİMAN a.s kezboşdan haberler verdiğin için saol arkadaşım..

HELİİİİİİİİİİN görümcene olan bizede olursa aman allahım nasıl korktum ya okuyunca..yara filan olur diyorlardı da bu denli kanamalarda mı oluyormuş inşallah hiçbirimize olmaz böyle şeyler...bu gögüs kremlerinin en iyisi etkilisi hangisiydi kızlar..korku başa bela walla .
BEnimkilerde çok şişti büyüdüler yeri de gösteriyorlar şimdiden emzirdikten sonra daha beter olmazlar inşallah..fazla kararma olmadı bende..

BRN geçmiş olsun arkadaşım kendine dikkat et..evham hepimizde varda en aza indirmeye çalışıyorum ben endişelerimi..sende kafanı takma fazla.aklına kötü şeyle getirme.. herşey olacagına varır...

selam kızlarr
nihancığım ahh canım benim büyük geçmiş olsun cnmm yaa bencede bi dr gören bak nasılda ağrıların olmuş allah korumuş walla dikkat etmeli bende işyerinde merdivenlerden lop lop iniyorumda beni uyarıyorlar yavaş ol artık diye allah korusun walla bundan sonra iki kere dikkat etcemm
ben bugün oğluşum görmeye gittim benim prensimm 2 kilo 521gram olmuşş kızlarrr tam bi tosuncuk dr bile dedi sanki doğuma girecek gibi görünüyorsun diye :roflol: ee boşuna almadık o kadar kiloyu di mi önden gidiyormuşun bi 10 gün kadar..
ayrıca alttanda muayene etti çatı muayenemi yaptı bebişim dönmüş baş aşağıda herşey yolunda dedi ama kötü haber verdi sigil oluşmuş takibini yapacak yakılması gerekmiş ama normal doğumda bebişede bulaşma riski vamış :çok üzgünüm: bakalım hayırlısı walla çok kötü oldum kızlar yaa nerden nasıl çıkmış anlamadım moralim bozuldu canım sıkıldı sezeryan olma ihtimali çıktı bide başıma senağlama offf offff

NİHAAAAAAAAAAAAAANNNNNNN okudum şoktayım bu nasıl bir kaza arkadaşım...Allah korumuş seni ve minik elvinimizi ..Allahtan önemli çok ciddi bişey yok ama sen yinede ihmal etme doktora git...eşine tutunsaydın yada hiç girmeseydin ya madem çok sıktı mezarlıklar olan olmuş artık bundan sonra daha dikkatli ol bacım ya otur evinde işlerini hallettiysen gerekmedikçe çıkma..ÇOk büyük geçmiş olsun ccanım bak söz ver bundan sonra daha dikkaatli olucaksın....ALLAh bebişini seni kazalardan belalardan naazarlardan korussun a.s.a.s.a.s.

mezarlıga niye gidilmezmişki hamileyken_?bende dün mezardaydım...hurafe filandır ama dün mezardan sonra benim kız hemen hemen hiç kıpırdamadı desem yeridir....

WROSE selam bacım,önccelikle geçmiş olsun neyden olmuşki sigil..hamileyken müdahele edebilecekmiki sigillere..inşallah bebişe bi zararı olmaz..
bu arada seninki harbi tosuncuk maaşallah wroseeeeeee allah nazarlardan korusun..kilosu çok iyi hatta normalin üstünde yanii 1 hafta sonra bende gidicem doktora bakalım benimki ne kadar oldu..bende benimki tontiş olsun çok istiyorum.. çok fazla kilo aldım şimdiden 17 kilo aldım ssırf bebek kilolu olsun diye habire yiyorum ama zayıf olursa çok üzülürüm yaaa..sen kaç kilo aldın? birde besslenmen nasıl günde 3 gün yiyebiliyormussun..neyle belsleniyossun canım ya yazarsan sevinirim bakalım benimkinde ekik bişeyler varmı..

walla inan bende bilmiyorum öğrendiğimden beri bu sigil olayını nette araştırıyorum dr takip etecek belki müdahele eder belkide etmez hiç belli değil yani şimdilik :çok üzgünüm:
bende 18 kilo aldım canım yaa yediğim maşallah bebişdede yarıyor banada dr bundan sonra süt ürününün bebişe daha çok yarıyacağını söyledi haberin olsun
düzenli besleniyorum ama bana kiloyu aldıran şu akşam 8 den sonra yemek yeme olayı oldu sanırım ancak işten geliyorum hazırlıyorum eşim geliyor ee ne yapalım yemesem olmazz
hersabah sütle kahvaltı yapıyorum, öğlen meyve ve yoğurdum var haftada 4 gün et 1 gün tavuk 1 gün balık ve 1 ün sebze yemeği akşamlar kesinlikle ekmek yemiyorum ve hergün sütlü dondurma tabiki yerimseniben ee bak ondan sonra oluyrsun işte böylee kafamçokkarıştı

Bende sabahları ve akşam yatarken süt içiyorum..khvaltıda yumurta hergün peynir zeytin vs....portakal ve havuç suyuda çok içtim hamileliğimin başından beri sabahları degişmeyen ögünüm böyle..aralarda mutlaka meyve yiyorum yogurt yiyorum..günde 3 ögün yada 2 ögün yyemek yerim belli olmuyor ögünlerim..kebabı çok yiyorum ya faydası olurmu bilmiyom...etli sebze yemegi tavuk ve balıkda yiyoum..inşallh yarıyordur bebege...28 haftalıkken 1300gr dı şimdi ne kadr bilemiyorum hftaya belli olacak inşallah kilosu seninki gibi iyi çıkar..ben sigara içiyordum o etkilerse etkilemiştir kilosunu...bu kadr yemeye tontiş olmazsa üzülürüm walla..

bu arada sen normal dogumdan korkmuyormusun hiç..yazdıklarından normal dogumma kararlı oldugun anlaşılıyor..çok cesurmuşsun canım bravo sana..ben henüz karar veremedim..normal dogumdn korkuyorum korkum çekecegim ancılardan çok bebege zararı olur korkusu..; bebek çıkarken okijeniz kalabiliyormuş ve beyin hücreleri zarar görebiliyormuş..başı kanalda sıkışınca yamuk olabiliyormuş hasar görürmüş,, anne dogumdan sonra çişini tutamazamış büyüme olurrmuş birde.. bunları duyduktan ssonra kararsız kaldım..ne yapacagımı bilemiyorum..sezeryande kesiyorlar kaç kat hangisini düşünmeliyim bilmiyom ...sen ne güzel kararını vermişin netleşmişsin..

canım inşş senin bebişinde kilosu benimki gibi çıkar hayırlısı inşş önmeli olan kilosu değil ama sağlıklı olması unutma canımm ben kilolu çocuk pek sevmem ama ne yapalım annem benide 3 800 gibi doğurmuş a.s bebişler iyi olsunda başka bişey istemem..
ewet canım normal doğuma o kadar hazırlamıştım ki kendimi senin dediğin gibi herşeyi bende duyuyorum ki dahada fazlasını duyuyorum kendimi hazırlıyordum korku hep var içimizde ayy salıcakla gelsinlerde neye niyet neye kısmet sezeryan olabilirim oğlum için ona en ufak bi zarar gelsin istemiyorum sırf bu sigilden sebep riske atamam ki onu di mi canımm
28 haftalıken benimki 1 kilo 420 gramdı cnmm

bebek için risk varsa sezeryan olmanda fayda var tabiiki bi de sseninki tontiş olacakki normal çok zorlar seni anacuuma.s böyle kilolu dogumlarda sezeryan oluyor zaten..Dedigin gibi saglıklı gelsinlerde önemli olan o...sen izne ayrıldınmı artık evdemisin.. elemanlara karar verdim filan diyordun geçenki yazında...son durum ne oldu

yok güzelim o ben değil sanemdi sanırım iznede ayrıldı
ben daha çalışacağım eve bile iş getirdim onunlada uğraşıyorum bi yandan 37 haytalıkken ayrılacam inşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…