adaşımmm öncelikle merhabaa bende panik atak hastasıyım canımm ben tedavileri hep yarım bırakmak zorunda kaldımm sanırım sen tedavini bitirdin ve iyisin herhalde. seninle konuşmayı çok isterimm. nasıl atlattın banada anlatacagın önerilerin vardır mutlaka.
nihancımmm çok çok geçmiş olsun canım benimm bu sefer kötü düşmüşsün allah korumuş tatlımm aman kendine ve bebişe çok dikkat et hayatımm Şeniz
tüm annelere selamlar..arkadaşlar sabahleyin yine oldu ter içinde kaldım durup dururken koşuyormuşum gibi çarpıyor kalbim.olduğum yerde biraz dinleniyorum aslında yatıyorum desem daha doğru.geçiyor ama korkutuyor beni ya bebeğe bir zararı olursa diyesaçma sapan rüyalar görüyorum bunlar belkide hep kafamı meşgul ettiği için burdaki dr.a danıştım bebeğe baktı ultrasonda herşey normal dedi ama bu durumun önemli bişey olduğunu benim kardiyolojiye görünmemi önerdi .henüz bebişin ağırlığı ne ki önümüzdeki 7-8 hafta dahada zorlanırmıyım diye düşünüp duruyorum dr.dan geldiğimdenberi ya bir problem yaşanırsa .bu efham var ya!!!açıkcası pozitif düşünemiyorum.benim gibi olan arkadaşlar varmı? sağlıkla kalın.kendinize ve bebişlerinize iyi bakın.
HELİNcim araştırma şirketinde çalışmadım cnm,dediğin gibi belki bir yerlerden tanışıyoruzdur :) Bu arada geçmiş olsun cnm ne dokundu da kabardın?
MİNE hoş geldin cnm,sağlıkla al bebeğini.mide yanması bende de var,bu aydan sonra normal artık bebişlerimiz büyüdükçe de artacak üstelik.Ben de helin gibi gaviscon şurup kullanıyorum,iyi geliyor.
SEHERcim aldıklarını güle güle giysin minik afacanlar,hazırlıklara koymayı unutma tatlım
AYLİNcim bende de oluyo çarpıntı nadir de olsa,nefes almam sıklaştı,daha hızlı nefes alıyorum.normalmiş bebekler büyüyünce yukarıya baskı yapıyo ciğerlerde sıkışıyo tabii
ELİFcim(ünvere) miniğin kistine yarın mı bakılacak cnm? İnşallah her şey yolundadır şekercim
DİLOŞum bugün bi arkadaşımın annesi söyledi. Kendisi uygulamış ve göğüslerinde emzirmeden dolayı ne bir çatlak ne bir yara olmuş.doğumdan sonra bebeğe ilk sütünü vermeden kuru soğanı kesmiş ve iki memesine sürmüş.biraz bekletmiş,sonra yıkamış ve bebeği öyle emzirmiş.hiçbir sorun yaşamamış cnm
BRN geçmiş olsun cnm negatif düşünme,iyi düşün her şey iyi olsun cnm,için rahat edecekse kardiyolojiye görün ama endişelenirsen bebeğinde etkilenir tatlım.
NURAYcım AYLİNcim ASLIcım evt ben gene düştümdün babalar günüydü ya,eşimin annesi ve babasını ziyarete Feriköy mezarlığına gittik.onların yol kenarında olduğu için sorun olmadı.hazır oradayken babaannemle dedemi de ziyaret edelim dedik.onları iç taraftaydı.mezarlık düzensiz ve dip dibe hep mezarlar,bi de yabani otlar uzamış temizlemiyorlarda sanırım. Mezar kenarlarının üzerinden geçerek dedemlerinkine gitmeye çalışıyoruz.daha yeni ilerlemeye başlamıştık(eşim sen gelme dedi ama ben dinler miyim?) daha 3.mezarda adım atarken sanki b işi beni itti,nasıl olduğunu anlamadım.yüzükoyun düşüyordun neyse havada kendimi çevirmeyi başardım ve sol tarafıma direk düştüm.sağ ayağım düşerken mezarın yan mermerine çarptı dedim ya kalçam ya ayak bileğim kırıldı. Sol kolum elim ve bacağım yüzüldü.sol kalçam morardı.sağ bacağımın mezara çarpan yeri morardı.hıçkıra hıçkıra ağlıyorum bu arada tabii,eşim şok oldu.kaldıracak yerden dedim kaldırma kıpırdayamıyorum,bi süre ölece kaldık.neyse sonra kalktım kayınvalidem yakın diye ona gittik,1-2 saat beraber ağladık eşimle.neyse elvin hareket etti de rahatladım.bugün sol tarafım tutmuyo,ağrım var,kolumda ağrımaya başladı bugün.sol tarafım iptal durumdayım yani.annem dışarıya çıkmak yasak sana dedi.bu seferki düşüşüm baya kötü oldu.baya yüksekti mezarın yan taşları direk yere çuval gibi düştüm.kezban dün konuştuğumuzda hamileler mezara gitmez demişti,ben bilmiyordum mesela.öle bi şey duymuş olsak eşimde gitürmezdi zaten.ağrılarım var ama merak etmeyin güsel anneler :)
Diğer güsel anneler ve miniklerim hepinizi öpüyorum,iyisiniz di mi?
selam kızlarr
nihancığım ahh canım benim büyük geçmiş olsun cnmm yaa bencede bi dr gören bak nasılda ağrıların olmuş allah korumuş walla dikkat etmeli bende işyerinde merdivenlerden lop lop iniyorumda beni uyarıyorlar yavaş ol artık diye allah korusun walla bundan sonra iki kere dikkat etcemm
ben bugün oğluşum görmeye gittim benim prensimm 2 kilo 521gram olmuşş kızlarrr tam bi tosuncukdr bile dedi sanki doğuma girecek gibi görünüyorsun diye :roflol: ee boşuna almadık o kadar kiloyu di mi önden gidiyormuşun bi 10 gün kadar..
ayrıca alttanda muayene etti çatı muayenemi yaptı bebişim dönmüş baş aşağıda herşey yolunda dedi ama kötü haber verdi sigil oluşmuş takibini yapacak yakılması gerekmiş ama normal doğumda bebişede bulaşma riski vamış :çok üzgünüm: bakalım hayırlısı walla çok kötü oldum kızlar yaa nerden nasıl çıkmış anlamadım moralim bozuldu canım sıkıldı sezeryan olma ihtimali çıktı bide başıma senağlama offf offff
WROSE selam bacım,önccelikle geçmiş olsun neyden olmuşki sigil..hamileyken müdahele edebilecekmiki sigillere..inşallah bebişe bi zararı olmaz..
bu arada seninki harbi tosuncuk maaşallah wroseeeeeeeallah nazarlardan korusun..kilosu çok iyi hatta normalin üstünde yanii 1 hafta sonra bende gidicem doktora bakalım benimki ne kadar oldu..bende benimki tontiş olsun çok istiyorum.. çok fazla kilo aldım şimdiden 17 kilo aldım ssırf bebek kilolu olsun diye habire yiyorum ama zayıf olursa çok üzülürüm yaaa..sen kaç kilo aldın? birde besslenmen nasıl günde 3 gün yiyebiliyormussun..neyle belsleniyossun canım ya yazarsan sevinirim bakalım benimkinde ekik bişeyler varmı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?