2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kusruma bakma canım ya oluyor burda böyle karışıklıklar..sen dogumdan sonraya kullanacan heralde iznin çogunu,öylemi? çok fazla yorma kendini barii 8 ayın bitmiş ssenin...dikkat et kendine uzanarak çalış ver eşin yazsın kız yazılacak şeyleri...: ) biz bu kadar şey çekiyouz onlarda biraz daha fazla çalışınlar nolacak.. :) kolay gelsin wrose sana...

saol canım bebiş için herşeye katlanıyoruz işte eşim saolsun heran yanımda yardımcıda oluyor herşeye bıraksam o yapacak ama bilmiyorki yapsın :sm_confused:
iyi geceler ve bebişinle tatlı rüyalarr cnmm

ELİFcim(ünvere) saol cnm,yarın senin kontrolünde güsel geçer,yeğenimde iyidir cnm benim.dediğin gibi ağırlaştık ama düşmek birazda benim suçum eşim sen dedenin mezarına gelme dedi,ben natlandım.mezarların tepesinden kenar duvarlarından yürürüm eskisi gibi diye düşündüm ama olmadı bu arada sen küçük kutu biblo istiyodun ya e-bebekte gördüm bir tane bi bak istersen cnmcım http://www.e-bebek.com/Product_Detail.aspx?ProdID=59631
KIŞGÜNEŞİ geçmiş olsun cnm,fıtık kolay deil hele hamileyken hiç.dikkat et kendine tatlım
KÜBRAcım saol cnm sen nslsn bu arada,miniğin nsl?
SEHERcm saol birtanem gerçekten ciddi b işi atlattım inşallah 3lemez,öle derler ya hep.
NERİCİMMM cnm benim saolasın.ben bilmiyodum mezarlığa gidilmez diye ama ben de eşimi kıramadım.haftaya pzrts ye randevum var doktorumda.bu arada elvin de hareket ediyor.ilk başta düştüğümde bir süre hareket etmedi,çok korktuk.ama o da korktu ki sessiz kldı bi süre.sonra neyseki hareketlendi.sol tarafım ağrıyo sırtım belim kalçam kolum..diyorum ya çuval gibi düştüm sol tarafımın üstüne.aslında direk yüzükoyun olcaktı da havada dönmeyi başardım. Man bir daha olsun istemiyorum.ilkinde bi şi yoktu,dün kötü düştüm.3lemesin inşallah.biz de seni öpüyoruz elvin’le teyzesi :)
ÖZGEcim saol birtanem,ilk düştüğümde ben de kesin ya kalçam yada ayağım kırıldı dedim kalkamadım,kaldırma dedim eşime ama neyseki şükür b işi yok.ağrımda birkaç güne kadar geçer,merhemle falan ovuyoruz.sen de gelenle gidenle çok yorma kendini tatlım.ablana slmlar
DİNAcım saol cnm.ne güsel olur sen de koyarsan adaş olurlar :) benim atta çantasında cd çıktı cnmcım.istersen bi müşteri hizmetleri varsa ara,onlara şikayette bulun.yollarlar herhalde.
NURAYcım saol bebişim.aman sende merdivenlerde dikkat et,hoş olmuyo bu düşüşler. Maşallah oğluşuma tocaman olmuş,yesin teyzesi onu,ee kızım kapı gibi erkek ister,kollasın kızımı di mi ama o yüzden tosuncuk olcak oğluş..yerim onu ben .Siğil konusunda da inşallah kendiliğinden geçerde oluyorsa normal doğum yaparsın cnmcım.ama miniğimiz için ne hayırlı ise o olsun.

nihan canım çok geçmiş olsun lütfen dikkat et canım kendine ve anneni dinle artık çok gezmeklava:nuraycım maşallahh senin tosuncuğa kızz ne güzel beslemişsin öyle

nihancım nasıl oldun agrıların dindimi biraz ?canım ben o kutunun resmini hazırlıklara eklemiştim bizde arkadaşa e- bebekten aldık ama fiyatları baya yüksek geldi tanesi 4 ytl ben nikah şekeri yapan yerlere bakacagım sanki onlar daha uygun gibi geldi bana..

kızlar bu arada agustosta doğacak bebişlerin listesi isimli konuya artık bebişlerin isimlerinide ekliyorum . aklımda kalanları ekledim sizlerde isimlerinizi belirtirseniz onlarıda ekleriz hem isim bulamayanlarada fikir olur ne dersiniz?

Sevgili annecikler, hepinize rahat bira akşam diliyorum, bebişlerimizede huzur dliyorum

YILDIZLAR canım, yalnız olmaktansa k.validenin gelmesi daha iyi, olun 3 ay çabucak gelip gecer. İlmiyorum, ama annem geldiğinde o da bana kızmıştı, akşam karardıktan sonrza

NİHAN canım geçmiş olsun, Dikkatli ol, bu 2. Oldu Allah korusun, ağırlaştıkta artık, başına başka dertelr alma sakın.. verilmiş sadakan varmış, off Allah korusun, herşey olabilirdi, hamileler kabire gitmez kezbancığım doğru söylemiş, hatta hava kararınca gezmeleride sakıncalıymış, çarpılma durumu var, ya detaylarını bilmiyorum çok fazla , küçükken çok çarpılırdım , o bakımdan biliyorum, hhihi, dikkatli ol arkadaşım .
bu arada yazdım özeline msnimi
SEHERB canım, afiyet olsun . ) tuz şişirmiş seni, tuzu artık kesmelisin, bende bayağı azalttım tuzu

UNVERE, canım senin Kız benim evlilik yıldönümünde dünyaya gelecek baksana
Hayırlısıyla geslin Dünyaya , sağlıkla

ASLICIĞIM canım yaaaaaa, sabret canımmm , ben toplantılardan nefret ediyorum ,

BRN Canım kendine dikkat et geçmiş olsun

HELİNASLI canım ben 2. Trimesterda hem saçlarımı boyattım hemde kestirdim, hatta ben organik boyatacaktım, doktorum gerek yok organiğe, normal boya ile boyatabilirsin dedi

KIŞGÜNEŞİ geçmiş olsun canım

DİNACIĞIM, keşke bende kıllanma olmasaydı, hep baden yağı sürerdim, fiyatıda uygun, sen ihmal etme, hem karnına, hem beline, kasıklarına ve sırtına ve göğsüne sür.
Sebamedin var canım bebe ürünleri, ben biraz büyüyene kadar sebamed kullanır sonra niveaya geçerim diyorum,nivea nın ürünleri çok güzel kokuyor, yeğenimden biliyorum, ablam sadece nivea kullandı oğluşunda

WROSE , NURAYCIĞIM canım benim, maşallah Tosuncuk , nasıl besledin, maşallahhhhh

DARK ELF orasi oyle hic kimsenin olmamasindan iyidir,kizlar bu arada benim ilk 3 ay cok bulantili gectigi icin cokta stresliydim simdi 8 aydayim daha duygusal daha agrasif duygular icine giriyorum zaman zaman sizdede oluyormu bu..esim diyorki utanmasan dovuceksin beni :)

Tum tatlimi tatli anne adaylarimiza ilk kocamannnnnnnnnnn gunaydin benden olsun.. gununuz mutlu huzurlu gecmesi dilegiyle... simdi burda gece 12 orda sabah 7 uyuyun bakalim hamisler ohhhhh :)

Gunaydiiiin Herkeseeee...Hepinizi kocaman opuyorum......
Elfidacim benimki batil inanc zaten..Ben de saclarimi boyattim organik boyayla..Ama ben bebege zarar gelmesin diye saclarimi kestirmiyo diilim cnm..Eskilerin soyledigi bi laf vardir..Allah korusun tabi de..Saclarini kestirirsen bebegin omrunu kisaltmis olursun derler..Tabiki sacma sapan bi laf..Bu hamileler mezariga gidemez gibi bisey..Ama napiim sacma da olsa 2 ay daha sabredeyim diyip duruyorum..:)))

elifcim bugün biraz daha iyiyim cnmcım.akşamları yatmadan eşim merhemle ovuyor tüm sol tarafımı,iyi geliyor.biraz ağrı var gene ama 1-2 güne kadar tamamen geçer sanırım.
bu arada o dediğimiz biblolarım e bebekte fiyatı 0,99a düşmüş cnm o yüzden tekrar sana yolladım bilgin olsun diye

Günaydin Canimcimlarim Inş. Bugünümüz Mutlu Huzurlu Sakin Ve Bebişlerimizin Bizi Mutlu Edicek Tekmeleriyle Geçer
Nihancim çok Geçmiş Olsun Canim Allah Korumuş Seni Ve Elvinimizi Sen Artik Tatil Ver Kendine Canim çikma Artik Dişarilara Sonra Bebişinle Gezersin Kismetse
Nuraycim Gerçekten Kirkbirkere Maşallah Bebişimize Kilosu çok Iyi Bende Artik 15 Gün Arayla Gidiyorum Doktora Enson 1800 Dü Bakalim 10 Gün Sonra Nasil Olucak Bide Kizlar Muz Bebeğin Kilosu Için çok Iyiymiş Direk Bebeğe Gidiyormuş Bende şimdi Muza Başladim Gene
Hepinizi öptüm

gnydn güsel anneler ve miniklerim gününüz güzel geçsin :)
yıldızcım benim de sinirlerim bazen tepeme çıkıyor,eşinin dediği gibi eşimde bana diyor :) olmadık zamanda da ağlıyorum..iyice garip olduk di mi?

Günaydın kızlar, gününüzün güzel geçmesini dilerim.

Nihancım çok büyük geçmiş olsun canım, kendine çok dikkat et. Benimde bebeğim çok aşağıda olduğu için öne doğru meyilliyim ama Allahtan ben çok hızlı hareket edemiyorum çünkü bacaklarımın arası çok şiddetli ağrı yapıyor yürümekte bile güçlük çekiyorum. Moraran yerlerine buz koy canım.

Bu mezarlık olayı çok saçma bence. Kayınvalidem ben 3 aylık hamileyken vefat etti ve biz mezarlığa gitttik, yıkanmasıda orada yapılacaktı. Herkes yanına girdi, bende girmek istedim ama bana mezarlığa bile gelmen yanlış bebeğin sakat olur, bunu tıp bile açıklayamıyor, sakın giremezsin dediler kapıdan görebildim. Ama diğer işlemlerde hep mezarlıktaydım hatta o kadar ağladımki yanımdakiler korktu bişey olacağım diye. Sonra gidip mezarlığın bayan din görevlisiyle konuştum. Herkes bana böyle böyle dedi aslı varmı dinimizde dedim. Hayır öyle bişey olamaz ama hamileler çok hassastır, kendileri üzülünce bebek etkilenir diye böyle bişey çıkarılmış dedi. Anlayacağınız hamileler mezarlığa gitmez diye bişey yok. Sonra ben 4 aylıkken saçımıda kestirdim ama boyadan uzak durdum, doktorumda boyatma dedi. Hurafelere inanmayın kızlar herşey bizim içimizde...

Dina krem için çok iyi diyorlar canım. Deneyip göreceğim, o yüzden sizede tavsiye ettim.

Wrose maşallah bebişine canım, Allah nazardan saklasın. Bende yarın gidicem kısmetse doktora bakalım bende merak ediyorum kaç olduğunu. Siğiller ne alakaymış canım yaa, daha önceden böyle bir sorunun oldumu? Yoksa bebekten dolayımı oluşmuşlar? Çok geçmiş olsun tatlım, hayırlısı neyse o şekilde doğum yaparsın inşallah canım, sezeryan olacağım diye üzülme sakın.

Yıldızlar canım bende çok sinirliyim yaa, evde bazen en gereksiz zamanlarda parlıyorum, eşim hiçbirşey söylemeden gidiyor ama ben üzülüyorum sonra niye böyle davrandım diye.

günaydınnnn güzel anne adaylarıııııııııııııııııııııııa.s.
bebişler nasıl bakalım bugünnn
nihancım geçmiş olsun canım .dikkat et kendineea.s.
valla kızlar saçlarım çok uzamıştı azıcık uçlarından kestirdim .inanmıyorum o tarz şeylere
yok ömrü kısa olurmuş.allah bilir herşeyiia.s
ama saçlarımı boyatmıyorummm.organik boya diyorlar ama açıcı karıştırıyorlarrfisfisfis
bebeğim için biraz daha beklicez bakalımmmmmmmmmmmmmm:teselli:
hepinize mutlu ve huzurlu bir gün diliyorummmmmmmmm:teytey:

Bugun Istanbul sanki daha bi baska sicak arkadaslar. Diger sehirler nasil bilmiyorum ama evin icinde sip sip terliyorum..Allah hepimizin yardimcisi olsunn bu yaz bu sicaklar icin canlarim..

günaydınnnnnnnnnn canlarımmmmm hepinizi mucukluyorum.. sıcaktan yatılmıyoo napıcaz bilmiyorum.... benim kuşumda hasta olmuş anne agrım var dio... ilaç içirdim az önce havalar çarptıı sanırım.. biraz ateşide vardıı. çocugum hasta olunca moralim çok bozuluyo...... ee sizler nasılsınız kızlar naptınız dünden beriii bakalım...
Unverecigim bencede çok ii düşünmüşün isimlerii yazmayııı artık kuşlarımız allahın izni ile gelicekler...
Nihancıgım sen nasılsın canım agrın çok oluyomuu... bundan sonra dikkat et canım valla artık yürürken bile dengesişz yüreye biliyoruz... ben devamlı ayagımı burkuyorum mesela.. allahtan incinmiyo ama.... bende ogullarımın ismini arda ile furkan düşünüyorum ama babalarıı bi rahat durmuyokii habire çocukların isimlerini degiştiriyo... arda dedi bi taam dedik başka düşünürken.. şimdide şöle ben gibi esmer Sİvaslı yagızzz delikanlı olursa şöle dogarken dio digeride yagız olsun dio :))))))))))) bu seferde ona dönüyoo bu herif beni delirtecek :))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…