Sevgili annecikler, hepinize rahat bira akşam diliyorum, bebişlerimizede huzur dliyorum
YILDIZLAR canım, yalnız olmaktansa k.validenin gelmesi daha iyi, olun 3 ay çabucak gelip gecer. İlmiyorum, ama annem geldiğinde o da bana kızmıştı, akşam karardıktan sonrza
NİHAN canım geçmiş olsun, Dikkatli ol, bu 2. Oldu Allah korusun, ağırlaştıkta artık, başına başka dertelr alma sakın.. verilmiş sadakan varmış, off Allah korusun, herşey olabilirdi, hamileler kabire gitmez kezbancığım doğru söylemiş, hatta hava kararınca gezmeleride sakıncalıymış, çarpılma durumu var, ya detaylarını bilmiyorum çok fazla , küçükken çok çarpılırdım , o bakımdan biliyorum, hhihi, dikkatli ol arkadaşım .
bu arada yazdım özeline msnimi
SEHERB canım, afiyet olsun . ) tuz şişirmiş seni, tuzu artık kesmelisin, bende bayağı azalttım tuzu
UNVERE, canım senin Kız benim evlilik yıldönümünde dünyaya gelecek baksana
Hayırlısıyla geslin Dünyaya , sağlıkla
ASLICIĞIM canım yaaaaaa, sabret canımmm , ben toplantılardan nefret ediyorum ,
BRN Canım kendine dikkat et geçmiş olsun
HELİNASLI canım ben 2. Trimesterda hem saçlarımı boyattım hemde kestirdim, hatta ben organik boyatacaktım, doktorum gerek yok organiğe, normal boya ile boyatabilirsin dedi
KIŞGÜNEŞİ geçmiş olsun canım
DİNACIĞIM, keşke bende kıllanma olmasaydı, hep baden yağı sürerdim, fiyatıda uygun, sen ihmal etme, hem karnına, hem beline, kasıklarına ve sırtına ve göğsüne sür.
Sebamedin var canım bebe ürünleri, ben biraz büyüyene kadar sebamed kullanır sonra niveaya geçerim diyorum,nivea nın ürünleri çok güzel kokuyor, yeğenimden biliyorum, ablam sadece nivea kullandı oğluşunda
WROSE , NURAYCIĞIM canım benim, maşallah Tosuncuk , nasıl besledin, maşallahhhhh