2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın arkadaşlar

sıcaklar yüzünden çok soğuk su içiyorum ama soğuk su bebek doğunca gaz problemi yapıyormuş.

bu doğru mu?

aaa ben ilkkes duyuyom valla ... anam soguk suda içmeyince netcezx biz... vallaa diridiri haşlanıcaz:)))

Günaydınn kızlarr güzel anneler ve melekleriinasılsınzı bugün...öpüyorum hepinizi.

ya kızlar havalar iyice ısınmaya başladı....offf nasıl geçecek günler bilmiyorummmbenneyaptımki

nuraycımmm maşallahhh senin tosuna yaww bebişlerimiz aynı haftada.seninki maşallah bizden 500 gr fazla:icecream:doğum içinde hakkında nasıl hayırlıysa öle olsun canımm.sen onu düşünme nasıl olsa olcak öle yada bölee:teselli:demek doktor alttan muayene etti...anammmm ben utanırım kısss:1ninca:nasıl olcak bilmiyorummm:uhm:

aaaa soguk su olayini ilk defa duyuyorum..Ben icemiyorum normal su...Zaten icim yaniyo..Buz gibi su iciyorum sadece...
Sehercim gecmis olsun ogluna,sicaklar carpti kesin cocugu..
Nihancim sende yorma lutfen kendini demek ki dengeni saglayamiyosun artik,yat dinlen lutfen..
Bebek ismi koymak gercekten sanildigindan daha zormus..Benimde kocam inanilmaz kararsizdi..Buna karar verene kadar kac tane isim degistirdik..:))) Insallah daha degismez..Ben artik hep Demir diye sesleniyorum ve konusuyorum onunla..Cocukda sasiricak isim degisince :))))

Sehercim geçmiş olsun canım. Cereyanda falanmı kaldı acaba, sende dikkat et kendine.

Soğuk su olayını ilk kez duydum, ben zaten soğuk su içemem ama gaz olayıyla bir alaksı olduğunu sanmıyorum.

saolun kızlar bugün biraz daha iyiyim,ağrılarım hafifledi.
sehercim minecim evt cnm soğuk içmememiz gerekiyormuş,özellikle doğumdan sonra.gaz yaparmış.sütümüzden herşey bebeğimize geçeceği için o da gazlanırmış.mecburen ılık içicez tatlım
gamzelerim her ikinizi de öpüyorum tşkkrler

arzucugum kıı bi kaptırıyon kahvaltıya kendini daha alı koyamıyoz senii iştahlı bii kızn var kıı maşallah şirineye

arzucugum kıı bi kaptırıyon kahvaltıya kendini daha alı koyamıyoz senii iştahlı bii kızn var kıı maşallah şirineye

kısssssırnaşık şey ben yemek istemiyorum ama kızım için mecburriyetten on dakikalık kavaltı uzuyo zorla yiyorum yani kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

gamzeciigm saol canımm.. aslında ceryanda kalmadı ama oglum geceleri yatarken çokk üstünü açıyoo .. ondan die tahmin ediyorum bide babası gibi çok terlio... dikkat etsekte yinede bu aralar hava bi açık bi kapalı çarptı sanırım..elvincigim kıss senin agsın ellerin nedioo ılk suda içersemn haşlanırım valla:)))
ama soguk yerlere oturmamız ve ayaklarımızı çıplak tutmamız gherektigini biliom çünküü çocuklar şişe biliyomuş içerde...

SEHERCİM bu arada unutmadan oğluşun için geçmiş olsun cnmcım,havalardan terliyoruz e tabii çocuklar bizden çok etkileniyor,öp benim için oğluşunu:)

SEHERCİM bu arada unutmadan oğluşun için geçmiş olsun cnmcım,havalardan terliyoruz e tabii çocuklar bizden çok etkileniyor,öp benim için oğluşunu:)

canım allah razı olsun.... evet benim ogoan bide terleiynce üstünüde açınca hasta oldu demekilaçlarını verdim allahtan da şimdii ii çizgi filim seyredio.. çocuk hastalıgı çok kötü oluyo allahtan şimdiid erdini dicek yaşta.. bebekken allah yardımcımız olsun canım... kıs öpmemmmii hemde kocaman öperim o benim kuşum teyzesiii ölürüm onu verene yaradana:):asigim::asigim:

tünaydınn arkadaşlarrrr
seherciğim çok geçmiş olsun cnmm oğluna ahh biz bile hemen kapıyoruz şifayı küçük beyimiz ne yapsın di mi cnmm öpüyorum kocaman kocaman
nihancığım dikkat et sen yinede kendine iyiyim diye sakın yorma kendini klava: bak bozuşuruz tekrardan büyük geçmiş olsun bitanemm a.s.
soğuk su olayını bende duymuştum ama soğuk olmadan su içemiyorum ki inşş bebişim etkilenmez yerim onu bennn

canım çok saoll allah razı olsun evet bide ıyun oynamaktan kendini alamıyokii evdee top koşturuyoo eeeeeee babası kyu cimbomluyaa oda cimbomluuu .. allahım benim doktorumla bile cimbom yüsünden baba ogul bii agız tartışmasına giriyoki göremyin:))))) dktm fenerliii .. bisimkiler cimbomluu.. hayır fener pis dio :)))))))) oda öle deme ii dio hayır pis dio cimbom ii dio :))))))))) golude hakan şükür attı dioo :)))))))))))))) anam bunlar 3 olunca ben netcem ... çocugun ismindne belli deilmii birisi allah izin verise arda olarak gelio :)))))))

saol canım evet çok şükür ii çorba içirdim şimdi teyzesii :) çok şükür bişisi yok ... havalar bii açık bi kapalı oda kaptı şifayıı işte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…