Merhaba Kizlarr,,,
Ben çok Mutluyum Yeni Geldim Dr Dan. Kizimi Gördüm 1826 Gr Olmuş Kistide Baya Küçülmüş Dünyalar Benim Oldu Bide Saglikla Dogdugunu Görsem.haftaya Tekrar Iğne Yaptiracagim...kizim Yüzünü Tam Göstermedi Iki Elini Yüzünün Sağ Tarafina Koymuş Sadece Sol Tarafini Görebildik Gözlerinide Kapamiş Uyuyo Gibiydi Ama çok Tatliydi .. Giderken Kiz Kardeşimde Biziml Geldi Bi Türlü Paylaşamiyoruz O Dio Bana Benzio Ben Diom Bana Ee Tabi Eşiminde Bizden Eksik Kalir Yani Yok...neyse Canlarim Benden şimdilik Bu Kadar çok Aciktim Yemek Yiyeceğim...
Ahh cok sevindim saglıgına kavusuyo bebisin..Eminim bi dahaki kontrolune iyice gecmiş olucak kisti..Benimkide yuzunu gostermiyo hep tek taraf gosteriyor..Sanırm bunlar dogana kadar kime bnzedigini anlamayalım diye yapıolar...:)))Merhaba Kizlarr,,,
Ben çok Mutluyum Yeni Geldim Dr Dan. Kizimi Gördüm 1826 Gr Olmuş Kistide Baya Küçülmüş Dünyalar Benim Oldu Bide Saglikla Dogdugunu Görsem.haftaya Tekrar Iğne Yaptiracagim...kizim Yüzünü Tam Göstermedi Iki Elini Yüzünün Sağ Tarafina Koymuş Sadece Sol Tarafini Görebildik Gözlerinide Kapamiş Uyuyo Gibiydi Ama çok Tatliydi .. Giderken Kiz Kardeşimde Biziml Geldi Bi Türlü Paylaşamiyoruz O Dio Bana Benzio Ben Diom Bana Ee Tabi Eşiminde Bizden Eksik Kalir Yani Yok...neyse Canlarim Benden şimdilik Bu Kadar çok Aciktim Yemek Yiyeceğim...
selam kızlar henüz yazılanları okumadım umarım herşey yolundadır yeni geçtim pc başına bugun dr.uma gitim d.öncesi raporum yazıldı ve doğum tarihimi belirledi dr.um sezeryan olucam ve 28/07/2008 tarihinde allah izin verirse yavruma kavuşucam yanii temmuz annesi olcam kızlar:)ayyyy dahada bi heycanlandım şunun şurasında 40 gün kaldı:)))
canım çok saoll aslında benim başlarda plesentam aşağı yerşeşimliydi ama düzelmiş bi problem yok şuanda bundan dolayı sezeryan olcaktım bide tansiyon problemimden dolayı ama dr.um bugun bana bıraktı bende sezeryanın tercih ettim normal doğumdan çok korkuyorum epidural sezeryan olucam allah nasip edersea.s.canım merhaba hoşgeldin ayy çok heyecanlandım yaa :sm_cool: çok az kalmışş doktorun muayeneni yaptı mı neden sezeryan canımm:uhm:
canım çok saoll aslında benim başlarda plesentam aşağı yerşeşimliydi ama düzelmiş bi problem yok şuanda bundan dolayı sezeryan olcaktım bide tansiyon problemimden dolayı ama dr.um bugun bana bıraktı bende sezeryanın tercih ettim normal doğumdan çok korkuyorum epidural sezeryan olucam allah nasip edersea.s.
bend eistiyom valla hemen 50 lere felan düşmeyii yaa özellikle saglıcakla şuu temmuzu atlatmayıı tüm kalbimle istiyorum rabbim yardımcımız olsun... kızlar varya oturmaı rahat yatmayıı okadar özleidmkii...bir an önce zamanlar geçsede hepimiz hayırlısıyla kurtulsak:)
Merhaba Kizlarr,,,
selam kızlar henüz yazılanları okumadım umarım herşey yolundadır yeni geçtim pc başına bugun dr.uma gitim d.öncesi raporum yazıldı ve doğum tarihimi belirledi dr.um sezeryan olucam ve 28/07/2008 tarihinde allah izin verirse yavruma kavuşucam yanii temmuz annesi olcam kızlar:)ayyyy dahada bi heycanlandım şunun şurasında 40 gün kaldı:)))
Hehehhe Seninkide Demek Haa Ayy Sağlikla Gelsinlerde Nuraycim Zaman Aslinda Hiç önemli Deil Ama Insan Ayri Bi Heycan Yapiyo Canim Bu Gidişle Bazilarimiz Temmuz Annesi Olcaz :)))canımm Benim Yaa Hayırlısı Olsun şimdiden Kısaldı Günlerin :dance: Benimkide En Son 20 Temmuz 25 Temmuz Arası Doğar Diye Göründü Walla Temmuz Bebişi Olacak Gibi Görünüyor Oğluşum :1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?