2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba Kizlarr,,,
Ben çok Mutluyum Yeni Geldim Dr Dan. Kizimi Gördüm 1826 Gr Olmuş Kistide Baya Küçülmüş Dünyalar Benim Oldu Bide Saglikla Dogdugunu Görsem.haftaya Tekrar Iğne Yaptiracagim...kizim Yüzünü Tam Göstermedi Iki Elini Yüzünün Sağ Tarafina Koymuş Sadece Sol Tarafini Görebildik Gözlerinide Kapamiş Uyuyo Gibiydi Ama çok Tatliydi .. Giderken Kiz Kardeşimde Biziml Geldi Bi Türlü Paylaşamiyoruz O Dio Bana Benzio Ben Diom Bana Ee Tabi Eşiminde Bizden Eksik Kalir Yani Yok...neyse Canlarim Benden şimdilik Bu Kadar çok Aciktim Yemek Yiyeceğim...

canım maşallah bebişine kistinin küçülmesine sevindim gözün aydın. Allahın izniyle sağlıkla kucağınada alırsın inşallah canım.

Ahh cok sevindim saglıgına kavusuyo bebisin..Eminim bi dahaki kontrolune iyice gecmiş olucak kisti..Benimkide yuzunu gostermiyo hep tek taraf gosteriyor..Sanırm bunlar dogana kadar kime bnzedigini anlamayalım diye yapıolar...:)))

selam kızlar henüz yazılanları okumadım umarım herşey yolundadır yeni geçtim pc başına bugun dr.uma gitim d.öncesi raporum yazıldı ve doğum tarihimi belirledi dr.um sezeryan olucam ve 28/07/2008 tarihinde allah izin verirse yavruma kavuşucam yanii temmuz annesi olcam kızlar:)ayyyy dahada bi heycanlandım şunun şurasında 40 gün kaldı:)))

canım merhaba hoşgeldin ayy çok heyecanlandım yaa :sm_cool: çok az kalmışş doktorun muayeneni yaptı mı neden sezeryan canımm:uhm:

elificigim çok sevindim kuşunu gördügüm için.. ben gidiyorum ama valla göremyom.. öle ne pozisyonda olduklarını sanırım alanları dar ... inşallah oo güsel yüzünü allahım kucagındada sevmeyii nasip eder sana kuşunun ..

trent canımm ayy ne güsell yaa inşllah kavuşucan demek bebegine... allahım bizlere de böle saglıcakla tez vakitler nasip eder inşallah ... saglıcakla kavuşturu bebekelrimize inş. rabbim..

canım merhaba hoşgeldin ayy çok heyecanlandım yaa :sm_cool: çok az kalmışş doktorun muayeneni yaptı mı neden sezeryan canımm:uhm:
canım çok saoll aslında benim başlarda plesentam aşağı yerşeşimliydi ama düzelmiş bi problem yok şuanda bundan dolayı sezeryan olcaktım bide tansiyon problemimden dolayı ama dr.um bugun bana bıraktı bende sezeryanın tercih ettim normal doğumdan çok korkuyorum epidural sezeryan olucam allah nasip edersea.s.

trentciigm canım herşeyin hayırlısı allahım yardımcımız olucaktır .. her ne şekilde dogum yaparsak yapalım rabbim bagladıgı dügümü çözer.. inşallah:)

bend eistiyom valla hemen 50 lere felan düşmeyii yaa özellikle saglıcakla şuu temmuzu atlatmayıı tüm kalbimle istiyorum rabbim yardımcımız olsun... kızlar varya oturmaı rahat yatmayıı okadar özleidmkii...bir an önce zamanlar geçsede hepimiz hayırlısıyla kurtulsak:)

canım herşeyin hayırlısı artık bende çok korkuyorum normal doğumdan çatı muayenesinden sonra karar veririm artık bende ama bebeğine erken kavuşacaksınn yaa bende sezeryan olsam işte demekki senle aynı zamanlarda alıcaz minikleri çok heyecanlandım yaa herşeyi hazır miniklerinn sadece iş bize kaldı sırnaşık şey top bizde artıkk

sehercim senin halin daha bi zor tabi canım 3 canlısın nede olsa benim bi yatış şeklim var dalga konusu resmensırnaşık şey arkadaşım hamileyken doğursamda kurtulsam derdi hep demekki bu son ayların zor geçtiği için söylermiş:)

Kızlar ben eve geçiyorum artık yarın çalışmıyorum gelemem kendinize çok çokk miniklerinize daha çokkk iyi bakınnn mutlu akşamlar dileğiyle a.s.

unvere canım maşallah kızınaaa...

trend canım hakkında hayırlısı olsun.bebeğin sağlıklı olsunda farketmez sonuçta öyle böyle doğucak

bu arada hepinize iyi akşamlarrrrrra.s.

canım çok sevindim kistin küçülmesine bak kızın seni şimdiden üzmüyor annesi kilosuda maşallah sağlıkla alacaksın kucağına allahın izniyle cnmm inşş herkeze benzerde herkez daha bi mutlu olur di mi annesi :1hug:

canımm benim yaa hayırlısı olsun şimdiden kısaldı günlerin :dance: benimkide en son 20 temmuz 25 temmuz arası doğar diye göründü walla temmuz bebişi olacak gibi görünüyor oğluşum :1rolleyes:

canımm Benim Yaa Hayırlısı Olsun şimdiden Kısaldı Günlerin :dance: Benimkide En Son 20 Temmuz 25 Temmuz Arası Doğar Diye Göründü Walla Temmuz Bebişi Olacak Gibi Görünüyor Oğluşum :1rolleyes:
Hehehhe Seninkide Demek Haa Ayy Sağlikla Gelsinlerde Nuraycim Zaman Aslinda Hiç önemli Deil Ama Insan Ayri Bi Heycan Yapiyo Canim Bu Gidişle Bazilarimiz Temmuz Annesi Olcaz :)))

ii akşamlar anneler bugün dr a gittim oğlumun yüzünü tam olarak görebildim tıpkı babası ve ablası:= tam yüzünü çekti dr amcası 30+0 görünüo dedi sat e göre 1510 gr olmuş ağustos 20 ya da 21 gibi alırız dedi yarında kan sayımım yapılcak bi de tam idrar testim var du bakalım umarım herşey yolundadır dua edin bu arada evet bazılarımızın günü iice azalmış valla temmuz anneleri çokca olacak burda herkese ii geceler biraz zor uyuyoruz ama nese bu günlerde geçecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…