2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kızlarrrrr:)minikleri hasretle kokluyor sizleri de aynı hasretle öpüyorum..
bu aralar foruma sık giremez oldum malesef..:çok üzgünüm:
nihancım geçmiş olsun umarım bugün daha iyisin ağrın falan oluyor mu?aman dikkat et yaraların mikrop kapmasın.bir de enfeksiyonla uğraşma..
sehercim oğluna geçmiş olsun..biz bile havlardan etkileniyoruz çocuklar ne yapsın!annelik işte hasta olunca yürek sızlıyor değil mi?
ünver(elif)cim maşallah bebişine..ne güzel yandan yüzünü görmüşsün ..ben de özledim kızımı ama 28nde gideceğim bursaya o zaman görürüm yavrumu..
aylincim doğum raporunu almışsın hayırlı olsun..ohhh temmuz annesi maşallah diyelim..sen bizden önce al kucağına sağlıkla bize de anlatırsın deneyimlerini..
kezbancımla bugün ben de konuştum hep aynıymış alıştım sancılarla yaşamaya dedi..bir geliyormuş saatlerce sonra geçiyormuş yine geliyormuş sancılar..kızcağız 15 kez doğurdu zaten.:sm_confused:
hepinizi öptüm güzeller..yine eşimin kardeşi gelecek pek sık giremeyebilirim nete gelen giden malum..:sm_confused:
nihancım tamam kendimi yormayacağım..sen de dikkat edeceksin ama söz mü?sen de yorma kendini...

kızlarr kimsecikler kalmamış snaırım .. pedicigim bitek senle ben kalmıuşız oda heriften anca fırsat buldumda g,irdim nete .. canım nasılsın bakaılm senin kuş napıyo annesi.. benimkiler şimdiden başladı karnımı tuhaf şekillere sokmaya bugün yaptılar baya şaşırdım gece gece valla şok ettiler bide agrı yaptılar tabii..allahım hepimizn yar ve ayrdımcısı olucaktır eminim.... canlarım ben çıkıyorum .. hepinizi öpüyorum tatlı rüyalar görün ... şöle bebişinizi kucagıunıza aldıgınısı onu emzirdignizi altını degiştirdignizi.. öle şeyler bu gece herkes bebişini emzirir inşşallah bebişiyle ilgili hayırlı rüyalar görür inşallah.. allah kuşlarımızı bizlere bagışlasın inşallah....

günaydın canlarımmmmmm... bugün kuzucuklarımız nasıl bakalım... böle hepinizi kucak kucak öpütyorum.. sonracıgıma melekleriminde bol tekmelii bir günü olsun diliyorumm.. şöle biraz karnınızı oraya buraya götürsünlerde yamulsun :)))

Kızlar size birşey sorucam..Hiç buluşma ayarlayıp buluştunuz mu??
Ya da buluşmayı planlıyor musunuz?
Herhalde çok komik bir görüntü olurdu şuanda karnı burnunda bir grup kadının bir yerde bir araya gelmesi :)))

merhaba helinaslıcım ben daha önce ayarlamak istemiştim ama pek ilgilenen olmadı :1no2:belki şimdi olur :1hug:

günaydın kıslar:sm_cool: helinaslıcım :sm_cool: ilk bebegim:sm_cool: ve sehercim gülommmm gününz bol hareketli ve problemsiz gecsin cici hamişler

evet canım çok komik ourduu.... evet arzucugum böle bişeye gişrştii ama olmadıı ama inşallah dogumdan sonra buluşucaz biz arzu ylaa:) bu arada msn varmı helinciim senin ordan da görüşelimm... :icecream:

Sehercim ozel mesaj attım cnm..
Bu arada bence dogurmadan yapabiliriz önümüzdeki hafta..
Bakalım kac kişi gelebilir..Boyle merkezi bir yerde bir kafede buluşulabilir.
Besiktaşta flan..10 kişi bile olsa guzel olmaz mı??Herkes izne ayrılıyor ztn..

Günaydin Güzel Anneler Ve Bebişleri,,, Nasilsiniz Bugün?
Kizlar Ben Hamile Kaldigimdan Beri Balik Yiyemiyodum Dün Bi Deneyeyim Dedim Eşim Ve 2 Arkadaşimizla çekmeköyde Bi Balik Restoranina Gittik Inanilmaz Lezzetliydi Eğer Sizde Benim Gibi Evde Balik Yiyemiyorsaniz Tavsiye Ederim.. (ben Balik Yemiyordum Ama Hamileliğim Boyunca çok Ceviz Yedim Omega 3 ü Ondan Almişimdir Ama Baligin Yeride Ayri....)

herkese merhabalarrr güzell günlerrr diliyorumm bebişlerinizlee. iki gündür yazamadım arkadaşlar yazıları okudum ama inanınn çok yoruluyorum geceleride uykusuzluk olunca eve gelip hemen uyuyorumm. umarım herkesciklerr iyidirr.
helinaslı canımm seninlede görüşemedik bir türlü müsait olamadımm inşllah görüşmek dilegiyle canımm. herkesii çook öpüyorum bebişlerinizle birliktee..

merhaba kızlarrrrrrrrrrrrr ve çok sevdiğim minicik elli ayaklı bebişleri
a.s.
umarım herkes iyidir...ben iyiyim arkadaşlarım ama kalp çarpıntılarım oluyor herhalde sıcaklardan..bir de çok yediysem oluyor..midem tamamen küçüldü zaten..üstüne baskı varyerimsenibenkızım iyi olsunda ben bu sıkıntılara razıyım..
nihancım nasıl oldun?
kezbancımı henüz aramadım arayınca haber veririm size de!
hep yatmak uyumak istiyorum sizde de oluyor mu?yatsam hep uzansam öyle uyuyup uyuyup uyansam ve yatsam..ama yemek yiyip yatmak hiç iyi gelmiyor bana özellikle ilk 3 aydan biliyorum acayip kilo almıştım ben..ben eğer uykuya düşersem deli kilo alıyorum..sizde de oluyor mu?
sanem,havva nerelerdeler arkadaşlar?uzun zamandır giriğimde göremediğimiz arkadaşlarımız var...umarım iyisiniz canlarım..
hepinizi öptümŞeniz
minicikleri de kokluyorum..kendinize iyi bakın arada bakmaya çalışacağım ben .ama eşimin kardeşi geldiğinden sıkca bakamayabilirim..görüşürüz..

Merhaba güzel anneler. Ben sabah doktordaydım, kızımı gördüm :)) eli ağzındaydı, makat durumdaydı yaramazım. Doktor daha döner dedi. Kilosu biraz endişelendirdi beni, doktor normal dedi ama bana az geldi sanki. 1320 gr çıktı. Bundan sonra beslenmeme biraz daha dikkat etmem gerekiyor sanırım. Bacak aralarımdaki ağrıyı sordum. Bu sorun ya çok ayakta durmaktan ya da çok spor yapmış olanlarda olurmuş. Benim mesleğim masa başı ama ben hamilelikten önce çok spor yapardım. Hamile kalınca sadece yürüyüş yapmaya başladım. Doktor yine bacak hareketleri yapmamı söyledi. Yattığım yerden bacaklarımı havaya kaldırıp bisiklet çevirme hareketi bile rahatlatır ağrılarını dedi.

Trend ve Bamboo çok sevindim bebişlerinizin tarihinin belli olmasına, Allah hayırlı doğum versin inşallah şekerler. Olsun bebişleriniz temmuzda gelse bile siz ağustos annesi sayılırsınız :))

Ayyy Canim Hiç Sorma Sürekli Uyku Hali Bende De Var Sabah 11 De Kalktim Kahvalti Ettim 12 De Bi Yattim Yeni Uyandim Ama şimdi Yatsam Yine Uyurum Ama Ben En Baştan Beri Böyleydim Uyku Bende Kilo Yapmiyo Sanirim şuana Kadar Toplam 7 Kg Aldim. Ayrica çarpinti Sorunu Bende Yaşiyorum Bende Trioid Var Sürekli Ilaç Kullaniyorum Ama Bu çarpintilar Sicaktan Sanirim Bu Siralar Sik Sik Oluyo...

Gamzecim Hiç üzülme Dr Un Dediği Gibi Kizinin Kilosu Normal Benim Kiz 28+4 1230 Civarindaydi Senin Haftan Biraz Bizden Az Oldugu Için Sana öle Geliyo Hiç Merak Etme Kendinide üzme Sen çalişyosun Ya Bizim Kadar Dinlenemiyosun Onunda Etkisi Vardir Bi Izne Ayril Ozaman Görürsün... Ayrica Bacak Arasindaki Agri Bende De Uzun Süredir Var Aksine Ben Hiç Spor Yapmayan Biriyim Yürüyüşü Bile Haftada 1-2 Oda Alişveriş Yaparken... Ama şu Bisiklet çevirme Hareketini Deniyeceğim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…