2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba Kizlar Bende Auğuttos Annesi Olucam...adım Ciğdem...

Aramiza Hoşgeldin Canim .. Agusosda Dogacak Bebişlerin Listesi Isimli Konuya Muhtmel Dogum Tarihini Bebişinin Cinsiyetini Ve Eger Belliyse Ismini Mesaj Atarsan Senide Listemize Ekleyelim...

GÜNAYDIN FISTIKLAR VE ONLARIN MINIKLERIIIIII
HERKESE GÜZEL BIR GÜN DILIYORUM. BURDA YINE YAGMUS HAVASI VAR, INSALLAH YAZ I GÖRMEK BIZE DE NASIP OLUR:roflol::roflol:
NIHANCIIIMM CANIM AGRILARIN NASIL OLDU? HAFIFLEMISTIR INSALLAH, KENDINE DIKKAT ET OLURMU? BOL BOL DINLEN
ÖZGECIM GECMIS OLSUN, DIKKAT ET SENDE KENDINE, COK YORULDUN BU ARALAR. NE GÜZEL CANIM, EN AZINDAN ESIN ISTEYKEN YANLIZ DEGILSIN yerimseniben
NURAYCIM VE AYLINCIM SIZINDE GÖZÜNÜZ AYDIN, DOGUM TARIHLERINIZ BELLI OLMUS, AYYY AZ KALMIS YA, ZAMAN GECMIYO GIBI GELIYO AMA ÖYLE BI HIZLA GECICEK KI ANLAMICAKSINIZ BILE.ALLAHIM HEPINIZE HAYIRLISIYLA KUCAGINIZA VERSIN
DIGER ANNI$LER UMARIM HERKES IYIDIR. KEZBANDAN HABER ALDIKCA YAZIYORUM ZATEN DIGER TOPIGE.
BÜTÜN ANNI$LERI ÖPTÜM TABI ONLARIN MINIKLERINI DAHA COK ÖPTÜM...BOL TEKMELI BIR GÜNÜNÜZ OLSUN INSALLAH

cıkletcigim ve denzicigim h geldiniz aramıza.. allahım hayırlıı dogumlar nasip etsin inşallahh.. saglıcakla hepimiz bebişlerimizi kucagımıza alırız inşallah...

ya kızlarr bişi sorucamm.... bende akıntıı şeklinte iltihap gelio.. basen az basende kilotumu biraz ıslatıcak şekilde.. rengide hafif sarıı sıvı şekilde oluyo.. sizdede böle bişi oluyomu.. bide ayaklarımda çorap olmasın hemen oram kaşınmaya başlıyoo.. sanırım bu iltihap yüzünden oluyo... ama ayaklarımda ateş gibi yanıyoo ya bide çorap giyince maf oluyom.. sizlerde varmı böle sorunlar..

cıkletcigim ve denzicigim h geldiniz aramıza.. allahım hayırlıı dogumlar nasip etsin inşallahh.. saglıcakla hepimiz bebişlerimizi kucagımıza alırız inşallah...

TEŞEKKÜRLER CANIM..Allah sana kolaylık versin şekerim..4 erkek lülülülülülü

merhabalar kızlar umarım herkes iyidir doğumu temmuzda görünenler varmı ne güzel bebeişlerinizi önce göreceksiniz.bende pazartesi günü doktordaydım ağustosun başı gibi görünüyo doğumun dedi doktor biraz heyecanlandım.hayırlısıyla bi doğsalardı
normal istiyodum ama sanırım sezeryan olacak iyce korku bastı beni.sanki normal doğurmak için gücüm kalmamış gibiyim bu aralar .bende hep uyumak istiyorum yada hep yatmak vucudum çok kırgın
birde ben çalışabilir raporumu alıcaktım bu hafta sonu alıcam ama doktorum 3 hafta çalışabilir veriyor ağustosun başında doğumun başlayacağı için gerek yok dedi.ben doğumdan sonra kullanmak istiyordum raporlarımı dedim yine ekleriz doğumdan sonraya raporlarınıo dedi pek bişeyu anlamadım

Unvere canım çok teşekkür ederim biraz rahatladım. Doğru söylüyosun aslında ben hafta olarak daha gerideyim ve sizin tosuncuklarınızı görünce sanırım benimki biraz az gözüktü, bu da beni biraz korkuttu. Çok şükür bebeğimin sağlığı yerinde.

Çiğdem ve Deniz aramıza hoşgeldiniz kızlar. Allah zamanında ve hayırlı doğum versin inşallah.

Sehercim akıntı bende de oluyor. Bazen sarı geldiğide oluyor ama genelde beyaz. Bazen çok az bazende oldukça fazla olabiliyor. Ben dikkat ettim çok yürüdüğüm ya da yorulduğumda akıntı şiddetli oluyor. Eğer kokuluysa mutlaka doktoruna danış canım, sonra iltihap bebişlerine zarar vermesin.

Unvere canım çok teşekkür ederim biraz rahatladım. Doğru söylüyosun aslında ben hafta olarak daha gerideyim ve sizin tosuncuklarınızı görünce sanırım benimki biraz az gözüktü, bu da beni biraz korkuttu. Çok şükür bebeğimin sağlığı yerinde.

Çiğdem ve Deniz aramıza hoşgeldiniz kızlar. Allah zamanında ve hayırlı doğum versin inşallah.

Sehercim akıntı bende de oluyor. Bazen sarı geldiğide oluyor ama genelde beyaz. Bazen çok az bazende oldukça fazla olabiliyor. Ben dikkat ettim çok yürüdüğüm ya da yorulduğumda akıntı şiddetli oluyor. Eğer kokuluysa mutlaka doktoruna danış canım, sonra iltihap bebişlerine zarar vermesin.

ELİFcim(ünvere) maşallah prensesine,kistin küçülmesine de çok sevindim tatlım.ne güsel gördün.kızını ben de pzrts gideceğim inşallah,benimki nsl oldu acaba?
AYLİNcim cnm çok sevindim senin adına,çok az zman kaldı ne güsel kavuşacaksın oğluşuna,nasılmış ne kadar olmuş oğluşun?
BAMBOO maşallah oğluşuna cnmcım,sağlıkla al kucağına inşallah.
NURAYcım sen de temmuz annesi olacaksın demek.ahh ağırlaştığım zamanlar olmasaydı sana da aylin’e de gelmek isterdim yaaa
ÖZGEcim ağrılarım devam ediyo,dün gündüz iyiydim ama akşam eşim işten geldiğinde aşağı doğru biraz yürüdük bana tam işkenceydi.kasıklarımda ve belimde inanılmaz bir ağrı oldu.doktorla konuştum direk yatmamı söyledi. Tüm gün yatmaya başladım ben de cnmcım.Uyku hali bende de var cnm,sanki bırakılsa hep uyuyacağım ama ağrılardan da uyumak mümkün olmuyor.
DENİZ002 ve CİKKLET aramıza hoş geldinİZ ,sağlıkla alın bebişlerinizi kucağınıza inşallah
GAMZELİNAcım maşallah kızına cnmcım,daha öncede sölemiştik önemli olan kilo değil tatlım bebişlerin sağlıklı oluşları.doktorda normal dediyse endişelenme sakın
SEHERcim cnm akıntı bende de var ama seninkinin rengi farklı oluyorsa ve kaşıntı varsa doktorunla konuşmanda fayda var cnmcım

selam arkadaşlar ya ben bugün o kadar üzgünümki tiroid bezlerim biraz az çalışıyormuş testlerden öle anlaşıldı nette biraz araştırdım tiroid hormonu yeteri kadar bebek tarafınan alınmassa zeka geriliği olabiliomuş yarın endokrinoloji bölümünden bi dr randevu aldım bana dua edin olur mu umarım çok fazla düşük değildir ve herşey normaldir bu saatten sonra ne yapabilirim ki nese çok kötüyüm sonra görüşürüz umarım

Canım triod için bol bol balık yemen gerekli..haftada 2 gün..eğer balık yersen en doğal şekilde sorunu cözmüş olursun...birde deniz tuzu bulabilirsen deniz tuzu kullan..

Canım triod için bol bol balık yemen gerekli..haftada 2 gün..eğer balık yersen en doğal şekilde sorunu cözmüş olursun...birde deniz tuzu bulabilirsen deniz tuzu kullan..

ya umarım dediğin gibi olur ciklett ya neden bilmiorum ama netten bazı şeyleri görünce moralim gerçekten çok bozuldu dediğini yapıcam bakalım yarın dr ne dicek

Dedimğim gibi canım arkadaşım balık ye sofradan eksik etme her hafta ama bazı balıklar...herpsi deil...ben bi araştırayım sana yazıcam linkini...

Guatrı önlemek için en iyi yol iyotlu tuz kullanmak, bol miktarda balık, midye, karides ve deniz mahsulleri yemek, tatilleri deniz kenarında geçirmektir. Kara lahana gibi guatr yapan besinlerden ve troidi bozan ilaçlardan uzak durmak gerekir.

ALINTIDIR...

ya çok saol canım yarın inşallah daha büyük bişiler çıkmazda bende bi rahata ererim ama dediğin gibi balık yiyerek geçsee daha ne isterimki umarım çözüm olur

Ben de senelerdir hipotiroidi var..O yuzden bu konuda bilgilendirebilirm seni..Okumadigim kaynak kalmadi cnm..Oncelikle sunu sorayim..Tahlil sonucun kac cikti?? TSH seviyen nedir? Zeka geriligi sonuna kadar teshis konmazsa olma ihtimali var ama senin basta tahlillerini yapmadilar mi??? Kacinci haftada ogrendin ve daha once tiroide ne zaman bakilmisti..Eger seviye cok oynamadiysa dert edilicek bisey diil..Benimde 2.ayda mesela bebek bi anda hizli cektigi icin hormon az gelmisti..Oyle bi panik yasadik ama bende seviye bayaa oynamisti..Sen bilgilerini yazarsan yardimci olmaya calisirim cnm..Unutma tiroid bir hastalik diil..Sakin dert etme..Allah caresi olmayan dert vermesin..

Tiroid balik yiyerek geciyo olsaydi tiroid ilaclari cope giderdi cnm..Ama inan bana kullanilan ilac aslinda ilac filan diil..Sen; sende az olan hormonu icerek yerine koyuyosun..Yani bir ilac icip tiroid bezlerini calistirmaya calismiyosun..Bu yuzden bebege hic bir sakincasi yok..Sentetik diil cunku ilac tamamen dogal..Lutfen kafaya takma cnm..Balik gibi yiyecekler tiroid hastaligina iyi gelir tabiki ama asla gecirmez..Seviyede oynama yaptirmaz..Lutfen icini ferah tut cnm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…