2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bak canım kaç defa tuvalete çıktığını falan soruyolar eğer çok sıksa ihmal etme derim sususz kalmamalısın die biliorum en iisi dr u ara ve sor o seni yönlendirir geçmiş olsun

inş. ciddi bişi deildir ama sen yinede dikkatli ol canım...

canım aklına hemen kötü şey getirme.sıcaklardandır.bol su iç ve dr unu ara danış için rahatlasın,stres yavrularımıza zararlı biliyorsun

SEHER geçmiş olsun canım oglişine..senin eşin sivaslıymış..Sivasın neresinden..benimde baba tarafım sivaslı/şarkışla/igdecik..

UNVERE maaşallah kızına...rahat rahat yatıyo annesinin karnında demek şirine a.s..Allah nazarlardan korusun..saglıkla gelsin inşallah Kistinde küçülmüş çok şükür arkadaşım..

BAMBOO senin oglişede maaşallah..Allah korusun sizleri.. Ne mutlu size yüzünü görebilmişsiniz..pazartesi de ben gidicem inşallah net görürüm bende yüzünü.. şimdiden heyecan bastı benide..:teytey: Herşey yolunda gider inşallah arkadaşım hiç endişeleneme testlerr için..Troit testin inşallah düşündügün gibi çıkar canım ..dur hemen strese girme endişelenme..dualarımız seninle..aklına kötü bişey getirme.allahın izniyle bişeycikler olmaz inşallah..

DENİZ hoş geldin arkadaşım..ssaglıklı zamanında gelsin bebişin...

İSTANBULLU hamişleerrrrrrr toplanın bakalım oooh ne güzel...bizi düşünen yok tabii :1closedeyes:İstaanbula çok geldim kaldım da bir istanbullu olamadık..güzel şehir vesselam...paran bol olucak yiyip içip geziceksin..gezilecek o kadar çok yeri varki şanslısınız kızlar.

GAMZE_LİNA maaşallah bebişine,yediklerin bebegine yarasın inşallah Kilosu normal dert etme bu haftalardan sonra hızla kilo alıyorlarmışş..bi dahaki gittiginde bi bakarsın tontiş olmuş bebişin... Benimde bacak aram agrıyor ama ne çok ayakta duruyorum ne de spor yapıyorum...Buna ragmen agrı oluyor ama bacaklaını kaldır dinlen işe yarıyor ozaman...

PEDİASTRUM bende çok uyuyorum.Gece uyuyorum. sabah kahvaltıdn sonra uyuyorum öögleden sonra uyanıyorum nerdeyse..günümün çogu uyumakla geçiyor..Gündüz uykuya direnmeye çalışıyorum uyumayım diyorum ama sanki narkoz vermişler gibi pat bayılıyorum walla ne olcak böyle bilmiyouma.s

ÇİĞDEM hoşgeldin sende agustos annesi , Allah sana da hayırlı saglıklı dogum nasip etsin arkadaşım

ECENAS bende ishaldim bi kaçgündür daha dogrusu arar ara oluyorum sonra düzeliyor sonra yine tekrarlıyor..doktora hiç sormadım. yediklerimizdendir diye düşünüyordum..Gebelik zehirlenmesi degildir ya sanmıyorum..senden duydum ishal bir başına zehirlenmenin belirtisi degildir ..ben 3 gün boyunca ishaldim. çocukta bişey yoktu kıpır kıprdı.bugün düzeldim mesela..çok fazla endişelenme yinede doktoruna sor merakta kalıyorsan...pazartesi doktorda olucam bende sorarım canım..

NİHAN seni üzen her kimse takma kafana canım benim.. şu halde kim böyle seni sinir edip strese sokuyorsa yaptıgından utansın...Agrıların nasıl oldu canım..nasılsın şimdi..bolbol dinlen bak dışarı çıkayım deme ...hiçbirşey içinde canını sıkma..Doktora göründünmü..:1hug::teselli: minik yigencigim elvinimide öpüyorum..

Arzucummmm, ishal bence kesin havalardan olmustur.Ya da yediklerinden filan...Tansiyon aletin varsa hemen olc bi tansiyonunu..Cunku gebelik zehirlenmesinin en onemli belirtileri yuksek tansiyon, ellerde ayaklarda hatta yuzde sislik..Preklampsi denen hastaligin ishalden once cok onemli belirtileri var..Yani bu digerleri yoksa sakin bi sekilde ishalini doktorcuguna danisabilirsin tatlim..Ama tehlikeli olan vucudda asiri bir odem toplanmasi ve yuksek tansiyon..Opuyorum tatlimm..Şeniz

Hepinize GUNAYDIIINN guzel annelerim benim.:sm_cool:.Bebislerinizin oynamalarini dinleyerek guzel bir gun gecirmenizi diliyorum..:dance:Hepinizi kocaman opuyorummmmmm Şeniz

günaydın canlarım,,
aslıcım sen çalışıyomuydun? yoksa benim gibi eş durumundan mı erken kallktın? bende eşimi yolladım çok aşırı sıcak var burda çok bunaldım bi duş aldım şimdi kızımla tekrar uyuyacagız...

Ben es durumundan erken kalktim cnm..Saat 6 da kalkiyoruz biz cnm her sabah..Ben ztn uyumayi cok sevmem sabahlari..Cok da sicak..Bugun nasil gecicek bu sicakla onu dusunuyorum kara kara...fisfisfis

Günaydin Canlarim Umarim Bugün Iyisinizdir Bende Dün Güya Tatil Yaptim Işe Gelmedim Ama Evde Canim çikti Temizlikten Bugün Geldim Gene Sicaklarda Iyice Artti Işimiz Git Gide Zorlaşiyor Allah Yardimcimiz Olsun Inş.
Bebişlerine Gören Arkadaşlarimin Bebişlerine Maşallah Benimde 19 Temmuzdan Sonra Beklicez Dedi Doktorum Ben Normal Düşündüğüm Için Ama Bende çok Istiyorum Biran önce Doğurayim Diye Ama Küveze Konulsun Istemiyorum .
Bikaç Arkadaşimda Tiroid çikmiş Geçmiş Olsun Canlarim
Nihancim Sende Sikma Canini Arkadaşim Biz Seni Biliyoruz Sakin Elvinimizide üzme Gereksiz Yere
Hepinizi öptüm Allaha Emanet Olun Bu Arada Kezbanciğimida çok özledim Valla

günaydın arkadaşlarrr a.s.
Gamze lina canm bebişin maşallah sağlıklı herşey yolunda bak kilosuna takma bakimm kilolu bebişler sağlıklı diye bi kural yok lütfen linayı da üzme öpüyorum ikinizde cnmm
bamboo cnm endişelenme hayırlıs ile bir problem çıkmayacak cnmm halinaslı ne güzelde bilgiler vermiş saol cnm
arzucuğum geçmiş olsun umarım bugün hemen atlatırsın cnmm lütfen kötü şeyler getirme aklına
nihancığım umarım ağrıların biraz dinmiştir çok çok dikkat et cnmm dinlen bol bol
deniz ve çiğdem hoşgeldiniz hanımlarr sağlıklı doğumlar diliyorum
uykucu arkadaşlar duyduğuma göre hamişlikte ne kadar uyursan bebişe geçermiş doğunca bebişlerde uyuyacakmış hayırlısıyla inşş uyusunda büyüsünler canlarımm
havva canım eve geçtin bizi unuttun walla arada yaz prensesinle iyi olduğunuzu bilelim arkadaşım
dark elf cnmm görünmüyorsun fazla nerelerdesin bakimm iyi olduğunu yaz bize olur mu

Günayydınn kızlarr biz geldikk...ayy günlerimiz azalıyor...:dance:heyecan:dance:korkuuu:1no2:

hava dünden beri çok sıcakk ya çatlicamm :1shok:

kızlar bende hiç korku yok bebeğimin sağlıklı bi şekilde kollarımda olcağını bilsem bugün gider doğururdum valla

Herkese gunaydinlarrrr,arkadaslar bu zamanlarda bebisleriniz 1 saatte 4 kere hareket etmesi gerekiyormus doktorum bi liste verdi takip et dedi bende yaziyorum tarihi saati bunla ilgili bilgisi olan varmi... aklimda boyle birsey yokken simdi pipirikli etti beni bu doktor:)

günaydın arkadaşlarım nasılsınız bakalım a.s.dün giremedim foruma:sm_confused:
tüm gün eşimle ve arkadaşlarımızla gezdikk.yerimseniben
bebişleriniz nasıll havalarda gerçekten çookk sıcaka.sallah hepimize kolaylık versinnn:1hug:
ya kızlar bişey sorucam iki gündür sabah kalktığımda özellikle sol tarafıma yatarken kalbiimde çarpıntı oluyoofisfisfisçok hızlı atıyobenneyaptımkiyerinden çıkıcakmış gibii...
sizde de oluyo mufisfisfisdr gitsem mi acabaaaaa:sm_confused:hepinizi öpüyorum Şenizkendinize vee bebişlerinize iyi bakınnnnnnnnn

Maviscim gunaydin ayni sey bendede oluyor doktoruma sordugunda cok normal dedi,hamilelerde en sik gorulen belirti,birde sol tarafimiza yattigimizda kalbimize kan pompalandigi icin carpinti olabiliyor.. bu arada asiri sicaklara dikkat et koruyucusuz cikma disari bide gun asiri ilik su banyosu yap cok rahatlicaksin.. bunlar benimde yaptiklarim.s... bebisinede cok iyi gelir ,,,

Yildizlar Ben Bu Konuya çok Dikkat Etmiyorum Açikçasi Bebişim Genelde Oynar Zaten Oynamadiği Zamanda Beklerim Belki Uyuyordur Diye Ama Saymakla Aklim Karişir Benim Ben Gün Içindeki Haraketlerine Bakiyorum Hiç Stres Yapma Kendine Artik Büyüdükleri Içinde Herşeyleri Belli Oluyor Zaten Ne Tarafta Olduklari Falan

günaydın arkadaşlar hepinize iyi günler, Allah yardımcımız olsun bugün aşırı sıcak nefesim daralıyo ve benim de çarpıntım oluyo ama normal bunlar sanırım, bugün işyerinden bana izin verdiler sağolsunlar çok sıcak sen gelme dediler, bu arada temmuzda doğum yapıcaklar arasındayım kesinleşti sezeryan olacağı için 26 temmuzda doğum yani 37 gün kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…