YA CANIM BU GEBELİK ZEHİRLENMESİ DİYE BİŞEY VARMIŞ ONUN BELİRTİSİ OLABİLİRMİŞ O YÜZDEN PANİK OLDUM..24 saatten fazla sürmemeliymiş bakalım takip etmek gerekliymiş..yarın akşama kadar düzelmesi gerek
YA CANIM BU GEBELİK ZEHİRLENMESİ DİYE BİŞEY VARMIŞ ONUN BELİRTİSİ OLABİLİRMİŞ O YÜZDEN PANİK OLDUM..24 saatten fazla sürmemeliymiş bakalım takip etmek gerekliymiş..yarın akşama kadar düzelmesi gerek
günaydın canlarım,,
aslıcım sen çalışıyomuydun? yoksa benim gibi eş durumundan mı erken kallktın? bende eşimi yolladım çok aşırı sıcak var burda çok bunaldım bi duş aldım şimdi kızımla tekrar uyuyacagız...
kızlar bende hiç korku yok bebeğimin sağlıklı bi şekilde kollarımda olcağını bilsem bugün gider doğururdum valla
Maviscim gunaydin ayni sey bendede oluyor doktoruma sordugunda cok normal dedi,hamilelerde en sik gorulen belirti,birde sol tarafimiza yattigimizda kalbimize kan pompalandigi icin carpinti olabiliyor.. bu arada asiri sicaklara dikkat et koruyucusuz cikma disari bide gun asiri ilik su banyosu yap cok rahatlicaksin.. bunlar benimde yaptiklarim.s... bebisinede cok iyi gelir ,,,günaydın arkadaşlarım nasılsınız bakalım a.s.dün giremedim foruma:sm_confused:
tüm gün eşimle ve arkadaşlarımızla gezdikk.yerimseniben
bebişleriniz nasıll havalarda gerçekten çookk sıcaka.sallah hepimize kolaylık versinnn:1hug:
ya kızlar bişey sorucam iki gündür sabah kalktığımda özellikle sol tarafıma yatarken kalbiimde çarpıntı oluyoofisfisfisçok hızlı atıyobenneyaptımkiyerinden çıkıcakmış gibii...
sizde de oluyo mufisfisfisdr gitsem mi acabaaaaa:sm_confused:hepinizi öpüyorum Şenizkendinize vee bebişlerinize iyi bakınnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?