2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı


özel msg atamıyorum size neden bilmem,üstelik şunu söliyim ağustos anneleri dışında başka bir ayın anneleri ile hiç konuşmadım.dediğin kişiyi de tanımıyorum. tanımadığım insana da sölediğin gibi msg atamam.temmuz annelerine sadece arkadaşımız kezbanın durumunu bildirmek için bir kere msg yazdım o kadar. senin tavrınında hoş karşılanır bi yanı olamaz bence,peşin hükümlü olma derim
 
elvincim nasılsına.scanım hiç bişey için canını sıkma bebişini düşün sen üzülünce o da üzülür dimi:teselli:

SAOL CNM benim ama insan küt diye haketmediği bir tepki ile ve tanımadığı birinden gelince sinir oluyo şaşırıyo benim gibi..neyse sizler beni biliyosunuz önemli olan da bu :) a.s.
 

YA NE DİYOSUN SEN kimsin demet kim ay deliricem tanımıyorum sizi ,kimseye de bi şi demedim.ne zaman yazmışım ne yazmışım yazmadım ki tanımıyorum bu demet kim ala ala yaaaa Kötü Kazen
 
çiğdem Daha Fazla Uzatmayin Bence Bu Konuyu... Belliki Bi Yanliş Anlaşilma Olmuş,arkadaşin Içinde üzüldüm..buarsi Yazişma Ortami Bazen Konuştugumuz Kelimeyi Yazarak Ifade Ettiğimizde Farkli Anlaşilabiliyo..ama Bak Kendinde Diosun Karşimizdakini De Düşünüp öle Konuşmaliyiz Die .. Bu Durumda Nihanin Durumunu En Iyi Anlayacak Kişilerden Biride Sensin çünkü Sende Hamilesin Lütfen Daha Fazla Uzatip Ne Kendinizi Nede Bebişlerinizi üzümeyin...
 
herkese merhabalarr güzel annelerr ve minik bebişlerrr. umarımm bütün annelerimmiz ve bebişlerimizin saglıkları iyidir. hava bugün çok sıcak mecbur olmadıktan sonra çıkmayınn arkadaşlarımm.
nihancımm canım benimm yaaa üzme sakin ol canım benimm. ciklett arkadaşım belki başkasıyla karıştırıyorsunuzdur, nihan arkadaşımız çok düşünceli,ince bir arkadaşımız. nihancımm sen sıkma tatlı canını güzel arkadaşımm.
 

Ben şirketimle anlaştım canım, doğumdan sonrada idare edecekler, sonra ben istifa edeceğim. Yani doğumdan sonra çalışmayacağım. Sırf haklarımı alayım diye işten çıkarmayacaklar beni. Kızımı kreşe başlayana kadar ben büyütmek istiyorum, zaten bakacak kimsede yok canım. Ankarada kimsemiz yok maalesef, bakıcıların elinede bırakmak istemiyorum kızımı.
 
Ünverecim tamam canım uzatmıyorum ben de anladığım için nihan arkadaşımıza bunu anlatmaya calışıyorum işte..neyse keyifli paylaşımlar tekrardan..
 
selam arkadaşlar nasılız bakalım sıcaklarda bayılmak üzereyim valla buarada dün girmedim foruma neler olmuş böyle sanırım bi yanlış anlma var ortada nihancım gerilme lütfen sanırım çiğdem seni karıştırdı siz hamişlere böyle atışmalar hiç yakışmıyo arkadaşlarklava:buarada izmirden ablam geldi oğluşumun cicilerini yıkayıp ütülüyoruz saolsun ablacımda yardımıma geldi ee malum günlerim azalıyor artık:)
 
Nihancım canım bu arkadaş büyük ihtimal seni biriyle karıştırıyor. Lütfen artık cevap verme canım çünkü sen boşuna üzülüyorsun. Bebişini düşün kafandan at bu olayı canım. Bizler seni biliyoruz ya o yeter.
 

arkadaşım yanılıyorsun nihan öyle biri değil nerden biliyorsun emin olduğunu yapmayın böyle bak bebişleriniz var onlarıda düşünün yok ben ihtimal bile vermiyorum zaten arkadaşını üzecek bişey yapmaz bizim arkadaşımızı öyle biri değill sen karıştırıyorsun kesinn lütfenn uzatmayalım bunu daha fazla
 
KIZLAR TEŞEKKÜR EDERİM walla tanımıyorum başka aylardan anne,kimseye de bi şi demedim,çiğdem hn ve arkadaşı demet ki bilmiyorum.arkadaşına geçmiş olsun ama walla şu anda sinirden ağlıyorum. hayatta en sinir olduğum yapmadığım br şeyle suçlanmak ve yanlış anlaşılmaktır ben kendi derdimdeyim buradaki herkesin bebeği benim yeğenim,tanımadığım birini neden üziyim ne demişim bilmiyorum walla
sinirlerim boşaldı,zaten düştüğüm için tv karşısında yatıyorum biraz dinlenicem kızlar
 
Nihancim Canim Takma Kafana Mutlaka Yanlş Anlaşilma Olmuş.. Sen Dinlenmene Bak Sakin üzülüpte Elvinimizde üzme Annesi...( Bu Arada Agrilarin Ne Durumda?)
 
NİHAN böyle bişey için üzülüp agladıgına degermi..elvinide üzüyorsun bak.. Senin ince duygusal duyarlı biri oldugunu kimseye bugüne kadar bir saygısızlık yapmadıgını hepimiz biliyoruz..Ayrıca böyle annelik duygusundan bebişlerden bahsedilen bir formda kim kime neden saygısızlık etsin neden agza alınmayacak boyutta bişeyler söylensinki,bu bana hiç inandırıcı gelmedi, aklım almıyor bir türlü...Böyle bir şey şayet olmuşsada bu sen degilsindir.
Çiğdem arkadaşımızda karıştırıyordur emin olmadan birbirinizi suçlamayın..ve ne olursa olsun birbirinize kırıcı davranmayın...her ikinizde hamilesiniz hassassınız lütfen arkadaşlar..DEMEt hanım için üzüldük çok geçmiş olsun ..Böyle şeyler hiçbirimize yaşatmasın Allah..
 
Nihancim Canim Takma Kafana Mutlaka Yanlş Anlaşilma Olmuş.. Sen Dinlenmene Bak Sakin üzülüpte Elvinimizde üzme Annesi...( Bu Arada Agrilarin Ne Durumda?)

SAOL cnm benim. geceleri ağrıdan yatmak zor oluyor,kafamın altında 3 yastık belimde ve göbeğimde birer yastık,kalçamın ağrısı da dayanılmaz olduğu için dün akşam altıma annem pofidik yorgan koydu yumuşak olsun diye.ama gene de uyumak zor. şu anda iyiyim ama akşamları kasık ve bel ağrım artıyor. o yüzden doktorun dediği gibi 2 gündür tv karşısında yatıyorum cnmcım,neyseki elvin hareketli teyzesi :)
 
Annecik hasta bari elvin iyi saglıklı olsun hareketli olduguna sevindim ccanım.. o da Annesine moral veriyor agrıları dinsin diyea.s zeki şirinem
 
Annecik hasta bari elvin iyi saglıklı olsun hareketli olduguna sevindim ccanım.. o da Annesine moral veriyor agrıları dinsin diyea.s zeki şirinem

EVT öle teyzesi :) hareket etmediğinde korkuyorum zaten,düşmemden sonra hep hareketleri konusunda tetikteyim bi temmuz sonu gelse de hayırlısı ile..bakalım pzrts dr da randevumuz var o ne dicek
 
kızlarr noldu böle gergin olmuş form biraz.. ama ben böle şeylere gerek olmadıgını düşünüyorum... çünküü o iki kişi arasında geçmiş bir olaydır her ne geçtiyse.... var sayalımm öle bişi oldu bişi sebebsiz çıkmas kii ... her iki tarafı dinlemek lasım .. ark. die öncülük olmamalı.. ben bu formdayım ve agustos anneleri nden baya ark. var Nihancıgıma gelince çok tatlı bana göre hiç bi kırıcı yazısınıda okumadım 4 aydır... hepp çok nazik ve şirin konuşur gerçii burda yazışan tüm anneler öle diger formlarda yazı yazan burdan bi kaç ark gördüm onlarda hep aynı uslüpta şirin yanii.... zannetmiyorum kii nihancıgımın kırıcı olucagını ...ark. die deil sadece ben konuşma tarzından yola çıkarak böle söylüyorum bizlere yaklaşımından dolayıı böle rahat söylüyorumm... nihancıgım üzme kendini canım ... elvin de üzülür.. artık beebkelrimiz herşeyii hissediyoo.. neyse .. öptüm sizi.. hepimiz anne olucaz inşallah böle gerilime gerek yokk .. canlarım.
 
Nihancım canım boşver sen bizler seni tanıyoruz hem sen bebeğini düşün boşver takma canım unurtma senin için önemli olan tek şey bebegin :teselli:
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…