Nihancım benim konu kapanmış istersen bu konuyu özel msj ile halledelim canım forum kurallarına aykırı cünkü...yoksa senide beni de atarlar forumdan...demet benim arkadaşım olur kendisi temmuz annesidir ve ona ağza alınmayacak sözler sarf etmişsin bu yüzden cok sinnirlendim sana..yoksa kişisel bir prblemim yok canım seninle..
elvincim nasılsına.scanım hiç bişey için canını sıkma bebişini düşün sen üzülünce o da üzülür dimi:teselli:
YA NİHAN HANIM NASIL OLUYORMUŞ..DEMEKKİ HER ZAMAN KARŞIMIZDAKİNİ DE DÜŞÜNECEKMİŞİZ..SEN NASIL DEMET HAMİLE İKEN ONU DÜŞÜNMEDEN SERT TEPKİ VERDİN..VE EN ACISIDA ONUN ÖNEMLİ BİR DÜŞÜK TEHLİKESİ ATLATMASINA NEDEN OLDUN..BU DA SENİN KULAĞINA KÜPE OLSUN..HER ZAMAN KARŞIMIZDAKİNİ DE DÜŞÜNÜP ÖYLE KONUŞMALIYIZ..ÖNEMLİ OLAN BURDA BİRŞEYLERİ PAYLAŞMA BİRİLERİNİ SUCLAMAK..AŞAĞILAMAK DEİL..
cnm haklısın bende sıkayım dişimi ay sonunda kadar diyordum ama kızım baskın çıktı.Sen çalışacakmıydın doğumdan sonra?Ben düşünüyordum ama vazgeçeceğim sanırım en azından 1 yıl çalışmak istemiyorum..
YA NİHAN HANIM NASIL OLUYORMUŞ..DEMEKKİ HER ZAMAN KARŞIMIZDAKİNİ DE DÜŞÜNECEKMİŞİZ..SEN NASIL DEMET HAMİLE İKEN ONU DÜŞÜNMEDEN SERT TEPKİ VERDİN..VE EN ACISIDA ONUN ÖNEMLİ BİR DÜŞÜK TEHLİKESİ ATLATMASINA NEDEN OLDUN..BU DA SENİN KULAĞINA KÜPE OLSUN..HER ZAMAN KARŞIMIZDAKİNİ DE DÜŞÜNÜP ÖYLE KONUŞMALIYIZ..ÖNEMLİ OLAN BURDA BİRŞEYLERİ PAYLAŞMA BİRİLERİNİ SUCLAMAK..AŞAĞILAMAK DEİL..
Nihancim Canim Takma Kafana Mutlaka Yanlş Anlaşilma Olmuş.. Sen Dinlenmene Bak Sakin üzülüpte Elvinimizde üzme Annesi...( Bu Arada Agrilarin Ne Durumda?)
NİHANCIM canım benim nasıl oldun şimdi...agrıların devam ediyormu hala...
Annecik hasta bari elvin iyi saglıklı olsun hareketli olduguna sevindim ccanım.. o da Annesine moral veriyor agrıları dinsin diyea.s zeki şirinem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?