Yildizlar Ben Bu Konuya çok Dikkat Etmiyorum Açikçasi Bebişim Genelde Oynar Zaten Oynamadiği Zamanda Beklerim Belki Uyuyordur Diye Ama Saymakla Aklim Karişir Benim Ben Gün Içindeki Haraketlerine Bakiyorum Hiç Stres Yapma Kendine Artik Büyüdükleri Içinde Herşeyleri Belli Oluyor Zaten Ne Tarafta Olduklari Falan
Maviscim gunaydin ayni sey bendede oluyor doktoruma sordugunda cok normal dedi,hamilelerde en sik gorulen belirti,birde sol tarafimiza yattigimizda kalbimize kan pompalandigi icin carpinti olabiliyor.. bu arada asiri sicaklara dikkat et koruyucusuz cikma disari bide gun asiri ilik su banyosu yap cok rahatlicaksin.. bunlar benimde yaptiklarim.s... bebisinede cok iyi gelir ,,,
Yildizlar Ben Bu Konuya çok Dikkat Etmiyorum Açikçasi Bebişim Genelde Oynar Zaten Oynamadiği Zamanda Beklerim Belki Uyuyordur Diye Ama Saymakla Aklim Karişir Benim Ben Gün Içindeki Haraketlerine Bakiyorum Hiç Stres Yapma Kendine Artik Büyüdükleri Içinde Herşeyleri Belli Oluyor Zaten Ne Tarafta Olduklari Falan
günaydın arkadaşlar hepinize iyi günler, Allah yardımcımız olsun bugün aşırı sıcak nefesim daralıyo ve benim de çarpıntım oluyo ama normal bunlar sanırım, bugün işyerinden bana izin verdiler sağolsunlar çok sıcak sen gelme dediler, bu arada temmuzda doğum yapıcaklar arasındayım kesinleşti sezeryan olacağı için 26 temmuzda doğum yani 37 gün kaldı
Baharcım kendini yorma güzelim, bak ne güzel doğum iznin başlamış gitme, yat dinlen evinde valla. Ben iznim başlasa diye şafak sayıyorum valla, sonra işim olmaz işle falan :))
NİHAN seni üzen her kimse takma kafana canım benim.. şu halde kim böyle seni sinir edip strese sokuyorsa yaptıgından utansın...Agrıların nasıl oldu canım..nasılsın şimdi..bolbol dinlen bak dışarı çıkayım deme ...hiçbirşey içinde canını sıkma..Doktora göründünmü..:1hug::teselli: minik yigencigim elvinimide öpüyorum..
cnm bu yeni gelen chılekk yani çiğdem özelden bir msg atmışta hoş olmayan şeyler söylemiş.hatta yazdıklarını sizinle de paylaşmak istiyorum.sinir oldum,kim olduğunu ve neden böyle bi şi yaptığını bilmiyorum şimdi bile geriyo beni,elvin iyi teyzesi o da seni öpüyor :) Şeniz
nilalcim hayırlı olsun cnmcım,seninde bebişine kavuşmana az kaldı,temmuzda doğum yapacak anneler siz gene de ağustos annesisiniz :) sağlıkl gelsin yeğenlrimiz
mvişcim bende de oluyor cnm o çarpıntı,hatta benim göğüs kemiğimde ağrı bile yapıyor. ama yıldılzrın dediği gibi normal belirtilerden cnm,endişelenme
cnm bu yeni gelen chılekk yani çiğdem özelden bir msg atmışta hoş olmayan şeyler söylemiş.hatta yazdıklarını sizinle de paylaşmak istiyorum.sinir oldum,kim olduğunu ve neden böyle bi şi yaptığını bilmiyorum şimdi bile geriyo beni,elvin iyi teyzesi o da seni öpüyor :) Şeniz
BAHARcım aman dikkat et cnm,hergün daha da sıcak olmaya başladı,zorlama kendini tatlım
GAMZE LİNAcım NURAYcım saolun üzme diyosunuz ama tanımadığınız bi insn size olmadk hakaretleri ederse sizinde siniriniz bozulur.şu yeni gelen chılekk işte,çiğdem yani..koyarım birazdan bana yazdığı mesajı.şikayet etsem foruma bi şi olur mu ki?gerçekten çok asabım bozuldu.ben herhangi birinizi kıracak yada onun deyimiyle aşağılayacak bi şi yazdım mı,söledim mi?:a015:
BAHARcım aman dikkat et cnm,hergün daha da sıcak olmaya başladı,zorlama kendini tatlım
GAMZE LİNAcım NURAYcım saolun üzme diyosunuz ama tanımadığınız bi insn size olmadk hakaretleri ederse sizinde siniriniz bozulur.şu yeni gelen chılekk işte,çiğdem yani..koyarım birazdan bana yazdığı mesajı.şikayet etsem foruma bi şi olur mu ki?gerçekten çok asabım bozuldu.ben herhangi birinizi kıracak yada onun deyimiyle aşağılayacak bi şi yazdım mı,söledim mi?:a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?