2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben de saymıyorum canım dediğin gibi ama uzun süre oynamazsa tabi endişe ediyorum hemen soluma yatıyorum ya da bir şeyler yiyorum mesela karpuz kiraz yerimseniben benim kız bunları çok seviyo belli ediyo hemen

teşekkür ederim arkadaşım içimi rahatlattınnn vallaa.s.güneş koruyucusu sürmeden dışarı çıkmıyorum zatennn.a.shergün ılık duş alıyorum bendee:1hug:gerçekten rahatlatıyoooyerimsenibenöpüyorum canımmmŞeniz

dogru soyluyorsun gamzeki,zaten yeterince hamilelikte yasadigimiz stresler oldu birde bunu dusunursek ne olur halimiz bilmem :1no2: , bende oyle yapicam acikcasi hersey allahtan herseyin hayirlisi....

kızlar sanem (panikatak) den hiç haberiniz yok mu ya ben ara sıra bakıyorum sizler burdasınız kezbancım (durumu malum Allah yardımcısı olsun) sanem gözükmüyo nasıl acaba bizim beraber gidiyodu hamilelik umarım birşeyi yoktur

NE GÜZEL CANIM SENİ DÜŞÜNMÜŞLER SAĞOLSUNLAR BENDE BUGÜN AŞIRI BUNALIYORUM BENİ ŞİMDİ YOLLASALARDA GİDEMEM AMA ANCAK BİRİNİN GÖTÜRMESİ LAZIM BEBEĞİNE KAVUŞMANA DA GÜNLERİN AZ KALMIŞ NE GÜZEL CANIM AĞUSTOS ANNELERİ ÇOĞU TEMMUZA GİTTİ BEN HALA MUALLAKTAYIM PRENSESİM NE ZAMAN İSTERSE O ZAMAN AMA ODA ÇOK SIKILIYOR EMİNİM BAZEN ELİME BİŞEYLER GELİYOR KARNIMDA UFACICIK ANAMM BU NERESİ ACABA DİYORUM MİNNACIK YA KISMETSE Bİ DOĞSUN HER YERİNİ ÖPÇEM CİMCİMEMİN O ŞİMDİ KARNIMI HARİTAYA ÇEVİRSİN DOĞUNCA BENDE ONU BOL BOL SEVİCEM :sm_cool:

hepinize günaydın canlarımmm.....Şeniz minik kuşlar nasıl anneleriii.. bol bol tekme atıyomu kuşlarınız bakimformabaktımm.. baya yazı vardı hepsini okuyamadım ama okudugum kadarıyla
arzucugum geçmiş olsun canım ishal olmuşun ...yediklerindede kaynaklana bilir canım ona dikkat et bide belki üşütmüşündür.. bende de bi kere olmuştu ama daha sonra geçmiştii..
mavişcigim canım aynı bende de çarpıntı oluyoo.. soluma yatınca kalbim hızlı çarpıyoo valla.. bide yataktam yavaşça kalkıpp oturunca sankii nefes biyerde birikiyoo bianda hızlı gelio gibi bişi oluyoo çok tuhaff.. artık nefes almakta bile zorlanıyorum..:1no2:allah yardımcımız olsun şuu temmzuu hayırlısıyla bi atlatsaydım .. inşallah vaktindne önce gelmes bebişlerimiz...

Selam kızlar, hepinize bebişlerinizle mutlu birgün diliyorum. Bamboo, canım troid yüzünden endişelenmişsin ama Helin sana gayet güzel açıklamış. Benimde 3 senedir hashimoto hipotroidim var. Hipotroid geçmeyen türdense hashimoto deniliyor ve ömür boyu ilaç kullanıyorsun. Balıkla falan geçmez ilgisi yok. Senin daha önce yoksa büyük ihtimal hamilelikten kaynaklanmıştır çünkü hamilelik hormon dengelerini bozabiliyor. Doğumdan sonra düzelir. Zaten değerlerin çok yüksek değil canım. Bebek için ilk 3 ay çok önemli sonra kendi hormonlarını kendileri salgılamaya başlıyorlar, yani bebeğime bişey olacak diye sakın üzülme. Bende 3 senedir levotiron kullanıyorum ve herşey yolunda. Dediğim gibi seninki hamileliğe ya da kullandığın ilaca bağlı geçici bir düzensizlik olabilir ama bunu doktorun yaptığı testler sonucu anlar. Sakın kafaya takıp kendini üzme. Ayrıca troid bir hastalık ve içtiğimiz de ilaç değil. Vücudumuzdaki antikorlar bilinmeyen bir sebepten troid bezimize savaş açıyor ve bir süre sonra troid bezi işini yapamıyor, hormon üretemiyor. Bizde bu hormonu dışarıdan alıyoruz. Korkulacak bir durum yok kısacası. Sabahları kalkar kalkmaz içiyorum ben, kahvaltıdan en az yarım saat önce içilmesi gerekli.
Unverecim seninki de hipotroid canım. Senin değerlerinde çok fazla değilmiş aslında, benim ilk ölçüldüğünde 50 civarıydı ama şimdi herşey normal çok şükür.
Yıldızlar canım kim uğraşacak saat başı hareket kontrol etmekle, boşuna stres oluruz. Ben gün içinde çok kere hissediyorum kızımın hareketlerini bu bana yetiyor. benimki tekmeden çok dayanma şeklinde bu aralar. Sürekli içeride dayanıp karnımı şekilden şekile sokuyor bıcırık :))
Elvincim boşver sen cevap bile verme bence. Kızımızı üzme boşuna sinirlenip.
Kızlar hepinizi kocaman kocaman öpüyorum.

merhaba kızlar ben geldim minikler ve sizler nasılsınız??
Bende çarpıntı problemi yaşıyorum bu sabah işe gelirken çok zorlandım yolda resmen bayılacak gibi oldum..İşe geldiğimdede sinirlerim bozuldu ağladım açıldım eşim aradı sonra onada dedim bugün son artık işe felan gitmem ben dedim..,Şimdi daha iyiyim haftaya da birkaç gün gelirim temmuzda artık evimde sadece kızımla yan gelip yatmak istiyorum...

Baharcım kendini yorma güzelim, bak ne güzel doğum iznin başlamış gitme, yat dinlen evinde valla. Ben iznim başlasa diye şafak sayıyorum valla, sonra işim olmaz işle falan :))

Baharcım kendini yorma güzelim, bak ne güzel doğum iznin başlamış gitme, yat dinlen evinde valla. Ben iznim başlasa diye şafak sayıyorum valla, sonra işim olmaz işle falan :))

cnm haklısın bende sıkayım dişimi ay sonunda kadar diyordum ama kızım baskın çıktı.Sen çalışacakmıydın doğumdan sonra?Ben düşünüyordum ama vazgeçeceğim sanırım en azından 1 yıl çalışmak istemiyorum..

ahh ahh kızlar bende gün sayıyorumm 10 temmuzda çıkacağım daha 3 haftam varr 21 gün kafamçokkarıştı çok zorlanıyorum bende işe gelip giderken ağrılarım arttı iyice allah yardım ediyorr walla

cnm bu yeni gelen chılekk yani çiğdem özelden bir msg atmışta hoş olmayan şeyler söylemiş.hatta yazdıklarını sizinle de paylaşmak istiyorum.sinir oldum,kim olduğunu ve neden böyle bi şi yaptığını bilmiyorum şimdi bile geriyo beni,elvin iyi teyzesi o da seni öpüyor :) Şeniz

nilalcim hayırlı olsun cnmcım,seninde bebişine kavuşmana az kaldı,temmuzda doğum yapacak anneler siz gene de ağustos annesisiniz :) sağlıkl gelsin yeğenlrimiz
mvişcim bende de oluyor cnm o çarpıntı,hatta benim göğüs kemiğimde ağrı bile yapıyor. ama yıldılzrın dediği gibi normal belirtilerden cnm,endişelenme

canımm aman haa öyle seni kimsenin üzmesine izin verme boşverr yaa zaten sorunlarımızı bize yeter di mi elvin içeride rahat etsin germe benim kızımııı :teselli: :1hug:
vardır belkide bi yanlışlık anlamadım ki canım yaa :uhm:

teşekkür ederim canım baya heyecanlanmaya başladım ikinci doğum olmasına rağmen gerçi 10. cuyu da doğursak :1shok: aynı heyecan ve korku olur eminim

Nihancım benim konu kapanmış istersen bu konuyu özel msj ile halledelim canım forum kurallarına aykırı cünkü...yoksa senide beni de atarlar forumdan...demet benim arkadaşım olur kendisi temmuz annesidir ve ona ağza alınmayacak sözler sarf etmişsin bu yüzden cok sinnirlendim sana..yoksa kişisel bir prblemim yok canım seninle..

BAHARcım aman dikkat et cnm,hergün daha da sıcak olmaya başladı,zorlama kendini tatlım
GAMZE LİNAcım NURAYcım saolun üzme diyosunuz ama tanımadığınız bi insn size olmadk hakaretleri ederse sizinde siniriniz bozulur.şu yeni gelen chılekk işte,çiğdem yani..koyarım birazdan bana yazdığı mesajı.şikayet etsem foruma bi şi olur mu ki?gerçekten çok asabım bozuldu.ben herhangi birinizi kıracak yada onun deyimiyle aşağılayacak bi şi yazdım mı,söledim mi? :a015:

elvincim nasılsına.scanım hiç bişey için canını sıkma bebişini düşün sen üzülünce o da üzülür dimi:teselli:

YA NİHAN HANIM NASIL OLUYORMUŞ..DEMEKKİ HER ZAMAN KARŞIMIZDAKİNİ DE DÜŞÜNECEKMİŞİZ..SEN NASIL DEMET HAMİLE İKEN ONU DÜŞÜNMEDEN SERT TEPKİ VERDİN..VE EN ACISIDA ONUN ÖNEMLİ BİR DÜŞÜK TEHLİKESİ ATLATMASINA NEDEN OLDUN..BU DA SENİN KULAĞINA KÜPE OLSUN..HER ZAMAN KARŞIMIZDAKİNİ DE DÜŞÜNÜP ÖYLE KONUŞMALIYIZ..ÖNEMLİ OLAN BURDA BİRŞEYLERİ PAYLAŞMA BİRİLERİNİ SUCLAMAK..AŞAĞILAMAK DEİL..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…