selam Kizlarr, Umarim Herkes Iyidir.
Aylincim Gözün Aydin Ablcigin Gelmis, Oh Ne Güzel, Simdi Daha Bi Zevkli Olur, O Tontosun Kiyafetlerini Yikayip ütülemek Annesiii...yesin Onu Teyzesii
Rahatsiz Olan Arkadaslara Da Cok Cok Gecmis Olsun, Kendinize Iyi Bakin
Simdiiii Gelelim Pirincin Taslarina: Nihaniciiimmm Benim Canim Ya Niye üzüyorsun Ki Kendini, Bosver Sen Zaten Agrilarin Var, Dinlenmene Bak Tatlim, Sakin Benim Yegenimi üzme Anne:tomato:, Yoksa Sana Böyle Domates Atarim:roflol:...biz Seni Biliyoruz Ya Sen Ona Bak, Senin Ne Kadar Iyi Kalpli, Duyarli Ve Cok Düsünceli Oldugunu Burdaki Bütün Hanimlar Biliyor, Biz Seni Ve Yavrunu Cok Seviyoruz şeniz Sen üzülme Olurmu. Agrilarini Soracaktim Ama Yazmissin Okudum Tatlim. Yinede Bol Bol Dinleeeennn...
Annene Sesleniyorum: Teyzeciiiiiiim Bak Sakin Izin Verme Kalkmasina, Gerekirse Bagla Koltuga Nihancimizi...yerimseniben Ellerinden öperim..
Elvinide Benim Yerime Kocaman Oksa Annesi Olurma, Masallah Ona
Kizlar Hepinize Masallah
Zaman Azaliyo, Bundan Sonrasi Okadar Cabuk Gecer Ki Sizin Icin.
Benim Zamanimda Cok Sükür Cabuk Geciyor. Hele Birde Ise Baslayinca Hic Anlamicam Bile, Sonra Insallah En Kisa Zamanda Hamile Kalirim Bende. .
Bazilarimiz Beni Hamile Zannediyor (yeni Gelen Arkadaslar Icin Söylüyorum) Hayir Degilim, 6.5 Ay önce Kizimi Dogumda Kaybettik, Cok Zor Zamanlar Gecirdik, Simdi Tam Düzeldik Derken Bel Fitigi Ameliyati Oldum, Ama Masallahim Var. Dr 6 Ay Dedi, Ama Okadar Beklemicez Herhalde:roflol:
Yani Demem Suki, Hamile Degilim, Ama Kezbanimin Sayesinde Bu Siteyi Buldum, Ve Sizlere Cok Alistim. Bildiklerimi Aktarmak Sizlere Güzel Seyler Paylasmak Hos Sohbetler Etmek Cok Güzel...
Nerden Geldi Aklima Bilmiyorum Ama Sizinle Bunlari Paylasmak Istedim.
Hepiniz Herseyin En Güzeline Layiksiniz Güzel Agustos Anneleriiiiiikendinizi Hicbirsey Icin üzmeyin, O An Akliniza Hep Bebeginiz Gelsin...
Nericim Saol Birtanem Dinleniyorum Annem Yoruluyor Hiçbir şey Yaptirmiyor Bana Sağolsun.daha 2 Gün önce Kemoterapi Gördü şimdi Yoruluyo üzülüyorumBen De Tv Karşisinda Uzaniyorum Cnmcim.elvini öptüm Teyzesi O Da Doğsun Sen Gel Inş Türkiyeye O Da Seni öper :)
EVT öle teyzesi :) hareket etmediğinde korkuyorum zaten,düşmemden sonra hep hareketleri konusunda tetikteyimbi temmuz sonu gelse de hayırlısı ile..bakalım pzrts dr da randevumuz var o ne dicek
Sehercim Benimde Uzun Zamandir Sol Kaburgamin Alt Kisminda Agri Var Dr Bebeğimin Baş Aşaği Durudugu Için Ayakalari Kaburgama Basi Yapiyo Onun Için Aciyormuş Dedi.belki Senin Ufakliklarda Döndüyse Ondan Olabilir.. Gerçi Dönmeseler Bile Seninkiler 2 Tane Içinde Yer Kapmaca Oynuyolardir .. :)
Elvin cim
gecmiş olsun ne zaman dustun sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?