2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

evet nihancım bizler seni tanıyoruzzz...tanımadığın insanların seni üzmesine izin verme.üzülmee canım benimm.elvin bebeğide üzmeebebişini ve seni öpüyorum

SELAM KIZLARR, UMARIM HERKES IYIDIR.
AYLINCIM GÖZÜN AYDIN ABLCIGIN GELMIS, OH NE GÜZEL, SIMDI DAHA BI ZEVKLI OLUR, O TONTOSUN KIYAFETLERINI YIKAYIP ÜTÜLEMEK ANNESIII...YESIN ONU TEYZESII
RAHATSIZ OLAN ARKADASLARA DA COK COK GECMIS OLSUN, KENDINIZE IYI BAKIN
SIMDIIII GELELIM PIRINCIN TASLARINA: NIHANICIIIMMM BENIM CANIM YA NIYE ÜZÜYORSUN KI KENDINI, BOSVER SEN ZATEN AGRILARIN VAR, DINLENMENE BAK TATLIM, SAKIN BENIM YEGENIMI ÜZME ANNE:tomato:, YOKSA SANA BÖYLE DOMATES ATARIM:roflol:...BIZ SENI BILIYORUZ YA SEN ONA BAK, SENIN NE KADAR IYI KALPLI, DUYARLI VE COK DÜSÜNCELI OLDUGUNU BURDAKI BÜTÜN HANIMLAR BILIYOR, BIZ SENI VE YAVRUNU COK SEVIYORUZ Şeniz SEN ÜZÜLME OLURMU. AGRILARINI SORACAKTIM AMA YAZMISSIN OKUDUM TATLIM. YINEDE BOL BOL DINLEEEENNN...
ANNENE SESLENIYORUM: TEYZECIIIIIIIM BAK SAKIN IZIN VERME KALKMASINA, GEREKIRSE BAGLA KOLTUGA NIHANCIMIZI...yerimseniben ELLERINDEN ÖPERIM..
ELVINIDE BENIM YERIME KOCAMAN OKSA ANNESI OLURMA, MASALLAH ONA
KIZLAR HEPINIZE MASALLAH
ZAMAN AZALIYO, BUNDAN SONRASI OKADAR CABUK GECER KI SIZIN ICIN.
BENIM ZAMANIMDA COK SÜKÜR CABUK GECIYOR. HELE BIRDE ISE BASLAYINCA HIC ANLAMICAM BILE, SONRA INSALLAH EN KISA ZAMANDA HAMILE KALIRIM BENDE. .
BAZILARIMIZ BENI HAMILE ZANNEDIYOR (YENI GELEN ARKADASLAR ICIN SÖYLÜYORUM) HAYIR DEGILIM, 6.5 AY ÖNCE KIZIMI DOGUMDA KAYBETTIK, COK ZOR ZAMANLAR GECIRDIK, SIMDI TAM DÜZELDIK DERKEN BEL FITIGI AMELIYATI OLDUM, AMA MASALLAHIM VAR. DR 6 AY DEDI, AMA OKADAR BEKLEMICEZ HERHALDE:roflol:
YANI DEMEM SUKI, HAMILE DEGILIM, AMA KEZBANIMIN SAYESINDE BU SITEYI BULDUM, VE SIZLERE COK ALISTIM. BILDIKLERIMI AKTARMAK SIZLERE GÜZEL SEYLER PAYLASMAK HOS SOHBETLER ETMEK COK GÜZEL...
NERDEN GELDI AKLIMA BILMIYORUM AMA SIZINLE BUNLARI PAYLASMAK ISTEDIM.
HEPINIZ HERSEYIN EN GÜZELINE LAYIKSINIZ GÜZEL AGUSTOS ANNELERIIIIII KENDINIZI HICBIRSEY ICIN ÜZMEYIN, O AN AKLINIZA HEP BEBEGINIZ GELSIN...

yaa kızlarr solumda bii agrı var .. böle karnımın içlerii acıyoo valla ... napcam ben böle sizde ne gibi sorunlar var..

Nericim Saol Birtanem Dinleniyorum Annem Yoruluyor Hiçbir şey Yaptirmiyor Bana Sağolsun.daha 2 Gün önce Kemoterapi Gördü şimdi Yoruluyo üzülüyorum Ben De Tv Karşisinda Uzaniyorum Cnmcim.elvini öptüm Teyzesi O Da Doğsun Sen Gel Inş Türkiyeye O Da Seni öper :)

TEYZSII ONU YER YER BITIRIR VALLAHA:icecream:
CANIM YA ANNECIGINE COK COK GECMIS OLSUN. ALLAHIM UZUN ÖMÜRLER VERSIN, ACIL SIFALAR VERSIN. INSALLAH EN KISA ZAMANDA SAGLIGINA KAVUSUR.. ÖPTÜM TATLIM SENIII

nihancıgım allah annene acil şifalar versin canım inşallah... anneler öle canım yaa kıyamıyolar evlatlarınaa...

Sehercim Benimde Uzun Zamandir Sol Kaburgamin Alt Kisminda Agri Var Dr Bebeğimin Baş Aşaği Durudugu Için Ayakalari Kaburgama Basi Yapiyo Onun Için Aciyormuş Dedi.belki Senin Ufakliklarda Döndüyse Ondan Olabilir.. Gerçi Dönmeseler Bile Seninkiler 2 Tane Içinde Yer Kapmaca Oynuyolardir .. :)

elifciim bilmiyomkii canım bende valla dönüyolarmı köşe kapmacamı oynuyolarr ama acnımı yaktıklarıı keisn bii dgosunlar çekicem kulaalrını sırnaşık şey kıs günüm günümü tutmuyo bii oram agrıyo ora geçio buram agrıyoo.. neremin agrıdıgıda belli olmuyo alahtan aynı anda hepsii agrımıyo:) allah yardımcımız olsun nedim .. valla.. azcık kaldıı sıkcaz dişlerimizi..

Ayyy Evet Canim Aynen Ilk Zamanlar çok Kafama Takardim Nie Bu Kadar Agriyo Bi Anormallik Mi Var Acaba , Yada Otururken Yatarken Onu Rahatsiz Ediyom Ondan Mi Canim Aciyo Die Artik Aliştim Valla .. Arada Karnimda Ve Rahmimde Ufak Ufak Agrilar Oluyo Dün Akşam Eşime Dedim Oda Hemen Korktu Acaba Erken Mi Dogacak Die Yok Dedim Artik Normal Ben Aliştim Artik Valla Kadin Dogum Uzmani Gibi Oldum Nerem Agrisa Sebebini Hemen Buluyorum... Neyseki Az Kaldi şu Temmuzda Bi Gelse Baya Rahatlayacagiz Inş..

selam şekerler nasılsınız bakalım?? ufaklıklardan bahsediyosunuz sanırım :) benimkide göğsümün altına atıp duruyoo ayakları ordaymış ters dönmeye başladı artık aman erken gelmesinde..

ohh negüzell kızlarr siiznkiler dönüş yaptıı maşallah.. ben cuma günü gitmiştimm.. dönme felan yoktuu... bakalım hayırlsıı...şimdi yemek yiyom hemde yazı yazıyom bunlarda içimde valla sörf ediolar sanırım yine yicek kapmaca oynuyolarrr... sagdakii çok uyanık yemek saattii olunca hoplamaya zıplamaya başlıyyoo soldakide küçükyaa yavrucagım demekkki bende alcam die çırpınıyoo.. şuan kasıgıma dogruu bid ekaburgama dogru vuruyolar valla... :))))))

sehercim valla seninkilerde döner inşaşalhda ben biraz endişelendim neyseki sonradan internette okudum dönmesi normalmiş normal doğum yapacağıma işaretmiş merak etmeyin bu erken doğumu gösteren bir durum değil diyor şimdi içim ferahhh :):):) artık yavrucuklarımız çıksada onları kucağımıza alsak ama daha koca bir temmuz ayı varrrrrrrrrrrrrrr :)::) nese napalım buda geçer

kıs kocaaaaaa deme nolurr:))) anam ben haftalar geçse die dıa ediom.. ayhh şuu temmuzu bi hayırlısıyla atlatsak ..saglıcakla bebeklerimizi bi kucaklasak inşallah yarabbim.....

Kızlaaaarr bütün hamişlerden bir ricam olucak : agustosda dogacak bebişlerin listesinin oldugu sayfaya isimler yazdım.kızımın ismine bi türlü karar veremiyorum...bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim..sizlerinde aklında degişik isimler olura bana yazın ccanlarım.. hangi isim daha çok söylenmişse ona karar vericem artık..

bugün bir sürü meyve aldıı canım eşim bana ohh valla kana kana yedim :))))))) yarasın tosuncuklarıma... sebzeden çok meyve alıyorus aartık eve :))))) hiçç yemek deil meyve olsa yeter diyorum valla.... doyamıyorum kavuna karpuza.. kiraza sonracıgımaa domatese:))) meyvelerin hepsine :)))))))

:sm_cool:selam kızlar herkese ii akşamlar bu gün çok mutluyum sizlerle paylaşmak istedim bugün aylardan sonra bebişimin cinsiyetini öğrendim kızım olacakkkkk çok güzel bi duygu bu umarım bütün anneler bebişlerini sağlıkla kucağına alırrrrr çoook öpüldünüzz

selam kızlar herkese ii geceler bugün tiroid testimi tekrar yaptırdım ve düşmüştüüüü çok sevindim ilaca gerek yok dedi dr um demekki bebek fazla kullanıyo dedi benim oğlan çok açıkgöz olacak galiba ilgilenen tüm ark daşlara teşekkürler özellikle aslıcıma dün bana ilaç gibi şeyler yazdı saolsun bu arada nihan düşmüş geçmiş olsun canım inşalllah bi daha başına gelmez bende ilk hamileliğimde 7 . ayımda düşmüştüm gönlünü ferah tut bişi olmaz çünkü bi yerde okumuştum gebelikte 3 katlı bi yerden düşülürse ancak bebeğe bişi olur yazıyodu kış güneşi gözün aydın canım kızın olacakmış sağlıkla kucağına al inşallah günler azalıyor ama işler zorlaşıyor zor 1 ay var hayırlısıyla atlatıp kucağımıza alalım inşallah çok öpüyorum hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…