:sm_cool:selam kızlar herkese ii akşamlar bu gün çok mutluyum sizlerle paylaşmak istedim bugün aylardan sonra bebişimin cinsiyetini öğrendim kızım olacakkkkk çok güzel bi duygu bu umarım bütün anneler bebişlerini sağlıkla kucağına alırrrrr çoook öpüldünüzz
kışgüneşi cnm gözün aydın
İYİ AKŞAMLAR KIZLARRRR...
YA BİŞEY SORCAM BENİM ELLERİMDE ŞİŞME OLUYOR PARMAKLARIMDADA SİZDEDE OLDUMU:uhm:endişelendimm inş kötü bişey değildir
canım bende yok ama olan arkadaşlar var tuzu biraz fazla kaçırdın sanırım biraz dikkat et ödem olabilir çok şişse bi dr na danış bence...
kışgüneşi cnm gözün aydın
İYİ AKŞAMLAR KIZLARRRR...
YA BİŞEY SORCAM BENİM ELLERİMDE ŞİŞME OLUYOR PARMAKLARIMDADA SİZDEDE OLDUMU:uhm:endişelendimm inş kötü bişey değildir
slmm arkadaşlar benimde agustos 29 da dogum bir kızım olacak..
Gunaydin Anneciklerr ve dunya guzeli bebisleriiii...
Dun ayakkabi aradim kendime saatlerce yoktum evde yazamadim oglenden sonra..Ayaklarim 2 numara buyudu de..Hic bir ayakkabi olmuyor ayagima..
Nihancim nasil uzerler seni yaa...Kiyamam sana..Ne hissettigini anlayabiliyorum benimde oyle bir yapim var ne yazik ki..Sucsuz yere suclanirsam hic duymamis gibi yapamam illa ustune giderim olayin..Ama iste bebislerimiz var ve onlari uzmeye hakkimiz yok tatlim..Elvincigimizi uzme lutfen..
Sehercim bende cok domates yiyorum minik minik cherry domateslerden..Gunde en az 1 kg yiyorum sanirim..Afiyet olsun yarasin yegenlerime yedigin meyveler..
Bamboo'cumm bak bos yere uzdun yegenimizi..Bundan sonra uzulmeden once uzuldugun seye emin ol..Yazik bi damlacik sey stresse girdi karninda..Cok sevindim gene de gecmis olsun..
Nar'i Beyzacimm ben de de bayaa sismeler var..Hatta ben sabahlari uyandigimda 1 saat filan el parmaklarimi kapatip yumruk yapamiyorum..Eklemlerim cok agriyor..Sonra gun icinde aciliyor agrisi..Ama parmaklarima ne yuzuk oluyor, Ne de ayagima ayakkabilarim..Gecicek bunlar az kaldi cnm....
Arzucum nasil oldu bagirsaklarin? Umarim daha iyisindir..Bu sicaklarda hic cekilmeyen bir rahatsizlik ne yazik ki..
Hepinizi optum arkadaslar..Bugun gene alisveris merkezlerinde gezmeyi dusunuyorum..Cunku evde oturamiyorum, ev cok sicak fenalik geliyor...
herkese günaydın yeni gelen arkadaşımız hoşgeldin canım ya çok sıcak dün gece uyuyamadım sabahda kızım erkenden kalktı çok fenayım yani bugün bişi sorcam kızlar haberiniz var mı dr ma 15 gün sonra geliyorum dimi hocam dedim yok dedi dünya sağlık örgütü bi karar almış gebelik boyunca 4- 5 kontrol yeterli die bi rahatsızlığın olmassa gelme 1 ay sonra gel dedi sizin dr ne zman çağırdı önümüzdeki ay beni bilgilendrirmisiniz
slmm arkadaşlar benimde agustos 29 da dogum bir kızım olacak..
herkese günaydın yeni gelen arkadaşımız hoşgeldin canım ya çok sıcak dün gece uyuyamadım sabahda kızım erkenden kalktı çok fenayım yani bugün bişi sorcam kızlar haberiniz var mı dr ma 15 gün sonra geliyorum dimi hocam dedim yok dedi dünya sağlık örgütü bi karar almış gebelik boyunca 4- 5 kontrol yeterli die bi rahatsızlığın olmassa gelme 1 ay sonra gel dedi sizin dr ne zman çağırdı önümüzdeki ay beni bilgilendrirmisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?