2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

:teytey:GÖZÜNAYDIN CANIM BAYA GEÇ OLDU SENİN KIZ PEK Bİ NAZLI ÇIKTI Bİ TÜRLÜ CİNSİYETİNİ GÖSTERMEDİ.. ANNESİ ARTIK BUNDAN SONRA PEMBİŞ PEMBİŞ NELER ALIR ONA.... a.s.

kışgüneşi cnm gözün aydın

İYİ AKŞAMLAR KIZLARRRR...

YA BİŞEY SORCAM BENİM ELLERİMDE ŞİŞME OLUYOR PARMAKLARIMDADA SİZDEDE OLDUMU:uhm:endişelendimm inş kötü bişey değildir

YA BİŞEY SORCAM BENİM ELLERİMDE ŞİŞME OLUYOR PARMAKLARIMDADA SİZDEDE OLDUMU:uhm:endişelendimm inş kötü bişey değildir

canım bende yok ama olan arkadaşlar var tuzu biraz fazla kaçırdın sanırım biraz dikkat et ödem olabilir çok şişse bi dr na danış bence...

canım bende de şişme oluyo bazen. gerçekten de çok tuzlu şeyler yersem daha çok şişiyo. insanı da rahatsız ediyo. ellrimdeki azaldı ama ayaklarımınki her gün oluyo.
artık mecburen bunları çekicez bebişler için.

kızlar benim karnım çok acayip bir şekilde geceleri taş gibi oluyo. beni çok rahatsız ediyo. hatta uyutmuyo. sizde de oluyo mu? sebebini bilen varsa benimle paylaşırsa çok sevinirim. ayrıca karnımdaki çatlaklar her geçen gün daha da kötü oluyo. kremin bi faydası olmuyo ya. nasıl engellerim ne yaparım bilmiyorum.kafamçokkarıştı bana bi akıl verin. şimdiden teşekkürler

Gunaydin Anneciklerr ve dunya guzeli bebisleriiii...
Dun ayakkabi aradim kendime saatlerce yoktum evde yazamadim oglenden sonra..Ayaklarim 2 numara buyudu de..Hic bir ayakkabi olmuyor ayagima..
Nihancim nasil uzerler seni yaa...Kiyamam sana..Ne hissettigini anlayabiliyorum benimde oyle bir yapim var ne yazik ki..Sucsuz yere suclanirsam hic duymamis gibi yapamam illa ustune giderim olayin..Ama iste bebislerimiz var ve onlari uzmeye hakkimiz yok tatlim..Elvincigimizi uzme lutfen..
Sehercim bende cok domates yiyorum minik minik cherry domateslerden..Gunde en az 1 kg yiyorum sanirim..Afiyet olsun yarasin yegenlerime yedigin meyveler..
Bamboo'cumm bak bos yere uzdun yegenimizi..Bundan sonra uzulmeden once uzuldugun seye emin ol..Yazik bi damlacik sey stresse girdi karninda..Cok sevindim gene de gecmis olsun..
Nar'i Beyzacimm ben de de bayaa sismeler var..Hatta ben sabahlari uyandigimda 1 saat filan el parmaklarimi kapatip yumruk yapamiyorum..Eklemlerim cok agriyor..Sonra gun icinde aciliyor agrisi..Ama parmaklarima ne yuzuk oluyor, Ne de ayagima ayakkabilarim..Gecicek bunlar az kaldi cnm....
Arzucum nasil oldu bagirsaklarin? Umarim daha iyisindir..Bu sicaklarda hic cekilmeyen bir rahatsizlik ne yazik ki..
Hepinizi optum arkadaslar..Bugun gene alisveris merkezlerinde gezmeyi dusunuyorum..Cunku evde oturamiyorum, ev cok sicak fenalik geliyor...

günaydınn güzel agustos annelerimm vee minik tatlı bebişlerimizzz.helincimm günaydınn sanada canımm dün bende seni bekledimm kusura bakma tatlım tlf görüşmem biraz uzun sürdü, bir firmadan aradılar durdular sinir ettiler beni. umarım iyisindir canımm. bende bugünn pazara çıkacagım normalde benim ayaklarım çok küçük numaraları söylesem şaşırırsınızz :) bende terlik falan bakacagım kendime. görüşmek dilegiyle canımm.
bütün annelerime güzel ve bol tekmelemeli günler diliyorum.

günaydın güzel anneler ve bebişleri.bugün çalışabilir raporumu alıcam ama dışarısı o kadar sıcakki hiç canım istemiyor.
birşey sormak istiyorum bu çalışabilir raporunu sadece muhasebeye vericez o kadar değilmi yapmamız gereken başka işlem varmı?
birde bişey sorucam kızlar panikatağı benmi görmüyorum yoksa bayadır gerçekten yokmu nerelerde acaba

Günaydın kızlar, gününüz her zamankinden mutlu ve güzel geçsina.s. DarkElifciğimiz nerelerde yaa bilen varmı? 2-3 gündür hiç girmedi merak ettim. Mehtapcım muhasebeye vereceksin, başka bir işlem yapmayacaksın canım ama sende de bir nüsha bulunsun mutlaka. Öptüm hepiniziŞeniz

Günaydın canım anneler,
Dün canım sıkıldı Nihancım yaşadıklarına ve yazamadım sana.
Sadece sunu soyleyebilirim bu olayda,
Eger iki kişi arasında bir sorun var ise(ki Nihan yok diyorsa yoktur)
bunu ancak iki kişi kendi arasında çözer.
Üçüncü kişi kendi işine bakmazken, karsısındakinin korumaya çalıştıgı gibi hamile bir hanım oldugunu unutmus.
Sanırım hormonlarımızın ani inip çıkışları bizi bu hale getiriyor.

Bu konusu tatlıya bağlayalım.
KIZLARRRRRRRRRR
Mothercare de super indirim var. Dün akşam gittik ve diğer mağazalarla kıyaslayınca süper geldi bana 7cıkcıtlı body i 29 ytl ye aldım ve cok guzel kız body leri vardı. Her seyde indirim yapmışlar. Kaçırmayın derim ihtiyacı olanlara.

Operim

günaydın arkadaşlarımm ve minik bebişlerriiiia.s.
herkese mutlu,huzurlu ve bol tekmeli bir gün diliyorummmmmma.s
nihancım nasılsın umarım iyisindirrryerimsenibenbebişini üzme sakın olur mu:teselli:
kendinize ve bebişlerinize ii bakınn:teytey:
hepinizi öpüyorummmmmmŞeniz

herkese günaydın yeni gelen arkadaşımız hoşgeldin canım ya çok sıcak dün gece uyuyamadım sabahda kızım erkenden kalktı çok fenayım yani bugün bişi sorcam kızlar haberiniz var mı dr ma 15 gün sonra geliyorum dimi hocam dedim yok dedi dünya sağlık örgütü bi karar almış gebelik boyunca 4- 5 kontrol yeterli die bi rahatsızlığın olmassa gelme 1 ay sonra gel dedi sizin dr ne zman çağırdı önümüzdeki ay beni bilgilendrirmisiniz

günaydın canım bugün gecti daha iyiyim ilgin için saol:1hug: şimdide sıcaktan olucak galiba sıkıntı basıyo herşeyden sıkılıyorum evde olmak istemiyorum böle işte dert bitmiyo:1no2:

aaa o da neymiş ilk kez duydumCADIARZUdr bana 2 hafta sonra gel dediifisfisfisbirde hemşire hazırlarken bundan sonra daha sık görüşücez demiştiiyerimsenibenhamileliğin son aylarında dah sık çağırılıyo diye biliyorum canımmma.s

aaa o da neymiş ilk kez duydumCADIARZUdr bana 2 hafta sonra gel dediifisfisfisbirde hemşire hazırlarken bundan sonra daha sık görüşücez demiştiiyerimsenibenhamileliğin son aylarında dah sık çağırılıyo diye biliyorum canımmma.s

günaydın güllerim benimmmmmm... nasılsınız bakim bugün bebişleriniz nasıll bakalım annecikleri..inşallah hepiniz iyisinizdri... forma akşam pek girmedim.. şöyle bi okudumda herkes çok şükür ii görünüyodu...
Arzucugum iyileşmene sevindim canımm.. dün bende meyvayı biraz fasla kaçırdım snaıırm karnım çok kötüydü valla cırcır olmuştum:)... canım bide havalr bizi maf edioo dikkat etmeliyiz ...
Kübracıgım benimd ee elimde ayagımda hafifte olsa şişmeler oluyoo tuza dikkat etcez artık canım..
bamboo cugum sevindm tahlillerin iyi çıkmasına senin tosun anneisne yardım edio desene maşallah:))
helinciigim sorma yaa acaip yiiyom sonrada gece çekiom acısını işte yaa midem yanıyoo yada karnım acıyooo ama dur da diemiyom bogazıma napim..:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…