baharcıgım bende dün hiç uyumadım hep serin biyer aradım valla ... duşta alıp ayttım ama nafilee hiçç etksii olmadıı bii olgumun odasına gittim yattıım rahat edemedim daha sonra salona gittim elişmde bi yastık bi pike dolaştım valla .... napıcaz böle alah yardımcımız olsun...
iyi günlerr canlarım biz geldikkkk.herkese hayırlı cumalara.s.
inş iyisinizdir..sanırım hamişlerde şişme oluyor.benneyaptımkine yapalım geçer inş
efsa hoşgeldin canımmm
kıslar bende kaç gecedir rahat yatamıyorum bi sağa bi solaa çok sıcakkk napıcaz.Allah yardımcımız olsun..
ben geçen hafta gittim doktora 32.haftada..doktor gelecek ay görüşürüz dedi....:uhm:yani 15 gün sonra gel demedii
beyzacım aslında senin bu haftadan sonra 15 günde daha sonrada haftada gitmen gerkio ama benim dr da öbür aya gel dedi şaşırdım bende
günaydın kızlar benim karnım çok acayip bir şekilde geceleri taş gibi oluyo. beni çok rahatsız ediyo. hatta uyutmuyo. sizde de oluyo mu? sebebini bilen varsa benimle paylaşırsa çok sevinirim. ayrıca karnımdaki çatlaklar her geçen gün daha da kötü oluyo. kremin bi faydası olmuyo ya. nasıl engellerim ne yaparım bilmiyorum. kafamçokkarıştıbana bi akıl verin. şimdiden teşekkürler
canım kaçıncı haftadasınn...çok rahatsız oluyosan doktora git..bendede oluyro bazen öle kasılmalar.sertleşiyor karnım
çatlaklar içinde bişey diyemicem cnm.bendede oldu ama fazla değil.ben badem yağı kullandım
günaydın kızlar benim karnım çok acayip bir şekilde geceleri taş gibi oluyo. beni çok rahatsız ediyo. hatta uyutmuyo. sizde de oluyo mu? sebebini bilen varsa benimle paylaşırsa çok sevinirim. ayrıca karnımdaki çatlaklar her geçen gün daha da kötü oluyo. kremin bi faydası olmuyo ya. nasıl engellerim ne yaparım bilmiyorum. kafamçokkarıştıbana bi akıl verin. şimdiden teşekkürler
31+4 haftalık oldu. doktor 3 hafta sonra gel dedi. ben haftaya gidicem doktora . heralde herkes de oluyodur diye pek önemsememiştim bilemiyorum ki ne yapsam...
Kızlar bu arada doğumlar yaklaştıkça korkular nasıl ??Ben ufaktan tırsmaya başladım sezeryana daha çok meyillendimm sizlerde durumlar nasıl?
31+4 haftalık oldu. doktor 3 hafta sonra gel dedi. ben haftaya gidicem doktora . heralde herkes de oluyodur diye pek önemsememiştim bilemiyorum ki ne yapsam...
canım aynen bende çok korkmaya başladım karnım şiştikçe bu nasıl çıkacak diye düşünmekten alamıyo,rum kendimi.bendede sezeryana karsı meyil var ama epiduralden bile korkar oldum hissediliyo falan diyor bazıları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?