2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

efsa arkadaşimiz h geldin aramıza... allahım saglıcakla kucagına almayı nasip etsin bebişini tabii bizlerede:)

Günaydınn kızlarra.s.
Nasılsınız diye sormayacağım ßiliyorumki minikler ve sizler süpersinizzz şafak yaklaştıkçaa heyecanlarda dorukta tabii ..:1hug:
Kızım dün hiç uyutmadı yeri dar gelir oldu herhalde kıpır kıpır gece bi uyumadıı tabi bende babasını uyutmadımmsırnaşık şey

Kızlar bu arada doğumlar yaklaştıkça korkular nasıl ??Ben ufaktan tırsmaya başladım sezeryana daha çok meyillendimm sizlerde durumlar nasıl?

baharcıgım bende dün hiç uyumadım hep serin biyer aradım valla ... duşta alıp ayttım ama nafilee hiçç etksii olmadıı bii olgumun odasına gittim yattıım rahat edemedim daha sonra salona gittim elişmde bi yastık bi pike dolaştım valla .... napıcaz böle alah yardımcımız olsun...

al bendende okadar canım yaaa dün annemde kaldık direk duşa girdim , eşimle karşılıklı çekyatlarda yattık cam kapı açıktı tabi sabaha karşı havada soğumuş baya yağmur atıştırıyordu 7gibi allahtan tutulmamışım.:1hug:

günaydın güzeller,
ayyy bakıyorumda herkes sıcaklardan muzdarip tabiki bende... dün gece benim midem çok kötüydü sürekli ekşime yaptı bi ara sanki uyudum ama çok kısa sürdü,ee tabi gece 4-5 defa wc ye kalkmadan da olmuyo kolaysa uyu.... bide benim yatak odamın tavanında pervane var yatmadan onuda açtım ama ne fayda .. sabahda eşim bana kızıyo açma bidaha hasta olucaz dio neyseki eşim gittikten sonra biraz rahatladım ancak öle uyudum daha yeni kalktım...kızlar sizde de mide yanması, ekşimesi varmı? varsa bunun bi çaresi varmı her gece her gece sıkıldım artık çok rahatsız ediyo beni

bamboo benim bildiğim 7. aya kadar ayda 1, 7. aydan sonra 15 günde bir doktora gitmek gerekiyo... 4-5 kontrolda neymiş normal bi durum deilki hamilelik bu sonuçta ne zaman ne olacagı belli mi olur...

iyi günlerr canlarım biz geldikkkk.herkese hayırlı cumalara.s.

inş iyisinizdir..sanırım hamişlerde şişme oluyor.benneyaptımkine yapalım geçer inş

efsa hoşgeldin canımmm

kıslar bende kaç gecedir rahat yatamıyorum bi sağa bi solaa çok sıcakkk napıcaz.Allah yardımcımız olsun..

ben geçen hafta gittim doktora 32.haftada..doktor gelecek ay görüşürüz dedi....:uhm:yani 15 gün sonra gel demedii

ya kızlar bende öle biliorum zaten ama ne bileyim öle dedi işte anormallik olursa gel dio nerden bileceksem ben hareket etmesse mi gel demek istedi bu adam yaa aman valla fazla alternatifimde yok dr açısından burda ben en iisi 15 gün sonra giderim ne derse desin valla

beyzacım aslında senin bu haftadan sonra 15 günde daha sonrada haftada gitmen gerkio ama benim dr da öbür aya gel dedi şaşırdım bende

günaydın kızlar benim karnım çok acayip bir şekilde geceleri taş gibi oluyo. beni çok rahatsız ediyo. hatta uyutmuyo. sizde de oluyo mu? sebebini bilen varsa benimle paylaşırsa çok sevinirim. ayrıca karnımdaki çatlaklar her geçen gün daha da kötü oluyo. kremin bi faydası olmuyo ya. nasıl engellerim ne yaparım bilmiyorum. kafamçokkarıştıbana bi akıl verin. şimdiden teşekkürler

canım kaçıncı haftadasınn...çok rahatsız oluyosan doktora git..bendede oluyro bazen öle kasılmalar.sertleşiyor karnım

çatlaklar içinde bişey diyemicem cnm.bendede oldu ama fazla değil.ben badem yağı kullandım

31+4 haftalık oldu. doktor 3 hafta sonra gel dedi. ben haftaya gidicem doktora . heralde herkes de oluyodur diye pek önemsememiştim bilemiyorum ki ne yapsam...

canım çatlaklar ırsi oluyormuş ne kadar krem kullanırsak kullanalım eğer annemizde ablamızda v.sv.s varsa bizde olma ihtimalide yükseliyor..Kremler sadece fazla oluşmasını engelliyormuş benim ergenlikte belimde ve kalçamda aşırı kilo alığ vermekten çıkmıştı ama hamileliğimde karnımda çıkmadı.

Kızlar bu arada doğumlar yaklaştıkça korkular nasıl ??Ben ufaktan tırsmaya başladım sezeryana daha çok meyillendimm sizlerde durumlar nasıl?

canım aynen bende çok korkmaya başladım karnım şiştikçe bu nasıl çıkacak diye düşünmekten alamıyo,rum kendimi.bendede sezeryana karsı meyil var ama epiduralden bile korkar oldum hissediliyo falan diyor bazıları

31+4 haftalık oldu. doktor 3 hafta sonra gel dedi. ben haftaya gidicem doktora . heralde herkes de oluyodur diye pek önemsememiştim bilemiyorum ki ne yapsam...

bendede geceleri karnımda şişlik oluyor ama öyle sert değil.birde uyandığım zaman kasıklarımda bir ağrı oluyor anlamadım bende.senin kasıklarında varmı ağrı

ben zaten sezeryan olucaksa eğer epiduralde istemiyorum canım bende duymuştum hiisedildiğini ama psikoljikmiş..Beni komple uyutsunlar yaa uyanayım alayım kızımı kucağıma ama işte ondan sonrada ağrılar başlıyor diyorlar..Normal doğum videoları izleye izleye cesaretimm taban yaptıı

Baharcım bende aynen çok korkuyorum normal doğumdan, aslında çok müsait vücudum normal doğuma ama bende o cesaret yok, birde ben belimden çok korkuyorum. Bel fıtığı var bende. Doğumdan sonra ıkınmanın etkisiyle kötüleşebiliyormuş. Yaptırırsamda aynen bende tam uyutulup isterim, beni kestiklerini bile bile o masada yatamam bayılırım kesin. Sezeryan olan arkadaşım çok oldu, o kadar acı falan çekmediler o yüzden sezeryan çok korkutmuyor beni.

Mervezeynepnur, canım benimde çok yorulduğumda, çok eğilip kalktığımda karnım acayip sertleşiyor ama yatıp dinlenince geçiyor. Eğer senin sürekli oluyor ve dinlenince geçmiyorsa doktora danış derim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…