2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar biz ablamla oğluşumun giysilerini yıkadık ütüledik şimdide yerleştircez mola verdim size merhaba demek için umarım hepiniz iisinizdir arkadaşlar

KIŞGÜNEŞİ cnm hayırlı olsun cinsiyet nihayet belli olmuş,çok sevindim sağlıkla al prensesini kucağına cnm.
BAMBOO cnm değerlerin düşmesine sevindim,geçmiş olsun cnm.düşmek ne de olsa her zaman tehlikeli ama yazdıkların için tşkkrler cnm
KÜBRAcım benim ellerimde değil ama ayaklarımda şişme başladı cnmcım bu hafta
İLK BEBEĞİM saol desteğin için.bu arada ben de mothercare’e gittim Pazar günü hani her ayın 15inde indirim oluyomuş ya,güzel bir şey bulamadım,çoğu vasat geldi bize..sen neler aldın?
EFSA3737 aramıza hoş geldin cnm sağlıkla gelsin bebişin
HELİNcim cnm tşkkr ederim desteğin için.
SEHERcim geçmiş olsun cnmcım,yediklerine dikkat et. Gece de üstüme b işi örtmüyorum demiştin bana bak cırcır oluyosun aman cnm..kendine ve afacanlara dikkat et :)
BAHARcım maşallah prensesine benimki de kıpırdamaya başladı mı durmuyo,yeriz hepsini yeriz
ELİFcim bende de car mide yanması başladı mı geçmek bilmiyor,yediğinin ne olduğu da fark etmiyor başlaması için. Gaviscon şurup içiyorum ben,iyi geliyor.geceleri tuvalete kalkmaktan yakında tuvalete seyyar yatak kuracağım walla..sıcaklarda dediğin gibi fena. Ama ben nedense 2 gündür fıkfık burun çekiyorum sesim de çatallı sanırım hafif geçiriyorum,burnum akmıyor ama..
AYLİNcim kolay gelsin cnmcım,oh ohh ne güsel mis oldu yeğenimin cicileri. Biz de temmuzda başlayacağız yıkayıp ütülemeye bizim cadının kıyafetlerini

bu arada elfida nerelerde? ve sanemden hiç haber alanınız var mı?süse nsl oldu acaba?havva ve güldenizde yoklar????

kızlar lütfen bana bi yardım edin son kontrolumde dr bana suyumun az oldoğunu söledi pzt. gidicem ama bu konuda bilgisi olan varmıııı bununla ilgili kötü şeyler duyuyorum

su az olunca bebek etkileniyomuş hatta zamanı gelmeden acil doğuma bile alınıyomuş bebişin böbekleride etkileniyomuş ufffffffffff ne yapıcam ben

Kışgüneşi bence hemen panikleme. Bana hamileliğimin başında bebekte problem olduğu söylendiği için çok doktora gittim. Bir doktor suyun az derken diğeri normal dedi, bende o aralar biraz paniklemiştim ama bazen öyle görünebiliyor. Pazartesi gittiğinde tekrar bakılır, eğer yine az derse doktorun tam olarak bilgi al canım.

su az olunca bebek etkileniyomuş hatta zamanı gelmeden acil doğuma bile alınıyomuş bebişin böbekleride etkileniyomuş ufffffffffff ne yapıcam ben

cnm endişelenip kendine ve bebeğine stress yapma tatlım.bu konuda en doğru bilgiyi senin takibini yapan doktorun verir cnm.pzrts gittiğinde ayrıntılı konuş üzüntüye de kapılma şekercim a.s.

kızlar lütfen bana bi yardım edin son kontrolumde dr bana suyumun az oldoğunu söledi pzt. gidicem ama bu konuda bilgisi olan varmıııı bununla ilgili kötü şeyler duyuyorum

ya bak canım benim arkadaşımda olmuştu böle bi sorun son ayında ne alaka tam bilmiyorum ama çok su iç demişti dr bi de bol bol dinlenmesi gerekiyomuş sana herhangi bişey demedi mi ?

ve şunu belirteyimki çok sağlıklı bi kızı olmuştu panik yapma ama dr na yine git ve sor çok endişeliysen yarın git çünkü kendimden biliorum stres çok kötü ve çok zor sakin ol

selammmmmmm arkadaşlarra.s.
biz geldikkka.shavalar ısındı herkeste şikayetler başlamış durumda:1no2:
bizde bugün arkadaşlarla havuza gittikk..:1rolleyes:
tabi ben giremedimm:sm_confused:
saat 15:00 sonra güneşlendim..yerimseniben
güzel bi gündüa.s
umarım sizlerde iyisinizdira.s
hepinizi öpüyorumm.Şeniz
bebişlere iyi bakınnn:teytey:

bendede geceleri karnımda şişlik oluyor ama öyle sert değil.birde uyandığım zaman kasıklarımda bir ağrı oluyor anlamadım bende.senin kasıklarında varmı ağrı

benim kasıklarımda ağrı olmuyo ama bazen akşamları tam dinlenmeden kalkarsam karnımda ağrı oluyo. valla canım ben bu ağrıları kasılmaları çekiyorum. 5 dakikada bir olmadıktan sonra önemsemiyorım işte. hatta en son kontrolümde doktora söylememiştim, eşim anlattı. o daha çok önem veriyo. ama artık bu son zamanlarda şişlik yüzünden çok rahatsız oluyorum. nasıl oluyo da taş gibi oluyo hayret ediyorum.
Allah hepimizin yardımcısı olsun. bebişerimiz sağlklı olsun da biz çekeriz ağrıları napalım...

merhaba kızlar, az önce geçen hafta yaptırdıgım iğnenin reçetesine bakıyodum bide ne görim haftada 1 yapılacak die yazıyo dr aradım oda yarın 2. dozu yaptırmam gerektiğini söyledi sizin anlayacagınız yarın yine anneme gidicem 3-4 gün orda kalırım herhalde..( bu arada aslında ii de oldu yoksa ben 2. dozu haftaya yaptıracaktım ama haftayada kız kardeşimin çeyizi gidecek iğne yüzünden ben gidemeyecektim neyseki bu sayede haftaya bende çeyiz sermeye gidebilirim)

hadi gözün aydın cnmcım hayırlısı ile iğneni ol,bak ne güsel kardeşinin çeyizine de gidebileceksin :)) :teytey:

Canım bizede haber ver sonra...a.s.

alla alla ne istiyo bu kız senden dün okadar tepki aldı artık uzatmayacagım bu konuyu diodu noldu şimdi?......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…