su az olunca bebek etkileniyomuş hatta zamanı gelmeden acil doğuma bile alınıyomuş bebişin böbekleride etkileniyomuş ufffffffffff ne yapıcam ben
kızlar lütfen bana bi yardım edin son kontrolumde dr bana suyumun az oldoğunu söledi pzt. gidicem ama bu konuda bilgisi olan varmıııı bununla ilgili kötü şeyler duyuyorum
bendede geceleri karnımda şişlik oluyor ama öyle sert değil.birde uyandığım zaman kasıklarımda bir ağrı oluyor anlamadım bende.senin kasıklarında varmı ağrı
merhaba kızlar, az önce geçen hafta yaptırdıgım iğnenin reçetesine bakıyodum bide ne görim haftada 1 yapılacak die yazıyo dr aradım oda yarın 2. dozu yaptırmam gerektiğini söyledi sizin anlayacagınız yarın yine anneme gidicem 3-4 gün orda kalırım herhalde..( bu arada aslında ii de oldu yoksa ben 2. dozu haftaya yaptıracaktım ama haftayada kız kardeşimin çeyizi gidecek iğne yüzünden ben gidemeyecektim neyseki bu sayede haftaya bende çeyiz sermeye gidebilirim)
merhaba kızlar, az önce geçen hafta yaptırdıgım iğnenin reçetesine bakıyodum bide ne görim haftada 1 yapılacak die yazıyo dr aradım oda yarın 2. dozu yaptırmam gerektiğini söyledi sizin anlayacagınız yarın yine anneme gidicem 3-4 gün orda kalırım herhalde..( bu arada aslında ii de oldu yoksa ben 2. dozu haftaya yaptıracaktım ama haftayada kız kardeşimin çeyizi gidecek iğne yüzünden ben gidemeyecektim neyseki bu sayede haftaya bende çeyiz sermeye gidebilirim)
alla alla ne istiyo bu kız senden dün okadar tepki aldı artık uzatmayacagım bu konuyu diodu noldu şimdi?......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?