2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Nihancım sen sıkma canını biz seni biliyoruz ne kadar iyi kalpli olduğunu

sanırım arkadaş karıştırmışş :roflol:

oley Oley Oleyyyyyyyyyy En Büyük Türkiye Başka Büyük Yok..dişarisi Deli Gibi Herkes Kutlama Için Sokaklara Döküldü :) Ben De Son Anda Bebeğim Için Yenin Dedim Gol Attik :) Penaltilarda Da Bitirdik Onlari..yuppiiii

aynen baharcım kızımda sakin ama bu gidişle bizimkiler maç hastası olacaklar..anneleri onlarla maç izliyo ne de olsa :)

ayyyyy yaa çok mutluyummm gol atıldıkça oğlumda bana tekme attıı.babası gibi futbolcuu olucak galiba benim oğlumdaaaa:)
tebrikler türkiyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:))))

mucize başka diyecek söz yok sen 120 dk.da atama son saniyede gol at. olacak şey değil ya.Allah Türkiye nin yanında başka bi şey söylenemez bu maç için.

OLEYY.....OLEYY.... OLEYYYY EN BÜYÜK TÜRKİYEEEE.....KIZLAR BENİM MİNİK KUŞUMDA GOLLER ATILDIKCA KIPIRDANMAYA BAŞLADIII...DELİRDİ ADETA...COK HEYECANLANDIK HEPİMİZ....BENİM BİRAZ BAŞIM DÖNDÜ HATTA....AMA COK GÜZELDİ....HELAL OLSUN SİZLERE HELAL OLSUN SEMİHHHH... :içelim::içelim::içelim:

COOOOK MUTLUYUZ....
HELAL OLSUN SIZEEE HELAL OLDUUUUNN...
YER GÖK INLESIN, BU SESI DINLESIN HEP SENINLEYIZZZ TÜRKIYEEEEM....
VALLAHA KIZLAR BIZDE BI YARIM SAAT ÖNCE GELDIK, BURALAR BAYRAM HAVASI GIBI TÜRKIYEYI DÜSÜNEMIYORUM BILE...TV DE GÖRDÜK VE ICIMIZ GITTI...
NE MUTLU TÜRKÜM DIYENEEEEE.....

Günaydın şekerler, çok uykusuzum bugün, öğlen olsada eve gitsem. Akşam çatı ağrısı öldürdü beni Türkiyemin sevincini bile yaşayamadım. Nihancım sen engelleyemiyormusun bu kızı yaa? Daha olmadı şikayet etsene, seni rahatsız etmeye ne hakkı var. Okuma bile yazdıklarını canım sil gitsin, boşuna moralini bozma. Öpüyorum hepinizi kızlar...

Günaydınn kıslarrrrrr

dünkü maç çok heycanlıydıııı..:sm_cool:son saniyelerde bile attık golümüzü...çok güzel bi maçtı..helal olsun yanii.:sm_cool:türkiyenin gücünü gördülerrnaniknanik

günaydın canlarım akşam erkenden uyumuşum moralim pek iyi değildi dün o yüzden maçı kaçırdım ama silah ve korna seslerine çok kere uyandım uyku sersemi de askerler gidiyor diyorum eşime :)
Gamzecim geçmiş olsun canım senin bu ağrıların niye geçmedi ki hala doğuma kadar sürecekmi acaba bebeğin dönmüşte ondanmı oluyor canım bu kadar az kaldı ama sabret annesi inş.1 -1,5 ay sonra alıcaz kucaklarımıza bebişlerimizi
hepinizi öptüm bugün çalışmayanlara da ve yarın için şimdiden iyi tatiller

Adaşım valla geçmeyecekmiş, doktor öyle söyledi hamilelikten önce çok spor yapardım ondan kaynaklanıyormuş. Orada bulunan kemik ve kaslar zamanında çok çalıştıkları için ağırlık ve hareketsizliği kaldıramıyormuş şu anda. Doğum yaklaştıkça biraz daha zor olabilir, spor yap, yattığın yerden bisiklet çevir falan dedi. Yapmaya çalışıyorum dediklerini ama çok zor oluyor. Dayanıcam artık, Allah başka bişey vermesin, ya karnımda olsaydı o ağrı hergün korkardım diyorum. Bebeğim dönmedi canım henüz, makat duruyor hala. Senin moralin umarım bebekle ilgili bozuk değildir canım. Aman bozmamaya çalış moralini bebişini üzme annesi :))

eşimle tartıştım canım normal olan sorunlar artık parasızlık iyice aldı başını gitti o yüzden sıkıntıdayız baya allah sonumuzu hayır etsin inş. benimde çok yürüdüğümde oluyor o ağrı ama iznine az kaldı canım sonra bolbol yatarak dinlenirsin

merhaba güzel anneler tatlı bebişler herkeze güzel iyi bir gün diliyorum uzun zamandır yazamıyordum az önce yazdıklarınızı okudum epey geri kalmışım
hepinizi öpüyorum

günaydın canlarımmm.. dü pek giremedim çok işim vardıı sonunda salonum badana oldu rahatladım ohh be temizlik gibisi yok... Canım annem geldii yardımaa... allah razı olsun işimi yaptı gitti.... allah onları başimizdan eksik etmeisn..

gamzecigim allah yardımcın olsun canım .. aynı sorunlar bizdede oluyoo.. üstüne de kimilerii tuz biber tabii.. allah yardımcımız olsun :1hug:

Sehercim Ne Güzel Badanani Bitirmişsin üstünden Baya Yük Kalkmiştir Bende De Halilar Bekliyor Daha Anneciğim Yikicakmiş Sağolsun Dediğin Gibi Allah Onlari Başimizdan Eksik Etmesin Onlar Olmasa Işimiz çok Zordu Bugünde Bebişimin Yataği Boyanicak Bizim Evde Amcasi Boyucak Sağolsun Benim çocukluk Yatağimda şimdi Kizim Yaticak Kismetse Odasini Iyice Süsleyince Resmini Koyarim Para Konusunda Da Rabbim Inş. Hepimize Yardim Eder Canim Zor Bi Durum

merhaba kızlar öncelikle hepinize kolay ve sağliklı bir doğum diliyorum.
ben mayıs annesiyim bugün oğlumun kırkı çıkıyo. mervenin şahsında hepinizi uyarmak istedim. karın kasılmaları beraberinde sancı da olmalı (az da olsa) kesinlikle dr'unuza bildirin, gerekirse nst'ye bağlanın. bu kasılmalar bebeği strese sokabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…