kızlar listemiz neden değiştiki?bende yokum bu listede eski listemize neoldu yaa
:)bende p.devlette çalışıyorum mutlaka karşılaşmışızdır hehe 2 kez giren oluyo canım ama isteğe bağlı diye biliyorum evet ya bu tarz şeyler çok pahalıevet belki de karşılaştık hatta ben pendik devlet hastanesine gitmiştim de.zaten sık geliyordum oraya ama artık o kadar sık değil.:sm_confused:220 ytl fena değilmiş benim sorduklarım 280 dediler çok değişiyor fiyatlar.fisfisfis.bana bir de iki kez gel dedi dr.biri bebeğin vücut organları için diğeri sadece kalbini incelemek için.22.haftada istedi kalbi için olanı..benneyaptımki yani ikisi 560 ytl yapıyor ki 2 hafta arayla.üstelik dün de gitmiştim masraf bayağı büyük ve ben dediğim gibi 2 kez giren hiç duymadım burdan.fisfisfis ne olur ya bana bilgi verin bilen arkadaşlar...zor durumdayım.:uhm:
Ben colayı haftada bir içiyorum kızlar ama bir bardakçık:)
Günaydin Kizlar Hepinize Mutlu Günler Diliyorum.benim 1 Nisandaki 2,düzey Randevumu Bugun Saat 16,30 A Aldirdim Bugun çok Heycanliyim Lütfen Dualarinizi Esirgemeyin Bebişimle Ilgili Bi Sorun çikmaz Inş.
günaydınnnnn..:içelim:
bu hafta çok süper haberler alıyoruz.bak gör sendende en güzel haberi alıp kapanışı yapacağız..inşallah herşey çok güzel güzel olur senin ve bebişin için...
senle aynı gün galiba bizim sat larımız.2 kasım benimki.
hadi bakalım.2.düzeyden sonra bizimle paylaş güzel haberlerinide bizde moral bulup sevinelim.
dualarım seninle...
Diloşummmm bana öm ile ulaş imzan hazır ama özel mesaj sistemin kapalı yolluyamıyorum canım...
hoşgeldiin diloşuuumm..
nasıl havalar antalya'da...
bende yelek örmüştüm oğluma, ama artık öremiyoruum işten vakit kalmıyo..
kafama takıldı arkadaşlar bu ayrıntılı ultrasonun fiyatı nedir ?yaptıranlar ne kadar verdiler?
kızlar listemiz neden değiştiki?bende yokum bu listede eski listemize neoldu yaa
Günaydin Kizlar Hepinize Mutlu Günler Diliyorum.benim 1 Nisandaki 2,düzey Randevumu Bugun Saat 16,30 A Aldirdim Bugun çok Heycanliyim Lütfen Dualarinizi Esirgemeyin Bebişimle Ilgili Bi Sorun çikmaz Inş.
CANIMM SAOL YA MORAL VERDİN VALLA HEMEN SİZİNLE PAYLAŞICAM TABİİ SONUCUMU BENİM SAT 5 KASIM ARAMIZDA 3 GÜN VAR ULTRASONDA DOĞUM TARİHİM 08/08/2008 GÖRÜNÜYO TABİİ BENİM OGÜNE KALMAZ SEZERYAN OLCAĞI İÇİN DR.UM TEMMUZUN SONLARINA DOĞRU ALIRIZ DEDİ:)
canım günaydın çok sevindim tansiyonun düşmesine benimde 12/8çıkıyo 2 gündür çok mutluyum canım şişliklerin indimi?günaydııın herkeseeee:)))
ya akşamları girmiyorum bütün muhabbetleri kaçırıyorumm, bu akşam hem asiyi izlerim hemde size yazarım.
aklım burda kalmasın:))
diloşuuum örersin tabiii, pembe aldın di mi yününü:))))
yazılanları okudum ama aklımda kalmadı hangi annemizin yazdığı detaylı ultrasona bende 17. haftamda girdim, bebeğin organlarının gelişip gelişmediğine bakıldı, daha sonra 23. hafta için tekrar randevu verilmişti.
ama amniyosentez yaptırdığım için 23. haftadaki şart deil dedi dr'um. zaten bebeğimin genetik haritası çıkartıldı:)))
listemiz eksilmiş, benimde oğlumun cinsiyeti yazmıyor o listede..
sanırım suse en başlardaki listeyi düzenledi.
listeler panikatakcımda, o bilir en doğrusunu.
treeeeennd adaşım tansiyonun nasıııll? benimki düştü 12/7 :))))) tuzu kesmem ve limonlu su işe yaradı galiba:))
benimde 08.08.08 gözüküyor.ama benimki pek hevesli dışarı çıkmaya...tekmeleri nasılda sert...ben normal istiyorum ama belim dolayısıyla belki son anda sezaryene karar verebilir drlar.
neyse sonuçlarına odaklandık biz şimdi.hadi bakalım hayırlı haberlerle inşallah...
canım günaydın çok sevindim tansiyonun düşmesine benimde 12/8çıkıyo 2 gündür çok mutluyum canım şişliklerin indimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?