şükretmekte haklısınız kızlar az bile aslında benim anneannem 4 ay önce felç oldu annem onun yanında istanbulda ben yalnızım ve okadar zorki tekbaşına olmak çok sıkılıyorum çok sıcak bunaldım valla sabahtanberide iş yapıyorum eşim akşam gelince çok kızıcak ama napim çekyatları bile kendi başıma çektim yoruldum baya benim için dua edin de annecim gelsin çok özledim hemde çok
herkese günaydın yeni gelen arkadaşımız hoşgeldin canım ya çok sıcak dün gece uyuyamadım sabahda kızım erkenden kalktı çok fenayım yani bugün bişi sorcam kızlar haberiniz var mı dr ma 15 gün sonra geliyorum dimi hocam dedim yok dedi dünya sağlık örgütü bi karar almış gebelik boyunca 4- 5 kontrol yeterli die bi rahatsızlığın olmassa gelme 1 ay sonra gel dedi sizin dr ne zman çağırdı önümüzdeki ay beni bilgilendrirmisiniz
dinacım valla sorarsan çok ii olur ama aynen böle dedi buralarda en çok rağbet gören dr lardan bi tanesi hem de bende ne yapacağımı bilmiyorum ama ben 15 gün sonra gitmeyi düşünüyorum o ne derse desin yoksa içim rahat etmez başka dr alternatifimde yokki yine ona gidicem senağlamaBu nasıl bir kararmış böyle ..herkes için geçerli oldugunu sanmıyorum..hamileliği normal seyreden anneler için bile çok az bu sayı 9 ay boyunca 4 - 5 kez kontrol olurmu sadece ya.. ben 32. haftadan sonra her hafta gidiliyor kontollere nts ye diye biliyorum..pazartesi bi sorayım bende bu konuyu doktoruma bakalım o ne dicek...:uhm:
valla ben pirpiriğim ya beni böle şeyler bulr zaten gidicem gitmesine de ne diyip bi sorun olursa gel dedi nts ye 1 kez girmiştim kızımda her hafta mı oluyo ya sen dr sor bu sağlık örgütü raporunu bakalım o ne dicek kızlardan birine daha 1 ay sonra gel demişti doktoru du bakayım sana söyleyimBAMBOO doktor 1 ay sonra gel dedi diye 1 ayı beklemek zorunda degilsin.. sen endişelendigin her an ya ara doktoru ya da git.. bakmaya mecbur zaten..32 . haftadan sonra her hafta kontrollerine git bencce her hafta parada alınmıyor..benim dr. gebelik takip çizelgesi veriyor hastalarına..o tabloda 32. haftadan sonra her hafta düzenli olarak nts kontolleri yapılmalı diye yazıyor..pazartesiden sonra daha detaylı bilgi veririm canım..sende kafanı fazla takma. yüregini ferah tut ..düzenli olarak kontollerini tabiiki yapacak doktorun ..
iyi günlerr canlarım biz geldikkkk.herkese hayırlı cumalara.s.
inş iyisinizdir..sanırım hamişlerde şişme oluyor.benneyaptımkine yapalım geçer inş
efsa hoşgeldin canımmm
kıslar bende kaç gecedir rahat yatamıyorum bi sağa bi solaa çok sıcakkk napıcaz.Allah yardımcımız olsun..
ben geçen hafta gittim doktora 32.haftada..doktor gelecek ay görüşürüz dedi....:uhm:yani 15 gün sonra gel demedii
yeni karar böle dedi bende bilmiyorum canım kabul etmeyecek hali yok gidicem zaten 32. haftada olmassa zorla nts ye de girerim ne edem zorla güzellik olacak biraz ama :bbo:İlk muayeneye ve kontroller gebe olduğunuzu öğrenir ögrenmez hemen başlanır, sonra
32. haftaya kadar ayda bir
32-36 haftalar arası 15 günde bir
36. haftadan doğuma kadar da doktorunuzun uygun göreceği sıklıkta (genellikle haftada bir) devam edilir.
bamboo canım benim çizelgede de 32 . hafta : muayene nts yazıyor sonra 35.haftaya geçiyor..arada kontrol yokmuş.. 35. den sonra her hafta kontol görünüyor..yukarıdaki bilgiyide netten buldum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?