evet 32.haftamda gittim gelecek ay grşz dedi doktorummmbenneyaptımkievet beyzanın dr da öle demiş hemde 32. haftada nts olayı olması gerekio ama çağırmıyoalr bu nasıl bişifisfisfis
gelecek ay gelirsin diyorda bu doktorlar , bacımcım 32den gelecek ay olursa doguma gitmiş oluruz. nerdeyse 9 ayın sonları olur.. bu nasıl bir iştir yahu
canlaım merhabaaaa....
bende epeydir foruma giremeyenlerdenim... aslında giriyorum foruma ama kezbancıkla ilgili haberelere bakıp çıkıyorum, inanın 1 haftadır o kadar yorgunumki anlatamam. yaz temizliği yaptık annemle birlikte oda bende çok yorulduk halada bu yorgunluğu üzerimden atamadım :((
sizler nasılsınız inşalllah hepiniz iyisinizdir. bu arada nihanla ilgili özgenin yazdıklarını okudum... sanırım tatsız bişeyler olmuş... bende nihana her konuda kefilim. onun yüreği o kadar temiz ki bunu her yönüyle anlamanız mümkün...sanırım bi yanlış anlaşılma olmuş... ben nihancığımın kimseyi bilerek üzeceğini kıracağını hiç ama hiç sanmıyorum...
neyse kızlar biz biraz yatıcaz kızımla... sizleri çok seviyoruzz vede öpüyoruz a.s.
gnydn güsel annelerim ve miniklerim,hepinize güsel bir pazar diliyorum SEHERcim gözünaydın tatlım annen gelmiş ne güselll
GAMZEKİ para meselsi bizde de var tatlım,hatta toparlanalım diye annemlerin yanına taşındık,üstüne hamilelikte olunca pek toparlanamadık gene ama annemler saolsun.Allah hepimizin yardımcısı olsun cnmcım
GAMZELİNA cnm çatı ağrıların canını sıkıyormuş geçmiş olsun tatlım.benimde düştüğümden beri kalça ağrım geçmedi,dün gece zor geçti ağlamaklı dönüyorum bir taraftan bir tarafa.bi de göğsüm çok sıkışmaya başladı,sanki kemiğim batıyo gibi
BAHARcım anneannen için geçmiş olsu cnm,Allah şifa versin.çekyatları da kendin çekme annenden önce ben kızarım sana ,Allah korusun artık öle ağır işler yapmaman gerek cnm dikkt et lütfen
ELFİDAcım nerelerdesin yaa çok özlettin kendini tatlım,benim ağrılarım kalçamda devam ediyor ama ilk günlerdeki ağrılar yok.hee bir de üstüne bu hafta grip oldum sesim borazan gibi, burnumda fıkfık edip duruyo.dün bütün gün yattım. 1 hafta sonra sende izne çıkınca rahatlayacaksın cnmcım.
ÖZGEcimmm beril’imi ve seni öpüyorum.iyi olmanıza sevindim.çok iş yapıp yorma kendini.ablan hala sende mi?biopsi temiz çıkmış gözünaydın yuppiiiii!!!!
Merhaba güzel Annecikler..2 gündür giremiyorum cünkü sanırım biraz fazla gezdim..Ama şimdid acısını çıkartıyo oglum benden..Yattım oyle yorgunluktan kalkamıyorum bile...Ayaklar oldu bir davul..Hepinizi cok opuyorum...Lutfen dikkat edin annecikler kendinize çooook sıcak dışarısı..Sizi seviyorummmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?