2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kısssss :roflol:içte ama biraz içinde tut:roflol: günaydın canım baycede kavaltı yapıcam herkezi devet ediyorummmmm:1hug:

gnydn Harika Annelerim Ve Minik Yeğenlerim
Hepinize Güzel Bir Hafta Diliyorum.şimdi Eşimle Birlikte Kontrole Gidiyoruz Bakalim Bizim Cadi Ne Kadar Olmuş,akşama Görüşürüz :)

günaydınn güzell annelerrr ve minikleriii a.s.
3 gündür giremedim yazılanlar birikmiş ama hepsini okuyamadım bile genel olarak herkez iyi yaa canlarımm :1rolleyes: hepinizi öpüyorum ve güzel bir hafta diliyorum arkadaşlarr :1hug:
bende bu hafta sonu itibarı ile daha iyi anladım ki fena halde ağırlaştım kızlarr oğlum Murat'ım iyice baskı yapmaya başladı göğüs kafesim ağrı yapıyor , ayaklarımda çok şişti ne yapsam fayda etmedi a.s işyerine gelmek işkence yanii 3 haftam kaldı nasıl geçecek hiç bilmiyorum:sm_confused:
allah hepimizin yardımcısı olsunn
Nihancığım elvinin güzel haberlerini bekliyorumm cnmm
melekciğim hayırlısı ile bide kucağımıza alsak minikleri başka ne isteriz di mi cnmm

günaydın canlarımmm.... benim güzel annişlerim... umarım bugün herzamnakinden daha bir güzel olur... hepimiz git gide heycanımız artarak bekliyoruz...zamanımız allahın izni ile daralıyoo... ahhh zaman azaldıkça bende olmayan o heycan yer kaplamaya başladıı .. allahım şurda ikisini bir bi öpüp sevsem koklasam die dua ediyorum hepimize nasip olsun kızlarr şurda 1,5 ay sonra hepimiz inşallah yavaş yavaş melekelrimizi görücegiz...çok güzel bir duyguu bu sefer bsiim meleklerin inşallah afacanlıklarını şirineliklerini anlatıcaz...
NİİİHANCIGIM inşallah hayırlı haberlerle gelirsin canım.. bakalım minik şirinemiz nasılmışş.. annesine neler yapıcak bu buluşmada ... benim oglullarımda kıpır kıpır:))) allahım bozmasın...
bu arada beşigimizin siftahını oglumuz berkay yaptıı:)))))))) hemen yattıı anne bu neyy dio :))) burda kardeşlerimmi yatıcak enne dio :)) bitane onlar...

Merhaba annişlerrrr yiğenlerim nasıl bakiiim bugünn umarım hepiniziz iyisinizdir benim iş yerindeki son haftam yani son 4 günüm iğle çekiyorum bu haftanın bitmesinii hoşş evde oluncada ev işlerine kaptırıyor insan kendisini ama yap-ma-ya-ca-ğım tabiki minik kızımla bol bol tv karşısında yatak keyfi yapacağım daha da kilo alsın beslensin yavruu kuşumm.:dance:.
Hepimize sağlıklı ve mutlu bir hafta diliyoruma.s.

bütün annişlere ve şirin yavrucuklarını öpüyorum..herkes iyidir inşallah....bol kıpırtılı sorunsuz bir gün daha diliyorum sizlere.....

NİHAN hani ne oldu senin şirinenden haber vermemişin canım..haberlerini merakla bekliyorum..
bende bugün gidicektim ama çarşambaya kaldı benim dr. işi.. doluymuş çarşambaya kadar...ayyyy nasıl meraktayım heyeceanlıyım bi bilseniz...hepimizin yavruları iyi durumda iyi kiloda ve saglıklıdır inşallah..

elfidam böyle 2 gün ara verrip merakta bırakma bizi..özlüyoz anacum seni..:1hug:

merhaba güzel agustos anneleri ve tatlı bebişleri;
ben hala annemdeyim sanırım yarın akşam beni almaya gelicek ,iğnelerimide oldum çok şükür sancı falanda yapmadı ama cumartesi akşamı iğne yaptırdım sabah avuç içlerim kızarmıştı hemen dr. aradım bazı kişilere böle alerji yapabilir dedi önemli deilmiş diğer iğnemide dün sabah yaptırdım. yata kalka zaman geçiriyorum burda annemlerde kız kardeşimin çeyizini toparladılar bende yattıgım yerden onlara fikir veriyom şimdi dışarı çıktılar ufak tefek eksikler çıktı bende hemen bi bakayım k k da neler var dedim . yoksa bilg. otuturmuyolar beni eşim zaten sürekli telefonla kontrol ediyo zavallı annemde benim yüzümden yalancı çıktı otursamda yatıyo diyo bazen uyuyo dio :) neyse kızlar şimdilik benden bu kadar çok sayfa birikmiş daha okumadım sadece kezbancımın sayfasına baktım çok şükür onlarda iyilermiş... hepinizi ve yiğenlerimi kocaman öpüyorum....

Merhaba Güzel Anneler Minik Bebişler çok şükür Bugün Hepimiz Iyiyiz Sanirim Okudum Okudum şimdi Yazayim Dedim Ya Kizlar Bençok Sabirsizlaniyorum Artik Bebişim Gelsin Istiyorum Onunda Haraketlerini Rahmimde Hissediyorum Artik Tee Aşağilardan Vuruyor Artik Bana Cuma Günü Doktora Gidicez Bakalim 2 Kiloyu Geçmişmi Kizim
Baharcim Ne Güzel Gün Sayiyorsun Artik Sayili Gün çabuk Geçer Canim Ama Bizi Unutma Sakin çikinca Izne Bolbol Dinlen Canim
Nuraycim Ayak şişmesi Bendede çok Olmaya Başladi Tuzla Alakasi Yok Ama Ayaklarim Yere Doğru Olunca şişiyor Uzatinca Iniyor
Elifçim Sende Dinlen Canim Yat Uzan
Nihancim Sende Hala Gelmedin Güzel Haberlerini Bekliyoruz
Hepinizi öptüm Bol Tekmeler Diliyorum

slm kızımın güzel teyzeleri ve minik kardeşleri biz geldik.hastaneden sonra eşimle annesine gittik,oradan çıkınca da banka işlerimizi hallettik.anca evimize geldik dışarısı feci sıcak bayılıcaktım nerdeyse. şirineniz çok iyi teyzeler,dönmüş aşağıya akşamları karnımda diktiği sertlik poposuymuş veletin :) nuraycım aynı sendeki gibi benimde göğsümde baskı oluyo ters döndüğüne göre ayaklarını dayıyo bizim cadı demek ki :) 2.100 gr olmuş. kan tahlili ve idrar tahlili verdi doktor,çok sivilcelendim ve göğüs altımda göbeğimle birleşen yerde kaşıntı var diye.başka yerimde göbeğimde kasığımda kaşıntı falan yok,yeni çatlağımda yok.kızlığımda çok zayıflayıp şişmanlamaktan olan çatlaklarım var sadece.normal mi sezeryan mı ne olcak diye sordum. kilom yüksek olduğundan ve yaşımdan dolayı sezeryan olma ihtimali yüksek ama tam karar vermedim dedi,sanırım bir veya iki kontrol sonra ne olacağını söyler.sezeryan istemiyordum ama hayırlısı bakalım..benim korkumda dikişler,çünkü canım çok tatlıdır benim. ve doğum yapacağım bu hastanede sadece sezeryanda epidural uygulanıyormuş. normal olursa epidural yokmuş..o da canımı sıktı aslında.neyse bakalım şimdilik herşeyimiz iyimiş kızlar. :teytey:

baharcım inş bu hafta bir an önce geçer senin için cnmcım
nuraycm rapor falan alıp hiç olmazsa 3 haftayı beklemeden daha erken çıkamıyor musun tatlım? sıcaklar her geçen gün artıyor daha da zor olacak senin için.
elfidacım nerelerdesin?
gamzelerim bugün nasılsınız?
helin,aslı,dina,elif,özge,aylin,havva,seher,maviş,meslimina ve diğer anneler sizler nasılsınız canlarım?

arkadaşlar acaba istanbulda doğum yapacak arkadaşlardan bir ricam olcak epidural doğum hakkında bilgisi olan varmı bide hangi hastaneye gitiklerini yazarlarsa sevinirim ben erdeme gidiyorum ama orda yapılmıyor korkuyorum doktor normal dogum yapabileceğimi söyledi tabi bir sorun cıkmazsa bende doguma 1.5 ay kaldı neyapcam bilmiyorum yorumlarınızı bekliyorum

Nihancim Maşallah Tombiş Kizina 2 Kiloyu Geçmiş Artik Ters Dönmeye Başladilar Benimde Tam Göbeğimin Alti çok Kaşiniyor Ama çamaşirim Oraya Denk Geliyorya Belki O Sikiyordur Diye Doktoruma Sormadim Sanirim 15 Gün Sonra Ya Gene çağirmiştir Artik Birbirimizi Bol Bol Haber Edelim Arkadaşlar Son Aylardayiz Hepimiz Allaha Emanet Olalim

amin cnm benim hepsi sağlıklı olsun bebişlerimizin inşallah. bana verdiği tahlilleri yaptırdıktan sonra gidicem ben tekrar.haftaya pzrts olmazsa öbür pzrts gideceğim.eşim pzrtsleri izinli çünkü.karaciğer için kan tahlili istemiş.kalsiyum ve ferrum fortum bitmişti.sonuçlarına göre kan vereceğim dedi.benim göbeğimde kaşıntı yok göğüsle birleşen yerde var ama geceleri kaşıntıdan ölüyorum nedense. sen gene de doktoruna sor cnm kaşıntılarını gittiğinde.

Nihancım maşallah bebişine. Sezeryan veya normal hangisi hayırlısıysa o olsun canım düşünme sen. Yeterki bebişin sağlıklı gelsin.

elifcim gözün aydın cnmcım kardeşinin çeyizi toplanmış. iğnelerini de olmuşsun geçmiş olsun tatlımcım

Nihancım maşallah bebişine. Sezeryan veya normal hangisi hayırlısıysa o olsun canım düşünme sen. Yeterki bebişin sağlıklı gelsin.

sezeryan olursa dikişler nolccak onu düşünüyorum kuşum,bi de kalan göbek tabiii ama dediğin gibi hayırlısı ile gelsin hepsi inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…