slm kızımın güzel teyzeleri ve minik kardeşleri biz geldik.hastaneden sonra eşimle annesine gittik,oradan çıkınca da banka işlerimizi hallettik.anca evimize geldik dışarısı feci sıcak bayılıcaktım nerdeyse. şirineniz çok iyi teyzeler,dönmüş aşağıya akşamları karnımda diktiği sertlik poposuymuş veletin :) nuraycım aynı sendeki gibi benimde göğsümde baskı oluyo ters döndüğüne göre ayaklarını dayıyo bizim cadı demek ki :)2.100 gr olmuş. kan tahlili ve idrar tahlili verdi doktor,çok sivilcelendim ve göğüs altımda göbeğimle birleşen yerde kaşıntı var diye.başka yerimde göbeğimde kasığımda kaşıntı falan yok,yeni çatlağımda yok.kızlığımda çok zayıflayıp şişmanlamaktan olan çatlaklarım var sadece.normal mi sezeryan mı ne olcak diye sordum. kilom yüksek olduğundan ve yaşımdan dolayı sezeryan olma ihtimali yüksek ama tam karar vermedim dedi,sanırım bir veya iki kontrol sonra ne olacağını söyler.sezeryan istemiyordum ama hayırlısı bakalım..benim korkumda dikişler,çünkü canım çok tatlıdır benim. ve doğum yapacağım bu hastanede sadece sezeryanda epidural uygulanıyormuş. normal olursa epidural yokmuş..o da canımı sıktı aslında.neyse bakalım şimdilik herşeyimiz iyimiş kızlar. :teytey:
Merhaba güzel annecikler..Benim egzama igrenc bir hal aldı..İlaçlarda etki etmiyor..Ayaklarım ellerim hep yara gibi kaşın kaşın durmuyor. Kortizonlu bi igne varmış eger doktorum izin verirse o tedaviye başlayacaklar..Yarın ztn oglumu gormeye gidicez doktor amcası ne dicek bakalım..
Nihancımm cok sevindimm bebişinin iyi olmasına..Teyzesi yer onu..:)))
Okuyorum hep mesajlarınızı da yazamıyorum..Hem çok sıcak hem de uyuz gibi kaşınıp duruyorum..
Hepinizi kocaman öpüyorum...Muccckkk...Muccckkk...Mucccckkk
Günaydin Cicişler
Aslicim Geçmiş Olsun Canim
Ilk Bebeğim Inş. Unutmazsin Inş. Sorulari Bebişi Görünce
Sehecim Fazla Heyecan Yapma Kiz Allah Korusun
Ya Kizlar Bende Akşam Rüyamda Gördüm Oynuyorum Ark. Kinasi Varmiş Ama Oynarken Bir Sanci Giriyor Bana Hemen Oturuyorum Herkes Doğuruyorum Diye Başima Toplaniyor Falan Ben çok Aci çekiyorum Ama Sabah Kalktiğimda Da Hafif Ağrim Vardi Karnimda Acaba Gerçekten Gece Sancim Girdide Rüya Gibimi Gördüm Anlamadim Hayir Olsun Inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?