2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

O Zaman Ihmal Etme Canim Karaciğer Bebek Için çok önemliymiş Az önce Doğum Yapanardan Birinde Okumuştum Ordan Aklimda Kalmiş Inş. Bi Sorunun çikmaz Canim

nihancımm maşallah küçük prensesine büyümüşş..inş sağlıkla kucağına alırsın..doğum içinde hayırlısı olsun..a.s

merhaba hamişler normal ya da sezeryan olan doğumlarda hastanede kaçar gün kalınıyo biliyo musunuz? kişisine göre değişir mi yoksa? kayınvalidemin komşusu sabah doğurdu, 3 saat sonra evine geldi. hastane yakındı ona. ben merkezde doğum yapıcam inşallah, normal düşünüyorum, ama biliyosunuz sadece bizim istememizle olmuyo bu işler. ayyyyyyyy inşallah normal olur.İSTEYEN HERKESİN NORMAL OLSUN İNŞALLAH AMİNNNNNNN.

:
ANNESII BEN BU TOSUNCUGU YIYEBILIRMIYIIIIM??ŞenizŞenizŞeniz
CANIM YA BAKSANA MASALLAH VALLAHI, KILOSU COOK GÜZEL.
TÜH TÜH TÜH ALLAHIM SEN NAZARLARDAN KORU YARBBIM...NIHANCIM, SENIN VE KIZIN ICIN HANGI DOGUMSEKLI DAHA SAGLIKLIYSA ONU GÖSTERSIN ALLAHIM CANIM..HIC KORKMA, RAHAT OL...
KIZLAR HEPINIZIN BEBISLERINE MASALLAH...
SAGLIKLI BIR SEKILDE KUCAGINIZA ALMAK NASIP OLSUN..

ELIFCIM (UNVERE) OH GÖZÜN AYDIN CANIM GECMIS OLSUN IGNELERINIDE SAG SAGLIM OLMUSSUN...
DIGER RAHATSIZLIKLARI OLAN ANNI$LEREDE KOCAMAN BIR GECMIS OLSUN.
AMA BUNDAN SONRA AGRILAR BASLAR KIZLAR, KI NORMALDE YANI. BASKI KASINTI HAZIRLAYICI KASILMALAR VS. ... HEPSINI HAYIRLISIYLA ATLATIRSINIZ INSALLAHa.s...

selam arkadaşlarım nasılsınız bakalımmm :)
umarım keyifler iyidir...
allah hepimize hayırlı,sağlıklı ve kolay doğum yapmayı nasip etsinnn:)

selam arkadaşlarım nasılsınız bakalımmm :)
umarım keyifler iyidir...
allah hepimize hayırlı,sağlıklı ve kolay doğum yapmayı nasip etsinnn

nihancıgım maşallah elvincigimize ne güsel bakmışın annesii sen bu kuşa yaa maşallah nihancıgım sanada demekki pozisyonlar degişiyo artık ben geliyorum dedi yanii yola durdu seninkid edesene:))) allah hepimize saglıklı hayırlı dogumlar nasip eder inşallah...

Merhaba güzel annecikler..Benim egzama igrenc bir hal aldı..İlaçlarda etki etmiyor..Ayaklarım ellerim hep yara gibi kaşın kaşın durmuyor. Kortizonlu bi igne varmış eger doktorum izin verirse o tedaviye başlayacaklar..Yarın ztn oglumu gormeye gidicez doktor amcası ne dicek bakalım..
Nihancımm cok sevindimm bebişinin iyi olmasına..Teyzesi yer onu..:)))
Okuyorum hep mesajlarınızı da yazamıyorum..Hem çok sıcak hem de uyuz gibi kaşınıp duruyorum..
Hepinizi kocaman öpüyorum...Muccckkk...Muccckkk...Mucccckkk

günaydınnnnnnnnnnn şirin annişler... bugün benim o minik yigenlerim nasılmış bakimm....Şenizkızlarr varyaa hepimiz git gide o gelecek güne yaklaştık :))) anam ben rüyada dogum görmeyen kadın arada bi dogum görüyom :roflol: heyecan da basıyo arada benii heyecan basınca karnımda ikitane bişi oynuyo sankii :roflol::roflol: allahım cümlemizi kurtarsın kızlarr hepinizi kocaman ŞenizŞeniz

aslıcım geçmiş olsun canım ya kaşınmak çok zordur gerçi gebelikte bazı kaşıntılar olur ama sen egzama diosun umarım tedavine başlanır ve bi an önce geçer bebişini görcen hadi bakalım yakında ultrasondan değil yanıbaşımızda görürürz inşallah çok öptüm herkesia.s.

bamboo cugum sen ansılsın canım anam kıı forma dah kims3eciklerde gelemdii millet uyuyo acepp dicem gece beşikmi salladılarki :)))))))))))))))))

Günaydın seker anneler
aslı gecmiş olsun
egzamanın stresle ilgisi oldugu soylenir canını birşeye mi sıktın canım sen?

Nihan bebişin iyi olmasına sevindim.
Sanırım bu hafta bebişlerimizin görüş günü bizde perşembe günü gideceğiz oglumu görmeye.

Ayak şişliklerimi ve bir dolu soruyu daha soracagım bakalım.

Bu ara cok cok meyve yiyorum, diğer besinleri göz ardı etmekten cekiniyorum.
Sizler nasılsınız yeme konusunda???

Optum ablanız
:)

Günaydınnn güzelll anneler nasılsınız ufaklıklar nasıll...öpüyoruz hepsinii

bu aralar forumda kimsecikler yok sıcaktan heralde nette çekilmiyorr:1ninca:

günler nasılda geçiyor.:teytey:

Günaydin Cicişler
Aslicim Geçmiş Olsun Canim
Ilk Bebeğim Inş. Unutmazsin Inş. Sorulari Bebişi Görünce
Sehecim Fazla Heyecan Yapma Kiz Allah Korusun
Ya Kizlar Bende Akşam Rüyamda Gördüm Oynuyorum Ark. Kinasi Varmiş Ama Oynarken Bir Sanci Giriyor Bana Hemen Oturuyorum Herkes Doğuruyorum Diye Başima Toplaniyor Falan Ben çok Aci çekiyorum Ama Sabah Kalktiğimda Da Hafif Ağrim Vardi Karnimda Acaba Gerçekten Gece Sancim Girdide Rüya Gibimi Gördüm Anlamadim Hayir Olsun Inş.

Günaydın güzel anneler ve minik yeğenlerim. Bakıyorum herkes asmaya başladı forumu. Gerçi izine ayrıldığımda benimde çok farkım olmayacak.
Helincim geçmiş olsun canım, egzama değilde alerjik bişey olmasın. Benim küf, nem ve bazı ev akarlarına alerjim var, bazen fena vurur beni, Allahtan uzun zamandır olmuyor, öyle fena kaşınırki kendimi alamam, her tarafım kabarır, önüne geçemem. Belki seninde bu tür bişey olabilir canım. Doktora sor bakalım.
Melek abla, oh ne güzel sende bebişini göreceksin. Bende meyve ağırlıklı besleniyorum, sıcakta başka şey istenmiyor valla. Vitaminleri meyvelerden alıyoruz fenamı işte.
Sehercim bende gün geçtikçe korkuyla karışık heyecan yaşıyorum. Düşünmemeye çalışıyorum doğumu ama yinede insanın elinde değil. Ben daha rüya falan görmüyorum, bende bir gariplik var heralde :)))
Öptüm hepinizi kızlarrr...

günaydınnn güzel anneler a.s.
nihancığım çok sevindim elvinimiz maşallah yerim ben onu Murat'ta tekmeliyor oda yiyebilir haberin olsun cnmm Şeniz
Gamzeciğim rüyan hayır olsun inşş cnmm benimde kasıklara ağrı giriyor geceler fenayız yani allah yardımcımız olsun hepimizinn
helinaslı cnmm benim ayaklarda şişmeye başlamıştı artı kaşıntı başladı :uhm: ne yapacağımı şaşırdım artık cumartesi dr kadar dayanayım diyorum inşş daha beter olmaz hiç böyle olmamıştı
melekciğim bende bol bol meyve yiyorum artık başka besine tahamülüm yok walla şu sütü zor içmeye başladım artık :çok üzgünüm:

kıs hayır olsun valla canım... inş. gece öle bişi olmmaıştır ..a am basen rüyaları tıpkı gerçek gibi yaşıyoruz oda var canım..Şeniz

Sehercim Olmuşta Olabilir Artik Herhalde Benim Zillim Hiç Rahat Durmuyor Cuma Günü Doktora Gidince Bakalim Aşağiya Inmişmi Daha Ona Bakicam Benim 19 Temmuzdan Sonra Beklenilcekya Bakalim Ne Zaman Teşrif Edicek Prensesim Annesinin Kollarina Hepimize Hayirlar Yazsin Inş. Rabbim

kızlarr valla onlar kıpır kıpır oldukça heycan artıyo elimd eolmuyo valla...bide kıpır kıpır oluyolarr bu aralar ... sadece ikisii birden kendini kasınca maf oluyom allah yardımcımız olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…