2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

gamzecgim evet hakslın valla... bakalım nasılmış senin kuşş... hayırlısı olsun canım herşeyin... acaba benimkiler dönüş ettimi hiç bilmiom :)valla sagdakii büyük oldugundan bakalım naptı onu merak ediom:)) çok yaramazlar teyzeleri:))) bide cicilerini alabilsydik hayırlısıyla:) dün eşime diom bende daraldıkça yaa 36 haftayı geçince agustosun ilk haftası feklan ozman 37 haftalık felan oluyo herşeyu yollunnda olursa dıogum edebilirmiiymki diom :)) iice daralıyom :)

selam arkadaşlarım nasılsınız keyifler nasılll:dance:bebişler anneleri yormaya başladı bakıyorumdaa.ssehercim bebişlerin çok hareketli galibaherkese güzel ve mutlu bir gün diliyorummm:teytey:

helinasli geçmiş olsun hayatımmmma.s.

gamzekicim senin az kalmışşş:teytey:allah hayırlı ve sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsinnnna.s

Valla Sehercim Aynen Bende Diyorum Bakalim 40 Haftayi Kim Tamamlicak Ayni şekilde Haraketleri Benimkininde çok Fazla Maşallah Sağlikli Olsunlarda Ne Zaman Isterlerse Gelsinler Alincaklari Takma Canim Sen Ilk Doğduklarinda Giycekleri Vardir Zaten Gerisini De Bi Bakmişsin Bir Yiğin Olmuş Allah Inş. Bir Avazda Kurtarir Hepimizi
Mavişçim Sağol Canim Hepimizi Inş. Senin Adini Benmi Unuttum Söylememişmiydin Canim Ya Valla Söylediysen Kusura Bakma Artik Hem Sağarim Hem Unutkan Hem Dalgin Bana Diyorlar Hamilelik Sana Yaramamiş Yalanda Değil Hani :)

evet ölle gamzeciigm valla aslında baya kıyafetleri var ama hep oglum dan kalanlar bide 2,5 aylarından önce giyemes onlar.. onlara büük gelir... yenii alıcam bi kaç zıbın işte oılur hayırlısıyla inş. canım valla allah vermesin kalk gidelim olsak hiç bişim hazır deil yanii..
Mavişcigim sorma canım çok yaramaz bu afacanlar yaa valla dogunca ben bunlarla napcam bilmiom bitanede evde var yaramaz ahh ahh gerççii oglum uslu yinede bana yardım eder inş :))) allah cümlmizin yardımcısı olsun canalrım... çok az kaldıı o minik elleri tutmak ve koklamak için inşallahh...benim bu ikincii hamileligim belki tek olsalardıu bu kadar heycan olmasdı ikisini bir hayal edince çok heycanlanıyorum onlarıı böle şurda burda olurken düşünüyorum:)))) allahım herkese bu güsel duyguyu tattırsın ... ikiz gebelik nasıldır die merak ederdim allahım bana da verdi o muhteşem duyguyu... şükürler olsun yarabbbim sana...

Ben Merinosta Oturuyorum Canim Ama Sağolsun Eşim Yüzünden Evimi Otel Gibi Kullaniyorum Gazcilarda Eşimin Dükkanindayim Koca Gün

sehercim allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsinn:dance:
hepsi bi arada büyür giderler:1hug:
bi arkaddaşım var moreli çook bozukk 8 aylık bebeği var ve kız yine hamileymişşşfisfisfis
şokta arkadaşımmma.s
korunuyoduk diyo ama nasıl hamile kalmışş bilemiyorumm:1no2:
bu sıralar duyduğum ikinci olay bu yaaa
valla korkmaya başladım emzirnme döneminde biz ne yapıcazzzfisfisfis

mavişcigim valla bende ogluma dogum yaptım... hemen 6 aylıken o spiral taktırdım eşime güvenemesdim korunma yönteminde.. bu yüsden en iisi bu dedim... bence sizde böle yapın... ben çok rahattım.bunlardada böyle düşünüyorum dogumdan bi kaç ay sonra spiral taktırıcam..

selam arkadaslar hepinizle konusmayi cok özledim ama her zaman yazamiyorum
ben bildiginiz gibiyim bütün gün yatiyorum. Az kaldi hepimizin allah yardimcimiz olsun.
Kizlar size bir haberim var ben haftada bir kez jimnastige ve dogum ve dogum oncesi sonrasi hakkinda bilgi veren kursa gidiyorum orda bize dedilerki 34. haftadan sonra bir krem varmis onu kullaniyorsunuz dogumda yirtilmayi engelliyor ben onu kullanmaya basladim nereye sürüldügünü söylememe gerek yok herhalde.ayni karnimiza nasil krem sürüyoruz esnesin catlamasin diye oda o bölgeyi elastiklestiriyor dogumda acilsin yirtilmasin diye ama türkcesini bilmiyorum burda DAMM MASAJ YAGI diye geciyor markasi WELEDA almanlar hep onu kullaniyorlarmis bir arastirin derim 34. haftadan sonra kullaniliyor haftada 3 - 4 kez sürüyorsunuz.

Iyi Olduğuna Sevindim Süsecim Aman Dikkat Et Kendine Kurslarda Kremi Araştirmak Lazim Canim Buralardada Bize Hiç öyle Bişeydiyen Olmadi Tabi Ama Iyi Geliyorsa Neden Kullanmayalim Ben Dr. Sorayim Bakayim Oda Kadin Nasil Olsa Söyler Herhalde

bu arada simdi gördüm 38 günüm kalmis oglumu kucagima almama allahin izninle.bugun doktora gidicem bakalim oglusum kac kilo oldu cok merak ediyorum size haber veririm

güzel anneler herkeze merhaba kaçgündür forma girememiştim iş nedeniyle nihayet yazdıkarınızı yeni okuyabildim
sormayın sabah başıma geleni bu ayak şişlikelri öldürecek beni tam giyindim kapıdan çıkacağız eşimle
ayakkabıları denerim denerim olmaz şişmiş bu kaçınca ayakkabı alışım
36 giyiyordum şimdi 38 e sığmıyor sinirden ağlıycam nerdeyse
terlik gibi geçirdim birer çift doğru işyerininyakınındakisüper markete elime gecen ilk 39 numara ayakkabıyı aldım işe geldim
az önce baktım ayaklarıma etrafa yayılamayınca yukarı doğru şişmeye başamışlar valla masanını altına saklıorum 5 cm gecgin şişmiş ne yapcam bilmem
çalıştırmaaycakherhalde bunlar beni güya birkaç hafta daha çalışacaktım
eşim kızıyor zaten yakında iş yerinde doğum yapmak zorundakalacaksın yeter diye
bugün saolsun ayaklarımda iflas bayraklarını çekti
ha bu arada
miğde yanması çeken varmı bana bişi yedirtmiyor bu ya
hiç olmamıştı yeni yeni başladı güzelim yemekler gelip gidyor önüme tek lokma alıyorum ikincide başlıyor miğde yanması
allıhımhayırlısı ile hepimizi kurtarsın inşallah

saol canim benim bu gittigim kurstaki bayan bayan doktoru gündüz hastanede calisiyor dogum yaptiriyor aksamlarina hamilelere böyle kurs veriyor cok faydali bilgiler veriyor
ya bide aranizda göbek bagi kanini saklatmayi düsünen varmi ben kararsizim biraz arastirdimda kimileri gerekli diyor kimileri gereksiz diyor fikirlerinizi paylasirsaniz sevinirim

canım kıyamam allah yardımcın olsunn yaa ne kötüü olmuş öle ... ayakalrın acaba tuzlumu yiyosun canım tuzlu fasla yeme buna dikkat et canım...Şeniz mide yanman içinde canım iki üç yudum süt iç geçio denemediysen istersen bi dene tatlım.. allah yardımcın olsun canım... :1hug:

Canancım kıyamam sana yaa, benim çok aşağıda kalırsa şişiyor ama ayakkabılarıma sığamama gibi bir durumum yok şimdilik çok şükür. Ayaklarımı uzatınca iniyor ama benimki normal sanırım. Senin bu kadar şişmesi kötü canım, doktoruna sordunmu bu durumu? Tuz hiç yeme, birde şirkette imkanın varsa başka bir sandalyeye veya tabureye ayaklarını uzatarak iş yap. Ben ara ara ayaklarımı uzatıyorum, bazen patrona yakalanıyorum ama takmıyorum bişey derse bende cevabı yapıştırırım zaten 11 günüm kalmış şurada diyorum :)))

Süsecim bende kordon kanı olayını çok araştırdım burada ama çok pahalı geldi bana o yüzden vazgeçtim. Bence saklatmakta fayda var ama bu bebek, doğum olayı falan yeterince belimiz büküldü ve bükülecek o yüzden vazgeçtim ben.

ya evet burdada pahali 2000euro senede 30 euro bizede biraz cok geldi ama kimileri gereksiz diyor ailede bir hastalik yoksa ama yinede karar veremiyoruz ama ben saklatamazsam bile bagislamayi istiyorum en azindan ihtiyaci olan baska insanlar kullansin diye

ya varya artık şuu aşagıı bölgedekii kaşıntıdfan nefret ettim yaa... iltihap var ve kaşıntıda oluyyoo.... napcam böle bilmiom travazol die bir krem bkullanıyorum ..a ma kaşıntım oluyo orayıı resmen bazen koparasım gelio yaaaaa sinirden çatlıyom öle olunca ..üff hayırlısıyla bı dogsalardı da kutulsaydık yaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…