ya evet burdada pahali 2000euro senede 30 euro bizede biraz cok geldi ama kimileri gereksiz diyor ailede bir hastalik yoksa ama yinede karar veremiyoruz ama ben saklatamazsam bile bagislamayi istiyorum en azindan ihtiyaci olan baska insanlar kullansin diye
saol canim benim bu gittigim kurstaki bayan bayan doktoru gündüz hastanede calisiyor dogum yaptiriyor aksamlarina hamilelere böyle kurs veriyor cok faydali bilgiler veriyor
ya bide aranizda göbek bagi kanini saklatmayi düsünen varmi ben kararsizim biraz arastirdimda kimileri gerekli diyor kimileri gereksiz diyor fikirlerinizi paylasirsaniz sevinirim
ya varya artık şuu aşagıı bölgedekii kaşıntıdfan nefret ettim yaa... iltihap var ve kaşıntıda oluyyoo.... napcam böle bilmiom travazol die bir krem bkullanıyorum ..a ma kaşıntım oluyo orayıı resmen bazen koparasım gelio yaaaaa sinirden çatlıyom öle olunca ..üff hayırlısıyla bı dogsalardı da kutulsaydık yaa..
canım doktoruma söledim oda bana krem verdii bitane travazol die sanırım .. oınu kullanıyom.. ama bide ayakalrım çorapsızken kaşınıyo dikkat ettimde yada kilotumda iltihap olunca nem kalıorsa ondan hep kuru tutuyom .. ama valla bıktım yaa..
Buradada 2500 ytl+100 dolar yıllık kira. Burada öyle bağışlama gibi bir durum yok, olsa kesin bağışlarım sonuçta çöpe gidiyor yazık.
canım kıyamam allah yardımcın olsunn yaa ne kötüü olmuş öle ... ayakalrın acaba tuzlumu yiyosun canım tuzlu fasla yeme buna dikkat et canım...Şeniz mide yanman içinde canım iki üç yudum süt iç geçio denemediysen istersen bi dene tatlım.. allah yardımcın olsun canım...:1hug:
Canancım kıyamam sana yaa, benim çok aşağıda kalırsa şişiyor ama ayakkabılarıma sığamama gibi bir durumum yok şimdilik çok şükür. Ayaklarımı uzatınca iniyor ama benimki normal sanırım. Senin bu kadar şişmesi kötü canım, doktoruna sordunmu bu durumu? Tuz hiç yeme, birde şirkette imkanın varsa başka bir sandalyeye veya tabureye ayaklarını uzatarak iş yap. Ben ara ara ayaklarımı uzatıyorum, bazen patrona yakalanıyorum ama takmıyorum bişey derse bende cevabı yapıştırırım zaten 11 günüm kalmış şurada diyorum :)))
Süsecim bende kordon kanı olayını çok araştırdım burada ama çok pahalı geldi bana o yüzden vazgeçtim. Bence saklatmakta fayda var ama bu bebek, doğum olayı falan yeterince belimiz büküldü ve bükülecek o yüzden vazgeçtim ben.
canım bilmiyomki valla kullnaıyom ama.. bend ebide iltihap varya anam kurutamadım ben bundan... bakalım .. doktora gidince bidaha dicem..
slm cnm, ben de az önce doktordan geldim. bebeğimin kordon kanını saklatıcam. hatta bugün sözleşme bile yaptık. bence cok önemli gerci su anda türkiyede pek bilinmiyor henüz yaygın degil ama bence yeni bir bebegin olması tüm aile için cok büyük bir şans.Umarım Allah kullanmak nasip etmez ama hayat bu kimseye ne olacagını bilemeyiz böyle bi şansımız varken kullanmak istedik. genelde konuyu tam olarak bilmeyenler cok gereksiz buluyorlar ama gerektiğinnde hayat kurtarıyor. öpüorum cnm.. a.s.
tatlicadiarzu
Doktora Araya Araya Yüzüm Kalmadı Aslında Bir Hafta Sonra Kontrolüm Var Ama Yinede Yarına Geçmezse Arayıp Sormayı Düşünüoyrum Böyle Giderse Ben Doğuma Kadar 42 Numarayı Da Giyerim Oğluşum Saolsun Ne Yapıyım Onun ğurana Herşeye Değer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?