2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım benimde akıntım vardı önceden idrar yolu enfeksiyonu geçiriyormuşum..sanırım sen mantar olmuşsun.niye antibiyotik vermediler acaba daha çabuk iyileşiyosunnnn:)ben antibiyotikle atlattım ...geçmiş olsun sehercimm...

Buradada 2500 ytl+100 dolar yıllık kira. Burada öyle bağışlama gibi bir durum yok, olsa kesin bağışlarım sonuçta çöpe gidiyor yazık.

slm cnm, ben de az önce doktordan geldim. bebeğimin kordon kanını saklatıcam. hatta bugün sözleşme bile yaptık. bence cok önemli gerci su anda türkiyede pek bilinmiyor henüz yaygın degil ama bence yeni bir bebegin olması tüm aile için cok büyük bir şans.Umarım Allah kullanmak nasip etmez ama hayat bu kimseye ne olacagını bilemeyiz böyle bi şansımız varken kullanmak istedik. genelde konuyu tam olarak bilmeyenler cok gereksiz buluyorlar ama gerektiğinnde hayat kurtarıyor. öpüorum cnm.. a.s.

Canım sen büyük ihtimal mantar olmuşsun. Onu ihmal etme hemen doktoruna git ilaç versin. Benim doktorum mantar gibi bir enfeksiyon olursa ihmal etme sonra bebeğe zararı olur demişti. Aman canım hemen aç doktoruna sor gidemiyosan bile.

canım doktoruma söledim oda bana krem verdii bitane travazol die sanırım .. oınu kullanıyom.. ama bide ayakalrım çorapsızken kaşınıyo dikkat ettimde yada kilotumda iltihap olunca nem kalıorsa ondan hep kuru tutuyom .. ama valla bıktım yaa..

ya sadece travazol la geçer mi bilmiyorum daha önce yaşadığım içinnantibiyotik kullanman gerekir bence hamilelikte kullanılan antibiyotikler var cnm.dr danış istersenn...

selam ..31 hf lık hamileyim ben de..aynı sorunu ben de yaşadım..geceleri asla uyuyamıyordum.tam bir faciaydı. dr.uma danıştım. bu kadar acı çekmene değmezdi niye önce sölemedin dedi. bir mucize gerçekleşti...önce 3 gün biteral fitil kullandım.sonra gynoflomemexin fitili 3 gün ara ile kullandım. bide kaşıntı başladığı zaman bir kez ılık duşa girip numis med sabun kullandım.İNAN MUCİZE GİBİ GELDİ...DELİYMİŞİM HAFTALARDIR MAHVOLMUŞTUM...dr.una danış istersen bu ilaçları..ben şimdi çokkkkk iyiyim

canım bilmiyomki valla kullnaıyom ama.. bend ebide iltihap varya anam kurutamadım ben bundan... bakalım .. doktora gidince bidaha dicem..

selopii geçmiş olsun canım snaada saol canım tavsiyelerin için .. bende doktora gidince bi danışıyım bakalım ... allahtan çok aşrı deil ama yinede oluyo kaşıntıı... allah ayrdımcımız olsun ..

Buradada 2500 ytl+100 dolar yıllık kira. Burada öyle bağışlama gibi bir durum yok, olsa kesin bağışlarım sonuçta çöpe gidiyor yazık.

canim türkiyedede var bagislama hatta ben türkiyede oldugunu duydum ondan sonra burda arastirdim bagislamayi bakalim saklatamazsam bile bagislamak istiyorum en azindan cope gidecegine bir hayat kurtarir

kasintisi olan arkadaslara gecmis olsun sizi cok iyi anliyorum ben hamile kalmadan once ilk evlendigim sene her ay oluyordu bendede ne ilac ne fitil ise yaramiyordu 1 sene cektim artik dayanamiyordum benimki kotu huylu bir virusmus düsünün tam 1 sene hergun o kasintiyi cektim sonra asi vurdular 3 sene koruyormus simdi cok rahatim tabi hamilelikte cok zordur herhalde allah yardimciniz olsun

canım çok teşekür ederim önedin için sütü deniycem bilmiyordum umarım iyi gelir
çokta tuzlu yemiyoyrum ama artık böyle gezcem sa:1no2:nırım

tatlicadiarzu
doktora araya araya yüzüm kalmadı aslında bir hafta sonra kontrolüm var ama yinede yarına geçmezse arayıp sormayı düşünüoyrum böyle giderse ben doğuma kadar 42 numarayı da giyerim oğluşum saolsun ne yapıyım onun ğurana herşeye değer

canım bilmiyomki valla kullnaıyom ama.. bend ebide iltihap varya anam kurutamadım ben bundan... bakalım .. doktora gidince bidaha dicem..

canım çok geçmiş olsun ya bencede arkadaşların dediği gibi doktoruna danışta kulan şu fittillerden herşeyin bir çözümü var kendi kendine eziyet etme

birtanem bende alanyada yaşıyorum bende düşünüyorum bu konuyu hangi hastane ile anlaşma yaptın ve ne kadar üçret ödeyeceksinizbilgi verirmisin bende burdaki hastaneleri araşıtırıyım olmazsa antalyaya gelirim

Cananmfb Canim Benimde Ayaklarim çok şişiyordu Ne Yapsam Kar Etmiyordu Aslinda Doktoruna Söyle Bazen Idrardan Protein Kaçtiğinda Böyle Oluyormuş.benim şimdi Ayaklarim O Kadar şişmiyo Ayaklarimi 2 Günde Bir Denize Sokuyorum Belkide Onun Faydasi Oluyo Bilmiyorum Ama şimdi çok Rahatim Istersen Bi Dene

merhaba arkadaşlar nasılsınız hepiniz hava çok sıcak bunalıyorum yaa ara ara sancılarım oluyo gerçi normaldir heralde sizde durumlar nasıl...

Güzel Bir Ayak Banyosu Var
Bunu Fizyoterapistim Verdi
Daha Evvelde Yazmistim Ama Sen Sanirim Görmedin

2 Legene Yada Kovaya Birine Sicak Diğerine Soguk Su Doldur

3 Dk Sicak
1 Dk Soguk
3 Dk Sicak
1 Dk Soguk
3 Dk Sicak
1 Dk Soguk
3 Dk Sicak

Sonrasinda Ayaklarini Kapl Seviyesinden Yukari Kaldir Ve Dinlen
Iyi Gelecektir

BEYAZGÜLcüm ben üsküdarda özel hospital turkte doğum yapıcam. normal doğumda epidural yokmuş sezeryanda varmış sadece.ama doktorum ne olacağına henüz karar vermedi. ben normal istiyorum ama..
MERVEcim normal doğumda 1 gece sezeryanda 2-3 gece yatırılıyor hastaneye göre değişiyor. ama sen istersen normalde aynı gün sezeryanda da ertesi veya bir sonraki gün çıkabiliyorsun cnm.beni kuzenimde doğurduğu gün akşamı evine gitmişti.
HELİNcim geçmiş olsun cnm,inş egzaman bir an önce geçer,Allah sabır versin tatlım
MELEKcim bende meyveye düştüm.karpuz yiyorum deli gibi.onun dışında dondurma ve zeytinyağlılara dadandı sıcakta iyi geliyor
NURAYcım saol kuşum.bi de Murat'ı yeriz annesi kızımla :) tekmelesin oğluşum maşallah ona
GAMZEKİ hepimizinki hareketli maşallah,bence pek 40 haftayı hiçbirimiz görmicekmişiz gibi geliyo :) hepimiz sağlıkla alalım kucaklarımıza
CANANcım benimde ayaklarımda şişme başladı geçen hafta,ağrıyorlarda akşamları.geçen hafta eşimle terlik aldık bana ayakkabı sıkıyor artık dediğin gibi.heryere terlik giyiyorum .mide yanmamda oluyor gaviscon şurup içiyorum cnm.druna sor istersen iyi geliyor.
SÜSEcim iyi olmana çok sevindim cnm.foruma sık girmeyen annelerde kalıyor aklımız,biri de sensin.krem içinde tşkkrler doktoruma soracağım bende
SELOPİ aramıza hoşgeldin cnm,sağlıkla al bebeğini kucağına.
veeeeeeeeeee diğer annerlerim hepinizi kocaman öpüyoruzzzz :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…