2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

süsecim gamzecim kordon kanından bahsetmişsiniz. ben araştırdım.aslında çok güzel bir şey ancak türkiye de şartlr uygun deil.hatta bu konuda baya bi önce bir dr tv de konuşma yaptı. türkiyede bu konuda yapılan alt yapı uygun deil ve saklanan kordonlar kısa sürede bozuluyor.saklatmak istenirse ancak yurtdışında saklatılması uygunmuş.tabii türkiyeden yurtdışına göndermekte daha da pahalı. ben de istiyordum ama türkiyedeki şartlar uygun olmadığı için vazgeçtim. o doktor bu konuda insanların türkiyede şartlar uygun diye kandırıldığını da söyledi

teşekür ederim canım tavsiyen için hemenbugün akşam deniycem umarım iyi gelir

tatlicadiarzu anladım canım o zamanbugün akşam sizin tavsiylerinize uyuyorum eve giderkendenize ayaklarımı sokuyorum tuzlusu ondansonra eve gidincede aynendediğin gibi yapıyorum umarım iner çok teşekür ederim kızlar ilgilendiğniziçin böyle gidersem koca ayak olcam yoksa ayak bileği kavramım kalmadı zaten bacağımın eninde bütünleşti insanan kocasınınkinden büyük ayaklarının olması ne ayıp dimi şimdilik aynı ayaklarımız yakında gecicem rezil olcam valla

cnm biz cok arastırdık bazıları türkiyenin bu konuda cok yetersiz alt yapıya sahip oldugunu söylüyor ama biz yine de içimize sinen bir yerle anlastık. babylife kordon kanı bankacılıgı diye bir yer, daha dogrusu benim doktorum burayı önerdi arastırdık iyiymiş baya. temsilcisi olan bir bayan var onunla görüştük bugün. yaptık sözleşmeyi. akdeniz üniversitesinde depolanıyor her türlü sigorta ve güvencesi var.o da cok önemli bir konu zaten. 2500 ytl veriyoruz bu ücreti taksitlendirebiliyorlar aynı zamanda , ayrıca her yıl 100 $ kira veriosun akd. üniversitesine. kanı kendileri doğum sırasında gelip alıyorlarmış. böyle işte cnm, umarım kullanmaya hiç gerek kalmaz... yine daha detaylı bilgi istersen haber ver,ok. öpüorum cnma.s.

berencim ben de burada araştırdım.burada döviz bazında ödeme alıyorlar ama.o tv deki doktorun konuşmasından sonra ben açııkçası biraz şüphede kaldım.ne kadar şartlar uygun ve tam deselerde şu anda türkiyede tam değilmiş.ne düşüneceğimi bilemiyorum.inşallah dediğin gibi gerek kalmaz kullanılmasına ama biz saklanmasından vazgeçtik,şartlar uygun deil dendiği için

ELVİN cim tşk ederim cevabın için çalışkuşu diye bir arkada burda yazmıştı epiduralle normal yaptım diye bende duymuştum doktorum da var ama iyi deyil dedi bende kendi hastanesinde olmadığı için söylememiştir diye düşündüm o yüzden sordum belden bir igne yapıyorlarmış 4 santim açıldıktan sonra tabi kasılmaları hissediyorsun sadece yapanlar memnunum diyor ama bilmiyorum çok korkuyorum şimdilik benimki normal doğum diyor ama bilmiyorum bende normal istiyorum ama bakalım
allah hepimizi hayırlısıyla kurtarsın isteyen herkezede nasıp etsin

ya arkadaşlar kaşıntımı dersiniz idrarda yanmamı dersiniz yoksa akıntımı dersiniz hepsi bende var kaşıntım geçti çok şükür geçti bende fitil kullandım ama hala var artık kendimden nefret etmeye başladım fitil yerleştirmeden bıktım fitil bitti ama hala akıntım var daha dogrusu söylemesi ayıp ilişgiden sonra oluyor canım çok acıyor ne yapacağımı bilmiyorum dr uma cumartesi gitcem cumartessi tam 32 haftalık olck ogluşum benim bitanecik KUTAY ım onun için herşeye değer yeterki ona zarar gelmesin

bütün annişlere selamlar....herrkes iyi sanırım...bi selam verip çıkıcam kızlar.. hepiniz kendinize iyi bakın.. geç sssaat girerim heralde...

NİHANcım maaşallah elvine iyi kilo aldırmışsın. herşeyin yolunda olduguna çok sevindim.. bütün yavrularımız hep böyle saglıklı ve iyi kiloda olsunlar inşallah...

epidural normal bende çok istiyorum doktorumla görüştüm olabilir ama doğumu zora sokar dedi birde hamilelik tv de izledim ordaki doktorda aynı şeyleri söylüyor yeterince ıkınma olmadğığ içinmüdahaleli dğum yaptıralabiliyormuş vakkum kullanma oranı normal doğumda %1 iken epidural normalde %5 e çıkıyormuş
ben ısrarla epidural istiyorum çok korkuyorum çünkü tamam bütün acım gitmesin ama biraz hafifletsinler en azından bu çok önemli böyle bir şey varken neden kullanmayalım ki

ben de normal epidural istiyodum ama cnm hastanemde normalde epidural yapmıyorlar. zaten drum sezeryan derse o zaman epiduralle olacak inş.epiduralle doğum yapanlar memnun hiç korkma,Allah hepimize sağlıklı günler ve bebişler versin cnm

beyazcım druna danış cnm buna göre bi ilaç verir belki,ben de şükür şimdiye kadar olmadı böle bi şi,inş da olmaz. bir an önce ara drunu tatlım

dinacım saol amin kuşum. yaa habire bişiler yemek istiyorum sizde de oluyo mu,ağzım boş durmamalı sanki :) şimcik ara veriyorum patates soycam mutfakta öpüyorum hepinizi :asigim:

ya sağolun kızlar güzel dilekleriniz ve tavsiyeleriniz için ben sürekli kum döküyorum hamilelik nedeniyle kanallar açık olduğu için dogum boyunca böyle olcak galıba çok şükür agrım yok ama akıntınında sebebi olabilir dedi doktor bol su içmemi söyledi inşalah geçer bende epidural istiyorum ama benim hastanede yapmıyor bilmiyorum nevar ki azıcık kesinler barı en azından kesmiyorlar sa bile yaptık desinler de pskolojik olarak kendimi kandırıyım belki korkum geçer ayyy bilmiyorum ama ben çok korkuyorum

ELVİN cim isim nihan heralde yemek konusunda bende öyleyim kendimi dolabın önünden alamıyorum şuan 8 aylık hamişim ve tam 13 kilo aldım boyum biraz uzunda ondan göstermiyorum galiba daha doğrusu kendimi kandırıyorum eşimde ben üzülmeyeyim diye yok kız çok kilo almadın diyip duruyor yavrum oda beni kandırıyor ama tabi bebişlerimiz için değer sana tavsiyem kendini yemekten alamıyorsan bile kilo aldırmıyacak şeylerle kendini kandır derim canım

canancım sağol canım bende epidural istiyorum aslında %5 çokta sayılmaz belki bize rastlamaz ben prensimin gelişini acı içinde görmek istemiyorum onu gülerek karşılamak istiyorum bide çok ünlü bir kadın doğum uzmanı var kağan koca tepe diye o vakum bebeğe zarar vermiyor epidural iyi yapıldığı taktirde bütün annelere tavsiye ederim diyo ama eşim de pek onaylamıyor bebeğin beynine zarar verir diye bana sen duymak istediğini kim söylerse ona inanmak istiyorsun aslında doktorumu çok seviyorum ve memnunum ama bilmiyorum

saol cnm ben de mümkün oldukça meyve yemeğe çalışıyorum ehh bi de dondurma yiyorum tabii. ama 32+3üm 15 kg almışım bile.
epiduralde bebek zarar görmüyor son anda yapıyrlarmış iğneyi ve bebek hemen alınıyormuş cnm,korkma daha çok sıkarsın kendini,ben de korkmuyo deilim ama bebişim için sakinleştirmeye çalışıyorum kendini. hepimiz inş sağlıkla alıcaz bebişlerimizi kucağımıza ahh sonra da burada birbirimze resimlerini gösterip bu sefer nasıl büyüyolar diye konuşucaz :) :teytey:

aslında haklısın cnm herkes bişey söylüyor . iyi diyen de var gereksiz bulan da, ama biz sonradan keşke yaptırsaydık dememek için buna karar verdik. bakalım hayırlısı...a.s.

Bütün annişlereee selamalaaaaaaaaarrrr,
Kızlar ne güzel konular konuşulmuş bugün, kordon kanıydı, epidurallı normal dogum filan....bu kordon kanı ile ilgili bilgi veren arkadaşlarımın hepsine teşekkür ederim...merak ediyordum çünkü bu konuyu..bende düşünüyordum ama mademki türkiyede böyle bişey henüz oturmamış vazgeçtim artık.. inşallh hiçbirimizin yavrusunun ciddi ssorunları olmasın..

norrmal doguma cesareti ve dayanmam gücü olan arkadaşlarımı kutluyorum walla yürek işi bu iş...a.s ben büyük ihtimalle epidural sezeryan düşünüyorrum. yinede hayırlısı bakalım...

Nihan bende yemek konusunda senin gibiyim..agzım pek boş durmaz eşim ögütücü diyor bana ... gerekli gereksiz ne bulsam lop mideye götürüyom valla:sm_cool: bugün yarım kilo tatlı almış (canınız çekmessinde aman ha..) azar azar yerim diye düşünmüş adam ama bir oturuşta hepsi bitti.. bacuuum kesmedi bile şiresi beni durduramadım yani kendimi...yuh yani dedirticek bir hamiş oldum çıktım valla canumcum:sm_cool:

günaydinnnnn Güzel Agustos Annelerii Ve Minişlerii... Hepinizi Mucukluyom...bugün Allahim Güününüzü Hayir Etsin Güzel Haberler Getirtsin.. Minişlerinizin Bol Tekmeler Atmasini Saglasin:)) Allahim Bugün Dar Olanin Yardimina Hizir Meleklerini Yollasin .. El Açanin Duasini Kabul Etsin Gözü Yaşli Kim Varsa Yardim Etsin ... Bebek Isteyenerii Muradlarina Erdirsin ... Hamile Olanlari Ve Dogum Bekleyenleri Bi Avazda Kurtarsin Hayirlisiyla Müjdelesin .... Inşallah.... Amin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…